Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΟΣΟ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.


Η Τουρκική προκλητικότητα θα συνεχιστεί και μετά το Δημοψήφισμα , εκτιμά ο καθηγητής γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης μιλώντας στον 9.84 και επισημαίνοντας ότι η επιλογή της αποτροπής από την Ελλάδα θα πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. 

Ο Ι. Μάζης, εξήγησε γιατί η παρέμβαση των ΗΠΑ στο θέμα του Καστελόριζου, προσώρας λειτούργησε αποτρεπτικά σε σκηνικό.....

Ο Ελληνισμός επέτυχε ως Γένος αλλ’απέτυχε ως Κράτος, μια σπάνια συνέντευξη του Οδυσσέα Ελύτη.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε ο Οδυσσέας Ελύτης στον Ρένο Αποστολίδη στην Ἐφημερίδα Ἐλευθερία στις 15 Ιουνίου του 1958, τα λόγια του παραμένουν επίκαιρα.Ζητεῖται ἡ γνώμη σας, κύριε Ἐλύτη, ἡ ἐντελῶς ἀνεπιφύλακτη καί ἀδέσμευτη, ἐπάνω σέ ὅ,τι θεωρεῖτε ὡς τήν πιό κεφαλαιώδη κακοδαιμονία τοῦ τόπου. Ἀπό τί κυρίως πάσχουμε καί τί πρωτίστως μᾶς λείπει; Ποιά θά ὀνομάζατε «πρώτη μάστιγα» τῆς νεοελληνικῆς ζωῆς;

Ἀπό τί πάσχουμε κυρίως; Θά σᾶς τό πῶ ἀμέσως: ἀπό μιά μόνιμο, πλήρη, καί κακοήθη ἀσυμφωνία μεταξύ τοῦ πνεύματος τῆς ἑκάστοτε ἡγεσίας μας καί τοῦ «ἤθους» πού χαρακτηρίζει τόν βαθύτερο ψυχικό πολιτισμό τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ στό σύνολο του!

Ἄ! Ἀρχίσαμε!….

Tί θα γίνει πραγματικά εάν διαλυθεί το ευρώ- Τα 6 σενάρια βύθισης... ή «διάσωσης» της ΕΕ

Τα σημάδια διάλυσης της Ευρωζώνης είναι πλέον εμφανή. Ασχετα αν οι ηγέτες της ΕΕ κάνουν ότι μπορούν για να τη σώσουν... εγκαταλείποντας πάντως ένας ένας το καράβι!

Με τη Marine Le Pen, να επιτίθενται στο οικοδόμημα και τη δημοτικότητα του ευρώ να υποχωρεί, επιχειρηματικά στελέχη και επενδυτές φοβούνται ότι κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ταυτόχρονα, όμως, το ευρώ έχει ήδη επιβιώσει από μια σειρά κρίσεων από την εγκαθίδρυσή του το 1999, με τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ να εμφανίζονται πρόθυμες να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να στηρίξουν το νόμισμα.

Το Bloomberg παρουσιάζει τρία σενάρια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διάσπαση του ευρώ –και τρία σενάρια που θέλουν το ευρώ να ....

Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό…!

Αποτέλεσμα εικόνας για οσμιο ιμια
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!!! 

ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ…..

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα…
ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον....