Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Κήρυξη πολέμου καταγγέλλει η Τιμοσένκο

«Κατακτώντας» την Κριμαία, η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, τις χώρες που εγγυώνται την εδαφική ακεραιότητα του Κιέβου, εκτίμησε η ουκρανή πρώην πρωθυπουργός Γιούλια…
 Τιμοσένκο απευθυνόμενη στον λαό.
«Ο (ρώσος πρόεδρος) Βλαντίμιρ Πούτιν γνωρίζει καλά ότι κηρύσσοντας πόλεμο εναντίον μας, κήρυξε επίσης ....

Αποχώρησε η Ρωσία από τους G8!

Αποχωρεί η Ρωσία από το κλαμπ των G8, καθώς οι εφτά – δηλαδή πλην Ρωσίας – χώρες του G8, εξέδωσαν ανακοίνωση, βάσει της οποίας καταλογίζουν ευθύνες στην Μόσχα για την ουκρανική κρίση και δηλώνουν ότι δεν θα πάνε στο Σότσι στην συνεδρίαση του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που υπογράφουν ....

Ανοίγει το παιχνίδι ! Η κίνα Απαιτεί από τους Αμερικάνους το σύνολο του Αμερικανικού χρέους σε Χρυσό Εάν αυτοί προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ VESTI ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!!!
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ..
Η ΚΙΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ...

Η καλή λειτουργία του πολιτεύματος είναι ευθύνη των πολιτών (Αρθ.120Σ).

Με ρώτησε πρόσφατα ένας αναγνώστης αν μπορώ να τον βοηθήσω να κατανοήσει την σημασία του άρθρου 120 του Συντάγματος. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω να εξηγήσω πως βλέπω τα πράγματα.

Για μένα, πρόκειται μάλλον για το σημαντικότερο άρθρο του συντάγματος, καθώς ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση, ότι αφεντικό σε αυτή την χώρα είναι ο Πολίτης και ότι δουλειά του είναι να ....

Όχι... Σ αυτόν τον ολετήρα του Ελληνισμού σίγουρα δεν μπορεί να τρέχει Ελληνικο αίμα.

Η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ξεβρακώθηκε. Η φωτογραφία που ακολουθεί δεν... αφήνει καμία απολύτως αμφιβολία...Δείτε την...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΕΞΗ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ...

Όλοι γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, να αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και ό,τι δεν υφίσταται πλέον, μόνο που αυτό δεν γίνεται από μόνο του με κάποιο μαγικό τρόπο. 

Χρειάζεται προσπάθεια και εκπαίδευση και κυρίως, χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε. 

Υπάρχουν κάποιες «κλισέ» σκέψεις που έχουν καταγραφεί από διάφορες αιτίες μέσα στο μυαλό μας και που είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και αισιοδοξία, το μέλλον μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

1) Δεν έχω άλλη επιλογή


Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη σκέψη ....

Μόσχα και Πεκίνο συμφωνούν για την Ουκρανία, “βαθιά ανησυχία” στη Δύση.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και της Κίνας διαπίστωσαν τη συμφωνία των απόψεών τους για την κατάσταση στην Ουκρανία σε τηλεφωνική συνομιλία τους, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. 
Σεργκέι Λαβρόφ και o Ουάνγκ Γι (στη φωτογραφία με τον κ. Κέρι) υπογράμμισαν την “ευρεία συμφωνία των απόψεων της Ρωσίας και της Κίνας για την κατάσταση εντός και γύρω από την χώρα αυτή. 
Οι υπουργοί συμφώνησαν να συνεχίσουν τις στενές επαφές τους για το θέμα αυτό”, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών στη Μόσχα.
Την ίδια ώρα στο Κίεβο αξιωματούχος της Κεντρικής Τράπεζας της Ουκρανίας δήλωσε ότι μια αποστολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φθάνει σήμερα στην ουκρανική πρωτεύουσα και αύριο αρχίζει διαβουλεύσεις. 
Ο αξιωματούχος δεν έδωσε ....

Νέο ρατσιστικό έγκλημα τύπου “Πάρου” στην Κρήτη! Πακιστανός βίαζε και χτυπούσε γυναίκα στο κεφάλι για να την σκοτώσει!

βιασμος πακιστανοςΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Της χτυπούσε το κεφάλι στην άσφαλτο για να την σκοτώσει!


Την ρατσιστική κτηνωδία της Πάρου έζησε στα χέρια Πακιστανού 46χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο!


Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή ...

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΩΝ METOXΩΝ~Δύση προς Μόσχα: "Εσείς έχετε κομάντο, εμείς έχουμε ... Χρηματιστήριο"! - 9% κάτω η αγορά της Μόσχας σήμερα.Ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την ρωσική κυβέρνηση η προκληθείσα αναταραχή: "Οσα χάσουμε τώρα θα τα κερδίσουμε από αύξηση των τιμών φυσικού αερίου" δήλωσε εκπρόσωπος της Gazprom.-"Κάθε τίμημα" είναι έτοιμη να πληρώσει η Ρωσία για την Κριμαία! Οι Ευρωπαίοι στη γωνία!

Ο καθένας με τα όπλα του: "Boυτιά" σε ιστορικό χαμηλό έκανε σήμερα το χρηματιστήριο της Μόσχας, υποχωρώντας κατά 9%,καθώς οι δυτικές τράπεζες και οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικί οίκοι προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών ρωσικών εταιρειών, σαφώς κατόπιν "εισηγήσεων" των δυτικών κυβερνήσεων, σε μια προσπάθεια να πιέσουν την Ρωσία να μην προχωρήσει και άλλο στο έδαφος της Ουκρανίας... 

Ένοπλες δυνάμεις και αρκετά όπλα για να πολεμήσουν την Ρωσία δεν έχουν, αλλά έχουν χρηματιστήρια και τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος

Απαντώντας σε αυτό που περιγράφεται από τους δυτικούς ως "κίνδυνος για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα" η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας αύξησε αιφνιδιαστικά τα επιτόκια κατά 1,5% κάνοντας ιδιαίτερα ελκυστικά τα ρωσικά ομόλογα..

Πλήρης ανάλυση-Η ΔΥΣΗ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.


(Διαβάζεται χαλαρά, αργά, με καφέ ή με τσάι και συμπάθεια. Οποιος τα καταφέρει... δεν κερδίζει τίποτα. 

Το πολύ πολύ να χάσει το χρόνο του. 

Αναγκαστικά, για να μη μας ξεφύγει κάτι σημαντικό και να υποστηριχθεί, πλήρως, η άποψη μας, το κείμενο είναι μεγάλο. Ο Βενιζέλος έχει προστεθεί για διακόσμηση).

Να θυμίσουμε ότι τα γεγονότα και οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις ξεκίνησαν στην Ουκρανία, όταν ο Πρόεδρος Γιανούκοβιτς αρνήθηκε να ολοκληρώσει τη συμφωνία Ουκρανίας - Ε.Ε.. 

Την Παρασκευή 21/2/2014, μετά από μακελειό που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, υπογράφηκε ....

ΚΑΖΑΚΗΣ : Επαναζιστικοποίηση της Ευρώπης...

Στην Ουκρανία και αλλού επαναλαμβάνεται το σκηνικό του μεσοπολέμου με την ανοχή και την στήριξη του ναζισμού από τη δυτική ελίτ. Μετά την "αποκρατικοποίηση" της Κύπρου, σειρά έχει η Ελλάδα με περεταίρω εξαθλίωση, επιβολή στρατού κατοχής και γκρίζες ζώνες τύπου
Ίμια.

Μήπως βρισκόμαστε στις παραμονές ενός νέου ολοκληρωτικού πολέμου στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο; 

Ας δούμε τα δεδομένα. Για πρώτη φορά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έχουμε σε χώρα της Ευρώπης, την Ουκρανία, ένα καθεστώς που στηρίζεται στην ένοπλη βία καθαρόαιμων ναζί. 

Το Κίεβο είναι πόλη φάντασμα όπου ...

Ο αναμενόμενος «Ουκρανικός χειμώνας»

Οι αντιδράσεις της Δύσης, είναι λες και έχει αποφασιστεί να διατηρήσει η Ρωσία την επικυριαρχία της στην Κριμαία, και να αφήσει την υπόλοιπη Ουκρανία στη δυτική επιρροή.

Από την στιγμή που όλα τα κράτη της Μεσογείου φλέγονται (όπως έχω γράψει επανειλημμένως, τα 
βορειοαφρικανικά από τα πυρά, τα νοτιοευρωπαϊκά από το χρηματοπιστωτικό σύστημα), το ερώτημα ήταν σε ποια χώρα θα στραφεί ο «εκδημοκρατισμός».

Το Ισραήλ πίεζε για το Ιράν, εθεωρείτο ότι μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος, αλλά τα πράγματα έδειξαν ποια θα είναι η μελλοντική κίνηση, από την στιγμή που οι Η.Π.Α. ήρθαν σε συμφωνία με τους Ιρανούς, γεγονός που κατέδειξε πως οι «αυθόρμητες διαδηλώσεις» αλλού θα πραγματοποιούνταν.

Δεν ήθελε και ιδιαίτερη αναζήτηση να γίνει αντιληπτό πως κάποια συνορεύουσα χώρα με την Ρωσία θα έπλητταν. Το ερώτημα ήταν, αν...

Χάος από τις αποκαλύψεις Συρμογλου στον Τράγκα για Ρακιτζή – Σαμαρά! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέταξαν την μπαρούφα της δήθεν ΜΚΟ που δεν ήταν ΜΚΟ, που είχε τεράστιο μπάτζετ αλλά δεν το είχε πάρει, μόνο και μόνο για να θάψουν το μέγα σκανδαλο ΓΑΠ – Ροντος. Και βέβαια τα σκοτεινά παιχνίδια με τα εθνικά θέματα…

Έτσι, πέταξαν ολίγον Καραμανλή και έπειτα σιωπησαν, νομίζοντας ότι οι πληβείοι ειναι ακόμα τόσο ηλίθιοι που θα έχαβαν το παραμύθι του συμψηφισμού και θα το βούλωναν.

Ο Τραγκας με τον Συρμογλου στο πλατό έβαλε φωτιά στην υπόθεση εμπλέκοντας τον Λεανδρο Ρακιτζή στην απόπειρα συμψηφισμού! 


Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και το αρχείο Συρμογλου με επιστολές και φωτογραφίες από τις δράσεις του με....

"Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα" 2010-2013 ΒΙΝΤΕΟ


Δημοσιεύθηκε στις 2 Μαρ 2014
Οι δηλώσεις για το ότι "Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα" λέγονται τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς καμιά ντροπή και με περισσό θράσος από τους κυβερνώντες. 

Μια μικρή συλλογή των ξεδιάντροπων δηλώσεων από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Στουρνάρα, Μπακογιάννη και φυσικά του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.

Μοssad και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες υποκίνησαν τις διαδηλώσεις στο Κίεβο- Πιάστηκε πράκτορας!

Nέα αποκάλυψη έρχεται από το Κίεβο η οποία είναι ενδεικτική της ανάμειξης των ξένων πρακτόρων στις αθώες διαδηλώσεις οι οποίες έφεραν αμέτρητους νεκρούς και χάος και τελικά την ανατροπή του νόμιμου ηγέτη της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς!

Συγκεκριμένα, Ουκρανοί δημοσιογράφοι οι οποίοι καταγγέλουν ότι έχουν φιμωθεί από την νέα παράνομη κυβέρνηση των ναζιστών στην Ουκρανία αποκαλύπτουν ότι πίσω από τους υποκινητές των θλιβερών γεγονότων στο Κίεβο υπήρξε δάκτυλος μυστικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα της Μοσάντ και της Γερμανίας!

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι....

Η Ρωσία αντιμέτωπη με οικονομικό πόλεμο από τη Δύση...

Αντιμέτωπη με οικονομικό πόλεμο από την πλευρά της Δύσης βρίσκεται η Ρωσία, στον απόηχο της εκρηκτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία, με επίκεντρο την χερσόνησο της Κριμαίας.

Από το πρωί της Δευτέρας, το ρωσικό νόμισμα δέχεται ισχυρές πιέσεις, ενώ το Χρηματιστήριο της Μόσχας έχει καταγράψει σημαντικές απώλειες.

Μιλώντας ....

Το τίμημα θα είναι βαρύ από την απερίσκεπτη κίνηση του Βενιζέλου.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και προσωπικά ο πρωθυπουργός φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη γι αυτή την επιλογή που συνιστά πράξη εθνικής προδοσίας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για επικίνδυνες εθνικές περιπέτειες...

Απερίσκεπτος και εγωπαθής - Το χειρότερο μείγμα που μπορεί να έχει ένα ανδρείκελο για να είναι έρμαιο των συμμοριών που το χρησιμοποιούν.

Ο Βενιζέλος τόλμησε το αδιανόητο. Αντί να αποστασιοποιηθεί... Αντί να είναι η Ελλάδα ώς προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η χώρα που θα αναλάμβανε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με στόχο...

Ρωσία και Πούτιν η μόνη λύση για την Ελλάδα..

Αυτή την ώρα η Κριμαία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και η Μόσχα δείχνει ανυποχώρητη μπροστά στις διεθνείς πιέσεις, αλλά και τις προειδοποιήσεις ότι μια στρατιωτική επέμβασή της στην Ουκρανία, θα σημάνει παγκόσμιο συναγερμό και θα αποτελέσει πηγή κινδύνων για την 
πρόκληση περαιτέρω αστάθειας και κλιμάκωσης που θα απειλήσει την ευρωπαϊκή και τη διεθνή ασφάλεια.

Από το πρωί της Κυριακής (02/03) Ρώσοι στρατιώτες πήραν τα όπλα από μια βάση ραντάρ και ένα κέντρο εκπαίδευσης των ναυτικών δυνάμεων στην Κριμαία της νότιας Ουκρανίας και κάλεσαν το προσωπικό να σταθεί στο πλευρό των νόμιμων ηγετών της χερσονήσου. 


Τα γεγονότα στην Ουκρανία κόβουν την ανάσα, όμως για μια ακόμη φορά το παιχνίδι που «παίζουν» στη… σκακιέρα της Ευρώπης, οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί είναι βρώμικο και στημένο.

O Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσει τα ρωσικά συμφέροντα να γίνουν....

Έλληνες στην Ουκρανία: Από το χρυσόμαλλο δέρας έως τη Φιλική Εταιρεία.



Το φλέγον ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες στην εμφυλιακή Ουκρανία ανέδειξε τις τελευταίες μέρες και ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα...

Την παρουσία του Ελληνικού στοιχείου στη χώρα και, πιο συγκεκριμένα, των συνολικά 150.000 Ελλήνων που ζουν σήμερα στην Ουκρανία και οι οποίοι τελούν υπό το φόβο και την ανησυχία που προκαλούν οι ένοπλες απειλές των νεοναζιστών εθνικιστών του «Δεξιού Τομέα» που έχουν πάρει τον έλεγχο της χώρας και απειλούν με εθνικές εκκαθαρίσεις.

-Μια υπόθεση 2.500 ετών...

Η παρουσία, ωστόσο, των Ελλήνων στην Ουκρανία και ιδιαιτέρως στην Χερσόνησο της Κριμαίας, έχει μακρότατη ιστορία, η οποία χρονολογείται ήδη από τον 6ο αιώνα π.Χ., οπότε και άρχισε η ....

Χοντραίνει το παιχνίδι: Όλοι οι G7 εναντίον της Ρωσίας.

ΑΘΗΝΑ 02/03/2014  Οι εξελίξεις στην Κριμαία πυροδότησαν μία διεθνή διαμάχη με έντονο ψυχροπολεμικό άρωμα. 

Οι ΗΠΑ, σε συνεργασία με τις χώρες των G7, ασκούν πιέσεις στη Ρωσία να αποχωρήσει από την Κριμαία, με τη Μόσχα να απαντά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσει.

Ειδικότερα, συντονισμένες ενέργειες εναντίον της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης αποφάσισαν οι G7, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: "Οι ηγέτες...