Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Λεπέν: Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Σκληρή απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά η Μαρίν Λεπέν σε συνέντευξή, όπου παρουσίασε την εξωτερική της πολιτική.

«Είναι καιρός να τελειώνουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου, προσθέτοντας πως «και στην Ευρώπη επίσης, είναι καιρός να τελειώνουμε με μια ΕΕ με την πρόκληση της συγχώνευσης που καταστρέφει την Ευρώπη των εθνών».

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου απευθυνόταν σε...

WSJ: Οι 4 λόγοι που ο Trump τρομάζει τους Ευρωπαίους - Πώς επηρεάζει το ΔΝΤ στο θέμα της Ελλάδας.

Η προσεχής ομιλία του Donald Trump στο Κογκρέσο (αυτήν την εβδομάδα) θα συγκεντρώσει τα 'βλέμματα ' των Ευρωπαίων, οι οποίοι και θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα όσα έχει να πει, καθώς η έλευσή του στην παγκόσμια πολιτική σκηνή έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην Ευρώπη.

Σε αυτήν τη στάση των Ευρωπαίων, αλλά και στις κύριες πηγές ανησυχίας τους, αναφέρεται, με άρθρο του στη Wall Street Journal, ο Simon Nixon. 

Συγκεκριμένα, η πολιτική του Trump - που συνοψίζεται στο μότο του 'Πρώτα η Αμερική ' και στον ενθουσιασμό που επέδειξε απέναντι ...

Προδότες ή απλά χρήσιμοι ηλίθιοι;

406

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει εάν το PSI οφειλόταν σε ενδοτισμό ή σε ανοησία αυτών που με τη συμμετοχή ή με την ανοχή τους προκάλεσαν την καταστροφή της πατρίδας μας – θέτοντας τις βάσεις για το τρίτο μνημόνιο που ολοκλήρωσε τη μετατροπή μας σε σκλάβους χρέους.

Άρθρο

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 2011 ήταν 367,98 δις €, έχοντας μειωθεί ....

Συντάξεις στρατιωτικών: Οργή για τα ψίχουλα στις οικογένειες πεσόντων

Οι συντάξεις στρατιωτικών που φτάνουν ή που σωστότερα δεν φτάνουν στις οικογένειες πεσόντων εν ώρα καθήκοντος προβληματίζουν τους στρατιωτικούς που κάνουν λόγο για ντροπή.
Η είδηση που προβλήθηκε απο την τηλεόραση με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου απο το δυστύχημα με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού στην....

Η σύγκρουση του με «τη Χούντα της παραπληροφόρησης».

Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συνεισφορά τουΤραμπ στην ανθρωπότητα είναι η σύγκρουση του με «τη Χούντα της παραπληροφόρησης», με τα «μέσα ενημέρωσης», που διασπείρουν «πλαστές ειδήσεις» και με προκατειλημμένα και μονόπλευρα ρεπορτάζ «διαστρεβλώνουν την αλήθεια».
Ο Λευκός Οίκος απέκλεισε ....

Η τραγωδία του 2015.

Βασίλης Βιλιάρδος
Καμία βρώμικη ιστορία δεν παραμένει ποτέ στο απυρόβλητο, οι ένοχοι τιμωρούνται πάντα, ενώ οι λαοί είναι αδύνατον να μην ξυπνήσουν – οπότε κάποια στιγμή οργανώνονται, εξεγείρονται και απαιτούν τη φυλάκιση των βασικών υπευθύνων, παίρνοντας τη μοίρα τους στα δικά τους χέρια.
«Ετυμολογία της λέξης «καταδότης»: Αυτός που παρακολουθεί κρυφά κάποιον, προσπαθώντας να μάθει τις κινήσεις και τις ενέργειες του για να τις προδώσει, συνήθως σε κάποιον ανώτερο, για να επιτύχει την εύνοια του – εκείνος που κινείται λοιπόν από ....

«Το μισό Αιγαίο αλλιώς αποσύρεται η Τουρκία από το ΝΑΤΟ» το σχέδιο εκβιασμού του Ρ.Τ.Ερντογάν.

– Άμεσες οι εξελίξεις στο Αιγαίο Πέλαγος

Χοντρό πόκερ θα παίξει ο Ρ.Τ.Ερντογάν εκβιάζοντας το ΝΑΤΟ να μην εμπλακεί σε ενδεχόμενο ελληνοτουρκικό επεισόδιο.Η Τουρκία έχει άμεσο και αποφασιστικό σχέδιο που είναι ήδη σε εξέλιξη με απόφαση του Τούρκου προέδρου,  να αποχωρίσει από την συμμαχία…...εδώ και τώρα αν δεν αποκτήσει το μισό…Αιγαίο ως αντιστάθμισμα σε ενδεχόμενη κουρδοαμερικανική προσέγγιση και απώλειες εδαφών!  
Την ύπαρξη αυτού του σχεδίου αναφέρει....

Οι Τούρκοι ενημερώνουν για τα “δικαιώματά” τους στο Αιγαίο: Συζητήσεις και με τους Αμερικανούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκοι αιγαιο
Διεθνή εκστρατεία ενημέρωσης για το “καθεστώς” του Αιγαίου και τις τουρκικές διεκδικήσεις, τις οποίες παρουσιάζουν ως “δικαιώματα” ξεκίνησαν από τις αρχές του μήνα, και συνεχίζουν μέχρι σήμερα, οι Τούρκοι, οι οποίοι πληροφόρησαν ξένες κυβερνήσεις, ανάμεσα σε αυτές και τη νέα διοίκηση, στην Ουάσιγκτον.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο δοτός πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενημέρωσαν τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικλ Πενς και τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρεξ Τίλλερσον, για την κατάσταση των σχέσεων της Τουρκίας με την Ελλάδα και ειδικά την περίπτωση του “καθεστώτος του Αιγαίου”. 
Σύμφωνα με ....

Δημοκρατία και φίμωση, δεν μπορεί να είναι…. συνώνυμα.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία…δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι ....

Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΧΙΣΕ !!

Τα παγκοσμια δολοφονικα ληστρικα ζωα,η αλλοιως Νεοταξιτικα Τουρκομογγολικα ανθρωποειδη αποβρασματα,εχουν ηδη χασει ενα μεγαλο μερος της κυριαρχιας τους αλλα και το συνολο των στοχων τους!
Βεβαιως,καποιοι παπαγαλοι τους,που αρνουνται την πραγματικοτητα,ακομα ονειρευονται ποταμους αιματος!
Αλλα ονειρευονται ξυπνιοι,γιατι οταν κοιμουνται βλεπουν ειρηνικους εφιαλτες!
Ηδη,τα ζωντανα παραφυσιν ανθρωποειδη της Ευρωπαικης <<πολιτικης>> μαφιας,και οι γεροπαραλλυμενες οικογενειες κτηνων που λυμαινονταν τον πλανητη,αρχιζουν να υποχωρουν στις <<απαιτησεις>> τους προς τους Ελληνες πολιτες!
Το παραφυσιν ηλιθιο και ανυπαρκτο χρεος της Ελλαδας,ερχεται ....