Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Ελλάδα εκποιείται σε ξένες κρατικές οντότητες.


Έχει φαγωθεί το παρακμασμένο πολιτικό σύστημα, να αποκρατικοποιήσει δημόσια περιουσία και διάφορες κρατικές οικονομικές δραστηριότητες, αλλά μέχρι στιγμής, αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει, είναι να μεταβιβάζεται το Eλληνικό κράτος σε άλλα κράτη ή κρατικές οντότητες.

Ξεκινώντας από..

Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή της τρόικας και οι επίορκοι ταγοί,παριστάνουν την κοιμωμένην του Χαλεπά !

ΑΡΘΡΟ-ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ Ε.Δ

Καταργούν το Α΄ και Β΄ Σώμα Στρατού, Περιορίζουν κατά 50% τους σχηματισμούς της Αεροπορίας, καταργούν διοικήσεις στο Ναυτικό σύμφωνα με τις επιταγές των δάνειων δυνάμεων για τον περιορισμό των δαπανών.

Και η Τουρκία...... πανηγυρίζει!!

Η Τουρκία μετά την...

επίτευξη εκεχειρίας με το ΠΚΚ (το ένοπλο τμήμα των Κούρδων), αποδεσμεύει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από την Ανατολία και τις μεταφέρει Δυτικά, δηλαδή στα παράλια του Αιγαίου και στον Έβρο.

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΨΗΦΟΥ Πρόταση νόμου-βόμβα που προβλέπει 200 βουλευτές & εξωκοινοβουλευτικές κυβερνήσεις.

O βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Σιούφας, κατέθεσε πριν λίγο πρόταση νόμου στη Βουλή για μείωση του αριθμού των βουλευτών και θέσπιση ασυμβίβαστου υπουργού – βουλευτή και οι επόμενες ώρς θα δείξουν αν ήταν αυτόβουλη κίνηση ή ... έχει "βάθος". δηλαδή έχει τις ευλογίες κυβέρνησης, αλλά και τρόικας που θέλει να αποσυνδέσει τον βουλευτή από θέσεις εξουσίας και να τον μετατρέψει σε απλό ψηφοφόρο της εκάστοτε διοριζόμενης κυβέρνησης.

Το ερωτηματολόγιο που θα πρέπει να συμπληρώσουν 206.000 δημόσιοι υπάλληλοι.

  • Σε υπαλλήλους υπουργείων, ένστολους και εκπαιδευτικούς θα σταλεί σε πρώτη φάση ηλεκτρονικά
  • Με το ερωτηματολόγιο, ενεργοποιείται το σχέδιο διαθεσιμότητα του Δημοσίου
  • Ως και 50% θα μειωθούν οι θέσεις των υπαλλήλων μετά την κατάρτιση των νέων οργανογραμμάτων
Ηλεκτρονικά θα σταλεί το ερωτηματολόγιο στους 206.000 δημόσιους υπαλλήλους μέσα στο επόμενο διάστημα, ανοίγοντας έτσι τις διαδικασίες για την κινητικότητα και τη διαθεσιμότητα.

Με τη διαδικασία αυτή..

Εύκολο θήραμα θεωρούν την Κύπρο τώρα οι Βρετανοί.


Οι Αγγλοι θεωρούν την οικονομική καταβαράθρωση του νησιού χρυσή ευκαιρία για να επιβάλουν κάποια χειρότερη (!) παραλλαγή του σχεδίου Ανάν
Οι Αγγλοι ανέκαθεν ήταν εξαιρετικοί υποκριτές. Η χαρά όμως του αγγλικού περιοδικού «Εκόνομιστ» για τις δυνατότητες νομιμοποίησης των αποτελεσμάτων της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο πριν από σαράντα χρόνια είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατον να κρυφτεί. Αποτυπώνεται ήδη στον υπότιτλο κύριου άρθρου του:

Πρωτοφανής επίδειξη ιδεοληπτικής αγκύλωσης από ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκίμασαν τον Εθνικό Ύμνο!

AGIMA_L
Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ενοχλούνται όταν ακούν τον Εθνικό Ύμνο και μάλιστα όταν αυτός ψάλλεται από στελέχη των παραγωγικών σχολών των ΕΔ και κατ’αυτό τον τρόπο αποδοκίμασαν με έντoνη ανακoίνωση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας του κόμματος Θ.Δρίτσα την πρωτοβουλία των Δοκίμων και των Ευέλπιδων στην Ανάσταση να ψάλλουν τον

ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ F-35 Τουρκική πολεμική βιομηχανία: Εκεί κοσμογονία, εμείς ικανοποιούμαστε με τον Άκη στο εδώλιο!


Η κοσμογονία που επιτελείται στο χώρο της πολεμικής βιομηχανίας και των αγορών πολεμικού υλiκού στην Τουρκία έχει φυσικά ως επίκεντρό της την τουρκική συμμετοχή στο πρόγραμμα ανάπτυξης και παραγωγής του stealth μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς F-35 Lightning II της Lockheed Martion.
Ολόκληρο το εύρος της τουρκικής συμμετοχής στο πρόγραμμα

Μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί έπεφταν με βάση τον ιερό όρκο πίστης στην Πατρίδα ,επί του πεδίου της μάχης, υπερασπιζόμενοι την ανεξαρτησία και τα ιδανικά της Πατρίδος, χωρίς να φείδονται της ζωής τους.

ΘΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ !

Σε ένα κράτος όπου οι στρατιωτικοί του, δεχόμενοι τον απόλυτο εξευτελισμό, αυτοκτονούν θα είναι ουτοπία να ομιλούμε για Εθνική Άμυνα.

Διάχυτη είναι η κατήφεια πλέον σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εξ αιτίας των ληστρικών, στοχευμένων και επιτηδευμένων περικοπών των αμοιβών τους, αλλά και από την έλλειψη παντελώς έστω και της στοιχειώδους μέριμνας υπέρ τους.

Μα καλά, πόσα κιλά...... Πορτοσάλτε είσαι;


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος φαίνεται από το βλέμμα
Για τον συγκεκριμένο κύριο η μετανάστευση των νέων είναι “κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ” 
Ένα είδος που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια είναι οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Το κοινό στην αρχή τους αντιμετώπισε με ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια…το κοινό οργίστηκε ακούγοντάς τους στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις ή διαβάζοντάς τα αντιλαϊκά τους παραληρήματα.

Ποιός θα διαλύσει το ευρώ; Η Ολλανδία.


flag-holland-b_73186_9BU64a.jpg (175×112)Ποια χώρα της ευρωζώνης είναι πιο βαθιά χωμένη στα χρέη; Οι άσωτοι Έλληνες με τις γενναιόδωρες συντάξεις; Οι Κύπριοι με τις, γεμάτες ρωσικά κεφάλαια, τράπεζες; Οι Ισπανοί της λιτότητας ή οι Ιρλανδοί της ακμής και παρακμής;
Κανένας από τους παραπάνω, σχολιάζει ο Matthew Lynn, αρθρογράφος του MarketWatch, κατά τον οποίο η απάντηση είναι: Οι ξενέρωτοι, υπεύθυνοι Ολλανδοί.

Εκτροπή του πολιτεύματος η υπόθεση Hoechtief.

Οι όροι εκχώρησης του ΔΑΑ στην Γερμανική εταιρεία συνιστούν πραξικοπηματική ακύρωση της δημοκρατικής νομιμότητας, με την απόλυτη συναίνεση Χατζηδάκη – Στουρνάρα!

Σκάνδαλο που αγγίζει το μέγεθος της Siemens και του Χρηματιστηρίου αποτελεί η απαλλαγή από την καταβολή ΦΠΑ της γερμανικής εταιρίας Hochtief που διαχειρίζονταν το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Την ώρα που ο Eλληνικός λαός στενάζει από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, η κυβέρνηση...

Αν δεν το αντέχετε να είστε Έλληνες, φύγετε...!

Του Γιώργου Μαλούχου 

Σε Δύση και Ανατολή, σε Βορρά και Νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο Εθνικός Υμνος: Είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της Ελληνικής ιδιαιτερότητας. 

Πιθανώς, αν...

Εκτός νόμου τίθεται το ΚΚΕ και η Αριστερά τύπου Ρεπούση με το νομοσχέδιο για τον ... ρατσισμό!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΤΑ "ΣΠΙΡΤΑ"!!
Εκτός νόμου τίθεται το ΚΚΕ με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ενάντια στο «ρατσισμό» και την «ξενοφοβία». 

Με ανακοίνωση του το κόμμα καταγγέλλει την κυβέρνηση και καταδεικνύει έξωθεν επιβαλλόμενη πολιτική.

Πρόκειται για...

Μεγάλες αυξήσεις από την 1η Ιουλίου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Ακόμα περισσότερα νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα - Ακόμα περισσότεροι Έλληνες αντιμέτωποι με την εξαθλίωση και την απελπισία
Μεγάλες αυξήσεις έρχονται από την 1η Ιουλίου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, λόγω των αυξήσεων που αναμένεται να επιβληθούν στο Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), πρώην τέλος ΑΠΕ.

Σύμφωνα με εισήγηση του Λειτουργού της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας...

ΤΑΙΠΕΔ: Πωλητήριο σε 300 «φιλέτα»!

Προς παραχώρηση ΣΕΦ, πρώην Ξενία εκτάσεις σε Κέρκυρα, Ρόδο και Άγιο Κοσμά

Ερχονται πωλητήρια σε μια σειρά από «φιλέτα» της δημόσιας περιουσίας, καθώς με απόφαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μεταβιβάζονται στο (ΤΑΙΠΕΔ) περί τα 300 ακίνητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). 

Ειδικά για το ΣΕΦ...

27% η ανεργία τον Φεβρουάριο.

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ 30% - ΣΤΟ 35% ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΜΠΑΜ"
Το ποσοστό ανεργίας τον Φεβρουάριο του 2013 σκαρφάλωσε στο 27,0%, από 26,7% που ήταν τον Ιανουάριο του 2013 και 21,9% τον Φεβρουάριο του 2012.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ...

Στο 24% του Α.Ε.Π. η παραοικονομία στην Ελλάδα.

Συνδέεται με τις ηλεκτρονικές ή τοις μετρητοίς πληρωμές


Το μέγεθος της παραοικονομίας στην Ελλάδα παραμένει υψηλό σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και ανέρχεται σε 24% του ΑΕΠ ή 43,2 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Το ποσοστό αυτό...παρουσιάζει μικρή μεταβολή τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν έχει σημειωθεί ο κατάλληλος ρυθμός ανάπτυξης των ηλεκτρονικών συναλλαγών που θα συμβάλει στην κάμψη του μεγέθους της παραοικονομίας.

Υπουργείο MEGA....

Υπουργείο MEGA

Από τους πλέον αντιπαθείς πρωϊνοενημερατζήδες είναι, βέβαια, αυτοί που εργάζονται στο πλέον αντιπαθές κανάλι. Ο Καμπουράκης με τον Οικονομέα τις καθημερινές, που κάνουν σκάντζα

Μήπως το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετονομαστεί σε "Μωάμεθ ο Πορθητής";

undefined

  • Το βατερλό(!) του Χατζηδάκη για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
  • Τι θα συμβεί εάν οι Καναδοί πουλήσουν το αεροδρόμιο σε Τούρκους;
«Χαμένος στο διάστημα» εμφανίστηκε προχθές ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.

Ο και με προϋπηρεσία υπάλληλος των αγορών ,εκβιάζει για τα χρέη των φτωχών !.

undefined



Λίγες ημέρες πριν από την ενεργοποίηση της νέας ρύθμισης για την 

εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, ο απίθανος Χάρης

 Θεοχάρης άρχισε και πάλι τους εκβιασμούς στους φτωχούς μικροοφειλέτες,

 ενώ κάνει τα στραβά μάτια στους μεγαλόσχημους (λίστα των 54.000, 

«λίστα Λαγκάρντ» κ.λπ.) ....