Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!

Πού είναι οι ιεράρχες να σηκώσουν το λάβαρο; "Σε λίγο δεν θα έχουν καμία αξία τα θερμά λόγια του άμβωνα, γιατί δεν θα υπάρχει κάνεις για να τα ακούσει"

Ο δημοσιογράφος-τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης ο οποίος έχει πληροφόρηση για ό,τι αφορά σε διεθνή θέματα και ειδικά αυτά που άπτονται των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αναφέρει για την προδοσία της Κύπρου και για το όνομα της μεγαλονήσου το οποίο θα αλλάξει μετά την αποδοχή του δόλιου νέου σχεδίου Ανάν που επιβάλλουν οι ΗΠΑ στην Κύπρο: 


"Τώρα αντί για Κυπριακή Δημοκρατία, αντί για απελευθέρωση των κατεχομένων από τον παράνομο κατοχικό στρατό, αντί για καταδίκη τιμωρία και απαλλαγή της μεγαλονήσου από τους εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους που βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου έχει μεταφέρει στην Κύπρο η Άγκυρα, θα έχουμε ισοτιμία με τους εισβολείς, ισοτιμία με τους παρανόμους κατακτητές της μεγαλονήσου, ισοτιμία με τον....

Απόφαση "βόμβα" από το ΣτΕ για τα ακίνητα...

Αντισυνταγματική και αντίθετη στη Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκρινε η Ολομελεια του ΣτΕ την επιβολή Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ), όπως και την...επιβολή της έκτακτης εισφοράς ακίνητης περιουσίας, στα ακίνητα που έχουν αναγκαστικά απαλλοτριωθεί, ανεξάρτητα αν η απαλλοτρίωση έχει ολοκληρωθεί ή όχι. 

Ως εκ τούτου το δικαστήριο διέταξε την επιστροφή των ποσών που είχαν καταβληθεί από τους φορολογούμενους πολίτες.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν ότι η επιβολή ΕΤΑΚ σε ακίνητα που βρίσκονται υπό ειδικές συνθήκες ...

Οργανώνουν εθνική τραγωδία.....Έτσι είναι όταν είσαι δουλοπρεπής, εθελόδουλος και δωσίλογος από τα γεννοφάσκια σου.

Δυνάμεις κατοχής, ντόπιες και ξένες, προετοιμάζουν τον ακρωτηριασμό της χώρας και τη μετατροπή της σε… χώρο τοποθέτησης κεφαλαίων

Η κοροϊδία δεν έχει όρια. Θυμάστε τι έλεγε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο διάγγελμά του διαμέσου της τηλεόρασης στις 30/12; Αφού, υπερηφάνως, μας είπε ότι πέτυχε (στο όνειρό του) το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη, που θα την δουν μόνο όσοι βλέπουν τα ραπανάκια ανάποδα, μας διαβεβαίωσε:

«Είναι το θεμέλιο της ανεξαρτησίας μας από δω και μπρος. Είναι το θεμέλιο της ελπίδας μας για το μέλλον. Ακόμα, το 2014 η Ελλάδα θα βγει ξανά στις αγορές, θα αρχίσει να γίνεται μία φυσιολογική χώρα, όπως όλες οι άλλες. Τη νέα χρονιά το ελληνικό χρέος θα ανακηρυχθεί επίσημα βιώσιμο χρέος, χωρίς δηλαδή ανάγκη νέου δανεισμού και χωρίς νέα μνημόνια. Τηρήσαμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και οι εταίροι μας θα τηρήσουν στο ακέραιο τις δικές τους. 


Το 2014 θα κάνουμε και το μεγάλο βήμα να ....

Ιδού γιατί ο αβάπτιστος ΓΑΠ δεν είναι βλάξ, αλλά μίσθαρνο όργανο της μαμάς του Πατρίδας...!

Σταδιακά αποκαλύπτεται, έστω και με τέσσερα περίπου χρόνια καθυστέρηση, όλο το παρασκήνιο, για το πώς η χώρα μας οδηγήθηκε στα δεσμά των Μνημονίων, στην υποτέλεια και την οικονομική και κοινωνική καταστροφή, εξαιτίας κυρίως της ενδοτικής στάσης των 
Ελληνικών κυβερνήσεων, έναντι των ξένων δανειστών.

Σας έχουμε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010, σύμφωνα με το οποίο, ήταν η ίδια η κυβέρνηση Παπανδρέου, που απέρριψε την πρόταση του Ταμείου, για άμεση αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους.

Το όπλο που είχε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την Άνοιξη του 2010 ο Γ. Παπανδρέου, αυτό της στάσης πληρωμών και της μονομερούς αναδιάρθρωσης του χρέους δεν το χρησιμοποίησε ποτέ. 


Και όμως, την ίδια περίοδο, το δικηγορικό γραφείο, που η κυβέρνηση Παπανδρέου το 2011 προσέλαβε ως νομικό σύμβουλο για το ζήτημα του χρέους, είχε επισημάνει, ότι αυτό ήταν, ίσως το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί της χώρας μας!

Εξηγούμεθα. 


Το Φθινόπωρο του 2011, προσελήφθη ως νομικός σύμβουλος του Ελληνικού κράτους για το PSI, το κούρεμα των ομολόγων δηλαδή, το δικηγορικό γραφείο .....

Φοροκαταιγίδα με τις νέες δηλώσεις – 22 αλλαγές φέρνουν επιπλέον φόρο για όλους.

- Παραπάνω φόρος για μισθωτούς με μπλοκάκια
- Φακέλωμα όλων των φορολογούμενων με καταθέσεις στις τράπεζες
- Φόρος και στους 18αρηδες με εισόδημα από 3.000 ευρώ και άνω

- Τέλος οι φοροαπαλλαγές και απαλλαγές από την καταβολή έκτακτης εισφοράς.


Αλλάζουν (ξανά) όλα στις φορολογικές δηλώσεις που πρέπει φέτος να υποβάλλουμε ηλεκτρονικά από τον Μάρτιο Μέχρι τον Ιούνιο.

5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα βρεθούν προς εκπλήξεων καθώς υπάρχουν αλλαγές από φέτος σε 22 κωδικούς, αλλαγές που οδηγούν σε επιπλέον φόρο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Έτσι καταργούνται οι 12 κωδικοί που αφορούσαν στις εκπτώσεις για τόκους στεγαστικών δανείων, ενοικίων, ασφαλίστρων διδάκτρων κλπ.

Η αλλαγή στους κωδικούς φέρνει περισσότερο φόρο .


Από τη στιγμή που καταργούνται οι κωδικοί αφαιρείται και...

«Μια μεγάλη πορεία, αρχίζει πάντα με ένα πρώτο βήμα»...Ακυβέρνητη και Κατεχόμενη ... πατρίδα...!!!

Η κυβέρνηση οδηγεί στις εκλογές μια εικονική πραγματικότητα. 

Ενα «πρωτογενές πλεόνασμα» που ουδείς στην Ελλάδα και τη Δύση, αν έχει έναν κόκκο μυαλού παραπάνω απ’ τον κ. Κεδίκογλου, πιστεύει ότι είναι αληθινό.

Αλλά, δεν είναι μόνον το πρωτογενές πλεόνασμα (το οποίον μόλις προχθές έκανε με τη σειρά της η Eurostat φύλλο φτερό), είναι η κατάρρευση των φορολογικών εσόδων, το κοινωνικό κόστος των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων και τόσα άλλα που κάνουβ την κυβέρνηση να πηγαίνει στις εκλογές μια εικονική πραγματικότητα, η μύτη της οποίας, μεγαλύτερη απ’ του Πινόκιο, βγάζει μάτι.

Πλην όμως, αν αυτό είναι το success story της κυβέρνησης για να πάει στις εκλογές βαφτίζοντας τον ψόφιο ποντικό, φρεσκότατο σαργό, άλλο τόσο εικονικά είναι και τα «δώρα» που λαμβάνει από τη Δύση εν όψει αυτών των εκλογών. 

Δώρα της Μέρκελ, πιο επίφοβα απ’ τα δώρα των Δαναών. 

Νέο δάνειο – νέο Μνημόνιο – νέα μέτρα. 

Β.Σόιμπλε για Γ.Στουρνάρα: "Είναι πολύ καλός υπουργός" ... ΓΙΑΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΡΟΪΚΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...

Το εγκώμιο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έπλεξε ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε λέγοντας πώς είναι «καλός υπουργός». Και γιατί το είπε αυτό; 

Γιατί απλά ο δωσίλογος Στουρνάρας εξυπηρετώντας πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών δεν «βλέπει κούρεμα του χρέους» όπως και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Bericht aus Berlin» του πρώτου καναλιού της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD ο κ. Σόιμπλε παραδέχτηκε ότι «θα έχουμε πιθανόν μια περιορισμένη χρηματοδοτική ανάγκη», όμως, «"κούρεμα"» χρέους, όπως το κάναμε πριν από δύο χρόνια, όπου οι ιδιώτες πιστωτές αναγκάστηκαν να δεχτούν ένα «κούρεμα» ύψους 53%, δεν θα υπάρξει άλλη μια φορά».

Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο είπε ο Βόλγφκανγκ Σόιμπλε και άφησε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας ή μείωσης των επιτοκίων αλλά υπό όρους. 


Σημείωσε ότι στον τομέα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν....

Αλλοπρόσαλλες ανακοινώσεις του απίθανου Χάρη Θεοχάρη Βασανιστήριο για 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες.

Λογιστές πολλούς θα πρέπει να αναζητήσουν σύντομα 1.000.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιτηδευματίες για να μπορέσουν να τα... βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν στις νέες φορολογικές υποχρεώσεις που συνοδεύονται από μεγάλα πρόστιμα, τα οποία τσακίζουν την 
εναπομείνασα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Κάθε μήνα οι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο TAXISnet τα στοιχεία για όλες τις συναλλαγές τους, ακόμη και του ενός ευρώ. 


Το πρόβλημα επιδεινώνει ο απίθανος Χάρης Θεοχάρης που έχει τρελαίνει τον κόσμο με τις αντιφατικές δηλώσεις και τις εγκυκλίους του. Με τον νέο νόμο οι εν λόγω καταστάσεις των εσόδων υποβάλλονται κάθε μήνα και των δαπανών κάθε τρίμηνο. 

Ομως ο απίθανος Χάρης Θεοχάρης έχει μετατρέψει σε θρίλερ τη μεταβατική περίοδο για την εφαρμογή του μέτρου.

Την περασμένη Δευτέρα δημοσιεύτηκε η σχετική απόφαση, στην οποία αναφέρεται ότι οι θα υπάρξει τρίμηνη μεταβατική περίοδος προσαρμογής. Δηλαδή οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες θα μπορούν να υποβάλουν τα στοιχεία για τα τιμολόγια των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου έως τον Απρίλιο. 


Ωστόσο, ο κ. Θεοχάρης έσπευσε να δηλώσει λίγο αργότερα μέσω twitter ότι η απόφαση θα διορθωθεί και τελικά θα υπάρξει τετράμηνη περίοδος προσαρμογής. 

Ο απίθανος Θεοχάρης είπε -κυριολεκτικά «στον αέρα»- ότι η υποβολή θα γίνει στις 23 Μαΐου. 

Ομως η απόφαση λέει ότι οι δηλώσεις ....

ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ......

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ...

ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ... 


ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ !!!

Προς τις ακτές της Ουκρανίας πλέουν πολεμικά πλοία των ΗΠΑ

ΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ RAMAGE ΚΑΙ ΤΟ...

Αυτή είναι Ελλάδα του 2014 ; Αυτή είναι η Ελλάδα που σε λίγα χρόνια θα έχει τη επέτειο των διακοσίων χρόνων από την εγερτήριο επανάσταση του 1821 ; Άραγε θα υπάρχει μέχρι τότε η Ελλάδα ;

Παρά τις προεκλογικές και μετεκλογικές "δεσμεύεις" του Προέδρου, η οριστικοποίηση της συμφωνίας επί του "κοινού ανακοινωθέντος" Αναστασιάδη – Έρογλου, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας διαδικασίας επαναφοράς του σχεδίου Ανάν. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αιτιολογείται πλήρως η απαίτηση για παραίτηση του Προέδρου και προκήρυξης προεδρικών εκλογών, ακριβώς γιατί (όπως πολύ ορθά επισημαίνεται) έχει εκλεγεί πρόεδρος με υποσχέσεις που δεν τήρησε (και είχε χρησιμοποιήσει αυτές τις πολύτιμες υποσχέσεις, για να υφαρπάσει την λαϊκή εντολή).

 Παρά τις "αμφιταλαντεύσεις" του Νίκου Αναστασιάδη, η αναμενόμενη επανέναρξη των συνομιλιών είναι γεγονός. Τις "απαιτούμενες ενέργειες" από τους ξένους, τις περιμέναμε, αφού άλλωστε το είχαν δηλώσει ότι θα μας ξαναέφερναν το σχέδιο Ανάν (ή το νέο σχέδιο με το ίδιο περίπου περιεχόμενο, αλλά διαφορετικό περιτύλιγμα), μέχρι να το δεχτούμε. 

Το περιμέναμε όμως κι από τους "δικούς" μας, τους αμετανόητους εραστές της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που….

Αφού διαπίστωσε ότι η αποστολή εξετελέσθη και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη...φεύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα.....

Γιατί το ΔΝΤ έχει εκφράσει την πρόθεση, αργά αλλά σταθερά, να αρχίσει να αποστασιοποιείται από τη day to day διαχείριση του ελληνικού προβλήματος

Υπάρχει όντως θέμα οριστικής αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) από την ελληνική τρόικα; 


Η απάντηση είναι κατ' αρχήν θετική. Το Ταμείο έχει εκφράσει την πρόθεση, αργά αλλά σταθερά, να αρχίσει να αποστασιοποιείται από τη day to day διαχείριση του ελληνικού προβλήματος, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι θέμα περισσότερο των Ευρωπαίων, από εδώ και στο εξής. 

Αυτό, βεβαίως, δεν συνεπάγεται ότι θα αποστασιοποιηθεί εντελώς από το ελληνικό ζήτημα.

Στην πραγματικότητα, αυτό που θα γίνει, αν τελικώς υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί του, θα είναι να έχει μια γενική κατόπτευση του προγράμματος και να αφήσει στην ΕΕ τον πιο άμεσο χειρισμό της υπόθεσης. 


Πρακτικά αυτό συνεπάγεται επίσης ότι.....

Απορρίπτει νέο "κούρεμα" ο Σόιμπλε εκθιάζοντας..τον Στουρνάρα...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ;;;;;

Απέρριψε την πιθανότητα νέου "κουρέματος" του ελληνικού χρέους ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας ή μείωσης των επιτοκίων, εφόσον έχουν εκπληρωθεί οι όροι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε απόψε στην εκπομπή «Bericht aus Berlin» του πρώτου καναλιού της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD, απαντώντας σε ερώτηση εάν "βλέπει" νέο "κούρεμα" ο γερμανός υπουργός ήταν κατηγορηματικός: "Δεν βλέπω ‘κούρεμα' χρέους. 


Εδώ συμφωνώ πλήρως με τον Έλληνα συνάδελφό μου Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ένας καλός υπουργός Οικονομικών (ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ...).

 Είναι σωστό, θα έχουμε πιθανόν μια περιορισμένη χρηματοδοτική ανάγκη, αλλά ένα «κούρεμα» χρέους, όπως το κάναμε πριν από δύο χρόνια, όπου οι ιδιώτες πιστωτές αναγκάστηκαν ...

Ελληνες Εθνοπροδότες...Ας έρθουν και άλλοι "όλοι οι καλοί χωράνε" Ελβετοι..: ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ....

Ενοχλημένο το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επείδή οι Ελβετοί απόφάσισαν να μην δουν την χώρα τους να μετατρέπεται σε "ρημαδιό" και ψήφισαν κατά της μετανάστευσης, έτσι το ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία «εκφράζει τη λύπη του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (για το μεταναστευτικό) στην Ελβετία» και τονίζει ότι θα εργαστεί στην κατεύθυνση να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που εγείρονται, από κοινού με την Ελβετική Ομοσπονδία!

Προφανώς κάπως έτσι αντομετωπίζουν και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην χώρα.Ας έρθουν και άλλοι "όλοι οι καλοί χωράνε"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών

Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. εκφράζει τη λύπη της, για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία, σχετικά με την πρωτοβουλία «ενάντια στη μαζική μετανάστευση».

Η εισαγωγή ποσοστώσεων στη μετανάστευση των πολιτών της Ε.Ε. αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων, μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης ....

«Βόμβα» στον προγραμματισμό των φορολογικών ελέγχων -Τι ζήτησε ο Οικονομικός Εισαγγελέας από τις Εφορίες...

Να τιναχθεί στον αέρα κινδυνεύει ο προγραμματισμός της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για τον έλεγχο των φορολογούμενων μεγάλου πλούτου αλλά και των υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής, που χειρίζονται οι κεντρικές ελεγκτικές υπηρεσίες, μετά από τη μάλλον άκομψη 
παρέμβαση του Οικονομικού Εισαγγελέα στο ελεγκτικό έργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση την οποία προκάλεσε ο Εισαγγελέας Π. Αθανασίου με επικεφαλής μεγάλων εφοριών, δεν ζήτησε ενημέρωση για τη πορεία των φορολογικών ελέγχων- όπως ακούστηκε- αλλά τους γνωστοποίησε τη πρόθεση του να τους αποστέλλει φακέλους μεγάλων υποθέσεων, προκειμένου....

ΤΙΠΟΤΑ δεν τους σώζει...

Είναι να γελά κανείς με τους επιθανάτιους σπασμούς των καταγέλαστων ανδρεικέλων. 

Μηχανεύονται ποικίλες αλχημείες για να νοθεύσουν το συντριβή τους και σε εκλογικό επίπεδο: Σε κοινωνικό είναι αφανισμένοι γι αυτό δεν μπορούν ούτε να ξεμυτίσουν σε ανοικτό χώρο…

Το πρώτο τέχνασμα ήταν η μετατόπιση των ευρωεκλογών τη δεύτερη Κυριακή των Νομαρχιακών-Δημοτικών. Ποντάρουν ότι δεν θα προσέλθει στις κάλπες ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος που θα τους μαύριζε στο …ξύλο: εκλογικά και κυριολεκτικά… 

Το δεύτερο τέχνασμα: Καθιερώνουν το σταυρό και στις ευρωεκλογές για να κινητοποιήσουν και να συσπειρώσουν τα εναπομείναντα πρόβατα των κομματικών μαντριών… 

Τα κατοχικά ανδρείκελα θα παίξουν τα ρέστα τους… 

Μέσα στον πανικό όχι απλώς της πτώσης τους, αλλά της ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ τους, χάνουν κάθε ίχνος πολιτικής σκέψης, καταλαμβάνονται από το ΑΜΟΚ της βλακείας. 


Δεν μπορούν να αντιληφτούν ότι με τεχνητά μέσα και με εκλογικές μανούβρες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους «νόμους» της Πολιτικής… 

Αυτοί οι «νόμοι» τους έχουν καταδικάσει τελεσίδικα και χωρίς επιστροφή:ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να αναχαιτίσει τον παταγώδη καταποντισμό τους…

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ;;; Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ.....

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ....