Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Σόιμπλε:Δεν θα ήθελα να εφαρμόσω το πρόγραμμα της Ελλάδας στη Γερμανία....

«Σημαντική πρόοδο» στον μακρύ της δρόμο προς την ανάκαμψη έχει επιτύχει η Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισημαίνοντας ότι «αυτό δεν θα το θεωρούσε κανείς δυνατό πριν από δύο χρόνια», αλλά και ότι «η Ελλάδα 
παραμένει με διαφορά η πιο δύσκολη χώρα».

Ο κ. Σόιμπλε τόνισε ακόμη ότι «η εσωπολιτική στήριξη στην Ελλάδα είναι εύθραυστη» και αναφέρθηκε στην περαιτέρω επιβάρυνση της Ελλάδας από τον μεγάλο αριθμό μεταναστών, που έχει ως αποτέλεσμα την καλλιέργεια ξενοφοβίας από κόμματα της δεξιάς.

«Η Ελλάδα αναγκάστηκε να εφαρμόσει πολλές μεταρρυθμίσεις, ως μέρος της διαδικασίας....

Το 70% των Ελλήνων εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη - Πιάνει τόπο η πλύση εγκεφάλου

Πραγματικά το να ζεις στην Ελλάδα σήμερα και να πιστεύεις ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και πως κάνει καλά τη δουλειά της, μόνο δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:

1) Τα ΜΜΕ που λένε συνεχώς ψέμματα ελέγχουν τον εγκέφαλό σου μέσω της παραπληροφόρησης. 


Αν όντως ήθελαν το καλό σου απλά δεν θα σου έλεγαν τόσα ψέμματα για τα μνημόνια, το κλέψιμο των πολιτικών κτλ......

Κλείσιμο εδώ και τώρα όλων των εφοριών μέχρι να πέσει η χούντα!

Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης: Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για το που πηγαίνει η χώρα και πώς δημιουργείται το εικονικό πρωτογενές πλεόνασμα του Σταϊκούρα; 

Πηγαίνετε να καθίσετε για 20 με 30 λεπτά στην ουρά του δικαστικού τμήματος μιας ΔΟΥ και τότε θα αντιληφθείτε πολλά.

Από 1/9 έχει δοθεί η εντολή να κατάσχονται μισθοί, συντάξεις, ενοίκια και οτιδήποτε άλλο κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό οφειλετών της εφορίας.
Μάλιστα επειδή υποτίθεται ότι οι μισθοί και οι συντάξεις είναι αναπαλλοτρίωτοι με βάση το νόμο στην Ελλάδα, η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τις τράπεζες έχει στήσει την εξής κομπίνα. 
Την ημέρα κατάθεσης στο λογαριασμό της τράπεζα του ποσού του μισθού (15μερο, ή εξόφληση) ή της σύνταξης, θεωρείται ότι πρόκειται για μισθό και σύνταξη και δεν τις πειράζουν. Μόλις περάσει μια ημέρα θεωρούνται απλή κατάθεση και τώρα δεσμεύονται ....

"Ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει..το χρέος είναι προϊόν επαχθούς και απεχθούς οικονομικής πολιτικής και μεθόδευσης σε βάρος του"

"Ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει..το χρέος είναι προϊόν επαχθούς και απεχθούς οικονομικής πολιτικής και μεθόδευσης σε βάρος του"

Ο γ.γ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης απαντά στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Δ.Κολιού (Maximum FM 93.6) γύρω απο τη δομή του Δημοσίου 

Χρέους, την διαχείριση του απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τα χρέη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και ....

Μπήκαμε στο μνημόνιο με πρωτογενές πλεόνασμα (!!!) και σήμερα έχουμε πρωτογενές έλλειμμα !!!

Το 2009 μας είπαν ότι είχαμε τεράστιο έλλειμμα και για αυτό μπήκαμε στο μνημόνιο. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 4,5 δισ! Πριν το μαγείρεμα.

Φέτος, μετά από 4 χρόνια εξοντωτικής λιτότητας, η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα, που το υπολογίζουν σε 1,45 δισ.

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πρωτογενές έλλειμμα 1,2 δισ! Πριν το μαγείρεμα.

Το ΧΩΝΙ αναλύει τα οικονομικά στοιχεία, εντοπίζει τις αμαρτωλές λεπτομέρειες στα "ψιλά γράμματα" και με τη συνεργασία ειδικών αποκαλύπτει την απόλυτη αλήθεια για το ελληνικό χρέος. 


Και η αλήθεια....

Το σκηνικό της ανωμαλίας γκριζάρει επικίνδυνα....

Σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, για τις περίεργες συμπτώσεις που έχουν εμφανισθεί, είχαμε τονίσει ότι εμφανίζονται τάσεις για αύξηση των εντάσεων στην δική μας γεωστρατηγική γειτονιά. 

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή μας επιβεβαιώνουν δυστυχώς τις τάσεις:

1.Στην Τουρκία, τρίζει το πολιτικό σύστημα με έντονες οικονομικές επιπτώσεις (έντονη διολίσθηση της τουρκικής λίρας με παράλληλη φυγή κεφαλαίων από την Τουρκία προς άλλες κατευθύνσεις). 


Οι αγριότητες στην Βουλή του μπορεί σύντομα να επεκταθούν και εκτός Βουλής. 

2.Η Συρία έδειξε ότι αντέχει και φαίνεται ότι η δράση της Τουρκίας στα εσωτερικά της Συρίας γυρνάει σε βάρος της. Ήδη είναι πολύ ορατά τα σημάδια δημιουργίας του Κουρδικού Κράτους. 

3.Στην Ουκρανία, οι ταραχές δείχνουν....

ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ... ΑΤΟΛΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ο απίστευτος υπουργός, μέλος μιας κυρέρνησης που αρκείται στο ρόλο του παρατηρητή των εξελίξεων και που εμφανίζεται ανίκανη να αναλάβει πρωτοβουλίες ακόμη και για τα στοιχειώδη, το έκανε πάλι το θαύμα του...

Αντί να τολμήσει να θέσει ευθέως το πρόβλημα των συνεπειών από τις δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που διαλύουν τις κοινωνίες και τροφοδοτούν με εκατομμύρια ανθρώπων τις στρατιές της μετανάστευσης...

Αντί να επιχειρήσει να βάλει την Ευρωπαϊκή Ένωση συνολικά μπροστά στις ευθύνες της για την εγκληματική στάση της που οδήγησε στις γνωστές συνέπειες του "Αραβικού Χειμώνα"...

Αντί να τολμήσει να αναδείξει το υπ αριθμόν ένα πρόβλημα ασφάλειας του πλανήτη - που είναι συνέπεια και αυτών των πολιτικών - και που δεν είναι άλλο από...

“Κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα” χωρίς να δώσουν το δικαίωμα αντίστασης!

Σημαντική μείωση εισοδήματος για το 97% των νοικοκυριών και υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου (κυρίως των πολυμελών οικογενειών) κατέγραψε η ετήσια τακτική έρευνα[1] του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. 

Ο μέσος όρος μείωσης του εισοδήματος αγγίζει το 40%, ενώ η μεγαλύτερη μείωση καταγράφηκε στην Αττική. 

Σύμφωνα με την έρευνα, το 40,2% των νοικοκυριών (ήτοι 1,4 εκατ. νοικοκυριά) έχουν στην οικογένεια τουλάχιστον ένα άτομο σε ανεργία. 

Το 44,3% του πληθυσμού έχει οικονομικές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, ενώ 1 στα 10 νοικοκυριά αναγκάστηκε να ρευστοποιήσει περιουσιακά στοιχεία για να ανταπεξέλθει στην κρίση. 

Επίσης, 1 στα 3 νοικοκυριά βρίσκεται στο όριο καθυστέρησης πληρωμών[2], ενώ το 41,7% των νοικοκυριών δεν διαθέτει επαρκές εισόδημα για την κάλυψη υποχρεώσεων.

Γενικότερα, κλίμα απαισιοδοξίας διακατέχει τα ελληνικά νοικοκυριά, καθώς η έρευνα κατέδειξε πως το 41,7% θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του επόμενου έτους. 


Δραματικές είναι και οι μειώσεις στην....

Μεθοδεύουν την απαξίωση της ΕΛΒΟ για να κάνουν ακόμα ένα εθνικό έγκλημα.

ΕΛΒΟ
Η ΕΛΒΟ,  θύμα της μνημονικής πολιτικής των ιθυνόντων, οι οποίοι στο όνομα της αναδιάρθρωσης του δημοσίου την οδηγούν σε εκκαθάριση με προοπτική κλεισίματος  μετά από ολιγόμηνη  μεθόδευση απαξίωσης της.
 « Θέλουμε να διοριστεί Διοίκηση και όχι εκκαθαριστής»  φωνάζει το σωματείο των 360 εργαζομένων οι οποίοι με πορείες και επιστολές προς την κυβέρνηση ζητούν να της γνωστοποιηθεί η επόμενη ημέρα και το «γιατί:» Αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί μια εταιρεία ...

Η κοινωνία χωρίς επαναστατική ομάδα επικεφαλής, δεν εξεγείρεται.

konstantinoupoliΠολλοί αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα εξεγερθεί η ελληνική κοινωνία; 
Τι συμβαίνει γιατί τόση απάθεια; 
Γιατί τόσος καναπές; 
Ποια όμως είναι η αλήθεια;
Την απάντηση την δίνει η επιστήμη (κατ’ άλλους η τεχνική) της προπαγάνδας. 
Η προπαγάνδα λοιπόν μας λέει ότι κάθε κοινωνία χωρίζεται ...

ΗΧΗΤΙΚΟ. Δ.Καζάκης - Maximum FM 93.6 - Ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει..

"Ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει..το χρέος είναι προϊόν επαχθούς και απεχθούς οικονομικής πολιτικής και μεθόδευσης σε βάρος του"

Ο γ.γ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης απαντά στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Δ.Κολιού (Maximum FM 93.6) γύρω απο τη δομή του Δημοσίου 


Χρέους, την διαχείριση του απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις, τα χρέη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και ....

Πόσο ασφαλείς είναι οι τράπεζες, οι καταθέσεις και τα δάνεια;

''Αρκούν μικρά ατυχήματα για να τιναχτούν στον αέρα ολόκληρες τράπεζες σε περίπτωση που τα ίδια κεφάλαια είναι λίγα'' είναι η διαπίστωση που κυριαρχεί στο παγκόσμιο οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Είναι ένα από τα κεντρικά ερωτήματα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. 

Οι οικονομολόγοι και οι τραπεζίτες δεν συμφωνούν. 

Άλλοι ασφυκτιούν από τους ρυθμιστικούς κανόνες και άλλοι θεωρούν ότι χρειάζονται επιπλέον μέτρα. 

Η άποψη ότι οι τράπεζες και οι χρηματοπιστωτικές αγορές έχουν σταθεροποιηθεί πέντε χρόνια μετά την κρίση είναι διαδεδομένη ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ο Ντάγκλας Φλιντ, πρόεδρος της τράπεζας HSBC, μιας από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, θα μπορούσε μάλιστα να παρουσιάσει έναν ολόκληρο κατάλογο με μέτρα που ισχυροποιούν την άποψή του: περισσότερα κεφάλαια, μεγαλύτερη ρευστότητα, αυστηροί .....

Έξυπνη ψήφος σημαίνει ΟΧΙ στην Ευρωχούντα της Φραγκφούρτης! Τον Μάιο ψηφίζουμε για Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία.

του Σπύρου Χατζάρα

Ο φον Αντωνάκης, στη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής Προεδρίας στο Στρασβούργο, μετά τις ευχαριστίες του προς τους δανειστές, και αφού είπε ότι προσωπικά θα ήθελε να γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές το 2016, ισχυρίστηκε μεν ότι, «ο ελληνικός λαός αλλά και οι σημερινοί βουλευτές δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές» τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές, αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα έρθει πρώτο και όχι δεύτερο κόμμα στις εκλογές. Σε ποιες δεν διευκρίνισε. 


Διότι για τις Ευρωεκλογές έχουν πιάσει και αυτός και ο συνταγματολόγος «πάτο».

Οι τελευταίες (μυστικές), δημοσκοπήσεις στις περιφέρειες, δείχνουν πώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σε Νομούς που κυριαρχούσαν επί δεκαετίες έχουν κυριολεκτικά σβήσει. Τραγική είναι η δημοκοπική εικόνα του Πασοκ, ιδίως στην Β Αθηνών και στην «πράσινη Κρήτη», και  όλα δείχνουν πώς δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή. 


Η ΝΔ ,σε Νομούς που θεωρούσε ως «Κάστρα» της, μετά βίας είναι δεύτερο κόμμα.

Οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την σχετική πλειοψηφία των ερωτώμενων να μην θέλουν τις πρόωρες εκλογές είναι ...

ΕΝΕΔΡΑ....

 Η Πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, έχει πέσει σε κλοιό, έχει πέσει σε ενέδρα εχθρικών δυνάμεων. Δυστυχώς ο εχθρός δεν είναι μόνον εκτός των τειχών αλλά και μέσα στο «σώμα» της Ελλάδας μας. 

Αν κάνουμε μία μικρή ιστορική αναδρομή, θα διαπιστώσουμε ότι ο Ελληνικός πολιτισμός, βάλλεται από παλιά, από την εποχή των Σταυροφόρων, πού το 1204 κατέστρεψε το Βυζάντιο ο διαβόητος και μυσαρός για τους Έλληνες, Ερρίκος Δάνδουλος, Δόγης της Βενετίας (dandolo ). 

Aλλά και μετά την Εθνική μας Παλιγγενεσία το 1821, πάλι εισέδυσαν μέσα στο σώμα του Έθνους ποικιλώνυμοι εχθροί του Ελληνικού Πνεύματος. 

 Όλοι οι εχθροί αυτοί έχουν συγκεκαλυμμένο «πρόσωπο» με διάφορες εκφάνσεις για να μην φανούν οι προθέσεις τους. Όπως π.χ. διάφορες οργανώσεις, διάφορες «Λέσχες» τερατώδεις, εκτρωματικές, αποκρουστικές για τα Εθνικά μας συμφέροντα.


  Όλες αυτές, οι παγίδες του σατανά, εμφανίζουν δήθεν όψη αθώα ως ερευνητικά κέντρα φιλοσοφικών αναζητήσεων ή ως εταιρείες ευαγών σκοπών (ΜΚΟ), ενώ είναι ουσιαστικά δολιοφθορείς .....

Ο Ξένος δάκτυλος στην Ουκρανία.

Στο Κίεβο, οι επίσημοι μιλάνε πια ανοιχτά για την ανάμειξη των ξένων μυστικών υπηρεσιών στην συνεχιζόμενη «πορτοκαλί εξέγερση» των θαυμαστών της ΕΕ και του ΔΝΤ. 

Η ουκρανική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι ο θάνατος του διαδηλωτή Sergey Nigoyan οφείλεται σε «επαγγελματία ελεύθερο σκοπευτή» ,   που δρούσε στο πλαίσιο αποστολής που τού ανατέθηκε υπέρ της «ριζοσπαστικής ουκρανικής αντιπολίτευσης», ενώ μίλησε ακόμα για επαγγελματίες σαμποτέρ που δρουν «φορώντας πολιτικά ρούχα» και οι οποίοι χρησιμοποιούν, «το εξαιρετικά εύφλεκτο υγρό νάτριο». 

Η σπόνσορας των διαδηλώσεων, Καγκελάριος Άνγκελα-Δωροθέα, ζήτησε από την ουκρανική κυβέρνηση «να εγγυηθεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και ιδιαίτερα το δικαίωμα των ....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ηλία Κασιδιάρη:Ποιους θέλει αντιπάλους του στην Αθήνα,η συμμαχία με τη Ρωσία &πότε «θα έμπαινε στην Τουρκία».(βίντεο).

Ο Εκπρόσωπος Τύπου &  Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μιλάει αποκλειστικά στο....
tsegkanews.gr και στη Μαρία Τσέγκα για την επικαιρότητα, τις προσεχείς εκλογές και τις κατηγορίες για τη δράση της Χ.Α.

Μιλάει για την απόδραση Ξηρού, την επικήρυξη, δηλώνει πως νιώθουν τρομοκρατικός στόχος και αποκαλύπτει πως η υπόθεση των δολοφονιών στο Ν. Ηράκλειο στην πραγματικότητα: «έχει μπει στο αρχείο, αφού ακόμα δεν έχει κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης για να καταθέσει» και αποκαλεί ανεύθυνους, αλήτες & προδότες τους Παπούλια – Σαμαρά γιατί δεν έχουν στείλει ακόμα συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών.

Αποκαλύπτει ποιους θέλει για αντιπάλους του στις δημοτικές εκλογές, που θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα, αλλά και το όραμά του για την πρωτεύουσα. 

Δηλώνει πως η Χ.Α. έχει ικανά πρόσωπα να στελεχώσουν το δήμο, όπως και μια αυριανή κυβέρνηση, ενώ εάν ....

Ζαρούλια στη Βουλή: Αληταράδες... (vid)‏.

Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Ζαρούλια σε Αθανασίου: "Είσαι αληταράς!"
Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, με αφορμή τη χορήγηση αδείας στον Χριστόδουλο Ξηρό.

 Μεταξύ άλλων, η κ. Ζαρούλια απευθυνόμενη στον κ. Αθανασίου χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «αληταράδες», για τον οποίο της επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά από τον προεδρεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Συγκεκριμένα, η κ. Ζαρούλια, αναπτύσσοντας την ερώτησή της για την άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού, προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, τόνισε:

«Ποιος έδωσε την εντολή για την έγκριση άδειας σε έναν τρομοκράτη; …Εάν κάποιοι αντιδρούν αυτοβούλως τότε το υπουργείο σας είναι ανίκανο και αδιάφορο. 


Επομένως, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες που επιτάσσουν την παραίτησή σας. 

Αλλά πού να βρεθεί .....

Πρόβλεψη σοκ για την Ελλάδα από τον διευθυντή του «Economist» που την αποδίδει στην ύφεση!


Στις χώρες με τον υψηλότερο κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Φράνκλιν, διευθυντή σύνταξης του βρετανικού περιοδικού «Economist», ο οποίος απέδωσε το γεγονός στα επτά χρόνια συνεχούς οικονομικής ύφεσης, 
μιλώντας στην παρουσίαση της ετήσιας έκδοσης «Ο κόσμος το 2014» για την Ελλάδα και την Κύπρο, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Αναλυτικότερα, ο υπεύθυνος της έκδοσης Ντάνιελ Φράνκλιν προέβλεψε ότι το 2014 τα καλά οικονομικά νέα θα έρθουν από τη Δύση, με τις χώρες του G4 να συνδράμουν το παγκόσμιο πραγματικό ΑΕΠ κατά 544 δισ. δολάρια (ΗΠΑ: 370 δισ. δολ., Ιαπωνία: 91 δισ. δολ., Βρετανία: 43 δισ. δολ., Γερμανία: 40 δισ. δολάρια).

Τα νέα «golden boys»

Επίσης, εκτίμησε ότι ...

Το συγκινητικό μήνυμα ενός καταστηματάρχη ...

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων της γειτονιάς έχει αναρτήσει ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης χρωμάτων και σιδηρικών στην οδό ....

Το σαμποτάζ της Ελληνικής οικονομίας συνεχίζεται αδιαλείπτως....

Η κατάσταση διάλυσης, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, εξαιτίας των μνημονίων, φαίνεται ότι πλήττει καίρια νευραλγικούς τομείς της οικονομίας. Και ένας από αυτούς είναι ο ενεργειακός, και ειδικότερα η ΔΕΗ.
Εξάλλου, είναι γνωστό ακόμα και στους πρωτοετείς φοιτητές των Οικονομικών Σχολών, ότι, δίχως ενέργεια, μια οικονομία πεθαίνει, και μοιάζει με έναν άνθρωπο που του κλείνουν το οξυγόνο.

Στις σημερινές συνθήκες μάλιστα, που η παραγωγή ηλεκτρενέργειας είναι υψίστης προτεραιότητας, προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι παραγωγικές ανάγκες της χώρας, όσο και των απλών νοικοκυριών, η λειτουργία της ΔΕΗ στα απαιτούμενα επίπεδα, είναι απολύτως αναγκαία. 


Αντί αυτού, όμως, κι εκεί παρατηρούνται σοβαρότατα προβλήματα, ενώ η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία περί άλλα τυρβάζουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι....

Αποικιοκρατική διακυβέρνηση. Αποφάσισαν για τους νεοσκλάβους της Ελλάδας.

Του Γιάννη Λαζάρου

Όταν μία χώρα κάνει τον σχεδιασμό ανάπτυξης και προόδου το πρώτο που κάνει είναι ετοιμάσει το θεσμικό πλαίσιο για το εργατικό της δυναμικό διότι αυτό και μόνο αυτό μπορεί να δώσει κίνηση στην ατμομηχανή της χώρας. 


Από αυτά που υπογράφουν και περνάνε με νόμους οι κυβερνώντες τηρώντας τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους “κοινωνικούς εταίρους” δείχνουν ακριβώς την ανάπτυξη που θέλουν να έχει η Ελλάδα. 

Αποικιοκρατική διακυβέρνηση. 

Με ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα πλέον και με το νόμο ....

Παταγώδης αποτυχία: "Πάνε στράφι" οι θυσίες του ελληνικού λαού..

Παταγώδης αποτυχία: "Πάνε στράφι" οι θυσίες του ελληνικού λαού

Παταγώδης αποτυχία: "Πάνε στράφι" οι θυσίες του ελληνικού λαού


Η περιβόητη πρόοδος της ελληνικής οικονομίας και το περίφημο "success story" αποδεικνύεται ότι αποτελούν "όνειρα θερινής και χειμερινής νυκτός"...
Η ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2013, σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο, επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά το αδιέξοδο της ακολουθούμενης πολιτικής. 

Συνολικά το χρέος από το 120% του ΑΕΠ έχει εκτοξευθεί στο 172% και ο στόχος του προγράμματος είναι ξαναπέσει στο 120%!
Είναι φανερό, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις, ότι θα χρειαστούν νέεες θυσίες του ελληνικού λαού και πιθανόν ένα ....

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι Έλληνες είναι σε πολιορκία επιβίωσης,είπε στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο διεθνολόγος και πανεπιστημιακός Παναγιώτης Ήφαιστος.

Μετά τον πάτο υπάρχει η άβυσσος ή το δύσκολο εγχείρημα της ανόδου. 

Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν συλλογικά μια ειρηνική επανάσταση να αποκρούσουν προβοκάτορες που ονειρεύονται εμφυλίους και να γίνουν οι πραγματικοί εντολείς της διακυβέρνησης στη χώρα είπε στο Ράδιο 9,84  και στο Γιώργο Σαχίνη ο διεθνολόγος και πανεπιστημιακός Παναγιώτης Ήφαιστος.

Δεν μπορεί τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα να μην προτάσσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και την επιβίωση του λαού και να λειτουργών ως εκτελεστές εντολών της τρόικα και των παγκόσμιων αρπακτικών.

Το κράτος μας οφείλει να πληρώσει μόνο τα πραγματικά του δάνεια.

 Όσα μας φόρτωσαν για να μας μετατρέψουν σε αποικία χρέους πρέπει ...

STRATFOR: "Η σχιζοφρενική πολιτική της Γερμανίας ενιχύσει τον εθνικισμό στην ΕΕ"

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικών εξελίξεων Stratfor αναδεικνύει το ρόλο της Ρωσίας σε «κυρίαρχο» στο παγκόσμιο γίγνεσθαι σε ένα έτος που όλες οι «μεγάλες δυνάμεις» ζυγίζουν τα δεδομένα και προετοιμάζονται για τα παίγνια που θα καθορίζουν τις νέες ισορροπίες στον πλανήτη. 

Αναφορικά με την Γερμανία, επισημαίνει πώς η εξωτερική πολιτική της είναι «σχιζοφρενική», διακατέχεται από μεγαλομανία και το γεγονός αυτό ενισχύει τα εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη.

Στην ετήσια έκθεση του το think tank των ΗΠΑ, υποστηρίζει πώς η Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει το 2014 ως «χρονιά προετοιμασίας» για τη μάχη που θα δοθεί αργότερα. Μία μάχη που θα έχει ως στόχο...

Μετά την επιδότηση για φυγή στο εξωτερικό των επιχειρήσεων, έχουμε και για …φυγή εργατικού δυναμικού . Όσοι παραμείνουν να παίρνουν… τρεις και εξήντα.

Αυτοί οι ΆΧΡΗΣΤΟΙ   είναι σύμβουλοι της δήθεν κυβέρνησης.

Στην χώρα με το πανευρωπαϊκό ρεκόρ ανεργίας και μετανάστευσης των νέων, στην χώρα που τα στοιχειώδη όνειρα θεωρούνται και αντιμετωπίζονται ως κακουργήματα, σε αυτή την χώρα έρχεται το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) και συμβουλεύει την κυβέρνηση να καταργήσει τον κατώτατο μισθό στους νέους και να πληρώνονται ότι «αγαπά» ο εργοδότης τους και αντ' αυτού να επιδοτηθούν προγράμματα για την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό! 

Το ΚΕΠΕ, ως συμβουλευτικό όργανο της κυβέρνησης, εισηγείται μεταξύ άλλων, σχετικά με την ανεργία, τη στόχευση των προγραμμάτων επιδότησης σε θυγατρικές των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, με δεδομένο ότι εντός Ελλάδας δεν μπορούν να απορροφήσουν άνεργους, την «πριμοδότηση» επιλεκτικής μετανάστευσης σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή τη διευκόλυνση της μετανάστευσης.

Συγκεκριμένα, στο παρθενικό τεύχος των μηνιαίων οικονομικών εξελίξεων, σε ειδικό κεφάλαιο ....

«Μπούμερανγκ» για τους ενστόλους η απόφαση ΣτΕ: Ερχονται μειώσεις αντί για αυξήσεις..

 Η απόφαση ίσως τελικά ανοίξει το δρόμο για μεγαλύτερες ανατροπές στο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, κάτι που έχει ήδη ζητήσει η Τρόικα.

«Μπούμερανγκ» για τους στρατιωτικούς ή και άλλες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων μπορεί να αποδειχθεί τελικά η απόφαση του ΣτΕ με την οποία  κρίνει αντισυνταγματικές και άκυρες τις μειώσεις μισθών των ενστόλων. 

Η συζήτηση αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» για την Τρόικα που έχει ήδη ασκήσει πιέσεις για να ισχύσουν μεγαλύτερες ανατροπές στο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις και ....

ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....Ενδειξη «πορτοκαλί» για την Τουρκία... σκάει όπου ναναι η φούσκα του "οικονομικού θαύματος"!!!

[Σήμερα η Κεντρική Τράπεζα χάλασε 1,5 δις δολ από τα συνολικά 38 που έχει, προκειμένου να συγκρατήσει την πτώση της λίρας]

ΗΛΙΑΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ


Το σημείο θραύσης της τουρκικής αυτοπεποίθησης πλησιάζει.... Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός Ερντογάν συζητούσε την Τρίτη στις Βρυξέλλες με την ηγεσία της Ε.Ε. για την ενταξιακή πορεία της Αγκυρας (και τα ατοπήματά της), πίσω στην Τουρκία, η Κεντρική Τράπεζα έκανε ανακοινώσεις για τα επιτόκια: Ανακοινώσεις, που εξασφάλισαν την παράταση της ανασφάλειας για τις προοπτικές της Τουρκίας και την ενίσχυση των φόβων για πιο ραγδαία επιδείνωση.

Η τουρκική Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να αφήσει το βασικό επιτόκιο αμετάβλητο στο 7,75%, παρά το γεγονός ότι .....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Γ.Χατζημαρκάκης: Παρουσιάζει το πρώτο "γερμανικό" κόμμα στην Ελλάδα!

O Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης θα παρουσιάσει το κόμμα του στη 13:30 το μεσημέρι στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. 

Πρώτος στόχος του η συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Είναι η πρώτη φορά μετά τον 19ο αιώνα που ένα κόμμα θα χαρακτηρίζεται εκ των πραγμάτων με τον τίτλο ενός ξένου κράτους, όπως ήταν κάποτε το γαλλόφιλο, το αγγλόφιλο κλπ.
Στη συνέντευξη Τύπου θα ....

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ Η ουκρανική κυβέρνηση κατηγορεί το ΝΑΤΟ για την αιματοχυσία στο Κίεβο.

Σε "ελεύθερο σκοπευτή" του ΝΑΤΟ οφείλεται ο θάνατος του διαδηλωτή Sergey Nigoyan  σύμφωνα με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Εβγένι Μπαλίτσκι ο οποίος δήλωσε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση πως "ένας από τους ακτιβιστές που έχασε τη ζωή του πιθανώς βλήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή του ΝΑΤΟ, αποστολή που τού ανατέθηκε από κάποια ριζοσπαστική πτέρυγα της ουκρανικής αντιπολίτευσης."

Είναι η πρώτη κατηγορία από επίσημα χείλη, για τους ρόλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ότι έχουν καταφύγει πλέον σε "αιματηρά" μέσα προκειμένου να πυροδοτήσουν περαιτέρω την κατάσταση, με την ελπίδα της πτώσης της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς.
Συνεχίζοντας μάλιστα ο βουλευτής προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για το "αυθόρμητο" των διαδηλώσεων.
«Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε ένα συλλαλητήριο έξω από το γήπεδο Βαλερί Λομπανόβσκι, βρέθηκαν αρκετά κάνιστρα γεμάτα με υγρό νάτριο, που είναι εξαιρετικά εύφλεκτο. 
Αυτό αποκλείει τον ισχυρισμό ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν αυθόρμητη. Ήταν μια προσεκτικά σχεδιασμένη ....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.....Η Ελλάδα στο "βούρκο" των μνημονίων όταν Ισπανία-Πορτογαλία αποτινάσουν το ζυγό

Η Ελλάδα βουλιάζει στο βούρκο των μνημονίων όταν όλες οι υπόλοιπες χώρες που μπήκαν σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης βγαίνουν στο ξέφωτο. Η Ιρλανδία προηγήθηκε, η Ισπανία ακολούθησε και έρχεται εντός των επομένων μηνών η σειρά της Πορτογαλίας να διώξει την τρόικα.
Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πώς η Ελλάδα αποτέλεσε το πειραματόζωο για να διασωθεί φυσικά η Ευρωζώνη, όπως έχουν ομολογήσει Ε.Ε. και ΔΝΤ. Οι δανειστές εφάρμοσαν μία συνταγή αρχικά στη χώρα μας για να μην εξελιχθεί η γάγγραινα και εν συνεχεία τη βελτίωναν προκειμένου να σώσουν τα άλλα μέλη.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωση η Eurostat το ελληνικό δημόσιο χρέος αυξήθηκε και έφτασε στο αστρονομικό ποσό των 341,31 δις ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2013, από τα 317 δις ευρώ που ήταν το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Ως ποσοστό του ΑΕΠ εκτινάχθηκε στο 171,8% από το 168,8%.
Και ενώ όπως.....

ΟΡΙΣΤΕ ...Το σχέδιο των δανειστών για τα ακίνητα των Ελλήνων ...

Θέλουν να κατεβάσουν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα κάτω από το 40%. 

Τι κρύβεται πίσω από την φοροεπιδρομή και την απαίτηση για κατασχέσεις. Funds-αχυράνθρωποι αγοράζουν τα ''κόκκινα δάνεια''. 

Πίσω τους καρτέλ και ξένες τράπεζες.

Ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι όπως ο Υπουργός Υγείας κ.Γεωργιάδης χαριεντίζονται με τον κ.Ράιχενμπαχ, παίρνουν εύσημα για το ''έργο'' τους και δίνουν συνεντεύξεις με κεντρικό μήνυμα ''Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας'', το newsbomb αποκαλύπτει σήμερα το σχέδιο του Βερολίνου και των δανειστών για τα ακίνητα των Ελλήνων.
Είναι εύκολο για κάποιους να καταλογίζουν θεωρίες συνωμοσιολογίας σε ρεπορτάζ όπως αυτό. 
Τα γεγονότα όμως έχουν μεγάλο πείσμα, επιβεβαιώνουν...