Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Συντάξεις κάτω των 300 ευρώ και κατάργηση του εφάπαξ.

Η εφημερίδα Real News αποκαλύπτει τις απαιτήσεις του κουαρτέτου αναφορικά με τις συντάξεις, που προκαλούν πολλές αναταραχές στην κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι Θεσμοί μιλούν για συντάξεις κάτω των 300 ευρώ και πλήρη κατάργηση του εφάπαξ. 

Επίσης οι πιστωτές αξιώνουν επιπλέον: Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και μειώσεις από 6% έως 30% για τις κύριες συντάξεις, εθνική σύνταξη με ...

ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

3306f-stontoixo2btsolakidi
Πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση συμπολίτη και φίλου ενάντια στη λεηλασία και την απειλή κατά της ζωής μας από τους υπηρέτες των τοκογλύφων. ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ!
Στις 31/7/14, έλαβα μια ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς την εφορία, προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους, που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν την φοροδοτική μου ικανότητα.
ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβιώσεως λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβιώσεως, φόρος αναπνοής και φόρος υπάρξεως.
Η ειδοποίηση απειλούσε με κατάσχεση, κινητής και ακίνητης περιουσίας, που λόγω του μικρού μεγέθους της, ισοδυναμεί.....