Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Εγώ θα τον ψηφίσω....Αυτόνανε..!!Αμεεεεεεε

 Γιατί θα τον ψηφίσω;  

Δείτε το βίντεο...

Η Τουρκία είναι και επίσημα Ισλαμικό Κράτος. Η διάλυση ξεκίνησε.

wpid-recep-tayyip-erdogan_454658.jpg

Ακούμε πολιτικούς αρλεκινους, να υμνούν το… Ιντερνετ για την αποτροπή του πραξικοπήματος. Αγνοούν φυσικά οι κάφροι ότι εχθές στην Τουρκία δεν υπήρχε ούτε διαδίκτυο, ούτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το σύνολο των κινητοποιήσεων οργανώθηκε από τα τζαμιά όπου οι μουεζίνηδες καλούσαν .....

CIA: Γιατί απέτυχε το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία.

Oι κινήσεις των πραξικοπηματιών στην Τουρκία σίγουρα ενείχαν το στοιχείο του αιφνιδιασμού, τονίζει το think tank της CIA, Stratfor σε ανάλυσή της...

H ταχύτητα με την οποία οι στρατιωτικοί κατέλαβαν κομβικά σημεία και ανέπτυξαν τις δυνάμεις τους σε μεγάλες πόλεις καταδεικνύει υψηλό επίπεδο οργάνωσης και αποτελεσματικότητας.

Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι αιχμή του δόρατος του πραξικοπήματος αποτελέσαν ...

Ερχονται έλεγχοι στα σπίτια φορολογουμένων παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Με εντολή Εισαγγελέα και παρουσία δικαστικού λειτουργού θα διενεργεί η φορολογική διοίκηση επιτόπιους φορολογικούς ελέγχους στις κατοικίες του φορολογουμένων.

Ενδεικτικά μέχρι σήμερα η είσοδος εφοριακών
στην κατοικία του φορολογούμενου γίνεται με ειδική μνεία της εντολής φορολογικού ελέγχου, αλλά και με επίδειξη της εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα. 

Το γεγονός πως στους ελέγχους δεν....

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Υποτίθεται ότι οι τρεις εξουσίες (εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική) πηγάζουν από το λαό. Υποτίθεται ακόμα ότι οι τρεις αυτές εξουσίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Στην πράξη φυσικά δεν συμβαίνει τίποτε από αυτά.

Η Δικαιοσύνη εν προκειμένω, δεν πρέπει μόνο λεκτικά να
πηγάζει από το λαό, αλλά θα πρέπει να ασκείται πραγματικά και να ελέγχεται από το λαό. 

Η κίνηση πολιτών ....

Ο Τραμπ προσπέρασε τη Χίλαρι στις Πολιτείες που… βγάζουν (κάθε φορά) Πρόεδρο.

Του Μάνου Οικονομίδη

Ο άνθρωπος που έκανε… δυο φορές τον Μπαράκ Ομπάμα Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Ντέιβιντ Άξελροντ, το έχει πει εγκαίρως προσπαθώντας να προετοιμάσει την αμερικανική κοινωνία για… αυτό που έρχεται: 

Μετά από 2 θητείες ενός Προέδρου, οι Αμερικανοί έχουν την τάση να ψηφίζουν το…
αντίθετό του.

Και, όσο τοξική και αντιτουριστική κι αν είναι η Χίλαρι Κλίντον, το αντίθετο του Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές του 2016, είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από τη Χίλαρι Κλίντον στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, αν και με μικρή διαφορά, δείχνει να ποντάρει σε αυτό που ο Ρίτσαρντ Νίξον είχε πρώτος διαγνώσει ως “σκιώδες κοινό” μιας εκλογικής αναμέτρησης: Τη σιωπηλή πλειοψηφία.

Εκείνους δηλαδή που ..

Ρεκόρ φτώχειας στην Ιταλία το 2015.

Περισσότεροι από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι και 1,5 εκατομμύριο οικογένειες ζούσαν το 2015 στην Ιταλία σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, αριθμοί που είναι οι μεγαλύτεροι από το 2005, όπως ανακοίνωσε η ιταλική στατιστική υπηρεσία, Istat.

Συγκεκριμένα, η Istat εκτιμά πως 1.582.000 οικογένειες και 4.598.000 πολίτες ζούσαν το 2015 σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, δηλαδή.....

Ελλάδα: μια χώρα σε κατάσταση σοκ.

H γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα στο οικονομικό της ένθετο στην Ελλάδα και στην πορεία που έχει διανύσει η χώρα από τότε που ανέλαβε την ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα.

Το άρθρο υπογράφει ο Ρίχαρντ Φραουνμπέργκερ, ελεύθερος ρεπόρτερ, ο οποίος ζει
εδώ και 15 χρόνια στην Ελλάδα. 

Ξεκινάει από τον Ιούλιο του 2015 κάνοντας μια αναφορά στις διαπραγματεύσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες, στις υποσχέσεις που έδωσε και στην απογοήτευση που ...

BOMBA: Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο Παπανδρέου.

Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και...φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά! Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.

Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί «οργής» για να κρύψουν τον τρόμο. Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες...

Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής....

ΤΟΥΡΚΙΑ: Πως την “γλίτωσε” πάλι ο Ερντογάν που όμως δεν μπορεί να είναι πια “σουλτάνος”

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το καθεστώς Ερντογάν άντεξε και σε απόπειρα πραξικοπήματος! 
Ήταν το πρώτο πραξικόπημα του στρατού στην Τουρκία το οποίο απέτυχε. 
Ο Ερντογάν,αποδεικνύεταιότι είναι πολιτικός που ξέρει να επιβιώνει,είναι όπως πολλές φορές γράψει μεγάλος “παίκτης” και για να μην ξεχνιόμαστε δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τη δημοκρατία! 
Να το αναφέρουμε αυτό,γιατί ....