Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Επικίνδυνα σχέδια για να μην πάμε σε εκλογές ώστε με τα νέα μέτρα να μας αφανίσουν !!!

Σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης; Σενάριο .

– βόμβα βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό!


Μια πρόταση – βόμβα σχεδιάζεται στο παρασκήνιο της Βουλής που είναι πιθανό να φέρει τα πάνω – κάτω ανατρέποντας το σύνολο των σχεδιασμών των κομματικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η .....

Αυτόματο... ψαλίδι σε συντάξεις και εφάπαξ από το 2015 - Αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης - Ποιους αφορά - Όλες οι λεπτομέρειες.

Oκτώ αλλαγές στις συντάξεις, τα εφάπαξ και τις εισφορές από την 1η Iανουαρίου του
νέου χρόνου


- Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των κύριων συντάξεων.


- Αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης σε τρεις κατηγορίες ασφαλισμένων.


- Aπό τον ερχόμενο Mάρτιο η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στον OAEE θα γίνεται σε μηνιαία βάση (και όχι ανά δίμηνο).


- Mειώσεις επικουρικών συντάξεων και μερισμάτων (για τους δημοσίους υπαλλήλους)


Με νέες μειώσεις σε συντάξεις, εφάπαξ και εισφορές θα μπει η νέα χρονιά, καθώς θα τεθούν.......

Εως και 4 χρόνια αναμονή για τη σύνταξη!

Χιλιάδες εν αναμονή συνταξιούχοι προκαλούν «έμφραγμα» στο ΙΚΑ και το ΕΤΕΑ, τα δύο μεγαλύτερα Ταμεία της χώρας, καθώς αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 163.000 αποφάσεις για την απονομή κύριων και επικουρικών συντάξεων σε περίπου 90.000 δικαιούχους.
Το σύστημα αναμένεται να...

Συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην εκμπομπή "ΣΚΑΪ Καλημέρα" του ΣΚΑΪ με τον Γ. Αυτιά

ΣΟΚ! Ο ΟΗΕ υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής χρέους (VIDEO - ψήφισμα pdf)

Τρόμος στο εγχώριο δωσιλογικό πολιτικό σύστημα...
Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους, που έγινε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθώς η κυβερνώσα συμμορία και το υπόλοιπο πολιτικό σκυλολόι τους, έκριναν πως το θέμα δεν τους αγγίζει βεβαίως-βεβαίως ή, ακόμα χειρότερα, αυτές ήταν, απλά, οι εντολές που έλαβαν από τα αφεντικά τους και σαν πιστά πολιτικά αρχικοπρόσκυλα που είναι, υπάκουσαν κουνώντας......

Απολαυστικό βίντεο: Ο Αντώνης Σαμαράς του 2011 καταγγέλλει τον Αντώνη Σαμαρά του 2014 για «προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου»!

Σαμαράς
Το 2011 ο Αντώνης Σαμαράς αποκαλούσε “προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου¨ που “προκαλεί πανικό στην αγορά” τα περί δήθεν χρεοκοπίας της Ελλάδας. 

Το 2014 το κυβερνητικό επιτελείο καταφεύγει σε χειρότερη εκστρατεία τρομοκράτησης και εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αδιαφορώντας για.....

Ποιους απειλούν οι λύκοι του εβραϊκού χρηματιστικού κεφαλαίου ;

 Συντονισμένη και βίαιη υπήρξε η αντίδραση των «αγορών» - του χρηματιστικού κεφαλαίου για να συνεννοούμαστε - στις κυβερνητικές εξαγγελίες για επίσπευση της διαδικασίας ανάδειξης του Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στο Δεκέμβρη και, πιθανότατα, την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Την Τρίτη 9/12 το Χρηματιστήριο κατέρρευσε με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί περί το 13%, ενώ την Πέμπτη 11/12 σημειώθηκε και νέα υποχώρηση της τάξης του 7,5%.
Οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων - αν και η συγκεκριμένη αγορά παραμένει «νεκρή» για περισσότερα από 3 χρόνια, δεδομένου ότι δεν γίνονται δημοπρασίες- εκτινάχθηκαν στην ........

Οι οίκοι ανοχής ( συγνώμη...''αξιολόγησης'' )..των ασύδοτων αγορών..δεν εγκρίνουν Εθνικές εκλογές.....

Ττις διεθνείς πιέσεις των τελευταίων ημερών προκειμένου να βρεθεί η πλειοψηφία των 180 εδρών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προστέθηκε και η φωνή του Moody's, ο οποίος κινδυνολογεί με την επενδυτική εμπιστοσύνη και τα ρίσκα για τη χρηματοδότηση της χώρας.

«Οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα είναι ένα πιστωτικά αρνητικό (credit negative) γεγονός, καθώς θέτει .....

Και σαν να μην φτάνουν αυτά μας ζητά και τα ρέστα…

Την πολιτική υπό τις υποδείξεις της φράου Μερκελ ακολουθώντας τα χνάρια αλλά και την τακτική του Μπένι αποφάσισε να συνεχίσει ο Σαμαράς! 

Μια πολιτική που δεν ψήφισαν ούτε υποστήριξαν οι Έλληνες σε καμιά εκλογική αναμέτρηση και η οποία τελικά αποδεικνύεται και εντελώς καταστροφική συμφώνα μάλιστα και με κορυφαία στελέχη του ΔΝΤ. 

Ο λόγος για το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ, Σούζαν Σάντλερ, η οποία μας λέει στα μούτρα - για τους δικούς της λόγους - ότι υπήρχαν περιθώρια για διαγραφή του ελληνικού χρέους...από το 2010, αλλά αυτό δεν έγινε!

Κάπως έτσι μετά από κάποια χρόνια θα μας πούνε τα ίδια και για τις επιλογές Σαμαρά....

Δεν μασάμε όμως πλέον. Τώρα τιμωρούμε.Αυτή τη φορά να πάνε στο διάβολο.

Δεν είναι πια κατάσταση αυτή, να μας τρομοκρατούν κάθε φορά ντόπιοι και ξένοι ολιγάρχες, κι εμείς, οι κάποτε υπερήφανοι Έλληνες, να τρέχουμε σαν τρομαγμένη αγέλη, την ίδια στιγμή που μας τα παίρνουν όλα. 

Δεν πάει άλλο πια. 

Αυτή τη φορά να πάνε στο διάβολο.

Ξέρετε ότι στο τσίρκο δένουν τους ελέφαντες με ένα απλό σχοινί από ......

Ιταλικά ΜΜΕ: «Οι Ελληνες δεν έχουν να χάσουν τίποτε».

«Σε δημοψήφισμα για την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να μετατραπούν οι ψηφοφορίες για την εκλογή νέου προέδρου της Δημοκρατίας», γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα».

«Χωρίς την επίτευξη συμφωνίας η βουλή θα διαλυθεί και η χώρα θα επιστρέψει στις κάλπες μέχρι
τα τέλη Ιανουαρίου. 


Στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων

Παγίδα κατασχέσεων έχει στήσει το ΥΠΟΙΚ για όσους ρύθμισαν τις οφειλές τους!!!

Παγίδα σε χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου που εντάσσονται στη νέα ρύθμιση για την τμηματική εξόφληση των ληξιπρόθεσμών χρεών τους έχει στήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Ακόμη κι αν οι οφειλέτες είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των μηνιαίων δόσεων της ρύθμισης, οι εφορίες
δεν παύουν να προχωρούν σε κατασχέσεις καταθέσεων, μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, ενοικίων και λοιπών εσόδων και εισοδημάτων τους.

Τη δυνατότητα συνέχισης των κατασχέσεων αυτών την παρέχει ο ίδιος ο νόμος με......

Τέσσερις βόμβες από την τρόικα και μία απειλή από την ΕΚΤ.

Σημαντικές αποκαλύψεις κάνει η εφημερίδα “Αγορά” που κυκλοφορεί σήμερα με κεντρικό τίτλο “Τέσσερις βόμβες από την τρόικα”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η έκθεση των δανειστών έχει προκαλέσει σοκ στο οικονομικό επιτελείο, καθώς
οι απαιτήσεις της τριμερούς είναι.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ...!!


<Την Ελλάδας μας θέλουμε και ας τρώγομεν πέτρες>

Με όσα διαβάζω και βλέπω κάθε μέρα, αρχίζω να πιστεύω ότι ..ή είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός στον πλανήτη και τρώμε ότι σκ@τά μας δίνουν αμάσητα ή ότι αυτοί (και μιλάω για τους “βολευτές”) βρίσκονται εκτός πραγματικότητας.

Έχουμε ένα πρωθυπουργό και το συρφετό του, που τρεις μέρες τώρα μιλά μόνο για το grexit. 


Το αποτέλεσμα φαίνεται στα ταμπλό των χρηματιστηρίων της Ευρώπης και κυρίως στο δικό μας, που έχασε 20% (ή αλλίως 13 δις) σε τρεις συνεδριάσεις.

Όμως ......

Όλοι οι ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ (Αξιολόγησης) και τα..μωρά στην πίστα – Η Moody’s απειλεί με υποβάθμιση εαν πάμε σε εκλογές

Tην ώρα που όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αρχίζουν και μιλούν ξανά ανοιχτά για έξοδο της Ελλάδας από την …
ευρωζώνη, θυμίζοντας εποχές του 2012, την ώρα που το Χρηματιστήριο κατακρημνίζεται ολοένα και περισσότερο και τα spreads έχουν φτάσει ξανά σε επικίνδυνα επίπεδα, έρχεται και ο οίκος αξιολόγησης Moody’s να δώσει άλλο ένα χτύπημα.

Ο οίκος αξιολόγησης σε ανάλυσή του για την Ελλάδα με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου ουσιαστικά απειλεί την ......

Εθνική απώλεια θα είναι το τίμημα της εθνικής μας αναλγησίας.

Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ένα λαό, είναι να αγωνίζεται, να θυσιάζεται, να
στερείται τα πάντα και στο τέλος να καταστρέφεται για ένα τίποτα, για ένα προδοτικό κατεστημένο που έχει ξεπουλήσει την χώρα, έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάθε φορά διαλαλεί με θριαμβευτικό τόνο πως μας έχει.. σώσει. 


Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια λέξεις και φράσεις όπως, ανάπτυξη, «φως στο τούνελ», πρόγραμμα διάσωσης και άλλα τινά που είναι άχρηστο να τα επαναλαμβάνει κανείς, μας έφεραν πάλι στην αρχή, πάλι στο τίποτα, πάλι στο επικίνδυνο κενό που απειλεί πλέον να μας απορροφήσει όλους και να μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο νεκροταφείο. 

Όσοι ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, ή εξακολουθούν να ονειρεύονται λαγούς με πετραχήλια, ή είναι εγκληματικά αναίσθητοι, ή συνειδητά μειοδότες αυτής της χώρας.

Αυτοί που μας «έσωσαν» είχαν από την αρχή σχέδιο ....

Πώς θα αντιδράσουν οι ελληνικές τράπεζες αν υπάρξει έντονη εκροή καταθέσεων.

Η περιρρέουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση έχει θέσει σε κατάσταση 
επιφυλακής τις ελληνικές τράπεζες, καθώς το ύστατο... μαξιλάρι του πολιτών, οι καταθέσεις τους, ενδέχεται να μετακινηθεί υπό τον φόβο απρόσμενων εξελίξεων.

Επί του παρόντος, δεν παρατηρείται κάποια έντονη κίνηση κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες, πέραν της συνηθισμένης εκροής που παρατηρείται πάντα τέτοια εποχή – λίγο πριν από τις γιορτές. 


Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Capital.gr, ο Ιανουάριος θέτει σε επιφυλακή τις τράπεζες, με τους τραπεζίτες να ....