Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών να αποτελέσουν ράπισμα κατά αυτής της εξωφρενικής γερμανικής Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ευρώπη.

Ανελέητοι και άκρως αποκαλυπτικοί είναι οι αριθμοί που ανακοίνωσε την Τετάρτη ηευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία, η Eurostat

Μονοσήμαντο το συμπέρασμα: 

όποιαχώρα της Ευρωζώνης υπαχθεί σε καθεστώς Μνημονίου πνίγεται αμέσως από την έκρηξη του δημόσιου χρέους της! 

Την ορθότητα του ισχυρισμού αυτού αποδεικνύει πρώτα πρώτα το γεγονός ότι βάσει των στοιχείων της Eurostat το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος μεταξύ όλων των χωρών, όχι μόνο της Ευρωζώνης αλλά και ολόκληρης της ΕΕ των 28 κρατών, το έχουν οι χώρες του ευρώ που βρίσκονται υπό μνημονιακό καθεστώς.

Στις 5 χειρότερες θέσεις βρίσκονται ....

ΨΗΦΟΣ = ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ


ΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ..

Οι δυνάμεις του NATO και η ελληνική εμπλοκή - Οι εικόνες φρίκης από την Ουκρανία προκαλούν πόνο αλλά και πολύ έντονη ανησυχία σ΄ όλο τον πλανήτη...
Image
Πόνο γιατί αποδεικνύεται δυστυχώς για μια ακόμη φορά ότι η αξία της ανθρώπινης ζωής εκμηδενίζεται όταν...οι ανόητοι εθνικισμοί επικρατούν της λογικής. Και ανησυχία , γιατί είναι προφανές ότι αν η “λύση” των όπλων προκριθεί θα έχουμε να κάνουμε με μια ένοπλη σύγκρουση της Δυσης και του NATO με την Ρωσία του Πούτιν. 

Η Ουκρανία από μόνη της δεν μπορεί ούτε ...

ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ..

Απειλούμαστε από όλες τις πλευρές. Από τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Σαμαρά με τους 20 εκατομμύρια τουρίστες που θα πρέπει να τους πηγαίνουμε τζατζίκια και να χορεύουμε σαν τα αρκούδια παραδοσιακούς χορούς για να τραβάνε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ιθαγενείς... 
 
του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
 
Μέχρι τις δηλώσεις του Τσίπρα ότι η οικονομική πολιτική θα αλλάξει όταν γίνει κυβέρνηση αν τα δημοσιονομικά της χώρας το επιτρέπουν. 

Μετά από το επόμενο Γιουρογκρούπ που θα μάς δέσουν οι εταίροι για τα επόμενα 50 χρόνια, μάλλον ο Αλέξης σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός στα 90 του για να σώσει την χώρα. 
 
Απειλούμαστε από τους γείτονές μας, που με το πάθος τους για μία θέση στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ξέρουμε πολύ καλά....

Η έννοια του έθνους στην αρχαιότητα...


Επειδή έχουμε φτάσει στο σημείο, όπου θα πρέπει να δίνονται απαντήσεις και για τα πλέον αυτονόητα, κι επειδή η προπαγάνδα όταν μένει αναπάντητη, ισχυροποιείται στον μέσο νου ως η απόλυτη αλήθεια, καλό θα είναι να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτόν τον στείρο....
«αντιαρχαιοελληνισμό» που έρπει καιρό τώρα στα διάφορα μονοπάτια του διαδικτύου και όχι μόνο.

Πολλοί είναι λοιπόν αυτοί -κι ανάμεσά τους και αρκετοί «μορφωμένοι»- που υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε το έθνος ως έννοια στους αρχαίους Έλληνες. Ένα ακλόνητο «επιχείρημα» είναι πως ο χώρος της Ελλάδος ήταν χωρισμένος σε πόλεις-κράτη που ενίοτε πολεμούσαν το ένα το άλλο.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, τους διαψεύδει η ίδια η ιστορία…

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους.


Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». 

Ο σκοπός τους ήταν να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. 
Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε έτσι

Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας. 
Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι. 
Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά. Περίπου το .....

ΣΗΜΕΡΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ… ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ; Φαίνεται ότι τα τομάρια που κυβερνούν σήμερα τη χώρα, θεωρούν το νερό του τόπου μας κληρονομιά από τον παππού τους και ότι μπορούν να το διαπραγματευτούν με το αζημίωτο.

Ξαφνικά πλημμυρίσαμε Δημοκρατία!

Την Κυριακή των δημοτικών εκλογών, σε διάφορους δήμους, ξαφνικά οι πολίτες θα βρεθούν μπροστά σε μια ακόμη κάλπη (από το κάλπικο), για να ψηφίσουν, άκουσον-άκουσον αν συμφωνούν ή όχι να ιδιωτικοποιηθεί το νερό.


Για να το πούμε με απλά λόγια μπαίνει στο τραπέζι η συζήτηση κατά πόσο συμφέρει στον Ελληνικό Λαό να ξεπουλήσει ένα ακόμα κοινωνικό αγαθό όπως είναι το νερό. 

Διαταξεις - πλυντήριο για εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα εξοπλισμών! Έρχονται αποφυλακίσεις. Εμείς μέσα για 500 ευρώ.

ImageΌσοι κράταγαν μικρό καλάθι ακούγοντας τις διαβεβαιώσεις ότι αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φθάσει μέχρι κόκκαλο στις υποθέσεις εξοπλισμών αισθάνονται δικαιωμένοι. 

Φαίνεται ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας αντέχει το μαχαίρι μόνο στα λόγια.

Γι΄ αυτό και με χαριστικές διατάξεις που ψηφίστηκαν στο πολυσυζητημένο πολυνομοσχέδιο “καθαρίζουν” αρκετούς απ΄ όσους είχαν θέματα με την διερεύνηση εξοπλιστικών προγραμμάτων . 

Πρώτος και καλύτερος ....

Η Ελλάδα της Νέας Τάξης και του χρηματιστηριακού φασισμού…

 Το ΝΤΑΧΑΟΥ που δημιούργησε ο Σαμαράς είναι η … νέα Ελλάδα!!!

Το προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ και η αποικία των τοκογλύφων είναι η …νέα Ελλάδα!!!

Η …Νέα Ελλάδα είναι τα πλεονάσματα της φρίκης και της κτηνώδους βαρβαρότητας των μαφιόζων του χρήματος:

• Τα εκατομμύρια ανέργους…
• Τα εκατομμύρια των πεινασμένων και εξαθλιωμένων…
• Οι εκατοντάδες χιλιάδες άστεγοι…
• ΟΙ στρατιές των ανασφάλιστων…

Βετεράνοι της CIA , της NSA, της DIA και του FBI. συστήνουν στον πρόεδρο Ομπάμα ν΄απέχει από προκλητικές ενέργειες κατά της Ρωσίας!

Του Μιχαήλ Στυλιανού 

Η διοικούσα επιτροπή της οργάνωσης Βετεράνων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας, με υπόμνημά της στον Αμερικανό Πρόεδρο, συνιστά την αποχή από προκλητικές ενέργειες κατά της Ρωσίας και την αναζήτηση διπλωματικής λύσης στο ουκρανικό πρόβλημα.

Τονίζουν, ότι τους προκαλεί εντονότατη ανησυχία «μια απροσδιόριστη ακόμη αλλά φαρμακερή ψυχολογία, σε μέλη του Κογκρέσου και στα συστημικά ΜΜΕ, ότι «κάτι πρέπει να γίνει με τη Ρωσία», αίσθημα ,που είναι και εντελώς λαθεμένο και αντίθετο προς την εθνικά επιβεβλημένη προσπάθεια ανάπτυξης εποικοδομητικών και αμοιβαία επωφελών σχέσεων με τη Ρωσία και την Ευρώπη.»

«Οι ζωηρές μας αναμνήσεις ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πάμε Βάσει Σχεδίου των οικονομικών δολοφόνων μας.....ΒΙΝΤΕΟ.

Αν κάνουμε τον κόπο να κυττάξουμε γύρω μας, δεν είναι δύσκολο να διακρίνουμε οτι στην χώρα μας εφαρμόζεται ένα ήδη δοκιμασμένο (και πάντα επιτυχημένο) σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης. 

Είμαστε στο παρά-πέντε από την ολοκλήρωσή του και εδώ. 

Είναι όμως ακόμη στο χέρι μας να μην το αφήσουμε να ολοκληρωθεί και στην πατρίδα μας.

Μακάρι τα παθήματα άλλων χωρών να μας γίνουν μαθήματα, πριν είναι πολύ αργά. 


Το ποτάμι της ιστορίας ΔΕΝ γυρίζει....