Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ποιός επιτέλους κυβερνά την Ευρώπη;

Γιὰ κάθε ἐνδιαφερόμενο

trojan3
Ποιός επιτέλους κυβερνά την Ευρώπη;-
Αν σας ρωτούσαν ποιος αποφασίζει στην Ευρώπη ; Σίγουρα θα απαντούσατε ότι κυβερνάει η Merkel, oVan Rompuy ; o Olli Rehn ; ή oBarroso .
Και όμως δεν είναι κανένας από αυτούς .
Στην πραγματικότητα ,ποιος αποφασίζει στην Ευρώπη είναι μια χούφτα ανθρώπων , καλά εκπαιδευμένοι , φίλοι μεταξύ τους από παλιά .
Είμαι περίπου πενήντα .
Είναι η αληθινή θόλος, το Πρυτανείο, που επιβλέπει τις τύχες τών...

SOS Πόσα χρόνια ακόμη θα υπάρχουν Έλληνες;

SOS Πόσα χρόνια ακόμη θα υπάρχουν Έλληνες;
Σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050. Οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν ήδη μειονότητα στην Κύπρο
Άραγε, όταν υποστηρίζουμε πως αγωνιζόμαστε για να έχουν τα παιδιά μας μια καλύτερη ζωή,σκεφτόμαστε σε ποια χώρα θα ζήσουν; Όσοι δηλώνουν «ελληνόφωνοι» και «πολίτες του κόσμου», προφανώς δεν έχουν λόγο για να ανησυχούν. 

Όσοι όμως θέλουν τα παιδιά τους να ζήσουν στην Ελλάδα ως Έλληνες, θα πρέπει να αναρωτηθούν, αν πράγματι ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους.

Και τούτο διότι, σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. 

Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα. Καταλαβαίνω, ότι πολλοί θα πουν «ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε». Και πως η τρέχουσα επικαιρότητα δεν αφήνει χρόνο να σκεφθεί κάποιος αυτήν την προοπτική.

Πράγματι, έτσι είναι. Όμως, γι’ αυτό.....

Πού είσαι… γέρο να μας σιχαθείς....

Η σημερινή κατάντια της πατρίδος μας δεν είναι μόνον οικονομικά εκρηκτική, είναι και εθνικά χρεοκοπημένη. 

Για να διαλύσεις ένα λαό, τον ξεθεμελιώνεις στραπατσάροντας τις αξίες του, διαλύοντας τη γλώσσα του, κακοποιώντας την ιστορία του και στο τέλος τον εξαθλιώνεις και οικονομικά.

Η σημερινή Ελλάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που γνωρίζαμε. 


Οι μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά έχουν φτωχοποιήσει τον λαό μας και εξακολουθούν καθημερινά με την πολιτική που ασκούν, μια πολιτική που υποτάσσεται απόλυτα στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ και του ΔΝΤ, να εξαθλιώνουν περαιτέρω τους πολίτες της πατρίδος μας. 

Προϊόντα αυτής της οικονομικής κρίσεως που μας έχουν επιβάλει εν καιρώ ειρήνης και που ....

Το βίντεο-σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ.


Δείτε το βίντεο, για να καταλάβατε όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Το Ισλάμ πάντα το συνοδεύει η Σαρία(Μουσουλμανικός Νόμος).

Yπάρχουν πολλά σημεία στο βίντεο τα οποία θα πρέπει να μας προβληματίσουν.

1) Η Δύση δεν θα είναι μουσουλμανική σε 100 χρόνια λόγω του προσηλυτισμού όπως αναφέρει ο γηραιός δημοσιογράφος, αλλά λόγω της συνεχούς αύξησης εισόδου μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες κι επειδή αυτοί γεννούν πολλά παιδιά.

Οι ευρωπαίοι κυβερνήτες πρέπει να ξυπνήσουν και να εφαρμόσουν αυστηρά όρια εισόδου μεταναστών. 


Θα μπορούσαν να εφαρμόσουν ένα πλαφόν όπου το σύνολο μεταναστών σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5% του πληθυσμού της. 

2) Αξίζει να προσέξουμε ότι .....

Μαρκεζίνης: «Είμαστε πολύ κοντά στην κατάρρευση!»
























Το πολιτικό του μανιφέστο για μια «Νέα Πατρίδα» παρουσιάζει σήμερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των δύο νέων του βιβλίων από τις εκδόσεις Σιδέρη «Η Ελλάδα στον κατήφορο» και «Η συμβολή της αρχαίας τραγωδίας στον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Στην de profundis συνομιλία που είχαμε με τον διακεκριμένο καθηγητή, ο κύριος Μαρκεζίνης ζητά κάθαρση, υποστηρίζει ότι η υπόθεση των υποβρυχίων πρέπει να διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη, ενώ αναπτύσσει το νέο δόγμα που προβλέπει σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία. Ο κύριος Μαρκεζίνης θέτει προβληματισμό για την έξοδο της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, τον χαρακτηρίζει «κοινωνικό φίλο», αλλά διαφωνεί κάθετα με την πολιτική του. Χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «έξυπνο πολιτικό», ενώ θα το θεωρήσει «μεγάλη τιμή» αν τον προτείνει η Αριστερά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Kρόκος Κοζάνης : το “καμάρι” της Ελλάδας,,!


Ένα από τα πιο θρεπτικά μπαχαρικά, ο κρόκος Κοζάνης, εκτός του ότι νοστιμίζει το φαγητό μας, συγκεντρώνει πολλαπλές φαρμακευτικές και αφροδισιακές ιδιότητες, περνώντας μπροστά στη λίστα με τα ωφέλιμα μπαχαρικά.

Κάτι ήξερε η Κλεοπάτρα που χρησιμοποιούσε το διάσημο αυτό μπαχαρικό στα καλλυντικά της, αφού ο κρόκος Κοζάνης ή η ελληνική ζαφορά όπως μπορεί επίσης να το συναντήσετε, συγκαταλέγεται στα πιο πολύτιμα μπαχάρια που έκαναν «θραύση» από τα αρχαία χρόνια.

Με τους κατοίκους της περιοχής της Κοζάνης να φυτεύουν τον κρόκο κάθε καλοκαίρι και να παίρνουν τα πολύτιμα στίγματα του λουλουδιού κάθε φθινόπωρο κάνοντας ....

Πολλά δισ. ευρώ αδήλωτα φεύγουν παράνομα έξω από εταιρείες τύπου WESTERN UNION.....

Κάθε χρόνο σημαντικά ποσά «φεύγουν-ταξιδεύουν» από τους εργαζόμενους στην Ελλάδα αλλοδαπούς (νομίμως ή παρανόμως εισελθόντες στη χώρα μας) προς τις χώρες τους με τη μορφή εμβασμάτων μέσω των διαφόρων γραφείων-εταιρειών τύπου «WESTERNUNION», χωρίς να ελέγχεται αν τα χρήματα αυτά αποκτήθηκαν από νόμιμη ή παράνομη δουλειά και κυρίως αν προηγουμένως φορολογήθηκαν στην Ελλάδα.

Κατά ημιεπίσημους υπολογισμούς το ύψος τους ανέρχεται στα 44 δισ. ευρώ,με αποτέλεσμα να «αδυνατίζει» αφάνταστα η ελληνική οικονομία από την αιμορραγία αυτή, αφού τα χρήματα αυτά δεν «πέφτουν» στην ελληνική οικονομία.Όταν έχει στεγνώσει η αγορά, η οικονομία παραμένει στον αστερισμό της χρεοκοπίας, όταν έχεις καταντήσει ζητιάνος, όταν έχεις ενάμισι εκατομμύριο ανέργους, δεν μπορείς....

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΜΕ.

των Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

Έχουμε μιλήσει πολλάκις για τα ψέματα των κυβερνητικών, τα οποία ποτέ δεν ήταν μυστικό : από την εποχή του Βαμβακάρη μέχρι την εποχή του Πάγκαλου με το μνημειωδώς αισχρό "δεν είμαστε παπάδες να κρατάμε τον λόγο μας" ήταν και είναι κοινό μυστικό ότι όλοι όσοι μπλέκονται στην διαδικασία της πολιτικής όσον αφορά το εκλέγεσθαι (από τον συμβουλάκο σε ένα δήμο, τον συνδικαλιστάκο μιας ομάδας έως τα μέλη ΔΣ, επιτροπών και Βουλής) είναι ψεύτες κατ' επάγγελμα.

Όμως, επειδή ως απλοί Πολίτες που δεν ανατραφήκαμε να στηριζόμαστε στο ψέμα για να πληρωνόμαστε (τουλάχιστον διότι εάν είναι χονδροειδές και αυταπόδεικτο ψέμα φοβόμαστε τις συνέπειες), έχουμε την φυσική τάση να κρίνουμε εξ ιδίων και αυτούς, συχνά όταν ακούμε χοντροειδέστατα και οφθαλμοφανή ψέματα από τα στόματα των πάσης φύσεως κυβερνητικών και κυρίως των πολιτικών αμφιβάλλουμε και αναρωτιόμαστε "μα για να το λέει με τόση πεποίθηση, να το υποστηρίζει, μάλλον.....

Και όποιος υποστηρίξει ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια της Εβραιο-Μασονικής τραπεζιτικής Χούντας που θέλει ...

Το φάντασμα της λαϊκής κυριαρχίας πλανιέται πάνω από την Ευρώπη και τρομοκρατεί την κεντροδεξιά και κεντροαριστερή Χούντα των τοκογλύφων , που ουρλιάζει για τον δήθεν κίνδυνο των «ακροδεξιών και εθνικιστών».

Όποιος αντιστέκεται στον ολοκληρωτισμό του αθέατου τραπεζικού διευθυντηρίου της Φραγκφούρτης του Στρασβούργου και των Βρυξελλών είναι πολύ κακός άνθρωπος , είναι «νεοναζί» «ακροδεξιός» και «εθνικιστής», ενώ οι κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί φασίστες είναι καλοί άνθρωποι.

Και όποιος υποστηρίξει ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια της Εβραιο-Μασονικής τραπεζιτικής Χούντας που θέλει ...

ΟΙ ''ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ'' ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ....Η παγκοσμιοποίηση επελαύνει ακάθεκτη ισοπεδώνοντας τα εθνικά κράτη...

Στη σύνοδο του Μπαλί της Ινδονησίας, εκπρόσωποι από 159 χώρες αποφάσισαν την απελευθέρωση του εμπορίου παγκοσμίως. 

Ο ΠΟΕ ιδρύθηκε το 1995 και από το 2001 ξεκίνησε ένα σχέδιο απελευθέρωσης του εμπορίου παγκοσμίως. 

Μέχρι τώρα, αυτό το σχέδιο είχε περιορισμένη εφαρμοσιμότητα. 

Τώρα όμως, αυτό το σχέδιο αποκτά για πρώτη φορά το κύρος διεθνούς συμφωνίας.

Μετά τις απελευθερωμένες ήδη χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, με τις οποίες διακινούνται τρισεκατομμύρια δολάρια καθημερινώς από χρηματιστήριο σε χρηματιστήριο, από κρατικά ομόλογα σε κρατικά ομολόγα κ.λ.π. σε όλο τον κόσμο, τώρα ....

Νέες, υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα απο Bενιζέλο.

Σε συνέντευξή του στην τουρκική Sabah ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλος επιβεβαιώνει και προχωράει περαιτέρω τις νέες υποχωρήσεις στην εξωτερική πολιτική της χώρας, όπως αυτές είχαν πρωτοδιατυπωθεί με προηγούμενες δηλώσεις του στο περιθώριο της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, ο κ.Βενιζέλος κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών στην ακολουθούμενη κατά την τελευταία τριακονταετία εξωτερική πολιτική της χώρας, ....

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ο μόνος στην βουλή που μίλησε με ονόματα και διευθύνσεις για τους διεφθαρμένους της τραπεζοκρατίας και της διαπλοκής.

untitled
Για ακόμα μία φορά ενώ όλοι έκαναν αντιπολίτευση στην …αντιπολίτευση, ενώ ο Τσίπρας προσπαθούσε να κάνει συμπολίτευση στην εσωτερική του αντιπολίτευση, ο Πάνος Καμμένος μίλησε για την διαπλοκή με ονόματα. 

Μπόμπολας, Ψυχάρης, Προβόπουλος.

 Και ήταν ο μόνος που διάβασε τον προϋπολογισμό ως φάνηκε, από την στιγμή που η ίδια η κομισιόν διέσυρε τον πρωθυπουργό και τον Στουρνάρα ανακοινωνοντας μη εκταμίευση της δόσης την στιγμή που ο Σαμαράς βρισκόταν στο βήμα..... 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία με προσοχή, διότι αξίζει.