Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Καθηγήτρια εξήγησε σε μικρά παιδιά πως παράγει «αεροχρήμα» το τραπεζικό σύστημα κι άρχισαν να βρίζουν!

.
Ελληνίδα καθηγήτρια εξήγησε με απλά λόγια, την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος σε όλο τον κόσμο…..Παραθέτουμε την «παράδοση» που έκανε, όπως η ίδια την περιγράφει:
 
«Φέτος,κάλυψα μερικές βδομάδες έναν συνάδελφο που ήταν άρρωστος,διδάσκοντας Πολιτική Παιδεία.Στο κεφάλαιο «τραπεζικό σύστημα και δανεισμός» έγινε....

Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου ...!!!

Η αξιοκρατία αναζητείται διαρκώς και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γράψαμε ότι πρέπει να κυριαρχήσει στις κρίσεις που αρχίζουν αύριο το πρωί. 
Αλλά πως να το πιστέψουμε, όταν ακόμη και σε υποθέσεις πολύ απλούστερες πάντα πέφτουμε πάνω σ΄ έναν …

Απαξίωσαν επενδύσεις υποθαλάσσιου πλούτου, ποιον εξυπηρετούν;

Με την πρώτη εικόνα μας (Εικ.1) υπενθυμίζουμε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 το αρμόδιο υπουργείο ενέργειας προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό διεξαγωγής μη αποκλειστικών σεισμικών ερευνών σε μία τεράστια θαλάσσια περιοχή 220.000 χιλιομέτρων (km) του Ιονίου Πελάγους & Νότια της Κρήτης.
Των Δρ. Ηλία Κονοφάγου και καθηγητή Αντώνη Φώσκολου
Σκοπός του Υπουργείου Ενέργειας ήταν η απόκτηση νέων γεωλογικών και γεωφυσικών πληροφοριών με αποκλειστικό στόχο την προσέλκυση επενδύσεων από Πετρελαϊκές Εταιρείες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Στον διαγωνισμό αυτό ανταποκρίθηκαν 8 μεγάλες εταιρείες με αντίστοιχες προσφορές εκτέλεσης δικτύου υποθαλάσσιων σεισμικών καταγραφών δύο ....

ΠΟΜΙΔΑ: Αμεσος ο κίνδυνος να χαθούν περιουσίες με την κατάρτιση των δασικών χαρτών.

Ο κίνδυνος να χαθούν περιουσίες είναι άμεσος και υπαρκτός, σημειώνει η ΠΟΜΙΔΑ , τονίζοντας ότι το πρόβλημα που παραμένει άλυτο είναι εκείνο των ιδιοκτητών αστικών περιουσιών σε περιοχές όπου η Δασική Υπηρεσία,χρησιμοποιώντας παλιούς χάρτες εξακολουθεί να τις θεωρεί ως δασικές.
Επιπλέον είναι δεκάδες χιλιάδες οι πολίτες σε όλη τη χώρα που δεν γνωρίζουν αν πρέπει ....

Ι. Μάζης: «Δεν αποκλείω απόβαση των Τούρκων στο Καστελόριζο - Η Ελλάδα πρέπει να είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη»

«Θα το πω ωμά, αν δούμε τις δημοσκοπήσεις να έχουν τον Ερντογάν χαμηλά και να μην του δίνουν το δικαίωμα να γίνει σουλτάνος, θα πρέπει να είμαστε με το δάχτυλο στην σκανδάλη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης.
Ο κ. Μάζης απαντώντας στο ερώτημα αν αυτό που κάνει ο Ερντογάν το κάνει για εσωτερική κατανάλωση ή είναι ικανός....

Τώρα θα αρπάξουν και τις καταθέσεις;

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ
Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος του Αλέξη Τσίπρα σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης; 

Ούτε οι περικοπές στις συντάξεις, ούτε το δράμα με τα μπλοκάκια, ούτε οι κρίσεις πολιτικού πανικού του Τσακαλώτου, ούτε το αντάρτικο του Φίλη, ούτε τίποτε άλλο… 
Για το QE του Ντράγκι καίγεται ο πρωθυπουργός.
Και εδώ που τα λέμε πολύ καλά κάνει. Άλλο βέβαια που φέρει την βαθύτερη ευθύνη για ό,τι μπορεί να συμβεί αν η χώρα χάσει το τρένο της ένταξης στο ....

Πώς ετοιμάζονται να αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία των ελλήνων πολιτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς ετοιμάζονται να αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία των ελλήνων πολιτών.
Ευτυχώς, η κυβέρνηση πέτυχε έναν ακόμη "έντιμο συμβιβασμό". Τέρμα η διαρκής σκληρή λιτότητα. Έτσι λέει και φυσικά κανείς δεν την πιστεύει. Ο λόγος είναι απλός. Οι δανειστές θέλουν την κυριότητα του οικοπέδου που λέγεται Ελλάδα. Και για να το πάρουν οδηγούν την οικονομία σε κατάρρευση και τους Έλληνες σε πτώχευση άνευ προηγουμένου.
Πάρτε για παράδειγμα τους φόρους. Στην τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα (7/2/2017) εμφανίζεται ....