Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο έλεγχος των μαζών και η ψυχή του έθνους.

Ο ακήρυχτος πόλεμος που έχει ξεσπάσει χρόνους πολλούς και μεταπολιτευτικούς πιο πίσω και κορυφώνεται στον καιρό των μνημονίων παίρνει διαστάσεις ανεξέλεγκτες.


Το κατοχικό καθεστώς, ευρισκόμενο κάτω από τις διαταγές και τον πλήρη έλεγχο τού σιωνιστικού νεοταξισμού, έχει αναλωθεί σε μια εκτεταμένη επιχείρηση μαζικού ελέγχου και συνθλίψεως τής ψυχής τού Έθνους.

Μια επιχείρηση άκρατου ανθελληνισμού βρίσκεται σε εξέλιξη την ίδια ακριβώς ώρα που οι μηχανές τού πολέμου στα νερά μας ...

Γιούνκερ: "Ναι, χρησιμοποιήσαμε την Ελλάδα ως ασπίδα για εμάς"!

Την παραδοχή ότι η Ευρώπη χρησιμοποίησε την Ελλάδα ως ασπίδα προστασίας στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που χτύπησε δυνατά την πόρτα της μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, έκανε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ μετά το ΔΝΤ. 

Μας μετέτρεψαν δηλαδή σε χώρα πειραματόζωο για την εφαρμογή πολιτικών λιτότητας προκειμένου να σωθεί η Ευρώπη αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία. 

Όποιο μέτρο αποτύγχανε στην Ελλάδα, δεν εφαρμόζονταν σε άλλη χώρα, ή απλά στη χώρα μας δοκιμάζοντας συνταγές θνησιγενής. Οι Έλληνες πληρώνουν και θα πληρώνουν για δεκαετίες αυτή την…

Ποιοι πραγματικά ελέγχουν στρατό ΕΥΠ ΟΤΕ και τελικά όλη την Ελλάδα;

ΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΆΚΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΊΝΟ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΣΕ ΌΛΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΕΠΕΙΔΉ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Η DOUCHE TELECOM.(ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ OFF ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ).???

ΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΥΠΆΡΧΕΙ(ΥΠΗΡΧΕ) ΕΝΑ ΔΩΜΆΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΆΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΚΡΊΣΕΩΝ ΏΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΚΌΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΈΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ REAL TIME ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΡΊΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΊΠΟΤΑ; (ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΉΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ HELLAS SAT).


ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ...

Τα 3/4 της τοκογλυφικής βοήθειας στην Ελλάδα κατέληξαν στις τράπεζες .......

undefined

Ότι τα 160 από τα 207 δισεκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν για το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης κατέληξαν στις τράπεζες και τους πλούσιους κατήγγειλε η οργάνωση υπέρ τη φορολόγησης των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών για τη βοήθεια των πολιτών, Attac (Association pour la Taxation des Transactions financieres et l'Aide aux Citoyen) σε έκθεσή της, η οποία δημοσιεύεται στη "Sueddeutsche Zeitung" τη Δευτέρα.

Η γερμανική κυβέρνηση δεν επιβεβαίωσε τα συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά επισήμανε ότι η σταθεροποίηση του τραπεζικού τομέα ήταν εξαρχής βασικός στόχος του ελληνικού προγράμματος.

Προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων θα έχουν οι μετανάστες στην αγορά εργασίας..Αυτό μαζί με το νέο Δουβλίνο 3 ψηφίζουν στη Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν .

Οι μετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού κοινοβουλίου θα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός τους!


Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για “ιστορική” μέρα.

Ο Γιάννης Στουρνάρας εκτελεί διατεταγμένη αποστολή………Θέμα μείζον εθνικής ασφάλειας.

Σε πλήρη διάλυση οδηγεί την εγχώρια κρατική αμυντική βιομηχανία ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, φέρνοντας την σε τόσο άθλια κατάσταση που δεν είχε βρεθεί ούτε στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα είναι πλέον πεπεισμένοι ότι ο Γιάννης Στουρνάρας εκτελεί διατεταγμένη αποστολή προκειμένου να απαξιώσει και στη συνέχεια να ξεπουλήσει με ευτελέστατο τίμημα σε ξένα συμφέροντα τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής αφήνοντας τελείως «γυμνή» την εθνική Άμυνα της χώρας.

Άλλη λογική εξήγηση δεν μπορούν να δώσουν.......

ΒΙΝΤΕΟ - Στιγεροί εγκληματίες σε ψηλά ποστα. Η Ζωή Γεωργαντά ξεβρακώνει ολο το σύστημα......

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Οι πέντε πτωχεύσεις της Ελλάδας.....

undefined
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές βάρεσε κανόνι η Ελλάδα στη σύγχρονη ιστορία της, με το πρώτο επεισόδιο να καταγράφεται στις...αρχές του πολέμου ανεξαρτησίας της χώρας και το τελευταίο κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Υφεσης του '30.

Μάλιστα η συνδυασμένη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία η Ελλάδα ήταν χρεοκοπημένη στη σύγχρονη εποχή ανέρχεται σε ενενήντα χρόνια ή περίπου στο ήμισυ της συνολικής περιόδου κατά την οποία η χώρα είναι ανεξάρτητη!

Πάντως, η πρώτη καταγεγραμμένη χρεοκοπία στην ελληνική ιστορία έγινε τον 4ο αιώνα προ Χριστού, όταν 13 πόλεις-κράτη της Ελλάδας δανείστηκαν κεφάλαια από τον Ναό της Δήλου. Τότε οι περισσότεροι από τους δανειστές δεν κατάφεραν ποτέ να αποπληρώσουν τα δάνεια και ο Ναός "έγραψε" απώλειες 80% επί του κεφαλαίου του...

Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ ! - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - Πρώτα θα δηλώνουν περιουσίες και μετά θα «ρυθμίζουν» χρέη


Ποινή φυλάκισης για ανακριβή στοιχεία....


Τον πλήρη «φάκελο» με όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία, κινητά, ακίνητα μέχρι και έργα τέχνης, θα πρέπει να προσκομίσουν στις Εφορίες όσοι φορολογούμενοι επιθυμούν να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση της «τελευταίας ευκαιρίας» για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.

Η αίτηση τους θα προχωρήσει μόνο εάν τα στοιχεία της δήλωσης είναι ακριβή σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίζουν ακόμα και ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών. 


Εφόσον δηλώσουν το σύνολο των περιουσιακών τους στοιχείων, ακόμα και κοσμήματα και έργα τέχνης καθώς τα μελλοντικά έσοδα που πιθανόν να έχουν, μπορούν να ....

FINANCIAL TIMES : ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ...

undefined
«Πριν από 2.500 χρόνια η Ελλάδα διαμόρφωσε τη δυτική σκέψη. 

Πρόσφατα, διαμόρφωσε τον τρόπο αντίδρασης στη χρηματοοικονομική κρίση.

 Η Ελλάδα υπέστη μία καταστροφή και ο συνεπακόλουθος φόβος άλλων χωρών ότι θα ακολουθήσουν, δικαιολόγησε τη λιτότητα. 

Το αποτέλεσμα ήταν μία αναιμική ανάκαμψη από την ύφεση της κρίσης, κυρίως στην ευρωζώνη και τη Βρετανία. 

Η Ελλάδα, δυστυχώς, αντιμετώπισε την λάθος κρίση στη λάθος στιγμή», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Μάρτιν Γουλφ στην οικονομική εφημερίδα Financial Times.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ - ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ

Φαίνεται ότι η αστυνομία στη Ρούμελη, έχει βρει μεγάλο μπελά. 

Οι ένοπλοι παραστρατιωτικοί που σκότωσαν σε δολοφονική ενέδρα στο Δίστομο τον 37χρονο υπαρχιφύλακα από την Αιτωλοακαρνανία, υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες ότι ετοίμαζαν κάτι πιο άγριο και πιο ισχυρό και
εντυπωσιακό τις μέρες που έκλεβαν τα αυτοκίνητα του Ανδρεουλάκου και του Μπιρδιμήρη, στον Παρνασσό, κοντά στην Αράχωβα.

Απ'αυτά που ήδη κυκλοφορούν, ο στόχος ήταν οι φυλακές στο Δομοκό. Μέσα στο αυτοκίνητο του Ανδρεουλάκου βρέθηκαν φυτίλι, καλάσνικοφ και ΤΝΤ. 

Αχλάδι: το «δώρο των θεών» και τα διατροφικά του οφέλη.

Τα οφέλη του αχλαδιού για την υγεία μας, είναι αμέτρητα. 

Πίνετε φρέσκο χυμό από αχλάδι για να δροσιστείτε τους καλοκαιρινούς μήνες, για να καταπολεμήσετε τον πονόλαιμο και για πολλά ακόμη οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας.

Ο Όμηρος το ανέφερε ως « δώρο των θεών». Και μάλλον δεν είχε άδικο. 


Η γλυκιά, αρωματική, ζουμερή και μαλακή σάρκα του αχλαδιού, κάνει αυτό το φρούτο ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ τα σημαντικά του διατροφικά οφέλη, το κάνουν σημαντικό «σύμμαχο» της υγείας μας.