Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Δημοψήφισμα για να φύγει η Γαλλία από την ΕΕ θα ζητήσει η Λεπέν..

lepen-marin-slider
















Την πρόθεσή της να πιέσει για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στη Γαλλία για την αποχώρησή της από τηνΕυρωπαϊκή Ένωση, μετά τις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε η Μαρίν Λεπέν.
Η πρόεδρος του γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» στη συνέντευξη Τύπου με την οποία εγκαινίασε την προεκλογική της εκστρατεία για

ΟΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ...Εκλογές το 2014 και συγκυβέρνηση με ΝΔ, Ελιά και Ποτάμι βλέπει η J. P. Morgan.


Η τράπεζα αναφέρει στο σημείωμά της ότι στην Ελλάδα υπάρχει «διαρκής κίνδυνος νέων εκλογών». 
Φέρνει, μάλιστα, ως παράδειγμα, τις τριβές που σημειώθηκαν σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Σε εμπιστευτικό σημείωμα που έστειλε προ ημερών η επενδυτική τράπεζα J. P. Morgan στους πελάτες της, βλέπει εθνικές εκλογές μέσα στο 2014, ενώ κάνει και πρόβλεψη ότι το «Ποτάμι»μπορεί να συμμετάσχει με τη Ν.Δ. και την Ελιά σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.
Η μειωμένη κοινοβουλευτική στήριξη .....

Κέρι: Στον Ψυχρό Πόλεμο ήταν πιο απλά..

Κέρι: Στον Ψυχρό Πόλεμο ήταν πιο απλά
Την εκτίμηση ότι οι διεθνείς σχέσεις ήταν «πιο απλές» στη διαχείρισή τους κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου σε σχέση με σήμερα, εξέφρασε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι.
«Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, δεν ήταν ίσως προφανές για τους μεγάλους ηγέτες της εποχής, αλλά ήταν πιο εύκολο απ’ ό,τι σήμερα, ας πούμε πως...

''Κύλισε ο τέντζερης κι βρήκε το καπάκι''....ΓΑΠ: Εγκαθετοι του Βενιζέλου οι πολίτες που με βρίζουν!

Ρεσιτάλ παραφροσύνης απο τον ΓΑΠ: Εγκαθετοι του Βενιζέλου οι πολίτες που με βρίζουν!

Οι αποδοκιμασίες των πιστών και δεινοπαθούντων συμπολιτών μας κατά την εβδομάδα των Παθών προς το πρόσωπό του μπορεί να μην πτόησαν τον Γιώργο Παπανδρέου που σχεδιάζει με 10-14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αποσχιστεί από το κόμμα του Ευ.Βενιζέλου τη νύχτα των Ευρωεκλογών.
Δεν τον πτόησαν ούτε τα ειδικά μέτρα ασφαλείας που πήραν οι άνδρες της φρουράς του – για να αποτρέψουν τα δυσάρεστα απ τη μήνι του κόσμου…. 
Τα μέλη της φρουράς του ήταν..

Ρωσία: Έτσι εκπαιδεύουν τα παιδιά για να γίνουν πραγματικοί πατριώτες! (φωτο)....ΕΜΕΙΣ;;;;;;;;

Ρωσία: Έτσι εκπαιδεύουν τα παιδιά για να γίνουν πραγματικοί πατριώτες! (φωτο)
Σηκώνονται από το κρεβάτι τους, φορούν τη στολή τους και ετοιμάζονται για το μάθημα. 
Ο εκπαιδευτής τους, ελέγχει αυστηρά αν η εμφάνισή τους είναι η αρμόζουσα και ξεκινάει να δίνει εντολές. 
Πρώτα κοιλιακοί, έπειτα .....

Αρμενία: «Πόρτα» στην ευρωπαϊκή οικονομία, πάει με την Τελωνειακή Ένωση της Ρωσίας.

Αρμενία: «Πόρτα» στην ευρωπαϊκή οικονομία, πάει με την Τελωνειακή Ένωση της Ρωσίας










Η κυβέρνηση της Αρμενίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι εγκαταλείπει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της οικονομίας της, τον οποίο θα της εξασφάλιζε η συμμετοχή στην ευρωπαϊκή Συμφωνία Συνεργασίας και θα συνδεθεί με το σχήμα της Τελωνειακής Ενωσης που έχει δημιουργήσει η Ρωσία.
Η σχετική ανακοίνωση της αρμενικής κυβέρνησης η οποία, κατά σύμπτωση, συνέπεσε με την προειδοποίηση του αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν προς τη Μόσχα ότι «θα απομονωθει διεθνώς ακόμη περισσότερο», προκάλεσε ....

Παίζουν με την φτώχεια και τον πόνο του κόσμου με το κοινωνικό μέρισμα…1στις 7 αιτήσεις έχει γίνει δεκτή !!

Παίζουν με την φτώχεια και τον πόνο του κόσμου με το κοινωνικό μέρισμα…1στις 7 αιτήσεις έχει γίνει δεκτή !!

Περισσότερες από 225.000 αιτήσεις έχει υποδεχθεί μέχρι στιγμής η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος.
Από αυτές, οι 42.000 πληρούν τις προϋποθέσεις που είχαν οριστεί και στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα πιστωθούν έως τις 10 Μαΐου..

Oι εκλογές θα ''τραβήξουν'' το καζανάκι για κάτι πολιτικά λύματα του είδους του! Υπομονή, λίγες μέρες ακόμα!..

     Το να ακούει κάποιος την Αυτού Χυδαιότητα τοναντιπρόεδρο(!) της κυβέρνησης, να καταφέρεται τρέμοντας από ιερή αγανάκτηση(!!),

     ..κατά της (προηγούμενης) χούντας των συνταγματαρχών,
    ....

Τα Αγγλικά δάνεια...

Τα Αγγλικά δάνεια

Οι Έλληνες ζήτησαν και πήραν από τους Άγγλους, για τις ανάγκες του Αγώνα, δυο δάνεια, συνολικού ύψους 2.800.000 λιρών. 
Το πρώτο συνομολογήθηκε το 1823 για 800.000 λίρες, απο τις οποίες οι Έλληνες πή­ραν στα χέρια τους μόλις 278.700 λίρες. 
Το δεύτερο συνομολογήθηκε το 1825 για 2.000.000 λίρες και πήραν μόνο 816.000 λίρες.

Νησί-φάντασμα η Κρήτη...-Μας δολοφονούν. Το “Cape Ray” ξερνάει καρκίνο και θάνατο για πολλές γενιές ...

cape5cape2Την ώρα που κυβέρνηση και κοινή γνώμη (βλέπε ανεγκέφαλος λαός) είναι “απασχολημένοι” με τον Τόμσεν και την παρέα του, το αμερικανικό πλοίο-θάνατος με χωρητικότητα 91.000 τόνους ξερνάει από τα έγκατά του καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες ανοιχτά της Κρήτης μετατρέποντας το νησί σε Φουκουσίμα-τίποτε λιγότερο. ...

Γνωρίζεται τα δικαιώματά σας στο διαδίκτυο;

internet1Οδηγίες για το τι μπορούν να κάνουν σε περίπτωση που τα ανθρώπινα δικαιώματα τους αμφισβητούνται, καταστρατηγούνται ή παραβιάζονται παρέχει στους χρήστες του διαδικτύου το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Στον σχετικό Οδηγό του, το Συμβούλιο της Ευρώπης υπογραμμίζει ότι, σε γενικές γραμμές , τα δικαιώματά των χρηστών καθορίζονται στους όρους των εταιρειών του Διαδικτύου , τους οποίους σπάνια διαβάζει κανείς και ακόμη πιο σπάνια είναι πλήρως κατανοητοί.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναφέρει ως βασικά ανθρώπινα δικαιώματα στο Διαδίκτυο: την προστασία της ελευθερίας της έκφρασης, της ελευθερίας του συνέρχεσθαι, του συνεταιρίζεσθαι και της συμμετοχής, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την προστασία των δεδομένων, την εκπαίδευση και την παιδεία, την προστασία των παιδιών και των νέων, και το δικαίωμα αποτελεσματικής ένδικης...

Ηχηρό "όχι" από Μέρκελ για τις αποζημιώσεις!

Η καγκελάριος αρνείται την αποπληρωμή

Απόλυτα αρνητική εμφανίζεται η γερμανική καγκελαρία, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα, στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του αναγκαστικού δανείου, το οποίο είχε πάρει ο Χίτλερ από τη χώρα μας και μάλιστα είχε αρχίσει να το εξοφλεί.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης στη "Realnews": "Η στάση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για το θέμα των αποζημιώσεων και του αναγκαστικού ....

Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων!!!!!!!

«Πρώτα θα εφαρμόζονται τα μνημόνια και όταν αυτά αποτυχαίνουν, τότε θα «κουρεύουμε» τις καταθέσεις»

 Τι άλλο μπορεί να πει και με πιό στυγνό τρόπο, ένας που υποδύεται τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα ομολογεί κυνικά πως
το ζητούμενο είναι η πλήρης καταστροφή και αποδόμηση κρατών και λαών;.. 


Μήπως δεν έχει ομολογηθεί ότι το μνημόνιο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα (και πανομοιότυπό του πρόκειται να εφαρμοστεί στην Κύπρο) έχει αποτύχει; 

Μήπως δεν γνωρίζουν, δηλαδή, την.....

Να πας εσύ ρε χοντρογούρουνο να τους τα πάρεις.

Το ίδιο ήθελαν και οι γερμανοί του στην κατοχή. Είναι της σχολής του Μπουμπούκου. Να πετάμε που και που καμιά μαλακία για να γίνετε ντόρος. Ας πάει ο κυκλοθυμικός.... να τα πει στην Κρήτη.   

«Πρέπει να υπάρξει ένα ευρύτερο σχέδιο ανακατάληψης της νήσου και αφοπλισμού όλων των κρητικών!», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφορικά....

«Σύνταξη στα 70 για να μην στείλουμε λάθος μήνυμα στους Έλληνες πειραματόζωα...»

 Ο Γερμανός Επίτροπος Γκύντερ Έτινγκερ προτείνει να ανέβει το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στη χώρα του, επικαλούμενος την περίπτωση της Ελλάδας
Ιδιαίτερα «ευαίσθητος» απέναντι στους Έλληνες εμφανίζεται ο Γερμανός Επίτροπος Γκύντερ Έτινγκερ, ο οποίος επικρίνει τη «σύνταξη στα 63» στη Γερμανία και αντιπροτείνει άνοδο των ορίων συνταξιοδότησης, επικαλούμενος μάλιστα την περίπτωση της Ελλάδας.
Καθόλου τυχαία φυσικά η αναφορά του στην Ελλάδα, αφού οι μόνες περιπτώσεις που οι δανειστές θυμούνται τη χώρα μας είναι όταν προσπαθούν να πείσουν τα τοπικά ακροατήρια τους για την «ορθότητα» αντιλαϊκών μέτρων. 
Άλλωστε ο ίδιος ο Έτινγκερ είχε.....

Τα νέα δάνεια προς την Ελλάδα είναι απεχθή, μη νομιμοποιημένα, μη βιώσιμα και παράνομα....

      Ερίκ Τουσέν (Eric Toussaint) , Robin Delobel       (μτφ. Κριστιάν) 
Η Επιτροπή για την Ακύρωση του Χρέους του Τρίτου Κόσμου (CADTM, Βέλγιο) θέλει  να γνωστοποιήσει τη στήριξη της στον ελληνικό λαό που αντιστέκεται στις επιταγές της Τρόικας(Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΔΝΤ ). 

Τα νέα δάνεια που δόθηκαν το 2014 συνδέονται με ένα πακέτο αντικοινωνικών μέτρων που θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης της πλειονότητας του ελληνικού πληθυσμού.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ της Τρόικας και των Ελλήνων αξιωματούχων, ο νόμος-πλαίσιο, που ονομάστηκε επίσης νόμος χαβούζα, ψηφίστηκε, όπως αναφέρεται από το Reuters, «σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διεθνών δανειστών της Ελλάδα»

Αυτό το κείμενο έχει ως στόχο να καταστεί δυνατή η νέα δόση της «βοήθειας» προς την Ελλάδα, ένα δάνειο ύψους 8,5 δις ευρώ. 

Δόθηκε στους βουλευτές στις 1:30 π.μ. το Σάββατο 29 Μαρτίου, αυτός ο νόμος 800 σελίδων και εγκρίθηκε à la hussarde με πλειοψηφία μερικών ψήφων την Κυριακή 30 Μαρτίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα! 

Για άλλη μια φορά παραβιάστηκαν οι βασικοί δημοκρατικοί κανόνες.

Το δάνειο των  ....

Αντί να ανοίξει η γη να τους καταπιεί, για μιαν ακόμα φορά έκαναν την ξεφτίλα ,γαργάρα!

Απατεωνίσκοι ελαφρά τη καρδία.

Πιο εύκολοι – ακόμα πιο εύκολοι στα ψέματα, όσον παίρνουν οι ημέρες και τα έργα τους έναν – έναν αρπάζουν τους πολίτες – που σε πονεί και που σε σφάζει.

Βγήκε μετά τη συνάντηση με την κυρία Μέρκελ το δίδυμο των Υποτελών τε και Ανδρεικέλων κι άφησε να εννοηθεί ότι τα δύο συνεταιράκια έθεσαν προς συζήτησιν στη Γερμανίδα Καγκελάριο το θέμα του Αναγκαστικού Δανείου και...

Διαπλεκόμενες «σχέσεις στοργής».

ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΣΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟ ΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η δυσκολότερη επιλογή είναι να παραμείνει κάποιος δημοσιογράφος και να μην αλλάξει ρόλο. Ωστόσο, αυτή τη δυσκολία την επιλέγουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. 
Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι κατά ένα περίεργο τρόπο εξαρτώνται οι μεν από τους δε, αλλά και μισούν οι μεν τους δε... 

Ο δημοσιογράφος οφείλει να είναι απέναντι από την εξουσία, να αποκαλύπτει τα σχέδιά της, να την ξεσκεπάζει, να την ελέγχει, προς όφελος της ενημέρωσης της κοινής γνώμης. 

Αυτό το κάνει η μεγάλη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, που δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση και κάτω από αντίξοες συνθήκες, όσο κι αν η κοινή γνώμη, επηρεασμένη από...

Οι "αθλίοι" δημοσκόποι προσπαθούν για άλλη μία φορά να ξεγελάσουν και να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη προς όφελος των σύγχρονων Γερμανοτσολιάδων ......

Ανά τακτά διαστήματα το τελευταίο καιρό τα βραδινά δελτία ειδήσεων παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που αφορούν τα ποσοστά των κομμάτων σε σχέση με τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές αλλά και τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Χαρακτηριστικό και αξιοπερίεργο είναι ότι στα Mega-λα μνημονιακά κανάλια εκτός από τον ζήλο των γνωστών δημοσιογράφων (οι οποίοι έχουν απωλέσει πια και το τελευταίο φύλλο συκής ως προς τον προπαγανδιστικό τους ρόλο) αυτές οι δημοσκοπήσεις φέρουν σε απόσταση αναπνοής...

Πολιτική ανατροπή βλέπει ο Economist.

Για κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα κάνει λόγο ο βρετανικός Economist. 

Αποδίδει το φαινόμενο στο στενότερο περιθώριο για διορισμούς και γενικά, για πελατειακές σχέσεις. 

Διαβλέπει συνολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι παρά το θετικό κλίμα, «η αισιοδοξία δεν μοιάζει να περνά και στο μεγαλύτερο τμήμα των ψηφοφόρων», εξηγώντας ότι η ανεργία παραμένει στα ύψη, στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί καταβάλλονται με καθυστέρηση και «υπολογίζεται ότι το 35% των Ελλήνων ζουν...