Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μαθήματα... "Δημοκρατίας" από την Διεθνή Αμνηστία: «Σταματήστε τις διώξεις αντιρρησιών συνείδησης» (!!)

Το ζούμε κι αυτό! Μας κάνουν μαθήματα... Δημοκρατίας οι ΜΚΟ!! Δεν τους είδαμε όμως ΠΟΤΕ όλους αυτούς τους "ανθρωπιστές" να κόπτονται για τους Έλληνες που σφαγιάζονται καθημερινά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς στην πατρίδα μας, για τα παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, για τα 2εκ. ανέργους, για τους συνταξιούχους των 300 ευρώ, για την ανύπαρκτη παιδεία & υγεία! Για όλα αυτά τα εγκλήματα... ΜΟΥΓΚΑ!

Anonymous: Στροφή προς τη «δημοσιογραφία των πολιτών».


Η εμφάνιση των social media και η άνοδος του Ίντερνετ εν γένει, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, και τη δημοσιογραφία ως κλάδο. 

Πλέον ο καθένας...

Το «colpo grosso» με τις καταθέσεις!

Το υπ. Οικονομικών θα βλέπει «on line» τους λογαριασμούς!!

Ανοίγει ο δρόμος για να βάλει το υπουργείο Οικονομικών χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων! 

Την επόμενη εβδομάδα...
καταφθάνει στην Αθήνα ειδικό κλιμάκιο του ΔΝΤ για να ελέγξει τη νέα εφαρμογή που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών μας.

Πρόκειται για έναν σύστημα online σύνδεσης της Εφορίας με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων. 

Βόμβα Καπερναρου για Σκορπιό – Ολυμπιακη: Δεν έχει το δικαίωμα πώλησης η Ωνάση!

Επειδή στο μυαλό τους έχουν μόνο υποκρισία και φαρισαϊσμό, ισχυρίζονται ότι δεν αποκρατικοποιείται αλλά αξιοποιείται η δημόσια περιουσία. 

Έτσι έλεγαν και για την Ολυμπιακή Αεροπορία, την οποία αξιοποίησαν αποκρατικοποιώντας την!

Αποτέλεσμα: 

Με τους εφοπλιστές συνωστίζεται η «αριστερή» Ρεπούση ! Α΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΡ....


«Αν θα επιλέξουμε καμαρότους ή νησιώτες, η ΔΗΜΑΡ επιλέγει νησιώτες», υποστηρίζει η γνωστή για τις πάγια προκλητικές της θέσεις βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, μιλώντας υποτιμητικά συν τις άλλοις για τους ναυτεργάτες.

Και βέβαια, η Ρεπούση ως γνήσια ««δημοκρατική»» βουλευτής και «αριστερή» πάνω από όλα για να μην ξεχάσουμε και αυτό το ανέκδοτο, επιλέγει να …«συνωστιστεί» με τους φίλους της εφοπλιστές και...

''BOMBA'' THΣ CITIGROUP: «Ελλάδα και Κύπρος θα αποχωρήσουν από το ευρώ».


Η Citigroup, επαναφέρει τη συζήτηση περί εξόδου της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, από το ευρώ, αποτυπώνοντας σε νέα έκθεσή της την απαισιοδοξία και τον πεσιμισμό για τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα. 

«Η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας και της Κύπρου...

Ν. Μιχαλολιάκος: «Μέλη του ΠΑΣΟΚ οι δράστες της επίθεσης στη Μανωλάδα».

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ, κατά την ομιλία του στην Κ.Ο. του κόμματος καθώς, όπως υποστήριξε, αυτοί που πυροβόλησαν κατά των αλλοδαπών στη Μανωλάδα Ηλείας δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής αλλά του ΠΑΣΟΚ.

  Για τα θέματα της οικονομίας, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, αναφέροντας χαρακτηριστικά «επιστροφή στη δραχμή, στην εθνική μας μοναξιά για να βοηθήσουν οι Έλληνες τους Έλληνες».

ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….. Στροφή ΝΔ για το ισλαμικό Τέμενος; - Β.Κικίλιας: «Να μην κτιστεί στην Αθήνα»

Στροφή της Νέας  Δημοκρατίας στο θέμα του ισλαμικού Τεμένους καταγράφηκε σήμερα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Αττικής και βουλευτή Α΄ Αθηνών Βασίλη Κικίλια να τάσσεται κατά της οικοδόμησης του μέσα στην πόλη των Αθηνών.
Ο Β. Κικίλιας στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο έθεσε μια σειρά προϋποθέσεων

ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΕΙΠΕ : Παπανδρέου: Οι offshore ληστεύουν τις εθνικές οικονομίες, Eπί πρωθυπουργίας του δεν έκανε τίποτα για αυτό και ομιλεί τώρα γιατί η διεθνής τάση και οι Πατριώτες του Αμερικάνοι κινούνται πλέον προς αυτήν την κατεύθυνση ...


Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωση με την οποία σχολιάζει την πρόσφατη διεθνή δημοσιογραφική έρευνα για τις offshore, επισημαίνει ότι:
«Το τραπεζικό απόρρητο, τα κέντρα offshore και οι φορολογικοί παράδεισοι, ληστεύουν από τις εθνικές οικονομίες κεφάλαια ζωτικής σημασίας για την κοινωνική ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ Νομιμοποίηση των λάθρο της Μανωλάδας και "Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες"!

Το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για "ανθρωπιστικούς λόγους" στος λαθρομετανάστες Μπαγκλαντεσιανούς που τους έριξαν με καραμπίνα οι επιστάτες μιας φυτείας στην Μανωλάδα Ηλείας!
Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός «τα απαράδεκτα γεγονότα

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΒΙΝΤΕΟ «Ανοίγουν τις πύλες κολάσεως εάν απαγορεύσουν την ΧΑ».


"Αν επιχειρήσουν να θέσουν παράνομα την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως" - Αυστηρή προειδοποίηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου, που απεργάζονται αντισυνταγματικούς τρόπους αποκλεισμού του Εθνικιστικού Κινήματος.
Κύρια σημεία ομιλίας Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου προς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα: "Χαιρετίζω τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες της Χρυσής Αυγής που δίνουν μάχη ενάντια στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και την συνωμοσία της σιωπής των αργυρώνητων ΜΜΕ. Δίνουν μάχη και νικούν.

Η ΦΡΙΚΗ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 'Ηθελαν να σκοτώσουν παιδιά οι ισλαμιστές.

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, απεικονίζει τον 19χρονο Τσετσένο βομβιστή Τζοχάρ Τσαρνάεφ να αφήνει την βόμβα σε απόσταση αναπνοής από τον 8χρονο Μάρτιν Ρίτσαρντ, το ένα εκ των τριών θυμάτων της αιματηρής επίθεσης.
Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, ο 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ είναι ανεβασμένος στο κιγκλίδωμα για να δει

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ 5ου Σ.Π. Αλβανικές προκλήσεις: Ίδρυσαν ... μειονοτικό κόμμα στην Θεσπρωτία για να αποσχισθεί!.


O αλβανικός εθνικισμός που σε πολιτικό επίπεδο εκφράζεται από το κόμμα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (στην πράξη είναι το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC) ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημα του  με την ονομασία (Ερυθρόμαυρη συμμαχία- Τσαμουριά ) σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείοbalkanweb.Lajmet.com .
Η ίδρυση του ελληνικού "βραχίονα" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας ("Τσαμουριά" την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους» μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο.

Τα νούμερα σοκάρουν - Το ΤΧΣ έχει ήδη χάσει από την διαχείριση των 50 δισ ευρώ περίπου 19,65 δισ ευρώ – Δεν θα ανακτηθούν πάνω από 10 δισ ευρώ δηλαδή το 20% των κεφαλαίων που δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έχει ήδη χάσει από την διαχείριση των 50 δισ ευρώ περίπου 19,65 δισ ευρώ.

Τα 19,65 δισ ευρώ δεν είναι μια αυθαίρετη προσέγγιση ή εκτίμηση αλλά στηρίζεται σε συγκεκριμένες παραδοχές.
Οι συγκεκριμένες παραδοχές είναι οι εξής:

Συνομωσιολογία ή πραγματικότητα; - Ο κόσμος προετοιμάζεται για την πολιτικοοικονομική αλλαγή, η οποία θα παρουσιαστεί ως η μόνη εναλλακτική λύση στο «κραχ» που έπεται.

Τα μέτρα ασφαλείας αυξάνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε άλλες δυτικές χώρες.

Κυβερνητικά κτίρια, μνημεία, πολυσύχναστοι σταθμοί, κόμβοι διέλευσης καθώς και αθλητικές διοργανώσεις βρίσκονται υπό αυστηρή αστυνομική παρακολούθηση. 


Μάλιστα στους χώρους του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον επισκέπτες και εργαζόμενοι θα πρέπει να αναμένουν

ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥ.....ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ..Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΜΑΣ ;;


του Αθανασίου Δρούγου*
Η ενέργεια των Βουλγάρων στα πλαίσια της προετοιμασίας της τετραεθνούς άσκησης ''ΘΡΑΚΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ'' ( ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ), με το να εμφανίσουν απαράδεκτους χάρτες και πλαστογραφήσεις του εθνικού μας χώρου, ήταν επιεικώς απαράδεκτη και αποδεικνύει ότι αυτοί οι νεοφερμένοι στο ΝΑΤΟ (με την δική μας υποστήριξη, και με τιποτένιες στρατιωτικές μονάδες και αναιμική εμπειρία) δεν έχουνε αντιληφθεί που βρίσκονται, και παραμένουν προσκολλημένοι σε δόλια σχέδια σε βάρος εθνικής μας....

ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ;;;

Concentration Camp
Επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης, στη Βουλή, δια του υφυπουργού Κώστα Καραγκούνη, ότι αναζητείται στρατόπεδο στην Αττική για την κάλυψη αναγκών κράτησης οφειλετών.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή

Πασχίζουν να ικανοποιήσουν τους τραπεζίτες-συνεταίρους τους, εις βάρος των ανθρώπων.


Λίγο πριν την κατάρρευση της Τρίτης Επανίδρυσης του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος από την επανασύσταση της Ελλάδας σε Κράτος, βρεθήκαμε εγκλωβισμένοι σε μία στυγνή Δικτατορία με βαθιές ρίζες συνενοχής σε όλο το εύρος του Πολιτικού μας Κόσμου αλλά και των Συνδικαλιστών.
Μια δικτατορία που ασκεί ασφυκτικά την πίεση της στους Έλληνες. 
Και προκαλεί ένα κοινωνικό αναβρασμό που αρχίζει να θυμίζει ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.
Μία βόλτα στις κεντρικές -κι όχι μόνο- συνοικίες των Αθηνών είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει τη συνεχιζόμενη, από πλευράς Κυβερνητικής Τρόικας, της πιο απάνθρωπης πολιτικής που εφαρμόστηκε σε χώρα μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο επαγγελματίας πολιτικάντης Βαρβιτσιώτης, προσωποποίηση της βουλευτικής διαδοχής, καθυβρίζει τον Λαό!

Ο ελαφροδεξιούλης Βαρβιτσιώτης καθυβρίζει τον Ελληνικό Λαό!
Ο επαγγελματίας πολιτικάντης Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η προσωποποίηση της αρχής της κληρονομικής βουλευτικής διαδοχής στο βασίλειο της μεταπολιτευτικής μπανανίας, έσπευσε να δώσει τα φώτα του κίβδηλου ανθρωπισμού του, επιτιθέμενος ξεδιάντροπα στον Ελληνικό Λαό.

Αφορμή της παρέμβασης του γόνου του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, το τραγικό περιστατικό στην Μανωλάδα Ηλείας. 

«Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους», δήλωσε στο ΣΚΑΙ το τσακάλι της πατριδοκάπηλης ελαφροδεξιάς. 

Οι Γερμανοί έκλεψαν το ΦΠΑ και δικαιώθηκαν στην Αγγλία ελέω... μνημονίου!


Hoechtief: Το παρακράτος του Σημίτη και το βρετανικό δίκαιο ρημάζουν την Ελλάδα χωρίς καμία αντίδραση από εκείνους που αυτοχρίστηκαν και ανέλαβαν τον ρόλο των… διασωστών μας!

Οι Γερμανοί προσέτρεξαν στο Βρετανικό Δίκαιο (ελέω μνημονίου), παραβλέποντας πως ο ΦΠΑ (που οφείλουν στο....

Συμβόλαια εξόντωσης “αντιφρονούντων” δημοσιογράφων, πολιτικών και εισαγγελέων;

Το σημερινό Hot Doc κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικά βρώμικο παρασκήνιο που εάν στέκει, θα προκαλέσει σεισμό. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις του περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο, τα χρόνια του μνημονίου βρέθηκαν στο στόχαστρο συμβολαίων ηθικής και φυσικής εξόντωσης, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, ακόμα και πολιτικοί...

Μεγάλο εκνευρισμό -αν όχι πανικό- έχει προκαλέσει στη γερμανική κυβέρνηση......ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.


Μεγάλο εκνευρισμό -αν όχι πανικό- έχει προκαλέσει στη γερμανική κυβέρνηση η νέα οικονομική πολιτική του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Αμπε, για την υλοποίηση της οποίας καθαίρεσε τον προηγούμενο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας και τοποθέτησε στο αξίωμα αυτό τον Χαρουχίκο Κουρόντα... 


Η πολιτική του δεξιού προέδρου της ιαπωνικής κυβέρνησης είναι σαφέστατη, αλλά εντελώς αντίστροφη από την πολιτική λιτότητας που επιβάλλει όλο και πιο έντονα το Βερολίνο σε ολόκληρη την Ευρωζώνη και την ΕΕ. 

Για να κινηθεί η οικονομία, χρειάζεται πρώτα απ' όλα χρήμα, λέει

Die Zeit: «Οι κρυφοί κερδισμένοι της κρίσης».


Die Zeit: «Οι κρυφοί κερδισμένοι της κρίσης»
«Οι κρυφοί κερδισμένοι της κρίσης» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Die Zeit.
Συγκεκριμένα γράφει: «Λέγεται ότι η Γερμανία πληρώνει για τους άλλους, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι

Δορυφορικές εικόνες της NASA δείχνουν τη χειραγώγηση καιρού!! (βίντεο)

Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει..
Εικόνες που μεταδόθηκαν στις 26, Μαρτίου του 2013 από δορυφόρο της NASA δείχνουν μία τεράστια έλικα, χαρακτηριστικό ενός κύματος σπείρας που φαίνεται να τροφοδοτείται από τα νησιά Prince Edward στον Ινδικό Ωκεανό, από τον μετεωρολογικό σταθμό του Marion Island. Εικόνα από..

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!


Μετά τον HellasSAT, νέο χτύπημα – δώρο στον τουρκικό επεκτατισμό!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ! ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ REUTERS, όταν η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση και η ΕΛΕΕΙΝΗ αντιπολίτευση σιωπούν!!!

Τα Εθνικά συμφέροντα βορά της διεφθαρμένης Deutche Telekom με τις πλάτες των εδώ δοσίλογων!

Ντροπή σας!

Ο Μητσοτάκης θέλει την Τουρκία στην ΕΕ!!

  • ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ & ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!!
  • ΘΕΩΡΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη στο Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANADOLU, σε επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη. 

Στην οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι, η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί στην ΕΕ!

Καταστροφή μιας χώρας, καταστροφή μιας ηπείρου.

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Η απόφαση του Eurogroup (δηλαδή όλων των κυβερνήσεων της ευρωζώνης, περιλαμβανομένης της κυπριακής και της ελληνικής), της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ για την Κύπρο θα περάσει ίσως στην ιστορία ως η ταχύτερη καταστροφή κράτους – τύφλα νάχει ο Γκουντέριαν, με τους αστραπιαίους πολέμους του. 
Ταυτόχρονα .......

ΣOK: Το 87% των προς πώληση κρεάτων έχουν αντιβιοτικά και είναι επικίνδυνα!


Τα βακτήρια γίνονται ολοένα και πιο ανθεκτικά στα αντιβιοτικά φάρμακα, κι εκτός από τους ασθενείς στα νοσοκομεία, φαίνεται πως αρχίζουν να απειλούν και τις διατροφικές μας συνήθειες!

Νέα έρευνα του αμερικανικού οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δείχνει...

Δείτε το video που σαρώνει στο youtube και δεν έδειξε κανένας τηλεοπτικός σταθμός! Το ξεβράκωμα της ΤΡΟΙΚΑ.


Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία! 


Δείτε πως ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την ερώτηση του διάσημου Ιρλανδού δημοσιογράφου Vincent Browne.

Εκείνος όμως επιμένει...

Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο

Οι θεωρητικοί της λιτότητας , τα λάθη τους και άλλα έπεα πτερέοντα ....!!!


Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, επισημαίνει ότι κλιμακώνεται εκ νέου η αντιδικία ανάμεσα στους «θεωρητικούς» της λιτότητας του ΔΝΤ και σε αυτούς που τους καταλογίζουν λάθη στους υπολογισμούς.
Καθηγητές οικονομίας στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η Κάρμεν Ράινχαρτ και ο Κένεθ Ρόγκοφ κατείχαν στο παρελθόν υψηλές θέσεις στο Ταμείο, για λογαριασμό

Θα αφήσουμε να υφαρπάξουν την Εθνική;

Κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει τη δική της «εθνική» τράπεζα ως εργαλείο της αναπτυξιακής της πολιτικής. Στη χώρα μας, κάποιοι επιδιώκουν λυσσαλέα να οδηγήσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, τη ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας, στα χέρια του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), άρα της Τρόικας και στη συνέχεια να την τεμαχίσουν και να την καταστήσουν βορά ξένων συμφερόντων. 

Με τον τρόπο αυτό επιζητούν να στερήσουν τη χώρα από την ΕΘΝΙΚΗ της ΤΡΑΠΕΖΑ. Σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη, όπου αναδεικνύεται από τους

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΑ ...ΓΕΡΜΑΝΙΑ ....!!!!


Ωστε έτσι λοιπόν: σύμφωνα με τον Σπίγκελ, η φτώχεια είναι ένα ψέμα στην Ελλάδα. 
Σχεδόν πέντε χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν αυτοκτονήσει τα τρία τελευταία χρόνια από την απελπισία. 
Οι άνεργοι δεν είναι στο 30% του πληθυσμού. Το ΑΕΠ της χώρας δεν έχει συρρικνωθεί κοντά στο ένα τέταρτό του από το 2009.
 Οι δρόμοι των ελληνικών πόλεων δεν έχουν γεμίσει ζητιάνους. 

ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ.... Απάντηση του στρατηγού Μακρυγιάννη σε άθεο.


Σημειωτέον ότι ο μεγάλος αυτός Ελληνορθόδοξος Αγωνιστής ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ κι έμαθε λίγα γράμματα μετά τα 30 του!!! Διαβάστε την απάντησή του σε κάποιον «σπουδαγμένο άθεο» για να καταλάβετε ποιος είχε τελικά τη ΓΝΩΣΗ:
"Του αϊ-Γιαννιού του Θεολόγου το βράδυ ήταν κάτι λογιότατοι εις το σπίτι μου, μισομαθείς και άθρησκοι. Πιάνει ο ένας και λέγει:
Πώς ο Θεός θα διόριζε την Θεοτόκο να γεννήσει τον Χριστόν και να μείνει παρθένο, πώς γένεται αυτό; Του λέγω:

ΒΙΝΤΕΟ. Η ομιλία του Nigel Farage για την Κύπρο: Ακόμα και ο Πούτιν σας αποκαλεί Σοβιετικούς”!

Ακόμα κα ι ο Πούτιν σας αποκαλεί Σοβιετικούς”!









Η πρώτη φάση του Ψυχρού Χρηματοοικονομικού Πολέμου κατά της Γερμανίας ξεκίνησε....


Οι Αμερικανοί ανεβάζουν υπογείως τα CDS στα γερμανικά ομόλογα και η Γερμανία δέχεται την πρώτη μίνι υποβάθμιση από τον Οίκο Egan Jones

O οίκος Egan-Jones Ratings υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας σε "Α" από "A+" λόγω των προβλημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες της χώρας, της αύξησης του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά και εξαιτίας των

Ανεξήγητα γεγονότα στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας.


Τα περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα στις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας.

Γιατί αναβλήθηκε -τελευταία στιγμή- η συνάντηση Κέρι-Αβραμόπουλου στην Ουάσιγκτον;

Το απόγευμα 18 Απριλίου 2013 έγινε η καθιερωμένη τελετή -ετεροχρονισμένα- γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο, με την παρουσία του πρόεδρου και του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ,.....

ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΔΩΣΕ ΤΟ USB ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΩΤΗ...


Κόλαφος η έκθεση των εμπειρογνωμόνων της ΕΛΑΣ. 

Τα ονόματα των συγγενών του Παπακωνσταντίνου, αφαιρέθηκαν πριν παραλάβει ο Διώτης το USB. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Παπακωνσταντίνου πήρε μία λίστα με τα ονόματα των συγγενών του και παρέδωσε μία λίστα χωρίς αυτά τα ονόματα “για έλεγχο”.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

bomb article
Βιώνουμε την τελική, επώδυνη φάση μίας παρτίδας πόκερ, μεταξύ της πολιτικής και των τραπεζών, η οποία μάλλον έχει ξεφύγει από τον έλεγχο – με προβλεπόμενα θύματα τους αποταμιευτές, καθώς επίσης τους φορολογουμένους Πολίτες...
Mελλοντικά, η εκάστοτε «δήμευση» μέρους των τραπεζικών καταθέσεων θα ολοκληρώνεται απροειδοποίητα, από την Παρασκευή το απόγευμα, έως τη Δευτέρα το πρωί – ενώ, στην ιδανική της περίπτωση, οι καταθέτες δεν θα το αντιλαμβάνονται καθόλου. 

Μέλανος Ζωμός - Κύρια τροφή των Σπαρτιατών πολεμιστών.


Κύρια τροφή των Σπαρτιατών πολεμιστών ήταν ένας ζωμός από χοιρινό, γνωστός με την ονομασία μέλας ζωμός.

Ο Πλούταρχος υποστηρίζει πως «ανάμεσα στα πιάτα, αυτό που έχαιρε της μεγαλύτερης εκτίμησης
ήταν ο μέλας ζωμός, μάλιστα σε τέτοιο σημείο που οι ηλικιωμένοι δεν αναζητούσαν καθόλου το κρέας.

Το άφηναν για τους νεότερους και δειπνούσαν μονάχα με το ζωμό που τους παρείχαν». Για τους υπόλοιπους Έλληνες πρόκειται για αξιοπερίεργο φαινόμενο.


Το πιάτο αυτό αποτελούταν από χοιρινό, αλάτι, ξύδι και αίμα. Συνοδευόταν από...

Η Ευρώπη μιλά Γερμανικά....Deutsche Welle: Η Μέρκελ ως άλλος Χίτλερ;


«Η Μέρκελ ως Χίτλερ;», είναι ο τίτλος του άρθρου της Deutsche Welle για την εικόνα της γερμανίδας καγκελαρίου στην Ευρώπη.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η ευρωκρίση αναβιώνει παλιές εχθρότητες συχνά με τη μορφή 
αμφιλεγόμενων συγκρίσεων, που εγείρουν ερωτήματα για την προοπτική της ευρωπαϊκής πολιτικής κουλτούρας.

Το 2014 η κόλαση είναι εδώ ! Citi για Ελλάδα - Έξοδος από το ευρώ, κατάρρευση ΑΕΠ, εκτίναξη χρέους!

Η Citigroup με μία νέα έκθεσή της επιμένει στο βασικό της σενάριο για την Ελλάδα, το οποίο συνδέει εδώ και αρκετό καιρό με την ανάγκη ενός βαθύτερου κουρέματος σαν τη μοναδική διέξοδο για να απαλλαγεί η χώρα από τα μεγάλα βάρη του δημόσιου χρέους.

Στο βαθμό που οι προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας συνδέονται και με την ευρύτερη κατάσταση στην Ευρωζώνη

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ''ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ''...


Κυβερνούν χρησιμοποιώντας την βία και τον τρόμο. "Σπέρνουν" μία συνεχή τρομοκρατία μεταξύ των πολιτών, προκειμένου να τους εξαναγκάσουν είτε να αποδεχθούν τα σχέδια και την επικείμενη εφαρμογή τους, είτε να τους έχουν υπό συνεχή καταστολή μέσα από την μέθοδο των συνεχόμενων σοκ.

Πέφτουν οι μάσκες των ανθυποκυβερνώντων και των πολιτικών λυμμάτων που αυτοεπαίρονται πως κυβερνούν την χώρα, ελέω της προσωπικής τους υποταγής και φυσικά του προσωπικού τους πανικού για την περίπτωση που θα βρεθούν εκτός του άμβωνος της εξουσίας, γυμνοί απέναντι στην Δικαιοσύνη και την οργή του Ελληνικού λαού.