Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονιστικές καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα: Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν! [Βίντεο]

Σε πολύ σημαντικές καταγγελίες προέβη ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιΐας Μακεδονίας-Θράκης (παράγει τη γνωστή μπύρα «Βεργίνα») στη Βουλή των Ελλήνων αναφορικά με τις πρακτικές δύο πολυεθνικών και τα μέσα που μεταχειρίστηκαν ώστε να εκφοβίσουν τους Έλληνες παραγωγούς.
Οι καταγγελίες αυτές ακόμη περιμένουν τη διερεύνισή τους από το μακρινό 2001!

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πολιτόπουλος:


«Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν....

BOMBA!! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

Ο Σόϊμπλε, με τις του δηλώσεις έδωσε ουσιαστικά το μήνυμα για το κούρεμα των καταθέσεων στις ελληνικές Τράπεζες. Είναι δόλιος και εχθρός της Ελλάδος, οδηγώντας ουσιαστικά σε νέα ασφυξία, παρόμοια με αυτή που προκάλεσε το περασμένο καλοκαίρι. 

Μόνο που αυτή τη φορά θα επιτεθεί με σφοδρότητα κατά των πολιτών αρπάζοντας τις καταθέσεις του.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λοιπόν, δήλωσε σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ότι ....

Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε παταγωδώς! Κυρα Τασία ακούς ;;;;;;;

quran2-e1440149691156
Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε παταγωδώς.
Το εφαρμόσατε χωρίς να μας ρωτήσετε, μας το δώσατε να το καταπιούμε με το ζόρι, αλλά η κοινωνία κιμάς, όλων των φυλών, όλων και θρησκειών και όλων των αποχρώσεων. ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Και αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να υπάρχει πλέον είναι: το ΙΣΛΑΜ στις κοινωνίες μας.
Το Ισλάμ είναι θρησκεία μίσους, είναι τρομοκρατία, είναι φασισμός, είναι σκοταδισμός, είναι θάνατος. Όποια μεριά και να το κοιτάξεις, το Ισλάμ είναι μεσαίωνας και δε γίνετε να υπάρχει στις κοινωνίες μας.
Κ. Τσίπρα, 2 από τους 8 μουσουλμάνους τρομοκράτες πέρασαν από τη Λέρο για να πάνε στη Γαλλία. Δηλαδή ήρθαν ...

Το βρώμικο πείραμα.

ΕΙΚΟΝΑ---γενική,-πείραμα
Η Ελλάδα αποτελεί ίσως το δοκιμαστικό εργαστήριο που επιτρέπει την έρευνα των μεθόδων κάμψης της αντίστασης των Πολιτών – απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται μαζικά τόσο το βιοτικό τους επίπεδο, όσο και οι δημοκρατικές τους ελευθερίες……..
«Η πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στις εντολές των δανειστών, αφού προηγουμένως είχε η ίδια οργανώσει και κερδίσει ένα δημοψήφισμα αντίστασης, έσβησε, δολοφόνησε καλύτερα όλες τις ελπίδες των Ελλήνων – αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σκοτεινής εποχής των μνημονίων.
Εάν ήταν πλειοψηφικό το «ΝΑΙ», οπότε οι παρατάξεις που το στήριζαν, θα επρόκειτο επίσης για μία ήττα, αλλά για μία πολύ μικρότερη – αφού ασφαλώς θα σήμαινε ότι, θα συνεχιζόταν ο πόλεμος, ενδεχομένως με άλλα όπλα.
Αντίθετα, η νίκη του ΟΧΙ και του κόμματος που εκλέχθηκε για να το υπερασπίσει, η οποία ακολουθήθηκε από την εξευτελιστική ήττα της 13ης Ιουλίου και το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ταπείνωσε βαθιά τους Έλληνες – ενώ πιστεύουν πως δεν έχουν πλέον κανένα όπλο και καμία δυνατότητα να συνεχίσουν να πολεμούν, ευρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ.
Πόσο μάλλον όταν η ήττα έχει ανακηρυχθεί σε νίκη εκ μέρους του πρωθυπουργού, ενώ η συνεργασία με τον εχθρό σε «αντίσταση» – όπως η Τρόικα μετονομάσθηκε σε «Θεσμούς», ενώ δεν θεωρείται πλέον εχθρός της «ηρωικής» ελληνικής κυβέρνησης, αλλά βασικός συνεργάτης στον «ανένδοτο» αγώνα της εναντίον της εγχώριας Ολιγαρχίας, της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής! Πόση κοροϊδία και χειραγώγηση μπορεί αλήθεια να αντέξει ένας άνθρωπος, ειδικά ένα ολόκληρο Έθνος;» (J.C. Paye, με παρεμβάσεις).
Ανάλυση

Καταστολή μέσω συσκότισης.

Η συσκότιση και η καταστολή είναι δύο ακόμη από τα όπλα που μεταχειρίζεται οπολιορκητικός κριός του συστήματος που λέγεται καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εναντίον των πολιτών.
Εκτός απ’ την προπαγάνδα, την διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την λασπολογία, την κατασυκοφάντηση, διαθέτει και το »μέσον» της επιλεκτικής μη ενημέρωσης, του απόλυτου σκοταδιού εκεί και όταν ακριβώς πρέπει οι πολίτες να είναι ενήμεροι για τα τεκταινόμενα.
Η φαρισαϊκή τήρηση του »γράμματος του νόμου» περί απεργίας, όταν καθημερινά καταπατούν δεκάδες νόμους και ξεσκίζουν το Σύνταγμα, δείχνει φανερά ποιοι είναι οι πραγματικοί τους σκοποί: η εξαπάτηση της κοινωνίας, και η διατήρηση σε …

Τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε…Τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Πολίτες της Ευρώπης πέφτουν νεκροί, ενώ ήδη το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμάζεται. Ρώμη και Λονδίνο στοχοποιήθηκαν ήδη. Οι ανθρώπινες μηχανές του θανάτου βρίσκονται διάσπαρτες παντού…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, ποια θα είναι η έκταση του φονικού, με πόσο ποτάμι αίματος θα ξεπλυθούν οι δολοφονικές επιχειρήσεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή και η αφέλεια των Δυτικών κοινωνιών που παραμυθιάζονται, με τον κατευθυνόμενο ψευτοουμανισμό των Πιλάτων και το δηλητήριο της πολυπολιτισμικής αποβλάκωσης.


Στη δολοφονική επιχείρηση των τεράτων, όλα έχουν τη δική τους ταυτότητα, και κανείς πλέον......

"Τι έκανε ο Σόρος μια μέρα πριν την επίθεση στη Γαλλία"

Ο δισεκατομμυριους χρηματιστης εχει μαντικες ικανοτητες ή γνωριζει πολυ καλα τι θα ακολουθησει τη πραξη πολεμου- οπως χαρακτηρισε ο Φρανσουα Ολαντ την επιθεση στη Γαλλια;

Πληροφοριες αναφέρουν οτι .....

Ξύπνησαν οι Βούλγαροι και θέλουν την Θεσσαλονίκη και όχι μόνον...

mous
Σε μια άκρος ιταμή δήλωση προχώρησε ο διευθυντής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Σόφιας, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο βουλγαρικό τηλεοπτικό δίκτυο BTV.

Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος διευθυντής προέβηκε στην εξής προκλητική δήλωση: «Τι θα συμβεί, εάν κατά τη διάρκεια επίσκεψής μας στην Ελλάδα, ζητήσουμε να γυρίσει πίσω η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες και η Δράμα;».
dief
Η συγκεκριμένη δήλωση, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί απάντηση στο αίτημα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος ζήτησε....

Βόμβα για τον Στρατό! Τον διαλύουν...

es

Η κυβέρνηση μάλλον βρίσκεται στον κόσμο της και αγνοεί τις δεκάδες προκλήσεις των γειτόνων μας σε εθνικά ζητήματα... 

Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ανήκουστη απόφαση να κλείσει .....

«Αν θέλετε χρήματα δώστε τα κόκκινα δάνεια»

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις με τους δανειστές – Δεν υποχωρούν στο θέμα των πλειστηριασμών

«Μεταξύ σφύρας και άκμονος» βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση, με τους δανειστές να υποχωρούν στις απαιτήσεις τους.

Στις 12:00, το οικονομικό επιτελείο, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης θα έχουν νέο ραντεβού με τους επικεφαλής των θεσμών, μετά την αποτυχία συμφωνίας στον 11ωρο γύρο διαπραγματεύσεων του Σαββάτου.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών επισημαίνουν ότι...

O πόλεμος μόλις ξεκίνησε και η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη..

Θα εμπλακούμε σε πόλεμο;
Μετά τα γεγονότα της 13ης Νοεμβρίου είναι σαφές ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη και ανεπηρέαστη. Ούτε να παίξει παιγνίδια «ουδετερότητας», στην προσπάθεια ορισμένων να τιμήσουν το επαναστατικό τους παρελθόν. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει και οι χειρισμοί του πρόσφατου παρελθόντος δεν είναι άσχετοι με την δεινή μας θέση…

Αν κρίνουμε από τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν και κυρίως από τον τρόπο που η Δύση αντιμετώπισε την 11η Σεπτεμβρίου, μπορουμε να αντιληφθούμε πως θα αντιμετωπίσει και την 13η Νοεμβρίου. 


Η κλιμάκωση της έντασης είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι χερσαίες επιχειρήσεις μία πολύ πιθανή εξέλιξη. Η Ελλάδα βρίσκεται μία ανάσα από την Συρία και οι συμμαχικές δυνάμεις θα χρειαστούν την «πολύτιμη» βοήθειά της. Λιμάνια, αεροδρόμια, νοσοκομεία. Η εμπλοκή μας με τον άλφα ή βήτα τρόπο είναι κάτι περισσότερο από βέβαιη.

Οι «φιλειρηνιστές» θα ζητήσουν να......