Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Οι σωτήρες σου, δεν έχει σημασία η παράταξη στην οποία ανήκουν αν είναι “αριστερή”, “σοσιαλιστική” ή “φιλελεύθερη”.

'Η το παίρνεις απόφαση άμεσα και ψάχνεις τρόπους επιβίωσης ή κάθεσαι κουκουλωμένος με τις κουβέρτες και παρακολουθείς την εβδομάδα παρουσίασης “Η φανερή καβάντζα του βουλευτή”. 

Διότι εκτός από εβδομάδα των Παθών, εβδομάδα Μόδας, εβδομάδα ταινιών μικρού μήκους κ.α. κάθε χρόνο παρουσιάζεται στο φιλοθεάμον κοινό και ο “ιδρώτας” που δηλώνουν οι σωτήρες στο πόθεν έσχες. Χρόνια τώρα το αίσχος είναι γνωστό, για το πόθεν μόνο αυτοί και οι νταβατζήδες τους γνωρίζουν. 

Βέβαια ως εκπαιδευμένος τηλεθεατής και....ψηφοφόρος το μάτι σου κολλάει στο 1,000,000 του Τσουκαλά, στα 800,000 της Βαλαβάνη, στο 1,400,000 αγορά κατοικίας στο Λονδίνο του Μηταράκη, στα 400,000 μετοχές του Τσακαλώτου και πάει λέγοντας. 


Οργίζεσαι, βρίζεις, αγανακτείς, σκέφτεσαι τι λάθος έκανες εσύ και δεν έχεις ούτε 100 ευρώ στο .....

Αθωώθηκαν και οι 42 κατηγορούμενοι για τις «μετοχές-φούσκες».

Αθωωτική απόφαση για όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση με τις «μετοχές-φούσκες» στο Χρηματιστήριο εξέδωσε 13 χρόνια μετά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κρίνοντας ότι δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της απάτης.

Μετά από πολύμηνη διαδικασία, που ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων...

Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ..Βασιλική Θάνου: Ναι, κλήθηκαν από την τρόικα δικαστές...

Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται από επίσημα χείλη πως η τρόικα κάλεσε δικαστές στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους ζήτησε να... επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ("Ελεύθερος Σκοπευτής") ότι δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων αλλά η ίδια ερεύνησε εκ των υστέρων το θέμα και πληροφορήθηκε τα εξής:


Οι ειρηνοδίκες κλήθηκαν από την τρόικα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δέχτηκαν καταιγιστικές ερωτήσεις για τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Ήθελαν να μάθουν τον ....

Πουλάνε ακριβά τον εξευτελισμό τους τα ΜΜΕ..

 της Ματίνας Παπαχριστούδη

Χρειάστηκαν περί τους έξι μήνες για να πατσίσουν media και τρόικα, Μέσα και εκδότες με τα λευκά κολάρα των διεθνών οικονομικών συμφερόντων. 


Όταν το αίτημα τέθηκε, να κουρευτούν οι δανειακές υποχρεώσεις των μεγάλων, κυρίαρχων ΜΜΕ της χώρας, οι περισσότεροι έβαζαν στοίχημα πως αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχουν. 

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2013 και αφού οι ιδιοκτήτες των media έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν και ακόμη περισσότερα -στα όρια του πλήρους εξευτελισμού τους δηλαδή ως....

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ .....ΕΧΕΙ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


500.000 στο εξωτερικό έχει ο Σημίτης

Συνηθίζει το τελευταίο διάστημα να μιλά και να αρθρογραφεί για τη σωτηρία της χώρας, ωστόσο ουδόλως το πιστεύει τελικά.
Ο λόγος για τον Κώστα Σημίτη που επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο, ο οποίος με βάση τα πόθεν έσχες που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες, μάλλον είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της ανάκαμψης.....

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...ΤΗΣ

Χειροπέδες στο Μ. Λιάπη – Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο που είχε πλαστές πινακίδες και χωρίς δίπλωμα
- Κινητό ... έγκλημα ήταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Μ. Λιάπη...


- Ο πρώην υπουργός της ΝΔ συνελήφθη στην λεωφόρο Αρτέμιδος από άνδρες της τροχαίας καθώς ουσιαστικά όλα στον οδηγό και το δίπλωμα ήταν παράνομα

- Οι κανονικές πινακίδες του είχαν κατατεθεί Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του πρώην υπουργού, όμως οι κανονικές του πινακίδες έχουν κατατεθεί και στη θέση τους έχουν μπει πλαστές με το ίδιο νούμερο.

Παράλληλα ο πρώην υπουργός δεν διαθέτει δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν και ανασφάλιστο. 

Όλα αυτά μαζί ....

Απίστευτη εξέλιξη της μήνυσης βουλευτή κατά της Τρόικας!

20131217-132449.jpg«Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ»
Απίστευτη εξέλιξη είχε η πορεία της μήνυσης κατά των τροϊκανών Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους
Μαζούχ, που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προσωπικά στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, τον Ιανουάριο 2013, προκειμένου να αποσταλεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, πρωτοκολλώντας, ταυτόχρονα, για ενημέρωση και μόνο, αντίγραφο της μήνυσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Η μήνυση «θάφτηκε» στα συρτάρια Ρουπακιώτη, η δε Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το δικό της τυπικό αντίγραφο, το απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για να μπει τελικά στο....

Η ψευδαίσθηση της διαπραγμάτευσης και ο γερμανικός στόχος.

Εθνικό νόμισμα παράλληλα με το ευρώ θέλουν οι Γερμανοί για την Ελλάδα αφού έτσι τους λύνει πολλά προβλήματα και δεν τους στερεί τη δυνατότητα, σύμφωνα με τις υπογεγραμμένες δανειακές συμβάσεις, είσπραξης του δημοσίου χρέους σε ευρώ ή, ακόμη χειρότερα, είσπραξής του σε «είδος»
με αποφάσεις των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου για αναγκαστικές κατασχέσεις σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.

Για να καταστεί, όμως, εφικτή η ομαλή εισαγωγή εθνικού νομίσματος στην ελληνική οικονομία, πρέπει να πειστούν οι Έλληνες πολίτες να δεχτούν το παράλληλο νόμισμα όχι απλά ως αναπόφευκτη λύση αλλά ως λύση που θα εξασφαλίζει την ανάκαμψη.....

Καζάκης: «Ήδη έχουν κατατεθεί μερικές χιλιάδες αιτήματα για πλειστηριασμούς. Περιμένουν τη νέα χρονιά για να ξεκινήσουν»

Ανατριχίλα προκαλεί η δήλωση του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη, οτι έχουν κατατεθεί χιλιάδες αιτήματα για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τα οποία περιμένουν απλά τη νέα χρονιά για να μπορούν να ξεκινήσουν.

«Η κατάργηση του Ν. Παπαθανασίου για την προστασία των μικροεπαγγελματιών και των μικρομεσαίων άνοιξε το δρόμο για τη λεηλασία της πρώτης κατοικίας», δήλωσε ο κ Καζάκης μιλώντας στο radio1d.gr.

Παρουσίασε την άρση των πλειστηριασμών ως....

Ο Πρόεδρος και το "κόλπο ΠΝΠ"...

Η παράκαμψη της Βουλής αποτελεί σταθερό γνώρισμα της μνημονιακής κυβέρνησης, εξέλιξη που προσομοιάζει με κράτος εκτάκτου ανάγκης. Δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), οι οποίες ...

μάλιστα κατά την μετά τετράμηνον ψήφισή τους από τη Βουλή συμπληρώνονται με άλλες διατάξεις άσχετες προς την αρχική ΠΝΠ, συγκροτούν το σώμα της οιονεί εκτάκτου νομοθεσίας. 

Τα όσα διαλαμβάνονται στις ΠΝΠ δεν υπαγορεύονται από τη συνταγματική πρόβλεψη ότι ρυθμίζουν έκτακτες και απρόβλεπτες καταστάσεις. 

Οι ΠΝΠ εκδίδονται προγραμματισμένα, κατ' ουσίαν προβλέπονται από τους μνημονιακούς νόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προωθεί ΠΝΠ για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών. 

Σε αυτό το βίντεο βγαίνουν όλα στη φόρα ! Συνωμοσίες κατά των κρατών…


Δείτε όλοι με προσοχή το βίντεο για να καταλάβετε τα σχέδια τους!

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα, οὐδ᾿ ἐγκαταλείψω τὸν προστάτην ὢ ἂν στοίχῳ, ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων, καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν, καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάττω παραδώσω, πλείω δὲ καὶ ἀρείῳ ὅσης ἂν παραδέξωμαι. 
Καὶ συνήσω τῶν ἀεὶ κρινόντων, καὶ τοῖς θεσμοῖς τοῖς ἱδρυμένοις πείσομαι, καὶ οὓς τίνας ἄλλους ἱδρύσεται τὸ πλῆθος ἐμφρόνως.

Καὶ ἂν τὶς ἀναιρεῖ τοὺς θεσμοὺς ἣ μὴ πείθηται οὐκ ἐπιτρέψω, ἀμυνῶ δὲ καὶ μόνος καὶ μετὰ πάντων.

Καὶ τὰ ἱερὰ τὰ πάτρια τιμήσω.

Ἵστορες θεοὶ.

******************************************
Μετάφραση:

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ..!!!

Η λίαν απαράδεκτη συμπεριφορά των Ευρωπαίων ''εταίρων'' βοήθησε σήμερα τον χειμαζόμενο λαό μας να ξεκαθαρίσει ότι, η Ε.Ε δεν αντιμετωπίζει πλέον την Ελλάδα ως κοιτίδα του πολιτισμού της γηραιάς ηπείρου, ούτε ως χώρα η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής οικογένειας που χρήζει σεβασμού, αλληλεγγύης και και χείρα βοήθειας σε μια δύσκολη στιγμή από την οικογένεια της.

Οι επεμβάσεις στη λειτουργία της δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας μας.

Οι αξιώσεις για οδυνηρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, στα ήθη και τα έθιμα μας και οι προκλητικές δηλώσεις που χύνουν δηλητήριο αποδεικνύουν κατά τον καλύτερο τρόπο ότι κάποιοι επιδιώκουν να πάρουν, κυρίως στο Δ’ Ράιχ το οικονομικό , ρεβάνς, για το παρελθόν μας και να ορίσουν το ....

Ολοι το ξέρουμε πια πως ή όλα ή τίποτα είναι το δίλημμα…

 Κρατήστε στην καρδιά σας την ελπίδα! Μη χάνεται το κουράγιο σας , μην απελπίζεστε! 

Όσο κι αν προσπαθούν, δε θα μας χωρίσουν σε «στρατόπεδα»! Έχουμε ήδη κερδίσει την ενότητά μας και μένει τώρα να πάρουμε και τον τόπο στα χέρια μας! 

Όσο κι αν παρουσιάσουν «εναλλακτικές», κι αν μακιγιάρουνε το σύστημα της απάτης και της συναλλαγής, αυτό καταρρέει και αποσυντίθεται, γιατί είναι αδύνατο να απαντήσει στις ανάγκες μας! 

Αυτή είναι μια δεύτερη μεγάλη νίκη, προανάκρουσμα των όσων θα ακολουθήσουν! 

Η ανατροπή τους μένει να επιβεβαιωθεί από εμάς στην πράξη, κι αυτό είναι θέμα χρόνου κι ευθύνη του καθενός....

Δωρεά Σόρος: Πώς η χώρα εξευτελίζεται για 700.000 ευρώ.....

Οι δεξαμενές εκατοντάδων σχολείων και ιδρυμάτων γέμισαν φέτος με χρήματα του «φιλοσκοπιανού» επενδυτή

Την ώρα που η κοινωνία δείχνει διχασμένη από την προσφορά πετρελαίου του μεγαλοεπενδυτή George Soros σε σχολεία και ιδρύματα, το ίδρυμα Open Society Foundations ανακοινώνει και δεύτερη φάση βοήθειας στην Ελλάδα για την χειμερινή περίοδο του 2014.

Οι δεξαμενές εκατοντάδων σχολείων και ιδρυμάτων γέμισαν φέτος με χρήματα του «φιλοσκοπιανού» επενδυτή. 


Τόσο ο Δήμος Θεσσαλονίκης όσο και ο Δήμος της Αθήνας αποδέχτηκαν συνολικά 130 τόνους πετρελαίου τον περασμένο Μάρτιο για να ζεστάνουν τις σχολικές αίθουσες, ιδρύματα και ....