Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ ...ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!

Δυο ειναι οι εξηγησεις υπαρχουν στην παρακατω προταση του ΜΑΡΙΑ.

1.Ριχνει κορωνα εν οψει συνεδριου δημιουργοντας τεραστιο θεμα στον ΚΑΜΜΕΝΟ με τους χαβαλεδες που υπαρχουν ,γιατι δεν ....
εχουν ιδεα απο κοινοβουλευτισμο και προσπαθει να καταγραψει ταση ετσι ωστε αν τσιμπησουν οι πιο πολλοι να του παρει το κομμα και..

“Θεραπεία για την Ελλάδα η προσωρινή εισαγωγή της δραχμής! “.

Η άποψη ότι η προσωρινή «αναστολή» της συμμετοχής στην ευρωζώνη και η αντίστοιχη υιοθέτηση της δραχμής μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην θεραπεία της ελληνικής οικονομίας εκφράζεται στο τελευταίο βιβλίο του Think-Tank του Ινστιτούτου Οικονομικών Υποθέσεων με τίτλο:...
«Το ευρώ: Η αρχή, η μέση … και το τέλος;».

Συγκεκριμένα, προτείνεται η προσωρινή αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη, με την δραχμή να επανεισάγεται και να κυκλοφορεί παράλληλα με το ευρώ. 

ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ Ν. Μεντβέντεβ προς Ρώσους καταθέτες: «Φύγετε από την Κύπρο γιατί μας έκλεψαν»!.


Διέλυσε και τις όποιες τελευταίες ψευδαισθήσεις της κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη ότι θα μείνει στην Κύπρο έστω και μια ρωσική κατάθεση ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντέντεβ ύστερα από όσα είπε στη ρωσική Βουλή απατώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή.
Ο Ν. Μεντέντεβ  κάλεσε τους Ρώσους καταθέτες να«αποχαιρετήσουν τον φορολογικό παράδεισο της Κύπρου»και να επιστρέψουν  τις καταθέσεις τους πίσω στη Ρωσίαεπικρίνοντας παράλληλα ΕΕ αλλά και την κυβέρνηση Αναστασιάδη για την χειρότερη δυνατή λύση στο πως κάποιοι προχωρούν στην κατάσχεση καταθέσεων.

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ...Μας ταΐζουν... αισιοδοξία, όσο προχωρούν στην παντελή εξαθλίωση μας....


Ακούς ή διαβάζεις δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων και έχεις την αίσθηση ότι οι άνθρωποι ζουν σε άλλο κόσμο.

Το να γράψεις το κλασικό «οι αριθμοί ευημερούν και οι άνθρωποι δυστυχούν» είναι λίγο στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού όλος αυτός

Έως 40 χρόνια θα χρειαστούν για να συνέλθει η χώρα από το Μνημόνιο!.....

20130418-195941.jpg
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
2026, 2028, 2038, 2042 οι πιθανές χρονιές επαναφοράς της ανεργίας στα επίπεδα του 2008 αναλόγως του σεναρίου!

του Πάνου Παναγιώτου
(Χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής)

Μόνιμο είναι κάτι που παραμένει στην ίδια κατάσταση σε βάθος χρόνου. Αν το μόνιμο είναι και θετικό, τότε είναι καλοδεχούμενο και δεν χρήζει αλλαγής. 

Πάλι “ντόπια” κατσικάκια Σκοπίων, αγορασμένα από γερμανικά σουπερ μάρκετ θα φάμε…


Την ώρα που οι ντόπιοι τσακώνονται, οι ξένοι ετοιμάζονται πάλι να θησαυρίσουν πάνω στις πλάτες του Έλληνα καταναλωτή… 

Ενδεικτικό το ρεπορτάζ από τη “Νέα Κρήτη. 

Οι ισχυρισμοί μερίδας κτηνοτρόφων της Κρήτης ότι δεν υλοποιήθηκε συμφωνία για την αγορά αμνοεριφίων από την εταιρεία “Μαρινόπουλος”, ενόψει του Πάσχα, προκάλεσε την αντίδραση της εταιρείας που έδωσε στο φως της δημοσιότητας

Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων από αλλοδαπούς – Οι δολοφονίες ΕΛΛΗΝΩΝ μεχρι τον Απρίλιο του 2013.

Συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή τάση μείωσης το κύμα δολοφονιών εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» χωρίς κανένας από το ανύπαρκτο κράτος αλλά και το λοιπό συνένοχο πολιτικό φάσμα  «συνταγματικό τόξο» όπως αρέσκονται κάποιοι να αποκαλούν- να νιώθει την ανάγκη ζητήσει μια συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ένα από τα τελευταία εγκλήματα που εξιχνίασε η Αστυνομία η δολοφονία

Πως διαλύεις την παιδεία μιας χώρας.

 Πως διαλύεις την παιδεία μιας χώρας.

1. Διαλύεις την μέση παιδεία εισάγοντας τον κομματικό συνδικαλισμό στα σχολεία. Δεκαπενταμελή στα γυμνάσια - λύκεια , κτλ. 


Έτσι οι μαθητές από "μαθητές" γίνονται "ώριμοι" δημοκρατικοί πολίτες που συνδιοικούν (μάλλον διοικούν) μέσω των κομμάτων τους τα σχολεία. Αποτέλεσμα; 
Τέλεια διάλυση, έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη μάθησης, έλλειψη σεβασμού των δασκάλων τους, κτλ. 

Συνέπεια τούτου είναι επίσης και το "ιερό δικαίωμα" των καταλήψεων, που εκτός από διάλυση της παιδείας αφήνει σχεδόν πάντα πίσω του βανδαλισμούς και καταστροφές. 

Προωθούν ένταξη των Σκοπίων δίχως όνομα!....

Γερμανία και ΗΠΑ παίζουν περίεργο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας

Την έκθεση του για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσίασε εχθές στις Βρυξέλλες ο αρμόδιος Επίτροπος Στέφαν Φούλε, με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τη γειτονική χώρα.

Η πορεία των Σκοπίων πλέον...

εξαρτάται από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 22 Απριλίου και όλα δείχνουν πως το ζήτημα θα προκαλέσει εξελίξεις.

Εισαγγελική έρευνα Πεπόνη για καταγγελίες ,σχετικά με «παραλείψεις» της ΤτΕ...


Εντολή για διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη σχετικά με τυχόν «παραλείψεις» της Τράπεζας της Ελλάδος σε δύο συγκεκριμένα ζητήματα, έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπονής.

Το πρώτο σκέλος της έρευνας αφορά...

«Φιάσκο» η ρύθμιση για τα δάνεια...


Οι προϋποθέσεις αποκλείουν στην πράξη την συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών από το πρόγραμμα διευκόλυνσης αποπληρωμής των στεγαστικών δανείων.

Νομοσχέδιο – «φιάσκο» αποδεικνύεται η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οι προϋποθέσεις...

Χρυσή Αυγή; Απάντηση στο μήνυμα Σαμαρά προς Ευρωπαίους για την ΑΟΖ.


Η άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ δεν εξαρτάται από τους ευρωπαίους, που έχουν επανειλημμένως προδώσει τα δίκαια της χώρας μας. 

Εξαρτάται από την Ελληνική ισχύ και αποφασιστικότητα και βασίζεται στο Δίκαιο της Θάλασσας. 

Οι διεθνείς τοκογλύφοι, που...

Έως τις 30 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.


Ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, είχαν συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών, η ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών θα γίνει υποχρεωτικά έως τις 30 Απριλίου (από τα 50 δισ. ευρώ, τα οποία είναι διαθέσιμα), ενώ έως το τέλος Ιουλίου θα πρέπει να υπάρξει στρατηγική για το

ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ .....ΣΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ "Κλείνει" το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των φρεγατών ΜΕΚΟ-200ΗΝ με βαθύ "κούρεμα".


"Πακέτο" με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των δυνατοτήτων (Εκσυγχρονισμός Μέσης Ζωής - ΕΜΖ) των 4 φρεγατών MEKO 200HN συμφωνήθηκε η λύση για την παραλαβή των τριών υποβρυχίων Type-214, όπως αναφέρουν απόλυτα αξιόπιστες πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ένας εκσυγχρονισμός, πάντως που θα είναι πολύ χαμηλότερου κόστους από αυτό που είχε προϋπολογιστεί αρχικά.

ΞΕΠΑΓΙΑΣΑΜΕ ΕΛΕΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ... "Βουτιά" στα έσοδα από το πετρέλαιο θέρμανσης λόγω... οικονομικής ανέχειας..!!!


Μείωση στην κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης σε ποσοστό 68,7%, στο πεντάμηνο Οκτωβρίου 2012-Φεβρουαρίου 2013 δείχνουν στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Στουρνάρα και τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη.
Τα στοιχεία τηρούνται στη βάση δεδομένων της Διεύθυνσης Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και ΕΦΚ και αποτυπώνουν τις αναλώσεις στην περίοδο από Οκτώβριο

Επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους οι Κινέζοι για το "Ελ. Βενιζέλος".


Εκπρόσωποι κοινοπραξίας εταιρειών κινεζικών συμφερόντων επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και, ειδικότερα, για την απόκτηση συμμετοχής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", σε συνάντηση που είχαν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ...ΑΚΟΥΣ ;;; ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941. Ο τραπεζίτης που είπε το μεγάλο ΟΧΙ στους Γερμανούς.


Αλέξανδρος Κορυζής: Τραπεζίτης και πολιτικός, διορισμένος πρωθυπουργός, που είπε το δεύτερο ΟΧΙ.
Γεννήθηκε το 1885 στον Πόρο και καταγόταν από αρβανίτικη οικογένεια πολιτικών. 
Τα εγκύκλια μαθήματα τα διδάχθηκε στον Πόρο και την Αθήνα. 
Το 1903 διορίσθηκε στην Εθνική Τράπεζα, ενώ παράλληλα σπούδαζε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Πήρε μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και τιμήθηκε για τη δράση του.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Κρήτη: Ξεσηκωμός για δηλώσεις του Σόιμπλε.

Γενικός ξεσηκωμός από τους Βιαννίτες, οι οποίοι ζητούν μέσα από την αντίδραση της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος του Δήμου Βιάννου δικαίωση στη μνήμη των προγόνων τους που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς και βίωσαν τις θηριωδίες τους.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Θυμάτων τονίζεται πως είναι η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευατίες ημέρες είναι ένα δείγμα θετικό, τονίζοντας ότι αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας η διεκδίκηση των αποζημιώσεων. Συνεπώς πανηγυρισμοί για τα αυτονόητα δεν έχουν θέση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 26 Απριλίου το Μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση στην Κυπριακή Βουλή.


Μετά τις 26 Απριλίου αναμένεται να κατατεθούν στη Κυπριακή Βουλή για συζήτηση, το Μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για το σκεπτικό της Κυβέρνησης, η οποία προτιμά να προηγηθεί η έγκριση του πακέτου διάσωσης της κυπριακής οικονομίας από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, ενημερώθηκε το πρωί η

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΚΗΣ ....Der Spiegel : Το ψέμα της φτώχειας των Ελλήνων.


Der Spiegel: Πώς οι ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε κρίση καμουφλάρουν τον πλούτο τους». Με αυτό τον άκρως προκλητικό τίτλο το πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού απεικονίζει έναν Έλληνα επάνω σε έναν γάιδαρο να μεταφέρει τεράστιους σάκους με χρήματα… κάτω από την ομπρέλα της ΕΕ.
Το δημοσίευμα βασίζεται σε μια αμφιλεγόμενη έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τα στοιχεία της οποίας παρουσιάζουν τα γερμανικά νοικοκυριά φτωχότερα από αυτά των Ελλήνων και των Κυπρίων, που οι πρώτοι καλούνται να «σώσουν».

ΚΑΙ ... ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ! Στρατόπεδα συγκέντρωσης πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν την εφορία!


Στρατόπεδο συγκέντρωσης εντός της Αττικής προκειμένου να μετατραπεί σε φυλακή για να μεταφερθούν εκεί οι χιλιάδες που πολίτες που χρωστάνε στο δημόσιο δεν μπορούν να πληρώσουν για διάφορους λόγους και πρόκειται να συλληφθούν βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Βουλή ο υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει κάποιες μέρες πριν.
Μάλιστα στην εν λόγω φυλακή θα υπάρχει και πρόγραμμα "σωφρονισμού" με ειδικά μαθήματα τα οποία θα χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για να μην επαναλαμβάνουν το "έγκλημα" οι πολίτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία απλά δεν έχουν να πληρώσουν αυτά

Ιταλία: Έφοδος της Αστυνομίας στη JP Morgan!. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ BUSY...ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

 Η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας έκανε έφοδο σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της επενδυτικής Τράπεζας JP Morgan στο Μιλάνο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη της αστυνομίας, είχε σχέση με την υπόθεση της εξαγοράς, το 2007, της Τράπεζας Antonveneta

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΧΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Η πρώτη φορολογική φυλακή πλησιάζει! ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!!!!

 Σε αναζήτηση στρατοπέδου προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Βουλή ο υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης.


Ειδικότερα, ο κ. Καραγκούνης μιλώντας για το πρόβλημα της συμφόρησης των ελληνικών σωφρονιστικών καταστημάτων, εξήγησε ότι «αναζητούνται χώροι, σε αγροτικά καταστήματα κράτησης για όσους έχουν ποινές έως δύο έτη και έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα»

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ...ΓΕΝΣ ΒΑΙΝΤΜΑΝ "Σε μια δεκαετία η ανάκαμψη στην Ευρώπη".


H Ευρώπη θα χρειαστεί μια δεκαετία για να υπερβεί την κρίση χρέους που την ταλανίζει δήλωσε σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας Γενς Βάιντμαν, σε μια εκτίμηση που έρχεται σε αντίθεση με την αισιοδοξία του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο που είχε

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (vid) ΠΑΣΟΚ: Τώρα "Πετρέλαιο υπάρχει" - Μυρίστηκαν δισ. και ετοίμασαν "σχέδιο αξιοποίησης".

Αφού φυλάκισαν την Ελλάδα σ'ένα κλουβί και πέταξαν το κλειδί στην θάλασσα, αφού ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ (ο οποίος απολαμβάνει της προστασίας του νέου προέδρου Ε.Βενιζέλου, δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2010 ότι "Πετρέλαιο δεν υπάρχει ή δεν υπάρχει αρκετό", ελάχιστα μετά όχι απλώς παραδέχονται ότι "Υπάρχει και πετρέλαιο και φυσικό αέριο", αλλά ο πολιτικός σχηματισμός που προκάλεσε την εθνική καταστροφή καταθέτει και προτάσεις ...

Ποιό είναι πραγματικά το πολεμικό χρέος της Γερμανίας στην Ελλάδα;


Πολύς λόγος γίνεται για το μεγάλο ζήτημα των αποζημιώσεων που οφείλει το Γερμανικό κράτος στην Ελλάδα, λόγω της «πολιτισμένης» συμπεριφορά της ως δύναμης κατοχής. 
Γι’ αυτό το θέμα οι εκφραζόμενες απόψεις ποικίλλουν από την άποψη ότι δεν μας χρωστούν τίποτα διότι κάποιοι πολιτικοί μας παραιτήθηκαν εγγράφως από αυτές τις

ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΦΟΒΟΣ.


ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΦΟΒΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.....[ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ].....!

Α] ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!.....

Β] ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....
ΓΙΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ..!!!!!!!!!


Γ] ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ.!

Τι θα απογίνει στην Ευρώπη;

eurozone-3-thumb-large
Η Ευρώπη έχει πάρει τον κατήφορο και είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τη λύση που θα μπορούσε να σώσει τη γηραιά ήπειρο που τόσο αγαπάμε. Η κρίση του κρατικού χρέους –οι εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες δε μπορούν να τιμήσουν τις υποχρεώσεις τους να εξοφλήσουν τους κατόχους των ομολόγων τους- εξαπλώνεται από τα αρχικά PIGS (Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Ισπανία) στις γειτονικές χώρες.  
Η Ιταλία είναι η χειρότερη από τις νέες περιπτώσεις, ωστόσο και η Γαλλία έχει πλέον λάβει αρνητική αξιολόγηση των ομολόγων της και από τους τρεις μεγάλους οίκους αξιολόγησης -Fitch, Moody's και Standard & Poor's. 

Η οικονομική παγκοσμιοποίηση σε αντίστροφη μέτρηση.

moneyplanet
Για τρεις δεκαετίες, η οικονομική παγκοσμιοποίηση φαινόταν αναπόφευκτη. 
Οι νέες τεχνολογίες κατέστησαν δυνατή τη διεξαγωγή συναλλαγών σε όλο τον κόσμο εν ριπή οφθαλμού. 
Οι αποταμιευτές απέκτησαν την ικανότητα να διαφοροποιηθούν, ενώ οι οφειλέτες θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την παγκόσμια αγορά κεφαλαίου. 
Δεδομένου ότι οι εθνικές χρηματοπιστωτικές αγορές έγιναν όλο και περισσότερο αλληλένδετες, οι διασυνοριακές ροές κεφαλαίων αυξήθηκαν από 0,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 1980 σε περίπου 11,8 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2007.
Αλλά η κρίση του 2008 εξέθεσε στους κινδύνους μετάδοσης, που περιλαμβάνει ένας περίπλοκος ιστός παγκοσμιοποιημένου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΤΟ ΠΡΩΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΗΤΑ.

germany2222222
Όταν οι περισσότερες χώρες θα έχουν βυθιστεί στην ύφεση, με πολλές από αυτές να πλέουν ακυβέρνητες στην τρικυμία της κρίσης χρέους, ενώ τα καταστροφικά προγράμματα λιτότητας δεν θα μπορούν πουθενά να εφαρμοσθούν, η Γερμανία θα έχει επιστρέψει έγκαιρα στο μάρκο...
Η σχεδιαζόμενη νομισματική ένωση είναι μία γερμανική συνωμοσία, με στόχο την κατάκτηση της Ευρώπης” (N. Ridley, υπουργός βιομηχανίας της Μ. Βρετανίας, το 1990)
Η οικονομική κατάσταση σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη επιδεινώνεται ραγδαία – αφού στην Ιαπωνία έχει ήδη ξεκινήσει η κατάρρευση της αγοράς ομολόγων, οι Η.Π.Α. σχεδιάζουν την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της ποσότητας χρήματος (τύπωμα), ενώ οι αμερικανικές Πολιτείες, με πρώτο το Τέξας, δεν εμπιστεύονται πλέον την πολιτική της Fed, ζητώντας την επιστροφή του δικού τους χρυσού στα θησαυροφυλάκια τους.

Σφαλιάρα Σ.Λαβρόφ στον Α.Νταβούτογλου....."ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ 1982" .

"'Εκοψε τον αέρα" του Α.Νταβούτογλου στο θέμα των κυπριακών υδρογονανθράκων, αλλά και σε ότι αφορά την ελληνική ΑΟΖ, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σε.Λεβρόφ, ξεκαθαρίζοντας δημοσίως στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην Κωνσταντινούπολη ότι 
"Για τους υδρογονάνθρακες όχι μονο στην ανατολική Μεσόγειο και σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να τηρηθούν οι διεθνείς κανόνες και οι αρχές του δικαίου της Θάλασσας του 1982"!

ΕΔΩ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ....;;;

germanoi


Για να λέμε και του Γερμανού το δίκιο.
Προσέξτε την είδηση που ακολουθεί και κάντε τη σύγκριση με το περίφημο «στικάκι» της λίστας Λαγκάρντ. 
Έφοδο σε περισσότερα από 200 σπίτια πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι της δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Γερμανίας, στο πλαίσιο ερευνών για τους φερόμενους ως φοροφυγάδες, τα στοιχεία των οποίων προκύπτουν από το CD που έφθασε στα χέρια του κρατιδίου της Ρηνανίας

Η Γερμανία κάνει ό,τι μπορεί για να επιταχύνει την κατάρρευσή μας.

Γράφει ο Μιχάλης Σ. Βάρδας

Οι πρόσφατες (εκβιαστικές) απαιτήσεις της Τρόϊκας να απολυθούν 20.000 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το τέλος του 2014, δεν επιτρέπει πλέον καμία αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις του Βερολίνου αναφορικά με το Ελληνικό ζήτημα.
Έχουμε επανειλημμένα κατηγορήσει την Γερμανική κυβέρνηση ότι αδυνατεί να κατανοήσει τις Ελληνικές θέσεις και