Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ και δέος από την προδοτική κάστα. Η εμείς η το χάος.

Η πρώτη ευθεία και ωμή παρέμβαση απότην Ευρώπη στα εσωτερικά της χώρας και
στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα έρχεται δια στόματος Γιούνκερ και έχει ως αποδέκτη το σάπιο πολιτικό σύστημα.


“Προτιμούμε τα οικεία πρόσωπα στην εξουσία και όχι ακραίες δυνάμεις», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σημειώνοντας πως «οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την χώρα τους και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα», όπως μεταδίδει ο Euobserver.


Πρόκειται για ανοίκεια επίθεση στην Δημοκρατία αλλά ο Εβραιομασόνος δεν ντρέπεται να τα λέει. 


Τέτοιες εντολές έχει, αυτά γαβγίζει και βέβαια το θέμα είναι εάν ο κόσμος θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά ένα ζόμπι των αγορών, ένα αιμοσταγές υποκείμενο που επιχειρεί με μίσος για τη χώρα για να μην φύγει .....

Αέραααα.....!!!!

Το έχουμε ξαναπεί: Προφήτες δεν είμαστε, μήτε ζητούμε κλάδους ελιάς.

Άνθρωποι σκεπτόμενοι είμαστε με καλές ευτυχώς πηγές πληροφόρησης.

Ότι έχουμε στο μυαλό μας το παραθέτουμε και το στέλνουμε στο καλό .

Λίγο πριν την εκκίνηση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας λοιπόν και με τα “μυαλά στα κάγκελα”.......πολιτικάντηδες και παπαγαλάκια των μμε πασχίζουν να σε πείσουν πως εάν δεν εκλεχθεί Πτδ, πηγαίνουμε σε Εθνικές εκλογές και ένα όχι “στανταράκι” αποτέλεσμα θα ωθήσει την Ευρώπη να μας διώξει από το Ευρώ , να μας κόψει τα δανεικά , θα ” τραβήξει πίσω το κεφάλαιο ” (να ούμε) και από τις πληροφορίες που καταφθάνουν παίζει και να......

Η πατρίδα βιώνει εφιαλτικές ώρες και το “παιχνίδι” αναμένεται να χοντρύνει....

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ!

Σε ένα απέραντο πεδίο βολής, βίας, τρομοκρατίας και επικίνδυνων ψυχοπαθητικών διλημμάτων που προέρχονται και εκπορεύονται απευθείας από το Μαξίμου, σχεδιάζονται από τους κρατικούς μηχανισμούς και εκτελούνται στο ακέραιο από τον ίδιο τον πρωθυπουργός της Ελλάδος, που ζει η χώρα και ο δυστυχισμένος λαός της.

Η πατρίδα βιώνει ....

Νομίζετε ότι τα γερμανοτσογλάνια θα παραδώσουν τόσο εύκολα την καρέκλα της εξουσίας;;;;;

Θα δούμε πολλά «ανεξήγητα» από τους προδότες που τρέμουν για την απώλεια της εξουσίας

Μέχρι τρομακτικές προβοκάτσιες, ίσως να ζήσουμε και αιματηρές …καταστάσεις. 

Εξάλλου μια ζωή με το παρακράτος αγκαλιά ήταν Όχι για το ευρώ η την δραχμή η την οπισθοδρόμηση όπως λένε αλλά για την διαπόμπευση τους. 

Γνωρίζουν ότι τυχόν απώλεια της εξουσίας, θα είναι και ο ......

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ .......ΒΙΝΤΕΟ...!!

844ε
Με 10 εκατ ευρώ λαδώθηκαν ελληνες πολιτικοί για προμήθεια Γερμανικών αντιεροπορικών! Κι οι αλήτες θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια!


Αυτή την φορά ο τηλέμπορας βουλευτής δεν ήταν με τον αδελφό του στις τηλεοπτικές οθόνες να διαλαλεί την σαβουροπραγμάτεια του,   και  να παπαγαλίζει μια κασέτα κινδυνολογίας, πατριδοκαπηλίας και αρχαιοκαπηλίας.  
Βρισκόμενος στο δελτίο .....

Γεωργιάδης: Μικρασιατική καταστροφή αν βγούμε από το ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνθήκες Μικρασιατικής καταστροφής θα επικρατήσουν στην Ελλάδα, αν βγούμε από το ευρώ, δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
«Εάν η Ελλάδα βρεθεί, λοιπόν, στο Grexit, αν η Ελλάδα βρεθεί στην ανάγκη, στην πίεση να βγει από το ευρώ, με τον τρόπο που περιγράφει η Goldman Sachs με το να κλείσει η Ευρωπαΐκη Κεντρική Τράπεζα τη στρόφιγγα, όπως έκανε στην Κύπρο, τότε υπάρχουν δύο επιλογές: 
Ή υπογράφεις μνημόνιο, όπως....

Βόμβα Καμμένου: «Ο Σαμαράς πήρε 9 φορές βουλευτή των ΑΝΕΛ χθες βράδυ»

kamenos autias
Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο στον Γιώργο Αυτιά σε σχέση με τον …
Πρωθυπουργό κύριο Σαμάρα και τις προσπάθειες που γίνονται σύμφωνα με όσα ο ίδιος καταγγέλλει να αλιεύσουν ψήφους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ειπε λοιπόν:
»Να πάψουν να πιέζουνε με οποιοδήποτε τρόπο. 
Υπάρχουν βουλευτές που .....

Μόνο τα ελληνικά ομόλογα «υποφέρουν», ενώ οι υπόλοιποι «προβληματικοί του νότου» παραμένουν ανέγγιχτοι.Τυχαίο....??

Εξαιρετικά ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες – εκτιμήσεις που έλαβε πριν από λίγη ώρα το «defence-point.gr» από πηγή εγνωσμένης αξιοπιστίας και ψυχραιμίας, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό χώρο.
Όταν ζητήθηκε η άποψη της πηγής για τα τεκταινόμενα, η απάντηση ήταν εξαιρετικά ανησυχητική. 
Μας μετέφερε κλίμα μεγάλης ανησυχίας για το τι κρύβει η στάση των εταίρων και δανειστών, ενώ κάποια καινοφανή χαρακτηριστικά της δεν προσφέρονται καθόλου για αισιοδοξία στη διαχείριση της κατάστασης.
Η τεράστια ανησυχία που ....

«ΑΛΕΞΗ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ (ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ)» ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ.

590_f1293a5cb81b86859df063b537745a01 (1)
pΜία 68χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, η κ. Μαρία Κωνσταντινίδη έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη. 

Σε μία αποστροφή του λόγου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, η 68χρονη, πρώην καθαρίστρια, πήρε το λόγο φωνάζοντας»

Τα λεφτά τα πήραν οι κλέφτες. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ !!! XANOYN TA ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ 120.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ 01/01/2015 !!!

bank-570-800x447
Από 1ης Ιανουαρίου καταργείται η προστασία πρώτης και κύριας κατοικίας, τελειώνει στην πράξη ο νόμος Κατσέλη, αλλάζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και οι πλειστηριασμοί θα γίνονται πλέον με τη διαδικασία fast track, στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας, ενώ το πλειστηρίασμα θα πηγαίνει πρώτα στις τράπεζες.

Έτσι, οι δανειολήπτες, όχι μόνο θα χάνουν τα σπίτια τους αλλά θα καταλήγουν και στη φυλακή για τα χρέη που έχουν στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, που δεν θα ικανοποιούνται με τα ακίνητα που.....

Είστε αξιοθρήνητοι και μόνο η κόλαση της τιμωρίας και της οργής ,που θα ξεσπάσει ,σας «αξίζει».

Είμαστε χρόνια θεατές στο « ίδιο έργο» της εκποίησης της ζωής μας και της χώρας και τώρα φτάσαμε στην «κόψη του ξυραφιού». Τώρα οι «πολιτικές» συμμορίες οφείλουν να το παίξουν «αντίπαλοι», όπως πάντα για να σώσουν το καθεστώς ,σώζοντας τα τομάρια τους. Τα ΜΜΕ τους πια «βγάζουν μάτι» για το ρόλο, που επιτελούν.
Παραχάραξαν την ιστορία, τον πολιτισμό τον ατίμασαν ,τις αξίες τις χλεύασαν. 
Ατίμασαν τη νοημοσύνη, στρέβλωσαν και ακρωτηρίασαν τη γλώσσα μας και τώρα θυσιάζουν έναν ολόκληρο λαό –και κυρίως τους νέους-στο βωμό ενός παράνομου χρέους, των «αγορών», της Ε.Ε και του ευρώ .
Η ύβρις αυτή δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία μας, κι η τιμωρία τους είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε, για να ανασάνει ελεύθερο αέρα ο τόπος.
Τώρα που οι λέξεις δε χωράνε....

ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ TON ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

Κάτι για το Μαράκι (Ρεπούση)

Επιπλέον τών κατωτέρω, έχω νά πώ ότι, μπαίνοντας στό επιβλητικό Δικαστικό μέγαρο , στή Μασσαλία , υπάρχει ένα άγαλμα, ύψους περί
τών τεσσάρων μέτρων, ΄μαρμάρινο, μέ δεμένα τά μάτια, κρατώντας
τήν ζυγαριά τής δικαιοσύνης στό ένα χέρι, καί στό άλλο, τό ξίφος τής τιμωρίας, καί στή βάση , μέ πηχιαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα, τό όνομα

«Θ Ε Μ Ι Σ»

Μαράκι, τι λένε αυτοί στο Yale;

Ντάξ´ οι παληοέλληνες, είναι γνωστή και .....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !! ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ .... (ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ)

Αυτή η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει σύντομα και τότε αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά της.

Οι τρεις πρώτες έννοιες (ανάπτυξη, επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις) χρησιμοποιούνται συχνά-πυκνά απ' τους πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν, εγώ πρόσθεσα την τέταρτη (κουραφέξαλα) που προσδιορίζει τις τρεις πρώτες.
Η πρόσθεση της λέξης "κουραφέξαλα" δεν έγινε τυχαία, δίνει τον τόνο της κοροϊδίας που μας κάνουν τα τελευταία χρόνια.
Εξηγούμαι:

Ανάπτυξη...

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ… ΤΙΠΟΤΑ!

Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ένα λαό, είναι να αγωνίζεται, να θυσιάζεται, να στερείται τα πάντα και στο τέλος να καταστρέφεται για ένα τίποτα, για ένα προδοτικό κατεστημένο που έχει ξεπουλήσει την χώρα, έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάθε φορά διαλαλεί με θριαμβευτικό τόνο πως μας έχει.. σώσει! 

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια....

Θα ανταμειφθούν ανάλογα!..

Το να προσπαθεί τόσο άκομψα και τόσο προκλητικά ο »πρωθυπουργός» της χώρας να εκφοβίσει και να εκβιάσει βουλευτές και κατ’ επέκταση τον λαό, για προσωπικό του πολιτικό (και ποιός ξέρει τί άλλο) όφελος,
..αποτελεί πολιτική παλιανθρωπιά πρώτης γραμμής…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! Η Εφορία κατάσχεσε επιδότηση σε κέντρο αποκατάστασης τυφλών για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ!

197.000 ευρώ ήταν η κρατική επιχορήγηση για το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) , την οποία κατάσχεσε η εφορία, προκειμένου να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, ύψους 250.000 ευρώ!
Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα η ευρωβουλευτής  Σοφία Σακοράφα, η οποία ανέφερε ότι η κρατική επιχορήγηση που έπρεπε να λάβει το 2014 ήταν ……..
……

Στις κάλπες με όπλο την κινδυνολογία...

Στις κάλπες με όπλο την κινδυνολογίαΟι αγωνιώδεις προσπάθειες για την εξασφάλιση των 180 βουλευτικών ψήφων που χρειάζονται  για την εκλογή ΠτΔ  συνεχίζονται και οι  παρασκηνιακές διεργασίες εντείνονται. 
Ομως στο Μαξίμου και στη Χαριλάου Τρικούπη  δεν τρέφουν αυταπάτες. 
Ξέρουν ότι η προεδρική εκλογή είναι  μια μάχη χαμένη εκ των προτέρων . Επικεντρώνουν λοιπόν τη στρατηγική τους  στις εθνικές εκλογές, εκεί όπου θα  κερδηθεί ή θα χαθεί ο “πόλεμος” για την εξουσία. Πιστεύουν ότι – 

Κρούγκμαν: Θυμωμένοι οι Έλληνες...

Η ελληνική δημοσιονομική κρίση ξέσπασε πριν από πέντε χρόνια και οι επιδράσεις της συνεχίζουν να προκαλούν σημαντική ζημιά στην Ευρώπη και στον κόσμο, τονίζει ο οικονομολόγος Paul Krugman σε άρθρο του στους New York Times.
Όπως υποστηρίζει ωστόσο, οι πραγματικά καταστροφικές επιπτώσεις από την Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με ό,τι μπορεί να φανταζόμαστε. «Η πραγματική καταστροφική επίπτωση της ελληνικής κρίσης, ήταν ο τρόπος με τον οποίο αλλοίωσε την οικονομική πολιτική, καθώς σοβαροί (υποτίθεται) άνθρωποι ανά τον κόσμο, έσπευσαν να μάθουν τα λάθος συμπεράσματα. 

Τώρα η Ελλάδα φαίνεται να ....

«ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΙΠΕΔ» ..

Ο Α. Τσίπρας δεσμεύθηκε για επανέλεγχο των συμβάσεων ιδιωτικοποίησης, όχι όμως και για ακύρωσή τους. Ο Π. Λαφαζάνης, σε αντίθεση με τον Ν. Παππά, έκανε λόγο για την πιθανότητα μονομερών ενεργειών

ΤΑΙΠΕΔ

Συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.  Στη συνάντηση κυριάρχησε το ζήτημα της παραχώρησης του Ελληνικού από το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιωτική εταιρεία.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε για μια φορά ακόμα την ……

Νέα στοιχεία για τα CDS από τον Καμμένο – μήνυμα για εκλογές.

Νέα στοιχεία για τα CDS από τον Καμμένο - μήνυμα για εκλογέςΚορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ Πάνος Καμμένος επαναφέρει το ζήτημα των CDS φέρνοντας νέα στοιχεία στην εισαγγελεία. Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε πως η κυβέρνηση τελείωσε και πάμε σε εκλογές.
«Μετά από τρία χρόνια έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση των CDS. 
Ο εισαγγελέας κ. Κορέας έχει παραδώσει την υπόθεση σε νέους εισαγγελείς. 
Σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. 
Η μία και μόνη εξεταστική που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ».
Ερωτηθείς για τον αν .....

Πραξικοπηματική παρέμβαση Γιούνκερ – ράπισμα σε Τσίπρα.

ΓιούνκερΠαρέμβαση που θυμίζει καθεστώς αποικίας πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καλώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν «ακραίες δυνάμεις» αλλά να διατηρήσουν στην εξουσία «γνωστά πρόσωπα».
Σύμφωνα με ανάλυση του EU Observer, o πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (τον οποίο είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας) φωτογράφισε ως …

Καλό είναι να τους επιστρέψουμε τον εκβιασμό. Αυτοί έχουν κάθε λόγο να φοβούνται…

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές και διεξοδικά:

α). Τη ΦΡΙΚΗ δίχως ΤΕΛΟΣ αυτής της κυβερνητικής εγκληματικής συμμορίας του 4ου Ράιχ…

β). Τη φρενοβλάβεια του ΨΕΥΔΟΥΣ αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού-ανδρείκελου: Αντώνη Σαμαρά…

γ). Την παράνοια και τη γελοιότητα του κινδυνολογικού κυνισμού της…
δ). Τη σχιζοφρενική της κακοήθεια στο να χλευάζει προσβλητικά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και να τον εμπαίζει βάναυσα και ασύστολα…

Ποιοί προκάλεσαν στούς Ἕλληνες τήν μεγαλυτέρα καταστροφή;

Ποιοί προκάλεσαν στούς Ἕλληνες τήν μεγαλυτέρα καταστροφή;
Και τώρα ας αναλογιστούμε… Ποιοι προκάλεσαν την μεγαλύτερη καταστροφή και λεηλασία της χώρας από τότε που μας …«απελευθέρωσαν» οι «σύμμαχοι»; 

Οι Τούρκοι ή αυτοί που μας μάθαιναν να μισούμε τους γειτονικούς λαούς με εντολή των ξένων; 

Οι Γερμανοί ή οι «σύμμαχοί» που προκάλεσαν την καταστροφή της οικονομίας και τον εμφύλιο μετά το 1940; 

Οι «σύμμαχοι» μας έμαθαν να μισούμε .....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.. 

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας – Πως η Goldman Sachs Παγίδευσε Την Ευρώπη.

Το πραξικόπημα της Goldman Sachs που απέτυχε στην Αμερική έχει σχεδόν πετύχει στην Ευρώπη – μια μόνιμη, αμετάκλητη, αμετάβλητη διάσωση των τραπεζών ανειλημμένη από τους φορολογούμενους. Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο Henry Paulson, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 700 δις δολλαρίων για τη διάσωση των τραπεζών από το Κογκρέσο. 

Για να το καταφέρει, έπεσε στα γόνατα και απείλησε ότι θα καταρρεύσει ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ότι θα επιβληθεί στρατιωτκός νόμος. 

Η διάσωση ήταν να γίνει μια φορά. 

Η έκκληση του Paulson για ένα μόνιμο ταμείο.....

Ο καιρός γαρ εγγύς..

ψαλίδι σχοινί

Ο καιρός γαρ εγγύς (ή τα αδιέξοδα της «νέας 

μεταπολίτευσης»)

Του Γιώργου Καραμπελιά

Όσοι στη μακρά διάρκεια της μεταπολίτευσης υπήρξαμε μόνιμοι και σταθεροί επικριτές μιας εποχής ψεύδους, μεταμορφισμού, συλλογικών αυταπατών και ανενδοίαστης απάτης, βρισκόμαστε διχασμένοι ανάμεσα στη χαρά και τη λύπη. Χαρά γιατί επιτέλους αυτό το σύστημα βαδίζει στην έξοδό του από την ιστορία και έχουμε την αίσθηση ότι δικαιώθηκε μια ανυποχώρητη και συστηματική αντίθεση σε αυτό και, ταυτόχρονα, μια βαθύτατη λύπη γιατί αυτή η έξοδος πραγματοποιείται μέσα από μεγάλες καταστροφές για τη χώρα.

Πολλοί μας καλούν να πανηγυρίσουμε γιατί, επιτέλους, η περίοδος αυτή τελειώνει και εμείς όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι αλλά και επιβεβαιωθήκαμε στις προβλέψεις μας. 

Δεν συμφωνούμε με μια τέτοια λογική, διότι....

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; Η ευρωζώνη ετοιμάζεται για επιβολή κουρέματος στις καταθέσεις προς όφελος των τραπεζών.

Οι ελλείψεις του τραπεζικού κεφαλαίου στην ευρωζώνη συνολικού ύψους σχεδόν € 25 δισεκατομμυρίων, όπως προσδιορίστηκαν από τα τεστ αντοχής της ΕΕ, είναι «μόνο η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε την Τετάρτη o Ignazio Angeloni, μέλος του εποπτικού συμβουλίου της ΕΚΤ. Μιλώντας στη Ρώμη, o Angeloni δήλωσε ότι η ΕΚΤ θα αρχίσει σύντομα εκτιμήσεις για τη συνολική κερδοφορία των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Ο ένας μετά τον άλλο παραδέχονται ότι η κατάσταση των συστημικών τραπεζών στην ευρωζώνη είναι σε άθλια χάλια. Με πρώτες βεβαίως εκείνες της Ελλάδας. 


Ξέρετε εκεινες που επισήμως οι Σαμαροβειζέλοι και ο Τσίπρας μας διαβεβαιώνουν ότι "πέρασαν" τα τεστ αντοχής, αλλά η αλήθεια είναι ότι απέτυχαν 3 από τις 4.

Η δραματική επιδείνωση .......

Πανίσχυρη επίθεση των διεθνών κερδοσκόπων....Πεταχτε τους έξω με τις κλωτσιές τώρα !!!

Ενώ βιώνουμε μία απίστευτη τρομοκρατία της Ελλάδας, με μία πανίσχυρη επίθεση των διεθνών κερδοσκόπων, οι οποίοι προσπαθούν να υποχρεώσουν τους εγχώριους μικρούς μετόχους στο ξεπούλημα των μετοχών τους, έτσι ώστε αφενός μεν να τις αγοράσουν οι ίδιοι σε εξευτελιστικές τιμές, αφετέρου να απαξιώσουν όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, μία άλλη δύστυχη χώρα, η Ουκρανία, ευρίσκεται επίσης στο μάτι του κυκλώνα - αποτελώντας τη διελκυστίνδα των αντιπαραθέσεων της Γερμανίας και των Η.Π.Α, με τη Ρωσία.

Ευτυχώς για την Ευρώπη, ένας .....

Ραχήλ Μακρή: Δύο τυχοδιώκτες κυβερνάνε τη χώρα (βίντεο)

Ραχήλ Μακρή: Δύο τυχοδιώκτες κυβερνάνε τη χώρα (βίντεο)«Δύο τυχοδιώκτες κυβερνούν τη χώρα και την έχουν παίξει στα ζάρια», είπε η Ραχήλ Μακρήκαλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Η ανεξάρτητη βουλευτής ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 


Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ζ.Κ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΡΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ...

Η ΕΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ
Απροκάλυπτη επέμβαση στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κομισιόν, J.C. Juncker, καλώντας ουσιαστικά τους Έλληνες να ψηφίσουν σε ενδεχόμενο εκλογών... τον Αντ. Σαμαρά και τον Ευ. Βενιζέλο.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην αυστριακή δημόσια τηλεόραση, ο κορυφαίος αξιωματούχος της ΕΕ κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν «ακραίες δυνάμεις» καθώς ο ίδιος θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα» στην εξουσία! 

  
«Νομίζω ότι οι ......