Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Πήγαν να τη θάψουν αλλά δεν τους βγήκε - Στο Νομικό Συμβούλιο η έκθεση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις!.


Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε από δημοσίευμα του Spiegel, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα κρατά μυστική την έκθεση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, η υπόδουλη Ελληνική (;) κυβέρνηση, για να ρίξει στάχτη στα μάτια, εμφανίζει δήθεν κάποια κινητικότητα για το θέμα, παρότι είναι γνωστό τοις πάσι πως δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την Μέρκελ και τη συμμορία της.
Στο πλαίσιο αυτό...

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΕΠΕΛΑΣΗΣ "Πρέπει να οργανωθούμε αν είναι να βγούμε από το ευρώ".


Αναφερόμενος στην εγχώρια οικονομική κατάσταση και το ευρωπαϊκό περιβάλλον ο διαπρεπής οικονομολόγος και πρώην διοικητής τραπεζών Αδαμάντιος Πεπελάσηςσημείωσε την διαρκώς ογκούμενη αμφισβήτηση των ευρωπαϊκών χειρισμών η οποία γίνεται διαρκώς πιο έντονη και δεν απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. «Δεν αποκλείω ακόμη και την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Αλλά

Eισαγγελική έρευνα για τις offshore......Τώρα ;; Tόσα χρόνια έλαθε της προσοχής ....;;;


Με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου, ξεκινά, μεγάλη εισαγγελική έρευνα με αφορμή τις αποκαλύψεις για εκτεταμένη φοροδιαφυγή μέσω υπεράκτιων (offshore) εταιρειών που συνδέονται με Έλληνες.


Η παρέμβαση της εισαγγελικής λειτουργού έχει αφετηρία τα στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα» για τις δεκάδες εξωχώριες εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους που συνδέονται με φυσικά και νομικά πρόσωπα φορολογικά υπόχρεα στην Ελλάδα.
 
Η εφημερίδα συμμετείχε σε παγκόσμια έρευνα της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ), σε συνεργασία με Μέσα Ενημέρωσης από 48 χώρες, που αποκάλυψε στοιχεία για τεράστια χρηματικά ποσά, τα οποία εκτιμώνται γύρω στα 25 τρισεκατομμύρια ευρώ, κρυμμένα

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ PAX ALEMANA .....Η πρώτη δημόσια κόντρα ΗΠΑ-Γερμανίας και οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα.


Μια πρώτη "μετωπική" είχαν ο νέος υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζακ Λου, με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγανγκ Σόιμπλε, με αφορμή την συνταγή για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μια σύγκρουση που έχει πολύ ευρύτερες γεωπολιτικές προεκτάσεις. 

"ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ" ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ BAIL-IN REUTERS: "Αν "στραβώσουν" τα πράγματα στην Ελλάδα θα έχει την τύχη της Κύπρου".

"Εάν η οικονομία επιδεινωθεί περισσότερο από ό,τι αναμένεται, δεν αποκλείεται η Ελλάδα να έχει την τύχη της Κύπρου". 

Mε αυτή την φράση το Reuters δείχνει ανάγλυφα την έκταση του δράματος και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα ως πρόβατο επί σφαγή εντός της ευρωζώνης και περιγράφει τον κίνδυνο κατάσχεσης ποσοστού των καταθέσεων ή "συμμετοχής των καταθεστών στην

ΜΕΙΩΣΗ-ΣΟΚ 25% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.


Του ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ*  
Εικόνα κατάρρευσης παρουσίασαν τα έσοδα του προϋπολογισμού τον Μάρτιο. Παρά την οριακή αύξηση των εισπράξεων από τα τελωνεία έγκυρες πληροφορίες του capital.gr κάνουν λόγο για μείωση των καθαρών εσόδων το Μάρτιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, σε ποσοστό άνω του 25%!

Reuters: Η Κύπρος θα βγει από την Ευρωζώνη.


Η Κύπρος θα βγει απ’ την Ευρωζώνη, προδικάζει ο κύριος αρθρογράφος επί οικονομικών θεμάτων του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, Hugo Dixon.Στο σημερινό του άρθρο ο κ. Dixon σημειώνει χαρακτηριστικά πως “πλέον η Κύπρος δεν βρίσκεται στο επίκεντρο…

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρουφάκης: Υπάρχει Τεράστιο θέμα για τις καταθέσεις ....

"Χαιρετίζω την παρέμβαση της τρόικας να μην γίνει η συγχώνευση Εθνικής-Eurobank", δήλωσε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης και πρόσθεσε: "Με το σκεπτικό ότι αν πάρεις δύο κοτρώνες και τις δέσεις μαζί με ένα σκοινί δεν θα επιπλεύσουν πιο εύκολα σε μια φουσκοθαλασσιά. 

Οι δύο τράπεζες αυτές, αλλά και υπόλοιπες, είναι δυστυχώς πτωχευμένες".

120.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010...


ΜΙΑ ΒΟΥΒΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
Από το 2010 κι έπειτα υπολογίζεται η μετανάστευση περίπου120.000 Ελλήνων επιστημόνων σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου......

Όλοι τους κατέχουν πτυχία, μεταπτυχιακά, καθώς και διδακτορικά από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, ενώ επιλέγουν κυρίως ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, σε μεγάλες εταιρείες που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών τους.

Οι λήσταρχοι ...έδωσαν 500 εκατ. ευρώ στην Intralot και ξεπάγιασαν την Ελλάδα για 40 εκατ. από το πετρέλαιο!


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Μπορούν να διαπραγματευτούν με την Τρόικα; Μπορούν να εκπονήσουν Εθνικό Σχέδιο Αναγέννησης της χώρας; Όχι δεν μπορούν.

 Με ποιο ηθικό ανάστημα ο πρωθυπουργός Σαμαράς, (ο οποίος παρέα με τονΠάστορα Κουβέλη και τον Βενιζέλο έδωσαν 500 εκατ. Ευρώ στον Κόκκαλη...

Wikileaks: Η αμερικανόφιλη Ντόρα Μπακογιάννη και το θάψιμο της ελληνορωσικής φιλίας .

 Wikileaks: Η αμερικανόφιλη Ντόρα Μπακογιάννη και το θάψιμο της ελληνορωσικής φιλίας
Το Wikileaks αποκαλύπτει την απόλυτη προδοσία της αμερικανόφιλης Ντόρας Μπακογιάννη  Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε… Ένα τηλεγράφημα που εξηγεί πολλά πράγματα για την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων στις ελληνορωσικές σχέσεις, δημοσιεύει το WikiLeaks και το αναδημοσιεύουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.
Στο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας με ημερομηνία Νοέμβριος 2007, ο Αμερικανός πρεσβευτής

ΩΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΩΡΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ (βιντεο).

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Έφτασε η ώρα της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ και της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. 


Η ώρα να σηκώσουμε την κουρτίνα και να δούμε τον πραγματικό κόσμο των γεγονότων στο παρασκήνιο.


Η ώρα να δούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ γυμνή!


Να συνειδητοποιήσουμε τον κόσμο που κάποιοι άλλοι ετοίμασαν για μας, εν αγνοία μας.

Ήρθε η ώρα αυτόν τον κόσμο να τον αντιμετωπίσουμε κατάματα...

Ολλανδία, το μεγάλο ατιμώρητο πλυντήριο της Ευρώπης…

Το «Ολλανδικό σάντουιτς» των $13 τρισεκατομμυρίων 
Χθες, προχθές πήρε το μάτι μου δημοσίευμα εφημερίδας με τις δηλώσεις κάποιου Κύπριου μεγαλοδικηγόρου, σύμφωνα με τις οποίες πίσω από την οικονομική καταστροφή της Κύπρου βρίσκεται κυρίως η Ολλανδία. «Με την Ολλανδία βρισκόμαστε σε ένα πολύ σοβαρό ανταγωνισμό όσον αφορά την προσέλκυση....

Υπό την κατοχή άθλιων και βρώμικων δυνάμεων.

Του Αθανάσιου Δρούγου*
Είμαι από αυτούς που δεν ξεχνάνε! Θα περίμενα χθες, 6η Απριλίου, πολλά αφιερώματα για την επίθεση των ναζιστικών δυνάμεων στην οχυρωματική γραμμή ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Σαν σήμερα, πριν 72 χρόνια, τα SS, η Wehrmacht, η Γκεστάπο, μαζί με τους......

ΗΡΘΕ η σειρά και των Ελληνικών τραπεζών…


Του Θύμιου Παπανικολάου
Στο άρθρο μας, «ΚΥΠΡΟΣ: Το πρώτο «βαγόνι» για το πέρασμα του Τραπεζικού συστήματος ΑΜΕΣΑ στο δικτατορικό έλεγχο της Ε.Κ.Τ.», επισημαίναμε ότι η επιβολή των Μνημονίων εντάσσεται μέσα σε μια γενικότερη στρατηγική και σχεδιασμό των κυριάρχων δυνάμεων της ΕΕ (Γερμανίας) με στόχο:

 Η Ομοσπονδία Γερμανοτουρκικής Φιλίας βραβεύει τη Μέρκελ.

merkel_ellada
Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, θα τιμηθεί αύριο από την Ομοσπονδία Γερμανοτουρκικής Φιλίας, με το βραβείο «Κυβέλη 2013» στην κατηγορία «πολιτική».
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το βραβείο αυτό αποτελεί έκφραση ευγνωμοσύνης και αναγνώριση «για τις προσπάθειες της Καγκελαρίου υπέρ των μεταναστών» στην Γερμανία.

 Τότε που ο Νότος παραδόθηκε στον Βορρά…

General-Lee-surrenders-to-General-Grant
Στις 9 Απριλίου του 1865, μετά από τέσσερα χρόνια ενός ακραίου Εμφυλίου Πολέμου που θα μπορούσε να είχε διαμορφώσει διαφορετικά το μέλλον της ανθρωπότητας, αν είχε άλλον νικητή, ο στρατηγός Ρόμπερτ Λι παρέδωσε τον στρατό των Νοτίων στον στρατηγό των Βορείων Γκραντ, δίνοντας μια ευκαιρία στην ειρήνη για την

Ο Ραχόι βάζει “φωτιά” στην ευρωζώνη.

Mariano-Rajoy-Mario-Draghi
Η… απαγορευμένη συζήτηση περί του πιο παρεμβατικού ρόλου που θα μπορούσε να έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην καθημερινότητα της ευρωζώνης, προκειμένου να προκαλέσει ελάφρυνση των δεινών που υφίστανται οι οικονομίες των χωρών του κοινού νομίσματος λόγω της κρίσης χρέους και αξιοπιστίας που έχει αγκυροβολήσει την τελευταία τριετία στην ήπειρό μας, προσέλαβε σήμερα νέες διαστάσεις.

Η Δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην υπόθεση Εθνικής-Eurobank!

Έντονη είναι η φημολογία στο παρασκήνιο τις τελευταίες ώρες ότι επίκειται παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το θέμα της ακύρωσης του deal ανάμεσα στην Εθνική Τράπεζα και τη Eurobank, όχι φυσικά στην ουσία της υπόθεσης, δηλαδή στο γιατί υπήρξε εμπλοκή στη διαδικασία της.... 

Αντιμέτωπη με ποινικές διώξεις θα έρθουν όσοι Έλληνες και ξένοι πολίτες εργαστούν ή συναινέσουν στην τραπεζική υποδούλωση της χώρας.

Αντιμέτωπη με ποινικές διώξεις θα έρθουν όσοι Έλληνες και ξένοι πολίτες εργαστούν ή συναινέσουν στην τραπεζική υποδούλωση της χώρας, ειδικά σε ότι αφορά και έχει να κάνει με την Εθνική Τράπεζα η οποία "γερμανοποιείται", αφού περνά υπό τον απόλυτο έλεγχο του ΤΧΣ, το οποίο με την σειρπά του ελέγχεται απόλυτα από την τρόικα και ειδικότερα από την Γερμανία που ελέγχει τους δύο από τους τρεις πυλώνες της (ΕΕ και ΕΚΤ).

“Φάκελος Κύπρος”: Ο χάρτης που «κάρφωσε» τα διχοτομικά σχέδια της Αγκυρας και του Κίσινγκερ.

Τον Αύγουστο του 2001 -και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ...
του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Κρατούσαμε πια στα χέρια μας τον ΧΑΡΤΗ που αναζητούσαμε χρόνια, και ο οποίος -σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της εποχής Κίσινγκερ, που μας βοηθούσε- θα έλυνε όλες τις απορίες μας και θα απαντούσε στα πολλά βασανιστικά ερωτήματα, που έχουμε όλοι στην Κύπρο και αρκετοί στην Ελλάδα. 

Μαζί με τον χάρτη είχαμε καταφέρει να...

Θα πάθουμε όλοι διάτρηση στομάχου!.

Νέα παράλογη ρύθμιση της τρικομματικής, απαγορεύει σε καρδιολόγους, ορθοπεδικούς κ.ά. να συνταγογραφούν τα φάρμακα που μας προστατεύουν από το έλκος!
Νέος απίστευτος ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης, καταδικάζει χιλιάδες Ελληνες σε βέβαιο έλκος, αιμορραγία και διάτρηση στομάχου, με πρόσχημα (πάλι) τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης!

Τι συνέβαινε ως τώρα; 

Υπάρχουν....

Μητροπολίτης Μεσογαίας: "Καιρός πλέον να ξεσηκωθούμε".


Η χώρα στενάζει υπό την διπλή κατοχή της τρόικας και της (λαθρο)κυβέρνησης των τριών προθύμων (Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη) και με γοργούς ρυθμούς μεταλάσσεται σε αποικία χρέους, ενώ θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως η αντιμετώπισή της από την διεθνή κοινότητα είναι απολύτως διαφορετική και αγγίζει στα όρια αντιμετώπισης ενός χώρου (και όχι κράτους), με πολύ συχνές υποτιμητικές αναφορές του τύπου "δεν θα γίνουμε σαν την Ελλάδα".
Οι υπεύθυνοι...

Απλά, αρνούμαι ! ! ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. 

Υπάρχει μια......

«Στο χείλος μιας επικίνδυνης νέας εποχής».


Η εφημερίδα Wall Street Journal εκτιμά ότι είμαστε πολύ κοντά στο ξέσπασμα ενός πυρηνικού πολέμου καθώς βλέπει τη μεγαλύτερη εξάπλωση πυρηνικών όπλων από την εποχή της ανακάλυψης της ατομικής βόμβας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα...

Τα παιχνίδια του Στουρνάρα με τις καταθέσεις.

Κρυφτό με τις κατεθέσεις παίζει ο Υπουργός Οικονομικών κρύβοντας την αλήθεια

Διπλή ατζέντα φαίνεται πως έχει ο Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με το θέμα των καταθέσεων και το επερχόμενο κούρεμα τους και στην Ελλάδα, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις του. 

Ο Υπουργός Οικονομικών...

Έρχονται οι πρώτες φορολογικές φυλακές!.

Στρατόπεδο εντός του νομού Αττικής, προκειμένου να μετατραπεί σε χώρο κράτησης για τους κατηγορούμενους για οικονομικά αδικήματα, αναζητά η προδοτική κυβέρνηση, ενώ ο Αντώνης Ρουπακιώτης σημείωσε πως στον ίδιο χώρο θα κρατούνται κατά πάσα πιθανότητα όσοι αντιμετωπίζουν μικρές ποινής φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα δύο χρόνια και έχουν καταδικαστεί για αδικήματα ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας.

Ο υπουργός "Δικαιοσύνης" δήλωσε...

Χρυσή Αυγή: Πλυντήριο παρανομίας και απατεώνων η βουλή - Κυρώνεται σήμερα η τροπολογία της ντροπής!.


Η τροπολογία της ντροπής, που αθωώνει τους κλέφτες τραπεζίτες και κομματάρχες, κυρώνεται σήμερα επισήμως στη βουλή. 

Τα εκατομμύρια ευρώ που....

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΕΛΗΔΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...ΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...

Νόμος της ΕΕ θα γίνει η... καταλήστευση των τραπεζικών καταθέσεων των πολιτών της! Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, αυτό ακριβώς ανήγγειλε προς τους Ευρωπαίους ο τυπικά πιο αρμόδιος άνθρωπος στη γηραιά ήπειρο, ο επί των Οικονομικών επίτροπος της Κομισιόν, Ολι Ρεν...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ.


«Μαχαίρι» 50% από την Τρόικα στις άγονες γραμμές... 

«Ψαλίδι» 40 εκατ. ευρώ φαίνεται πως σκοπεύει να βάλει το υπουργείο Ναυτιλίας στο ετήσιο κόστος των επιδοτούμενων μισθωμάτων που καταβάλλει το κράτος προκειμένου να καλυφθούν οι λεγόμενες άγονες γραμμές, μετά από απαίτηση της Τρόικα.

Δραστικές περικοπές ζητάει η Τρόικα από το υπουργείο Ναυτιλίας για τις επιδοτήσεις μισθωμάτων στις άγονες γραμμές, καθώς όπως αναφέρει ο ιστότοπος imerisia.gr, τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα απαίτησαν... 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , KAI ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ κ. Α/ΓΕΝ ;;;;

Οικονομικά αποδεκατισμένες μετά τις σκληρές απαιτήσεις των δανειστών μας

Για πολλές ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας στρατός μικρός και ευέλικτος, με μεγάλη ισχύ πυρός. 


Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να επιβάλλεται το πρώτο, όχι βέβαια από τους στρατηγούς, αλλά από...

Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ...Μειώνει 40 εκατ. ευρώ τα κονδύλια για τις άγονες γραμμές.


"Χέρι" στον προϋπολογισμό για την κάλυψη των άγονων γραμμών έβαλε η τρόικα, που προκαλεί μείωση που ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, σπρόχνωντας ουσιαστικά τα νησιά μας στην αγκαλιά της Τουρκίας, αφού οι κάτοικοί τους δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. 
Μπορεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης να είχε προβλέψει κονδύλι ύψους 84 εκατομμυρίων για το 2013 όμως......

ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΑΤΑ THΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... Ανακοίνωση-φωτιά Σεραφείμ κατά του Α.Σαμαρά για την πολιτική του απέναντι στην Τουρκία!


φοδρή επίθεση με ισχυρότατα επιχειρήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά για την πολιτική που ακολουθεί απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας εξεπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη που δήλωσε ότι θέλει 14+1 τζαμιά στην Αθήνα.
Πρακτικά τον κατηγορεί τον Α.Σαμαρά για πολιτική μειοδοσίας και υποχωρητικότητας απέναντι στον Ρ.Τ.Ερντογάν...

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ..... Κλειδοκράτορας του τραπεζικού συστήματος η τρόικα με την ανοχή της κυβέρνησης.

Με… αναπνευστήρα προσπαθούν να κρατήσουν στα χέρια των ιδιωτών την τράπεζα Eurobank, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο καθώς στην καλύτερη των περιπτώσεων απαιτούνται 380 εκατομμύρια ευρώ. 
Από την άλλη πλευρά η Εθνική περνάει μετά βεβαιότητας στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς απαιτούνται περισσότερα από 970 εκατομμύρια ευρώ. Κι από εκεί και μετά είναι όλα ανοιχτά. Ακόμη και για τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ.
Η διάλυση της προσπάθειας συγχώνευσης των δύο τραπεζών που επέβαλε η τρόικα στην κυβέρνηση μπορεί να έχει ανεξέλεγκτες επιπτώσεις, καθώς μέτοχοι, πέραν τον ιδιωτών είναι και Ασφαλιστικά Ταμείο, όπως το ΙΚΑ τα οποία βρίσκονται ήδη ένα βήμα πριν το γκρεμό.

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Πιονγιάνγκ προς ξένους πολίτες:......"Εγκαταλείψτε άμεσα τη Ν. Κορέα" - Patriot στο Τόκιο.

 Η κατάσταση στην Κορεατική Χερσόνησο έχει φθάσει σε σημείο "βρασμού" και όλοι φοβούνται πλέον ότι το καπάκι της πυρηνικής "χύτρας" σύντομα θα εκτιναχθεί, με συνέπειες προφητειών Αποκάλυψης του Ιωάννου. 

Εν μέσω φημών ότι η Πιονγιάνγκ ετοιμάζεται για πυραυλική δοκιμή ή για μία ακόμα πυρηνική δοκιμή, η Βόρειος Κορέα προειδοποίησε τους ξένους πολίτες να εγκαταλείψουν τη Νότιο Κορέα.

«Δεν επιθυμούμε να πάθουν κακό οι ξένοι στην Νότιο Κορέα, σε περίπτωση πολέμου» ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της Βορείου Κορέας στην Επιτροπή Ειρήνης Κορέας Ασίας-Ειρηνικού.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγισμός αποκαλύψεων από τον ιδρυτή των AegeanTimes κ. Γιώργο Αδαλή, σε ζωντανή εκπομπή του «TV Εγνατία».

«Μετά από τρία χρόνια αυτό-εξορίας από την Ελληνική Τηλεόραση, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση του TV Εγνατία, γιατί θεωρώ ότι ο οικονομολόγος δεν είναι sportscaster που περιγράφει ποδοσφαιρικούς Αγώνες. 

Αν είναι για να βγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε , είδατε που σας τα 
έλεγα, δεν κάνει καλό στην κοινωνία. Σκοπός ήταν να εισακουστούν όσα έλεγα από το 2007

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Επόμενος στόχος των τοκογλύφων- Ληστών, η υφαρπαγή καταθέσεων και ακινήτων.

Η απαγόρευση της συγχώνευσης των τραπεζών Εθνικής και Eurobank που επέβαλε η τρόικα είναι το πρώτο μέρος ενός σατανικού σχεδίου που θέλει να περνάει ο έλεγχος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στα χέρια των δανειστών. 

ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΟΥ (VIDEO).

Απόσπασμα από το ποίημα ΠΑΤΕΡΕΣ 
«Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις, 

όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις. 

Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα, 
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΚΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙ.....ΒΙΝΤΕΟ.

Ένας Όρκος Ξεχασμένος

        «Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της, μήτε να σταθώ κατ΄ουδένα λόγον ή αφορμή του να καταλάβωσι άλλοι ποτέ, ότι γνωρίζω τι περί τούτων, μήτε εις συγγενείς μου, μήτε.....

Ο Καποδίστριας διώκτης των Μασονικών στοών - Λίγο μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο.

Ο Καποδίστριας διώκτης των Μασονικών στοών - Λίγο μετά δολοφονείται στο Ναύπλιο
Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την αναλήθεια που γράφουν ότι υπήρξε μασόνος διαβάστε το ακόλουθο αντίγραφο αρχείου:


EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 


Αριθ. 2953


Μυστική Εγκύκλιος

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προς το Πανελλήνιον. Προς τους κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.

Ν. Καζαντζάκης

Η Κραυγή δεν είναι δική σου. 

Δεν μιλάς εσύ, μιλούν αρίφνητοι πρόγονοι με το στόμα σου. 


Δεν πεθυμάς εσύ· πεθυμούν αρίφνητες γενεές απόγονοι με την καρδιά σου.


Οι νεκροί σου δεν κοίτουνται στο χώμα.


Γενήκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας. 


Κάθεσαι στον ίσκιο τους, θρέφεσαι με τη σάρκα τους, αναπνές το χνότο τους. 


Γενήκαν ιδέες και πάθη, κι ορίζουν τη βουλή σου και την πράξη σου.

Ν. Καζαντζάκης


ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

ἐπιθυμίᾳ μέν ἐλάχιστα κατορθοῦνται, προνοίᾳ δέ πλεῖστα. (Θουκυδίδης)

Απόδοση 

Με μόνη την επιθυμία ελάχιστα κατορθώνεις, τα περισσότερα τα πετυχαίνεις όταν τα σκεφτείς και τα σχεδιάσεις φρόνιμα



ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ

Όστις εταίρους δέδοικε, δούλος ων λέληθεν εαυτόν'. (Αντισθένης)
Απόδοση 
όποιος φοβάται τους άλλους, γίνεται δούλος χωρίς να το καταλάβει