Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τί θέλουν .....Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα! Δημόσια και Ιδιωτική Περιουσία ...

Κυριολεκτικά.

Όλη!

Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και
βιομηχανίες, αλλά τα πάντα.


Ακόμα και το τελευταίο σπιτάκι στο τελευταίο χωριό. Και την παραμικρή ιδιοκτησία.


Οι ''ιθαγενείς'' δεν θα πρέπει να κατέχουν καμία περιουσία.

Πρέπει ο λαός κι η χώρα να γίνουν οι νέες ''Φιλιππίνες'' ή η Κίνα του 19ου αιώνα: 


Μία τριτοκοσμική-τεταρτοκοσμική αποικία, όπου και η παραμικρή ιδιοκτησία θα ανήκει σε αλλοεθνείς, και όπου οι ντόπιοι θα υπάρχουν ως είλωτες, έχοντας ως μόνο δικαίωμα την εργασία-μεροκάματο-μεροφάϊ εφ' όρου ζωής!

Δεν είναι φαντασία, ούτε σενάριο ..
..

Εσύ αδιάφορε "Ελληνα" καλό είναι να μας αδειάζεις την γωνιά... Εμείς οι ζωντανοί έχουμε αγώνα να κάνουμε!



ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ... 

Ανέκαθεν σε κάθε εποχή, που επί των ημερών της είχε επέλθει κάποια αλλαγή, υπήρχε πάντα κάτι ξεχωριστό που την έκανε να διαφέρει.

 Άλλοτε ένα γεγονός, άλλοτε ένας ηγέτης και άλλοτε μια ιδεολογία έχοντας φυσικά πάντα την κοινωνική μηχανική της εποχής σε λειτουργία. 

Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά συνυπάρξουν ταυτόχρονα τότε έχουμε επανάσταση. 

Στις μέρες μας λοιπόν πολλοί έχουν σηκώσει αυτό το μπαϊράκι και ψελλίζουν την λέξη επανάσταση χωρίς να νιώθουν το βάρος. 

Φυσικά αυτό είναι λογικό καθώς μιλούν για κάτι που ποτέ δεν αντιλήφθησαν και το θέλουν ,απλά και μόνο επειδή έχουν χάσει την βολέψη τους, αλλά με μια βασική προϋπόθεση.....

ΟΣΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ....

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΑΓΩΝΑ
Με την βοήθεια του Θεού και την ευχή των προγόνων μας και με την ιερή πίστη μας στο τίμιο αγώνα μας,με την συμπαράσταση του Ελληνικού λαού και με την βοήθεια του απανταχού Ελληνισμού, αναλαμβάνουμε την απελευθέρωση της Πατρίδας με την αποτίναξη του οικονομικού και όποιου άλλου κατοχικού ζυγού ,την εκδίωξη των ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων και την απο Λαϊκό Δικαστήριο παραδειγματική τιμωρία όλων των συνεργατών τους όσο υψηλά και αν ευρίσκοντο με την παράλληλη δήμευση των περιουσιών τους στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας μέχρι συγγένειας 3 ου βαθμού, την κατάργηση της κληρονομικής Δημοκρατίας και την αναγέννηση της Πατρίδας ,με σύνθημα αυτό που μας άφησαν οι προγονοί μας σαν ιερή παρακαταθήκη.

Αδέλφια Συνέλληνες όπου γης! Από τα ....