Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Επεισόδιο με Παπούλια, Ιερώνυμο, Σαμαρά στην ακαδημία Αθηνών.


Αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ακαδημία Αθηνών.
Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος, οι οποίοι βρισκόντουσαν στην Ακαδημία Αθηνών στην εκδήλωση για το σήμερα και το αύριο της ελληνικής γλώσσας.

ΗΠΑ - Ναυτικό ερευνητικό εργαστήριο επιβεβαιώνει τη δυνατότητα του HAARP να χειρίζεται την ατμόσφαιρα


Brandon Turbeville, ακτιβιστής
ΗΠΑ - Ναυτικό ερευνητικό εργαστήριο επιβεβαιώνει τη δυνατότητα του HAARP να χειρίζεται την ατμόσφαιρα


Λίγα ερευνητικά προγράμματα της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει τόσες ερωτήσεις όσο και κερδοσκοπία, όπως το High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Από τη δυνατότητα του HAARP να διαταράξει τον έλεγχο των επικοινωνιών όσο και για την δυνατότητα του ελέγχου του καιρού και τη δημιουργία φυσικών καταστροφών, η πολυπλοκότητα του HAARP και ο βαθμός στον οποίο χρησιμοποιείται είναι αντικείμενο μεγάλης συζήτησης.

Ωστόσο, ενώ πολλοί μπορεί να κερδοσκοπούν πάνω ακριβώς στο ποια είναι τα καλά παιδιά που εργάζονται στους σταθμούς HAARP, το γεγονός είναι ότι η

ΑΟΖ, Ευρώπη και ελληνικό «καμουφλάζ»


Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ιδέα της κυβέρνησης ν’ αναβαθμίσει το θέμα της ΑΟΖ και των ελληνικών κοιτασμάτων σε ευρωπαϊκό δεν είναι καθόλου κακή. 
Αντίθετα μπορεί να δώσει το απαραίτητο «καμουφλάζ», μιας και πολλοί εντός συνόρων φοβούνται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θ’ ανοίξει τους ασκούς τους Αιόλου στην περιοχή μας και αναζητούν συμμάχους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ !!! (VIDEO)


Μαμά... αγάπη μου... κορούλα μου... ρε φιλενάδα... αδελφούλα...

ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΥΣ...


Το πιο σημαντικό κοινό στοιχείο των εννοιών του νόμου και της διαταγής είναι το ότι και οι δύο αφορούν σε κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.
Που βρίσκεται όμως η διαφορά τους; Η αστική τάξη, για λόγους συμφέροντος, μη θέλοντας  να διαφοροποιήσει την ουσία αυτών των δύο εννοιών, προσφεύγει όπως

Ελληνοϊσραηλινή Συμμαχία στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Η ίδρυση της «Ελληνο-Ισραηλινής Συμμαχίας» στο αμερικανικό Κογκρέσο είναι μία σημαντική εξέλιξη για το Ελληνικό και το Εβραϊκό λόμπι, αλλά και για τις δύο χώρες, την Ελλάδα και το Ισραήλ. 

του Μιχάλη Ιγνατίου 

Ύστερα από χρόνια ανταγωνισμού, επιθέσεων και βοήθειας προς τη δύναμη εισβολής και κατοχής, την Τουρκία, το Εβραϊκό Λόμπι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση συνεργασίας με την Ελληνοαμερικανική κοινότητα και να πορευθεί μαζί της, εν πρώτοις στα θέματα ενέργειας που ενδιαφέρουν όλους τους γείτονες στην περιοχή, τις ΗΠΑ, αλλά και την Ρωσία. 

Η Ομογένεια της Αμερικής είχε άπειρες νίκες στο αμερικανικό Κογκρέσο και όσες φορές έχασε από την Τουρκία οφειλόταν ξεκάθαρα στο Ισραήλ και τους ανθρώπους του στην Ουάσιγκτον. 

Δήλος 454 π.Χ. Η πρώτη χρεωκοπία στο κόσμο.


Η «επίσημη» πρώτη πτώχευση στην παγκόσμια ιστορία σημειώθηκε το 454 προ Χριστού στον Ναό της Δήλου.

Τον 4ο αιώνα π.Χ. στον Ναό του Απόλλωνα στη Δήλο βρίσκονταν οι θησαυροί της συνομοσπονδίας των ελληνικών πόλεων-κρατών κάτω από την ηγεσία της Αθήνας.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ; Γερμανικές αποζημιώσεις: Αναμένεται το πόρισμα του ΓΛΚ


ΚΑΤΟΧΗ

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία που είχε δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών, για την παράδοση της έρευνας που έγινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναφορικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ο “αντισημιτισμός” του Ερντογάν, η ΑΟΖ Κύπρου-Αιγύπτου και στο βάθος Ιράν (;)


Ο Ερντογάν δεν θα έβλεπε την καρέκλα του πρωθυπουργού και δεν θα νικούσε τους στρατηγούς ούτε στον ύπνο του, αν δεν είχε τη στήριξη του εβραϊκού παράγοντα. Εδώ, το 2005 βραβεύεται από την ADLστις ΗΠΑ,

Βρυξέλλες προς Σκόπια : Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί λύση στη διαφωνία του ονόματος


» Αν επιθυμείτε να έχετε οποιαδήποτε πρόοδο στην ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση, πρέπει πρώτα να υπάρξει συμβιβασμός με τη Δημοκρατία της Ελλάδας, που αποτελεί βασική προτεραιότητα».

Κατευθείαν στα βαθειά οι Αρχηγοί και η τεράστια ευθύνη Κωσταράκου


KOSTARAKOSMONOS1-630x407

Δεν υπάρχει περίοδος προσαρμογής για τους νέους Αρχηγούς. Τόσο απλά αλλά και δύσκολα είναι τα πράγματα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις “βράζουν” και το προσωπικό αναζητά με αγωνία ηγέτες που θα του δώσουν έστω και ψήγμα ελπίδας. 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!



Η Γερμανία με το υψηλότερο χρέος που αγγίζει, έχοντας ξεπεράσει τα 5 τρις δολάρια, κάνει κουμάντο στην Ελλάδα με το χρέος των 550 δις ευρώ (όσο ομολόγησε ότι είναι ο Στουρνάρας).

Η Ελλάδα με τα χαμηλότερα ελλείμματα στην Ευρώπη μπήκε στα Μνημόνια από την προδοσία Παπανδρέου-Παπακων/νου- Βενιζέλου και τώρα με τον Σαμαρά να τη συνεχίζει και να τη διευρύνει.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ;



ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ;
ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η Αίγυπτος ακυρώνει την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Κύπρο

Η κυβέρνηση Μόρσι βάζει την Τουρκία στο παιχνίδι.

Με νομοσχέδιο που ενέκρινε η Νομοθετική Επιτροπή του Συμβουλίου της Σούρα (Άνω Βουλή), η Αίγυπτος φέρεται να ακυρώνει τη συμφωνία που είχε υπογράψει το 2003 με την Κυπριακή Δημοκρατία, για την οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

H νέα καραμέλα της τρόικα: Αφήστε τις δόσεις και πιάστε τις κατασχέσεις!



Όσοι φώναζαν εδώ και καιρό ότι έρχονται κατασχέσεις επειδή πολύ απλά σου έχεις δώσει τα πάντα και δεν μπορείς να πληρώσεις (που να τα βρουν οι 1,5 εκατ. άνεργοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι;), μάλλον δικαιώνονται, που μακάρι να μην γινόταν ποτέ.

ΤΡΟΪΚΑ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ"!!!



Θέλετε και άλλα από την τρόϊκα και τους αλητήριους εκπροσώπους της; Στην πρόταση της κυβέρνησης να πληρώνουν οι φορολογούμενοι ανάλογα με τις αποδεδειγμένες οικονομικές...

«Επιδρομή» του δημοσίου σε αδρανείς καταθέσεις 5 δισ. ευρώ


Να αυξήσει σημαντικά τα κρατικά έσοδα από το πέρασμα στο δημόσιο των αδρανών τραπεζικών καταθέσεων επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών.
Με νομοσχέδιο το οποίο έχει κατατεθεί για διαβούλευση στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης επιδιώκεται να επικαιροποιηθεί το σχετικό νομικό πλαίσιο που χρονολογείται από την κατοχική περίοδο (1982) και προέβλεπε τη μεταφορά των αδρανών καταθέσεων στο δημόσιο μετά την παρέλευση 20ετίας.

WSJ: Η Ελλάδα επανεγείρει τις εδαφικές της διεκδικήσεις


Η Ελλάδα επαναφέρει τις «εδαφικές της διεκδικήσεις σε ένα ευρύ τμήμα αμφισβητούμενων υδάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η χρεωμένη χώρα ελπίζει να βρει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε ένα σχέδιο που κινδυνεύει να πυροδοτήσει αντιπαράθεση με την Τουρκία», αναφέρει η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της.

Το σοφό τέστ του Σωκράτη


ΑΣ  ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.


Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".

Τα όπλα στην αρχαία Ελλάδα


Στην αρχαία Ελλάδα εκτός από τον Άρη τον Θεό του πολέμου έχουμε και όλους τους άλλους λίγο πολύ να παίρνουν μέρος σε μάχες. Ο Ήφαιστος αναλάμβανε συνήθως τον εξοπλισμό τους. Μεταξύ όλου του άλλου θεϊκού και κάποιες φορές και ανθρώπινου οπλισμού, έφτιαχνε και τους κεραυνούς του Δία. Παράξενη σύμπτωση είναι ότι κάποια αγάλματα του Δία παρουσιάζουν τον κεραυνό που κρατάει να μοιάζει σε σχήμα και μέγεθος με σύγχρονη ρουκέτα.

Η απολογία του Σωκράτη προτού πιει το κώνειο


Γεννήθηκε και έζησε στην Αθήνα από το 470 π.Χ. έως το 399 π.Χ. Ήταν γιος του Σωφρονίσκου και της Φαιναρέτης από το δήμο της Αλωπεκής. Ο Έλληνας Αθηναίος φιλόσοφος, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του ελληνικού και παγκόσμιου πνεύματος και πολιτισμού και ένας από τους ιδρυτές της Δυτικής φιλοσοφίας.
Ο Σωκράτης είχε έναν πολυάριθμο κύκλο πιστών φίλων, κυρίως νέων απ’ όλη την Ελλάδα. Ορισμένοι από αυτούς έγιναν γνωστοί ως ιδρυτές φιλοσοφικών σχολών διαφόρων κατευθύνσεων.

«Έρχεται χρηματιστηριακό σοκ μέσα στο 2013»


  Ο Νουριέλ Ρουμπινί, ο οικονομολόγος που έμεινε γνωστός ως Dr Doom, εξαιτίας των απαισιόδοξων απόψεών του, προειδοποιεί ότι η αύξηση της φορολογίας για τους εύπορους Αμερικανούς και η μείωση των κρατικών δαπανών θα έχουν φέτος σοβαρές επιπτώσεις για την οικονομική ανάπτυξη στις ΗΠΑ.

  Σύμφωνα με τα όσα είπε στο CNBC, αυτές οι αρνητικές επιπτώσεις θα επισκιάσουν την

ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ...


Πού πας, βρε εμίρη;

Εθνικό πάρκο τα νησιά που αγόρασε ο εμίρης του Κατάρ

Σε κομμάτι του «Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου-Αιτωλικού, κάτω ρου και εκβολών ποταμών Αχελώου και Εύηνου και νήσων Εχινάδων» εντάσσεται η περιοχή που θέλει να επενδύσει ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί!

700 νέοι άνεργοι κάθε μέρα!


700 νέοι άνεργοι κάθε μέρα!

Τα στοιχεία για την ανεργία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, προκαλούν σοκ, καθώς όπως προκύπτει, οι άνεργοι στη χώρα μας αυξήθηκαν, μέσα σε διάστημα ενός έτους, από το Δεκέμβριο του 2011 έως το Δεκέμβριο του 2012, κατά 263.596 άτομα!!

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η κρίση «γεννούσε» κάθε μέρα περισσότερους από 700 νέους ανέργους!

Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΛΣΤΑΤ...οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 263.596 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2011 (αύξηση 24,9%) και κατά 4.584 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2012 (αύξηση 0,3%).

Το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2012 ανήλθε στο 26,4%, έναντι 21,4% το Δεκέμβριο του 2011 και 26,6% το Νοέμβριο του 2012.

Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.321.236 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.341.863 άτομα. 

Την ίδια ώρα, μία στις τρεις γυναίκες με παιδιά στην ΕΕ ημιαπασχολείται, όταν το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες είναι μόλις 5%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε γενικές γραμμές, τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι τα ποσοστά των ημιαπασχολούμενων γυναικών αυξάνονται, όταν αποκτούν παιδιά, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά των ανδρών παραμένουν σταθερά.

Ειδικότερα, το 2011 στην ΕΕ, μία στις τρεις γυναίκες ηλικίας 25-54 ετών, με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των έξι ετών, είχε μερική απασχόληση, ενώ οι γυναίκες με τρία ή περισσότερα παιδιά ημιαπασχολούνταν σε ποσοστό 50%. 

Για τους άντρες, τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν αισθητά χαμηλότερα (5% και 7% αντιστοίχως).

Την ίδια χρονιά στην Ελλάδα, το 2011, ημιαπασχολούνταν το 10,2% των γυναικών με ένα παιδί κάτω των έξι ετών (έναντι 3% στους άνδρες) και το 13,7% των γυναικών με τρία ή περισσότερα παιδιά (έναντι 2,7% στους άνδρες).

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους Έλληνες χωρίς παιδιά, ημιαπασχολούνται το 8,4% των γυναικών (22% στην ΕΕ) και το 4,4% των ανδρών (7% στην ΕΕ).

Τα υψηλότερα ποσοστά ημιαπασχολούμενων γυναικών με παιδιά σημειώνονται στην Ολλανδία (πάνω από 81%), στην Αυστρία (πάνω από 60%), στη Γερμανία (πάνω από 56%) και στη Μ. Βρετανία (πάνω από 48%).

Εξάλλου, η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό γυναικών σε διοικητικές θέσεις (23%) στην ΕΕ, μετά τη Μάλτα (24%) και ακολουθεί η Κύπρος (15%).

Τα υψηλότερα ποσοστά γυναικών σε θέσεις στελεχών επιχειρήσεων, καταγράφονται στη Λετονία (45%), στην Ουγγαρία (41%) και στη Γαλλία (40%).

Το αντίστοιχο ποσοστό στην ΕΕ είναι 33%.Τα στοιχεία για την ανεργία που δημοσίευσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, προκαλούν σοκ, καθώς όπως προκύπτει, οι άνεργοι στη χώρα μας αυξήθηκαν, μέσα σε διάστημα ενός έτους, από το Δεκέμβριο του 2011 έως το Δεκέμβριο του 2012, κατά 263.596 άτομα!!

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η κρίση «γεννούσε» κάθε μέρα περισσότερους από 700 νέους ανέργους!

Ομιλία Καμμένου στη Μ.Βρετανία: Θα ξεσπάσει κοινωνική έκρηξη!


Ομιλία Καμμένου στη Μ.Βρετανία: Θα ξεσπάσει κοινωνική έκρηξη!
Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου είχε ως εξής:
«Αιδεσιμότατε,

Hγέτης και τσουτσέκια, πουλημένα τομάρια, υπάλληλοι τραπεζιτών και νταβατζήδων δημοσίων έργων... Τι δεν κατάλαβες;


Η Βόρεια Κορέα απέιλησε ΗΠΑ με πυρηνική επίθεση


Η Βόρεια Κορέα απείλησε σήμερα να ασκήσει το δικαίωμά της να προχωρήσει σε προληπτική πυρηνική επίθεση, την ώρα που η Πιονγκγιάνγκ ανεβάζει τους τόνους μιλώντας για “εχθρικές” χώρες εν αναμονή των νέων κυρώσεων του ΟΗΕ εις βάρος της.

Πάρτι με Γερμανούς στο Κολωνάκι


Εξήντα οκτώ κεράκια έσβησε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο επιτετραμμένος της Άνγκελα Μέρκελ, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος το γλέντησε με καλή παραδοσιακή κουζίνα σε μπιστρό επί της Λουκιανού στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, ο επικεφαλής της Task Force, είχε καλέσει για τα γενέθλιά του 30 άτομα, μεταξύ των οποίων τον πρώην πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο, τους υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη, Αντώνη Μανιτάκη,

H Κυπρος απειλεί με εξοδο απο το ευρώ


Εκεί δεν βγήκε κανείς καραγκιόζης μνημονιακός  να δηλωσει πως έξω από το ευρώ θα γίνουν Αφρική
Κρίσιμη συνάντηση Αναστασιάδη – Τρόικας – Ποιες οι κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης

Ένωση Γερμανικών Τραπεζών: «Το ρήγμα της ευρωζώνης βαθαίνει, αλλά προσοχή: θα ήταν λάθος να παραδοθούμε στον πανικό»!


euro-panic
Τα ευρώ τέθηκαν σε κυκλοφορία την 1η Ιανουαρίου 2002 και για τα επόμενα έξι χρόνια, πρακτικά φύονταν σε δέντρα της νότιας Ευρώπης.

Wikileaks: "Γκρίζα ζώνη" ο Άι Στράτης


 Τηλεγράφημα της Wikileaks αναφέρει πως ματαιώθηκαν Νατοϊκές πτήσεις πάνω από τον Άι Στράτη το 2007 και 2008 ύστερα από έντονες πιέσεις της Τουρκίας. Μάλιστα, την πρώτη φορά οι Ηνωμένες Πολιτείες ενημερώθηκαν για τη ματαίωση από τις εφημερίδες.

Εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο Αντώνης Σαμαράς. Έλαβε το «Χρίσμα» το... 1992!


 
Από πότε ετοίμαζαν για Πρωθυπουργό τον πρ. πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης...  Τι λέει ένα «ξεχασμένο» κείμενο.  Εντολή προς Σαμαρά: «να εφαρμόσεις το Σχέδιο Αφελληνισμού της Ελλάδας»!...

XARRY KLYNN : ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ... ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ...



@Αν περιμένεις 400 χρόνια για να επαναστατήσεις, είσαι άξιος της σκλαβιάς σου!
@439.000 Ελληνόπουλα ζούνε σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας, ήτοι 878.000 Έλληνες αρνούνται να ανατρέψουν τους φονιάδες των παιδιών τους!
@Το άθλιο θέατρο της ξευτίλας συνεχίζεται... Τα καθάρματα συνεδριάζουν γι αυτά που ήδη έχουν υπογραφεί!!!

"Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ EXTRA: "ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@@ΣΩ". ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

stefanos xios
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον ....
Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμ@σω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπ@ύτσον»...
- «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827»
Εδώ που φτάσαμε, θα τα πούμε όλα λοιπόν κύριε Γιομπαζολιά. 

Noble Dina: Μήνυμα… γενικώς από ΗΠΑ, Ισραήλ και Ελλάδα

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/10/Hellenic_Navy.jpg 


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ισλαμικής Αιγύπτου για την αμφισβήτηση της εγκυρότητας της συμφωνίας Κύπρου – Ισραήλ του 2003 για τη χάραξη των θαλασσίων συνόρων, η οποία άπτεται της

Κύπρος: Δεν ακυρώνεται η συμφωνία για ΑΟΖ με την Αίγυπτο


bb
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα ακύρωσης της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο.
Ουδέποτε τέθηκε εν αμφιβόλω η συμφωνία μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ από πλευράς της επίσημης κυβέρνησης της Αιγύπτου, ξεκαθάρισε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. Σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο θέμα, ο Ιω. Κασουλίδης δήλωσε ότι «ουδέποτε εκφράστηκε από πλευράς της επίσημης αιγυπτιακής Κυβέρνησης

Το φυσικό αέριο της Κύπρου έκανε φτερά!


Χαρίσαμε τον εθνικό πλούτο στη Noble Energy
Του Μακάριου Δρουσιώτη 

Άκρως αποκαρδιωτικό φαίνεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που πιθανόν να επιβεβαιωθούν στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου. Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Κυβέρνηση με την εταιρεία Noble Energy, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, διασφαλίζει μόνο τα συμφέροντα της εταιρείας.

O Tempora! O Mores! (Τι καιροί! Τι ήθη!)


o tempora 1Ζώντας στη σύγχρονη κοινωνία δεν είναι λίγες οι στιγμές κατά τις οποίες αισθανόμαστε ότι η «κοινή λογική» καταστρατηγείται και επικρατεί η λεγόμενη παράλογη λογική. Ιδιαίτερο επίσης χαρακτηριστικό της περιρρέουσας ατμόσφαιρας είναι οι ταχύτατοι ρυθμοί και η ολοένα αυξανόμενη συχνότητα με την οποία εμφανίζονται παράλογα γεγονότα και καταστάσεις.

Κάποιοι ακόμα αδυνατούν να καταλάβουν τον ρόλο της τρόϊκας….


Γράφει ο Θάνος
Πριν ξεκινήσω το πρωί για την δουλειά χάζεψα λίγη ώρα στην τηλεόραση τον συμπαθή δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη με την καλή συντροφιά του, ο οποίος ασχολούνταν για λίγα λεπτά με την στάση των τροϊκανών στις χθεσινές και προχθεσινές διαπραγματεύσεις με τους υπουργούς….