Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΔΡΟΥΓΟΣ – Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

xreokopia_ellada8uv
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1) Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Β.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
 ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
 ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ….

«Ευρωδικτατορία που πνίγει τη χώρα» – Καλείται ο λαός να «αντιδράσει αγωνιστικά»


Ως «προκλητική και νεοαποικιοκρατική» χαρακτηρίζει η πλευρά Λαφαζάνη την παρέμβαση της Κομισιόν δια του …
Ντέκλαν Κοστέλο με την οποία θεωρεί μονομερείς ενέργειες τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις και την ανθρωπιστική κρίση ζητώντας να μην προχωρήσει η κατάθεση και η ψήφισή τους.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Βούλγαρη το βράδυ της Τρίτης με τίτλο «Ευρωδικτατορία που πνίγει τη χώρα και τον ελληνικό λαό» πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο απόπειρα επιβολής «αδίστακτα οικονομικής ασφυξίας στη χώρα».
Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

Ομολογία ντροπής - Απέραντο πλιάτσικο σε όλη τη χώρα - Η μανδάμ Βαλαβάνη δεν καταργεί το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ αντιθέτως τον εμπλουτίζει...

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ... Ο "ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ"ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Tο δημόσιο χρέος που προέκυψε λόγω της ανάληψης από τα κράτη των χρεών των τραπεζών είναι η βασιλική οδός υφαρπαγής της περιουσίας του δημοσίου και εξαθλίωσης της εργασίας. 

Αυτή είναι η...
βαθύτερη ουσία της στρατηγικής του παγκόσμιου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βρεθεί ανέτοιμος στην αναμενόμενη σύγκρουση με την ΕΕ , την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, σπαταλώντας το λαϊκό κεφάλαιο του 27% σε πολιτικούς τακτικισμούς, που οδήγησαν μεν στην κυβέρνηση χωρίς όμως τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα της χώρας σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης από τους λεγόμενους θεσμούς.

Τούτων δεδομένων, η περιουσία του δημοσίου είναι το μεγάλο θύμα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. 

Η εκποίηση της αποδίδεται .....

Τι λέτε;;; Η Μέρκελ σκέφτεται κούρεμα! Να θυμηθούμε τη μπέσα Ανα(ν)στασιάδη μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ποινικά αθώα τη συμμορία του Καστελόριζου και τη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου;;; (βίντεο)

Όπως αναφέρει το Spiegel, στη γερμανική κυβέρνηση επικρατούν και απόψεις για «κούρεμα» των καταθέσεων στην Ελλάδα, όπως έγινε πριν από δύο χρόνια στην Κύπρο...

Μάλιστα, το εν λόγω σενάριο φαίνεται πως είναι για τα καλά στο μυαλό της Γερμανίδας καγκελαρίου, ως εναλλακτική λύση για.....

Το συμβιβασμό τον αντιλαμβανόμαστε γιατί βρωμάει – Το ότι θα είναι έντιμος όμως, δεν προκύπτει από πουθενά…


Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να οδηγήσει στην απόλυτη ταπείνωση το Γερμανικό κατεστημένο, στα πλαίσια μιας σωστά σχεδιασμένης πολιτικής στρατηγικής, έτσι ώστε σύντομα οι κοινωνίες της Ευρώπης, όχι μονάχα να αφαιρέσουν την πρωτοκαθεδρία από τον Γερμανικό χάρτινο γίγαντα, αλλά να τον υποχρεώσουν σε ένα δεύτερο γύρο αποζημιώσεων... 

Για την απόπειρα...

Έτσι σχεδίαζαν το ξεπούλημα 14 αεροδρομίων - Την εθνική προδοσία την βάφτιζαν επιτυχία! Έρευνα & διάσωση με Γερμανό ιδιοκτήτη!

Διαβάστε προσεκτικά τι έγραφαν λίγους μήνες πριν, τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο... για να καλύψουν, να ωραιοποιήσουν άλλο ένα ξεπούλημα, άλλο ένα έγκλημα κατά του δημοσίου αλλά κυρίως κατά του εθνικού συμφέροντος της χώρας μας…

«Προσφορά-έκπληξη ύψους 1,4 δισ. ευρώ έλαβε το ΤΑΙΠΕΔ, τον Νοε. 2014, από την Ελληνογερμανική κοινοπραξία Fraport- Slentel, στον διαγωνισμό για την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλοι δύο υποψήφιοι, δηλαδή η κοινοπραξία της γαλλικής Vinci – μαζί με την Ακτωρ Παραχωρήσεις, και της ΜΕΤΚΑ- Corporation America κατέβαλαν προσφορές μεταξύ 800 εκ. ευρώ και 960 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου 30% κάτω από αυτήν της Fraport- Slentel. 
Σαν αποτέλεσμα, το συγκεκριμένο σχήμα έχει σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων δύο υποψηφίων στη διεκδίκηση της 40ετούς παραχώρησης των 14 αεροδρομίων, και στο ΤΑΙΠΕΔ… έχουν ανοίξει σαμπάνιες, αφού η προσφορά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.»

Ας δούμε όμως για ποιά αεροδρόμια μιλάγανε.....

Ελλάδα: Το απόλυτο σύμβολο του παράνομου χρέους.

Το Ελληνικό δημόσιο χρέος ήρθε στην επικαιρότητα τη στιγμή που οι ιθύνοντες της χώρας αποδέχτηκαν τη θεραπεία λιτότητας που απαίτησαν το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, πράγμα που πυροδότησε σημαντικούς κοινωνικούς αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2010... 

Από πού προέκυψε όμως αυτό το Ελληνικό χρέος; 

Όσον αφορά το χρέος που επιβαρύνει τον ιδιωτικό τομέα, η αύξησή του είναι πρόσφατη: 

Μια πρώτη αύξηση ακολουθεί την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη το 2001, μια δεύτερη έκρηξη του χρέους εκδηλώνεται μετά το 2007, όταν η οικονομική βοήθεια που δόθηκε στις τράπεζες από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων των Η.Π.Α., από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) χρησιμοποιήθηκε μερικώς από τους τραπεζίτες για .....

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα που επενδύει στον θάνατο χωρών!

Μύρισαν αίμα και έρχονται! Μάσκα έχουν την ανασυγκρότηση της Ελλάδας και πλάτη την ίδια την Ελληνική κυβέρνηση!

Οι μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) δεν θυμήθηκαν ξαφνικά ότι πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα. 

Στις 25 Νοέμβριου 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά...
κάλεσε την ΕΤΑΑ (ERBD) να έρθει στην Ελλάδα αφού είναι μία από τις δικαιούχες χώρες αυτής της περίεργης Τράπεζας. 

Στις 2 Φεβρουαρίου η κυβέρνηση Τσίπρα επιβεβαίωσε το κάλεσμα της προηγούμενης κυβέρνησης. 

Η ΕΤΑΑ απάντησε θετικά στην κυβέρνηση Τσίπρα και ξεκινάνε το έργο ανασυγκρότησης δίνοντας 500 εκατ. ευρώ για επενδυτικά δάνεια.

Μια Τράπεζα με βαρύ Ελληνικό παρελθόν

Η ΕΤΑΑ αναφέρει στο δελτίο τύπου που.....

Ο Αρχηγός των Δροσουλιτών....!!!

Η ιστορία δεν του έδωσε την θέση που θα έπρεπε ίσως γιατί δεν ζήτησε τίποτε από την πατρίδα του αντίθετα με «οσιομάρτυρες καπεταναίους» που έγιναν στρατηγοί σε περίοδο αδελφοκτόνων πολέμων. 

Αυτός τα έδωσε όλα. 

Περιουσία και ζωή. 

Δεν μπορούμε να...
ξέρουμε αν η στρατηγική του απόφαση την συγκεκριμένη στιγμή ήταν λάθος, γιατί μεσολάβησαν πολλά μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών. 

Φαίνεται ότι ήταν γραπτό να φθάσει στην τελική μάχη αφού μία άλλη σωστή απόφαση μέσω διπλωματίας που επιχείρησε για να στρέψει τους τοπικούς άρχοντες του Λιβάνου εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κάνοντας αντιπερισπασμό δεν ευδοκίμησε. 

Για την συγκεκριμένη ιστορική προσωπικότητα σημασία είχε η πίστη στα δίκαια και στην γενναιότητα τόσο του ιδίου όσο και των ανδρών του. 

Δεν συγκρότησε σώμα πολεμιστών από πλιάτσικο και λαφυραγωγίες αλλά από την προσωπική του περιουσία βοηθώντας και σε άλλες επιχειρήσεις του Αγώνα. 

Η θυσία του δεν.....

Κυρία ανακρίτρια, ακούσατε κάτι για τους μαύρους λογαριασμούς Ελλήνων στην Ελβετία;

Κυρία ανακρίτρια, εσείς που χειρίζεστε υπόθεση «λειτουργού» της δικαιοσύνης με μαύρο λογαριασμό στην UBS της Ελβετίας, που λειτουργεί και ως τροφοδότης λογαριασμός, πιθανότατα και για άλλους «υψηλόβαθμους», δεν σας πιάνει έστω το πατριωτικό φιλότιμο να φέρετε τάχιστα στο φως την αλήθεια;;;

Έχετε την παραμικρή εντύπωση ότι...

Τεμαχισμός της χώρας με "αθώους" νόμους!

Η Ελληνική κυβέρνηση απλουστεύει τα πράγματα όχι για τους πολίτες που πληρώνουν φόρους αλλά για όποιον θέλει να αλωνίζει στην Ελλάδα κατέχοντας Ελληνικό έδαφος με την βούλα του κράτους. 

Στις 8 Αυγούστου...
δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4179 που ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με τον οποίο δίνεται στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει στον Ελληνικό τουρισμό από .....

Η Ευρώπη των... Εβραίων.

Στις 18 Οκτωβρίου του 2011 κι ενώ η Ευρώπη είχε μπει πλέον για τα καλά στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση της νεότερης ιστορίας της, η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση κάνει την έναρξη των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κοινοβουλίου. 

Στις εκλογές...

Ισλανδία – Ελλάδα σημειώσατε….. άστα να πάνε…

Ισλανδία: Νησιωτική χώρα με πληθυσμό 320.000
Νόμισμα: Ισλανδική Κορώνα
ΑΕΠ: 15 δις $
ΑΝΕΡΓΙΑ: 3%

Ελλάδα: ...

Χώρα με πληθυσμό 11.000.000
Νόμισμα: euro
ΑΕΠ: 200 δις $
ΑΝΕΡΓΙΑ: 26,5%

Στο σχετικό διάγραμμα τα ....

Ξεφτίλες, δεν βρέχει…!!!

Κρέμονται τα Ελληνικά media και το πολιτικό προσωπικό της χώρας από τα χείλη του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ειδικά όταν τα χώνει στη νέα Ελληνική κυβέρνηση. 

Ωστόσο...

Οργισμένος ο Λαφαζάνης με τη ΡΑΕ: Κλείνει το μάτι στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Σκληρή επίθεση κατά της ΡΑΕ εξαπέλυσε εκ νέου ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την αύξηση του ειδικού τέλους μείωσης εκπομπών αερίου, μιλώντας  στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
lafazanis
«Η ΡΑΕ δεν μπορεί να κλείνει το μάτι προς τα ιδιωτικά συμφέροντα» είπε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος υπογράμμισε πως η Ρυθμιστική Αρχή δεν είναι ανεξέλεγκτη.
Το θέμα επανήλθε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής όταν....

ΠΑΣΟΚ … «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»!

Ο φέρελπις νέος ευρωβουλετής και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης ως δάκτυλος των γερμανο- ΕΕ συμφερόντων στη χώρα μας φρόντισε να μας υπενθυμίσει το περίφημο «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»! 

Όσο για τον ελληνικό λαό και τον τόπο αυτόν τον γράφει επιδεικτικά στα παλαιότερα των υποδημάτων του!
Υπέβαλε, λοιπόν, 
....

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!
Το “κυνηγητό” που έχουν αρχίσει να υφίστανται οι “καλομαθημένες” γερμανικές εταιρείες εξοπλισμών από την Αθήνα και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα. 

Με απαράδεκτες εκφράσεις και κρίσεις για την θεσμική θέση που κατέχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέσω ....

Αυτός είναι ο Αρχισυντάκτης της Γερμανικής BILD που μισεί τους Έλληνες και την Ελλάδα! Μοιράστε το να δούνε όλοι τα μούτρα του!

Αυτός είναι ο Αρχισυντάκτης της Γερμανικής BILD που μισεί τους Έλληνες και την Ελλάδα! Μοιράστε το να δούνε όλοι τα μούτρα του!
Ας πάρουμε λιγάκι την ιστορία από την αρχή,εδω και χρόνια δεχόμαστε ως Έλληνες μια ακραία ρατσιστική επίθεση από μια Γερμανική εφημερίδα τύπου Κίτρινης κατηγορίας με πολλέςσυκοφαντήσεις,δυσφημίσεις,λεκτικές και γραφικές επιθέσεις και όλα αυτά στον βωμό της προπαγάνδας και της παραπολιτικής καθώς η εφημερίδα BILD χρησιμοποιείται από την Γερμανική κυβέρνηση και ίσως και από μυστικές Ρατσιστικές η άλλες απόκρυφες ομάδες ώστε να διαμορφώσουν και να χειραγωγήσουν τον Γερμανικό λαό,να τον γεμίσουν με ....

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!! Τις επόμενες εβδομάδες κηρύσσεται η Ελληνική ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) Κρίσιμες Εβδομάδες για την Εθνική μας Ασφάλεια!!!

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!! Τις επόμενες εβδομάδες κηρύσσεται η Ελληνική ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) Κρίσιμες Εβδομάδες για την Εθνική μας Ασφάλεια!!!
Τις επόμενες εβδομάδες κηρύσσεται η Ελληνική ΑΟΖ -Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη -Κρίσιμες Εβδομάδες για την Εθνική μας Ασφάλεια!

Στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε αρκετές εξελίξεις γύρω από τα ενεργειακά, αρχής γενομένης από την επόμενη, που θα είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Ενέργειας ¨Θα έχουμε την επίσκεψη του αντιπροέδρου της NOBLE, την ετήσια έκθεση πεπραγμένων της DELEK στην οποία θα παρέχονται σημαντικές πληροφορίες για το τι θα γίνει, θα έχουμε την δήλωση εμπορικότητας (declaration of commerciality) του «Αφροδίτη», η οποία είναι ....

ΣΟΚ!!! ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

ΣΟΚ!!! ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
H Περιγραφή ενός Σιωπηλού Όπλου

Οι δημιουργοί του σιωπηλού όπλου περιμένουν απ’ αυτό ό,τι θα περίμεναν κι από ένα

συνηθισμένο όπλο, αλλά με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο λειτουργίας.

Το όπλο αυτό πυροδοτεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Ως μέσο προώθησης χρησιμοποιεί την επεξεργασία δεδομένων, αντί τη χημική αντίδραση (έκρηξη).Η πυροδότηση του προέρχεται από πληροφορίες, αντί για κόκκους πυρίτιδας.

Το χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών και όχι ένας σκοπευτής.

Τίθεται υπό τις διαταγές ενός μεγαλοτραπεζίτη και όχι ενός στρατηγού.

Δεν κάνει θόρυβο κατά την εκπυρσοκρότηση, δεν προκαλεί εμφανή σωματικά ή πνευματικά.....

Ελληνικό Χρέος: «Δεν θα πληρωθεί διότι θα συμβεί κάτι τρομερό»!

Ελληνικό Χρέος: «Δεν θα πληρωθεί διότι θα συμβεί κάτι τρομερό»!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 

Χιλιάδες μηνύματα από πολλές πηγές εγείρουν πολλά ερωτήματα, τα οποία στο σύνολο τους, οδηγούν όλα στο συμπέρασμα ότι οι ΗΠΑ, είναι έτοιμες για έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη.

Μέχρι εδώ όλα καλά και γνωστά, το ζήτημα όμως είναι ότι οι ρωσικές υπηρεσίες ανακάλυψαν στοιχεία, τα οποία υποδεικνύουν ότι ότι η Βρετανία ετοιμάζονταν για πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.!!!

Αυτές οι πληροφορίες, πιθανόν ¨ξεκλειδώσουν» και το θρίλερ με την τηλεοπτική εξαφάνιση του Ρώσου Προέδρου, μετά την ακύρωση δύο προγραμματισμένων εμφανίσεων του, και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από αυτό. 

Σε αυτή την περίπτωση, η γενική τάση των γεγονότων είναι πολύ προφανής και δεδομένου ότι είναι γνωστά τα περισσότερα γεγονότα, είναι εντελώς άδικο να αρνηθούμε το δικαίωμα της ύπαρξης αυτής της ερμηνείας, για το τι πραγματικά συμβαίνει, αυτήν την στιγμή στον πλανήτη, αναφέρει άρθρο της ρωσικής εφημερίδας newscom.md.

Υπενθυμίζουμε ότι πολλά σημεία υποδηλώνουν την ενεργό συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών σε ένα νέο μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη, όπως αποδεικνύεται από .......

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 820/1978 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ-ΟΥΔΕΙΣ "ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ-ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 820/1978 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ-ΟΥΔΕΙΣ "ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ-ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Επαμεινώνδας Ε. Πανάς

συντ. Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η φοροδιαφυγή στη χώρα μας δεν αποτελεί κάποιο νέο στοιχείο. Είναι φυσικό ότι οι περισσότεροι πολίτες, εφόσον μπορούν, δεν επιθυμούν να καταβάλουν φόρους και προσπαθούν να βρουν κάποιο τρόπο για να το πετύχουν.

Η φοροδιαφυγή ορίζεται ως μία μη σύννομη ενέργεια μείωσης ή αποφυγής πληρωμής των φόρων, αφού παραβιάζονται οι σχετικοί νόμοι φυσικών προσώπων. 

Ουσιαστικά ως φοροδιαφυγή νοείται το σύνολο των παράνομων ενεργειών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων μέσω των οποίων ....

Πλέον το λένε ανοιχτά! Σύμβουλος του Μ.Ομπάμα ζητάει μείωση του πληθυσμού στο 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους από τα 7 δισ. σήμερα ! (Βίντεο)

Πλέον το λένε ανοιχτά! Σύμβουλος του Μ.Ομπάμα ζητάει μείωση του πληθυσμού στο 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους! (Βίντεο)
Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο... ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας.

Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να .....

Εθνοκτονια σε εξέλιξη: Σοκάρει η πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080!!!

Εθνοκτονια σε εξέλιξη: Σοκάρει η πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080!!!
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Όποιος διαβάζει την πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080 καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ασύλληπτο νούμερο, αδιανόητο και φοβερά αποκαρδιωτικό… 


Με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων- θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, η Ελλάδα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο δημογραφικής κατάρρευσης. 

Δυστυχώς, οι αρμόδιοι......

Ζευγάρι Γερμανών στο Ναύπλιο πλήρωσε το πόσο 875€ που τους αντιστοιχεί για τις γερμανικές αποζημιώσεις (βίντεο) .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfTWa0TpjMMMYFIRQopjxd2x_m-_y8mGt4qDyYRRSUYuQXfncCEvuxXy5uOL24a0xKStHKB2rKjpluQRiRLpytKLFqzPAwgi6fzavcrXyTJ7N7O4AWNkA9kuYbX2F4Dn2ngNVflH6wWto/s1600/GERMAN2.jpg
Ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών ο Ludwig Zacaro και η Nina Lahge που επισκέφθηκαν την χώρα μας έκαναν κάτι που πολλοί Γερμανοί πολίτες δεν θα έκαναν. 

Βρέθηκαν στο Ναύπλιο και μετά από συνεννόηση κατέθεσαν στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου το ποσό των 875€. 

Το πόσο αυτό...

Ο Π.Καμμένος "ξεσκεπάζει" Σούλτς και Γκάμπριελ: "Οι επιθέσεις εναντίον μου γίνονται λόγω έρευνας στα γερμανικά εξοπλιστικά"


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος «ξεσκεπάζει» τους Μάρτιν Σούλτς και Ζίγκμαρ Γκάμπριελ επισημαίνοντας πως οι επιθέσεις που δέχθηκε επανειλημμένα απορρέουν από το γεγονός ότι η ηγεσία του Πενταγώνου έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελικής έρευνας τις γερμανικές συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο με πολλά εκατομμύρια. 

«Αυτό που ενοχλεί είναι ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει αποφασίσει να μην αφήνει στο απυρόβλητο συμβάσεις οι οποίες έχουν πλήξει σοβαρά την εθνική οικονομία και την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή «Ενικός» χθες βράδυ κληθείς να σχολιάσει την επίθεση που δέχθηκε από το Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν έμεινε, ωστόσο, μόνο εκεί και συνεχίζοντας .....

«Βία(σε) με και άλλο, μπορείς….»

Υπάρχει και η ψυχολογική βία, που πολλές φορές είναι χειρότερη από την σωματική.

«Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου»

«Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα»

«Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές»

«Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών»

«Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις μόνος στο σπίτι μετά τις 9»

«Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα για να μπεις σε μια σχολή και να βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος»

«Βία είναι να .....