Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

«Εχουμε ανοίξει και σας περιμένουμε. Πωλούνται τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας...».

Ο Πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να τηρεί τον όρκο που έχει δώσει και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού και μόνο...
Με μια ομιλία χιλιάδων λέξεων στο συνέδριο του Economist, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, επεδίωξε, πλην όμως δεν τα κατάφερε, να πείσει τους συμμετέχοντες σε αυτό, για την εικόνα της αλλαγής που η τήρηση των μνημονιακών δεσμεύσεων φέρνει στη χώρα, προς όφελος, σίγουρα όχι των Ελλήνων πολιτών, που εξακολουθούν να στενάζουν και να οδηγούνται ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση, αλλά των δεικτών του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Προς όφελος της.....

Κόλπο με τα πετρέλαια: Ιδιώτες θα μοιράσουν το πετρέλαιο της Ελλάδας......

Παρακάμπτουν τον δημόσιο φορέα και βάζουν μεσίτες. Το υπ. Περιβάλλοντος δίνει αμοιβή σε εταιρεία ή "ένωση" φυσικών προσώπων για να τρέξει τους διαγωνισμούς σε Κρήτη και Ιόνιο αν και το 2011 δημιουργήθηκε η ΕΔΕΥ, η οποία δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.


Σε ιδιώτες "μεσίτες" μεθοδεύει να δώσει η κυβέρνηση τη διαχείριση των διαγωνισμών για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, παρακάμπτοντας τον δημόσιο φορέα που ιδρύθηκε το 2011 για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δημοσίου. 
Όπως αποκαλύπτει η ...

Πως υπάρχουν λεφτά για τις τράπεζες και όχι λεφτά για την υγεία ή την παιδεία ή την ανάπτυξη;Αυτό το ερώτημα ευθύς εξ αρχής θα έπρεπε να το θέσουν οι σεβαστοί Δικαστές μας, πριν πάρουν γενικώς οποιεσδήποτε αποφάσεις, αλλά ούτε και αυτοί το έπραξαν. Αποφάσισαν όμως ότι υπάρχουν λεφτά γι’ αυτούς!

 Οι Έλληνες φαίνεται ότι ....έχουν πιστέψει -όπως οι ευρωεκλογές έδειξαν – ότι ο δρόμος για την επανεκκίνηση της χώρας προς την ευημερία περνά κατ’ αρχήν μέσα από μια μακροχρόνια σκληρή λιτότητα, αορίστου διαρκείας, με ότι αυτό συνεπάγεται, και από την συνεχή άγρια φορολογία για την σωτηρία πρωταρχικά των τραπεζών.
Δεν τέθηκε καν το εύλογο ερώτημα, μα ....

Το 78% των Ελλήνων είναι στην τηλεόραση κάθε ημέρα! Έτσι εξηγούνται όλα…και η σφαιρική παραπληροφόρηση...

Το 78% των Ελλήνων είναι στην τηλεόραση κάθε ημέρα! Έτσι εξηγούνται όλα…


Εξαρτημένοι από την τηλεόραση είναι οι Έλληνες σε τόσο υψηλό ποσοστό που τελικά εξηγούνται πολλά αν όχι όλα…

Εθνική ντροπή: Ιταλία και Γαλλία πήραν λεφτά της Ε.Ε. για την ανεργία – Η Ελλάδα;

Το τηλεγράφημα  του Euroactiv από τις Βρυξέλλες για την ανεργία των νέων είναι αρκετά… «αθώο» στην αρχή, στη συνέχεια όμως  με όλα τα  στοιχεία που παραθέτει προκαλεί τεράστια ερωτήματα για την ελληνική κυβέρνηση.

Τι λέει το τηλεγράφημα;

Ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δώσει .....

Ανοίγουν στόματα – Wall Street Journal: Να ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα το ΔΝΤ

Ανοίγουν στόματα – Wall Street Journal: Να ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα το ΔΝΤ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει «να ζητήσει συγγνώμη» από την Ελλάδα, επαναλαμβάνει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal.
Η εφημερίδα συνεχίζει την κριτική της προς την πολιτική του ΔΝΤ και τις προβλέψεις του όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομιών διαφόρων χωρών, όπως η Μεγάλη Βρετανία, από την οποία η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ζήτησε συγγνώμη.
Ο αρθρογράφος της εφημερίδας Σάιμον Νίξον διατυπώνει την άποψη ότι «είναι λυπηρό το ΔΝΤ να αρνείται να υιοθετήσει την πρότασή μου πως πρέπει ....

Στη Βουλή και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στέκονται σούζα μπροστά στα μεγάλα αφεντικά και μάλιστα υπόσχονται και υπογράφουν ότι τους διατάσσουν.....ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ…

 Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο… 

Οι έχοντες την εξουσία είναι επικίνδυνοι μέχρι τελευταίας ρανίδος τους αίματος τους… 

Η κοροϊδία και τα ψέματα τους δεν έχουν φρένο και όριο… 

Οι άνθρωποι τείνουν να ξεφύγουν πλέον και από την επικινδυνότητα και να περάσουν σε κάτι που δεν επιδέχεται πλέον καμία ίαση και που θα οδηγήσει τη χώρα στην εθνική της καταστροφή και θα την αλυσοδέσει στα «μεγάλα αφεντικά» που διψούν για την ολοκλήρωση του σχεδίου υποδούλωσης της. 

Απατεώνες ολκής…. Που από τη μία λένε στον λαό πως δίνουν μάχη για τη σωτηρία του και από την άλλη του σκάβουν τον λάκκο μέχρι όσο δεν πάει…
Διαπραγματεύονται λένε και πάλι με την Τρόικα…. Παραμύθια της Χαλιμά. Δίνουν λένε μάχη με την Τρόικα… Παραμύθια της Χαλιμά… Λένε πως θα σώσουν ότι μπορούν παρά τις αντιστάσεις της Τρόικα… 
Παραμύθια της Χαλιμα. Δεν κάνουν τίποτα… Αντιστέκονται μόνο μπροστά στις .....

Αποκαλυπτικό – Μολδαβία… Μια χώρα «κλειδί» για τα σχέδια της Ρωσίας.

Αποκαλυπτικό – Μολδαβία… Μια χώρα «κλειδί» για τα σχέδια της Ρωσίας
«Το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ προσφέρει μικρή προστασία από τη Ρωσία του Vladimir Putin,» λέει ο Iulian Fota, προεδρικός σύμβουλος εθνικής ασφάλειας της Ρουμανίας, σε μια πρόσφατη επίσκεψη του στο Βουκουρέστι. » Το Άρθρο 5 προστατεύει τη Ρουμανία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης κατά μιας στρατιωτικής εισβολής. 
Αλλά δεν τους προστατεύει από ανατροπή, που αφορά, δραστηριότητες των υπηρεσιών πληροφοριών, τη λειτουργία των εγκληματικών δικτύων, την εξαγορά των τραπεζών και άλλων στρατηγικών στοιχείων του ενεργητικού, και τον έμμεσο έλεγχο των οργάνων των μέσων ενημέρωσης για να υπονομεύσουν την κοινή γνώμη.
Επιπλέον, το άρθρο 5 δεν .....

''Ανοίξτε τα παράθυρα! Όζει! Όζει!''

Εδώ ποιά παράθυρα ν' ανοίξουμε, που μιά ολόκληρη χώρα είναι βουτηγμένη στην μπόχα;

Και δεν...είναι η αποφορά της σαπίλας.

Αυτήν την συνηθίσαμε πιά τριάντα χρόνια τώρα..

Σε μερικούς μάλιστα άρεσε και αρέσει, γιατί η βρώμα της γενικής σαπίλας καλύπτει την βρώμα της .....

Ενώ οι δύό συνεταίροι της κυβέρνησης του αίσχους, χορεύουν τον τσάμικο της προδοσίας....

Kυριολεκτικά όμως!

Γιατί, ενώ η πολυδιασπασμένη, και γι αυτό αδύναμη αντιπολίτευση λαλεί η κάθε της πλευρά τον δικό της χαβά μέσα (κι έξω) από την Βουλή ....οι δυό συνεταίροι της κυβέρνησης του αίσχους, χορεύουν τον τσάμικο της προδοσίας, στον σκοπό που τους παίζουν Σόϊμπλε, Γιούνκερ, Λαγκάρντ, και λοιποί τοκογλύφοι!

Τρείς προτάσεις για...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!.....Ο κάθε δε Έλληνας πολίτης, πρέπει να αφυπνισθεί και να αγωνισθεί.

”Το Ελληνικόν, το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον”, διατράνωνε από την αρχαία εποχή ο Ηρόδοτος, στοιχειοθετώντας τα τέσσερα ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία είναι δομημένο διαχρονικά το Ελληνικό Έθνος. 
Δηλαδή, την...
κοινή καταγωγή και γλώσσα, την ίδια θρησκεία, και τα κοινά ήθη και έθιμα (πολιτιστική κληρονομιά).

Τι είναι όμως έθνος; Αντλώντας στοιχεία από Ελληνικά και ξένα λεξικά, συμπεραίνουμε ότι όλα σχεδόν συμφωνούν πως, έθνος είναι ένα σύνολο ανθρώπων που έχουν κοινή καταγωγή και ιστορία, κοινό πολιτισμό, κοινή γλώσσα και θρησκεία, κοινά ιδεώδη και κοινή εθνική συνείδηση.

Το Έθνος αποτελεί μια αντικειμενική πραγματικότητα και είναι το πιο ισχυρό στοιχείο ύπαρξης και παραγωγής πολιτισμού εκ μέρους των λαών. 

Έτσι, νομοτελειακά, στο διάβα της ιστορίας, όταν αυτή η αντικειμενικότητα αγνοήθηκε και δημιουργήθηκαν τα πολυεθνικά κράτη και οι πολυεθνικές αυτοκρατορίες, αργά ή γρήγορα κατέρρευσαν.

Θεμέλιο του έθνους θεωρείται η εθνική συνείδηση, η οποία εάν αλλοιωθεί σκοπίμως ή αφανισθεί, τότε...

Συμβούλιο εφετών: ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Εξάρθρωστε την συμμορία του μνημονίου!!!!

Με μια ιστορική απόφαση το συμβούλιο εφετών γκρεμίζει όλη την μεθόδευση κυβέρνησης – παρακράτους – επίορκων, προκειμένου να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων που οδήγησε στην μνημονιακή Εθνοκτονία.

Δεν χρειάζεται ειδική γνώση για να...
γίνει αντιληπτό πως απο την στιγμή που ο Λογοθετης αποκάλυψε πως ο Γεωργιου διατηρούσε σχέσεις με το ΔΝΤ, το έγκλημα ηταν προμελετημένο.

Πως ειναι δυνατόν ο εντεταλμένος του “πελάτη” να είναι συγχρόνως άνθρωπος του “προμηθευτή”; 

Και όμως, στην τριτοκοσμικά φερόμενη σε βασικά θέματα διοίκησης Ελλαδα, αυτο το έγκλημα γινόταν ακομα και αντικείμενο “αμφισβήτησης” απο οικονομικά αναλφαβητους εώς έμμισθους προπαγανδιστές στον δημόσιο διάλογο.

Η απόλυτη εκτροπή βεβαίως, ηταν η .....

Και οι ανασφάλιστοι αλλοδαποί δικαιούνται δωρεάν φάρμακα! Το υπέγραψαν αλλά δεν το λένε!!!

«Ανοίγει» πλέον και η φαρμακευτική περίθαλψη για τους ανασφάλιστους κατοίκους της χώρας, μετά την πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία, με την υπουργική απόφαση που εξέδωσαν οι υπουργοί Υγείας και Εργασίας, Μάκης Βορίδης και Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο ανασφάλιστος πληθυσμός θα έχει...

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ... ΩΣ ΠΟΤΕ;


Προκλητική και απαράδεκτη απόφαση των ανακριτριών – Προφυλακιστέος ο βουλευτής Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρης - Ξεκάθαρη πολιτική δίωξη.

Προκλητική και απαράδεκτη είναι η απόφαση προφυλάκισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που αποδεικνύει πολιτική συνωμοσία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος. 

Με μια απαράδεκτη και αστεία κατηγορία - επειδή...
κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα - οι δύο ανακρίτριες Κλάπα και Δηματρακοπούλου και ο εισαγγελέας Ντογιάκος έλαβαν απόφαση ύστερα από μαραθώνια σύσκεψη... που αποτελεί πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα. 

Ο Η. Κασιδιάρης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε αστείες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 250 χιλιάδες κυνηγοί και περίπου 850 χιλιάδες όπλα εκ των οποίων τα 350 χιλ δεν έχουν δηλωθεί. 

Η απόφαση των ανακριτριών και ......

Δημοσίευσαν στο ΦΕΚ το Νόμο για τη ΔΕΗ! - Τα είχαν όλα έτοιμα!!!

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» το οποίο ψηφίστηκε εν μέσω αντιπαραθέσεων από το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής. 

Η άμεση δημοσίευση του νομοσχεδίου στο ΦΕΚ...

Όμως όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι που λέγεται Ευρώπη. Δεν έχει σημασία από ποια μεριά βουλιάζει πρώτα… Σημασία έχει ότι βουλιάζει.

Ζωσμένος από τις Ερινύες ο απερχόμενος επίτροπος Όλι Ρεν δημοσιοποίησε προχθές (Wall Street Journal) τη γνωμάτευσή του περί «αθλιότητας της συμφωνίας Μέρκελ – Σαρκοζί στην Ντοβίλ (Οκτώβριος 2010).

Βέβαια, αφού...
η συμφωνία είναι ηλίθια, οι συμφωνήσαντες δεν μπορεί να είναι τέρατα ιδιοφυΐας.

Σχετλιαστικό επιφώνημα: ουαί, παπαί, βαβαί, ποιοι καθορίζουν την μοίρα μας!

Εμείς πάντως δεν θα τον ξεχάσουμε όταν με το επίπλαστο χαμόγελό του μετά το Καστελλορίζιο διάγγελμα του ΓΑΠ μας ειρωνευόταν με την Ελληνόφωνη ευχή «καλό κουράγιο», συγκαλύπτοντας όλη τη μεταμοντέρνα βαρβαρότητά τους. 

Ο Φινλανδός εκών – άκων ξεσκέπασε το διαρκές βάρος μας και των ομοιοπαθών μας κακούργημα, για το οποίο βέβαια δεν είναι αθώος του αίματος.

Η εγκληματική βλακεία του ευρωδιδύμου της Ντοβίλ απεφάσισε ότι το νεοσύστατο Ταμείο Διάσωσης προηγείται έναν των ιδιωτών επενδυτών εις πάσαν αναδιάρθρωση χρέους. 

Η απόφαση «τρόμαξε τους αγοραστές ομολόγων βάζοντας το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ιρλανδίας» (Ρεν).

Την Ελλάδα την είχαν....

"Κράτος ‘δικαίου’ και…. η αθλιότητα συνεχίζεται."

Είναι προφανές ότι οι ‘άρχοντές μας’ ετοιμάζουν εκλογές αλλά τα ποσοστά της Χ.Α. τους χαλάνε τα σχέδια. 

Άλλη μια προφυλάκιση λοιπόν ενόψει πιθανών εκλογών. 

Στόχος τους η αποδυνάμωση ή και η διάλυση του κόμματος. 8 συνολικά βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης προφυλακισμένοι. 

Σήμερα ο βουλευτής Κασιδιάρης για κατοχή 2 κυνηγετικών όπλων αντιμετωπίζει την κατηγορία της....

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ... Δεν έχουν τον Θεό τους: Έβαλαν πωλητήριο ΑΚΟΜΗ ...και στις Θερμοπύλες! (vid)

                ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
Ο συμβολισμός πίσω από την πώληση είναι τεράστιος, δεν υπάρχουν πλέον στη χώρα αυτοί που "φυλάττουν Θερμοπύλας".... Ριψάσπιδες, επίορκοι και επιλήσμονες του καθήκοντος ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ....

Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο, αλλά δυστυχώς είναι μία τραγική πραγματικότητα.
Οι Θερμοπύλες, ο τόπος θυσίας και το σύμβολο του Ελληνισμού αλλά και της πολιτισμένης ανθρωπότητας εις τους αιώνες χώρος, όπου μια "χούφτα" άνθρωποι επεσαν μέχρι ενός "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι", τέθηκε ....