Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Εγώ, το δεκανίκι της διαπλοκής..


Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής έγινα πολιτικός χάρη στην διαπλοκή, έχω την καρέκλα μου χάρη στην διαπλοκή, είμαι απολογητής της διαπλοκής, προβάλλομαι από την διαπλοκή, για την διαπλοκή.

Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής...
έλεγα στο πόπολο να παίζει στο Χρηματιστήριο, αλλά έδινα στην διαπλοκή την εσωτερική πληροφόρηση.

Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής δεν θέλω να λειτουργεί η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία για να αγοράζουμε συχνότερα νέα προϊόντα ακριβότερα με το δωράκι μου.

Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής όταν......

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

http://ena1.org/wp-content/uploads/vouli-esxatiprodosia.jpgΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΧΡΟΝΟΣ 87,5

Βασίλης Νικόπουλος: Έλληνες πολιτικοί έχουν πράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εξακολουθητικώς

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

«Την τελευταία 5ετία έχουμε προγραμματισμένες παραβιάσεις του Συντάγματος»

«Οι δύο κυβερνήσεις, του Παπανδρέου και του Σαμαρά, ήταν οι δύο κυβερνήσεις που κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία την οποία κατοχυρώνει στο άρθρο 1 το Σύνταγμά μας. Ψηφίζοντας τα μνημόνια παρεχώρησαν στους δανειστές –όχι σε κράτη- την κυριαρχία»

«Ο Ποινικός Κώδικας μιλάει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας: αυτοί έχουν πράξει αυτό το έγκλημα εξακολουθητικώς, αφού παραχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους. 


Εσχάτη προδοσία με απλά λόγια, όταν τα βασικά όργανα του κράτους, στερούνται του δικαιώματος ......

Ε.Λ.Ε.: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ. ΤΟ 70,3% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1994 ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 6,3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

«Το 70,3 % του συνόλου του ελληνικού δημόσιου χρέους αφορούν τόκους και αυτό από μόνο του αποτελεί τον ορισμό του επαχθούς και επονείδιστου χρέους», όπως αναφέρθηκε στη Γερουσία της Βουλής κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε το στοιχείο σοκ ότι μέχρι το 1994 το δημόσιο χρέος είχε αποπληρωθεί ήδη 6,3 φορές πάνω από το αρχικό! 

Πρόκειται για μια συνεχή αφαίμαξη του ελληνικού λαού που δεν επιτρέπει καμία ανάπτυξη στη χώρα παρά μόνο συντηρούσε τη …….διεφθαρμένη πολιτική και όχι μόνο ελίτ, η οποία χρησίμευε πάντοτε σαν θεματοφύλακας των ξένων συμφερόντων.
Συνεχίστηκαν στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής οι τοποθετήσεις για το δημόσιο χρέος, στο πλαίσιο της συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας» για το λογιστικό και νομικό του έλεγχο.
Ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης, ανέφερε ..

Τὸ μνημόνιον δὲν ἀπέτυχε… Ἀντιθέτως! Πέτυχε σὲ ὅλα!

Τὸ μνημόνιον δὲν ἀπέτυχε... Ἀντιθέτως! Πέτυχε σὲ ὅλα!Τὸ Μνημόνιο δὲν ἀπέτυχε, τοὐναντίον – ἐπέτυχε ἀπολύτως τὸν στόχο του. 

Στόχος ἡ ἐσωτερική ὑποτίμηση, συστηματικά νὰ φτωχήνουν τὴν ἑλληνικὴ κοινωνία. Ἀσφαλῶς τὸ γνωρίζουν.

 Ἁπλῶς, προσπαθοῦν μὲ τεχνάσματα προπαγάνδας νὰ παραπλανήσουν τὸν κόσμο ὥστε νὰ μὴν ἐξεγερθῇ λόγῳ τοῦ ἀδιεξόδου ποὺ καθημερινὰ ἐπιδεινώνεται. 

Τὸ καζάνι βράζει καὶ ἡ κοινωνία ἀνεβάζει θερμοκρασία καὶ πίεση.

Ἡ συμμορία τοῦ ιερατείου... ἐπέβαλε στὴν Ἑλλάδα τὸν ἀπόλυτο παραλογισμὸ τῆς λιτότητας ὡς λύση, ποὺ εἶναι ὡσὰν νὰ ὑποβάλῃς ἕνα λιπόσαρκο παιδὶ τῆς Αἰθιοπίας σὲ ...

Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο, ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτει.....

Είχε ο Θεοδωράκης σύμβαση 3εκ. ευρώ με την ΕΡΤ; Ερώτηση – φωτιά του Νικολόπουλου.

Νίκος Νικολόπουλος: Πολιτικός Αρχηγός, πρώην συμβασιούχος της ΕΡΤ με αποδοχές 3 εκατομμυρίων ευρώ!
Το ερώτημα εάν ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης για την εκπομπή του στην ΕΡΤ είχε σύμβαση 3 εκ. ευρώ, θέτει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Επικρατείας ο βουλευτής Αχαΐας και Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας ταυτόχρονα να κατατεθούν οι σχετικές συμβάσεις και τα αντίστοιχα τιμολόγια-αποδείξεις.
Εάν οι συμβάσεις δεν ήταν στο όνομα του κ. Θεοδωράκη αλλά σε εταιρεία παραγωγής, ζητά ....

Πρώην διοικητής της Bank of England – Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ σε 3 χρόνια θα έχει σωθεί.

Μετά από 2,5 – 3 έτη, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να έχει αποκτήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία με ταυτόχρονη μείωση της ανεργίας
dioikitis
Μετά από 2,5 – 3 έτη, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να έχει αποκτήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία με ταυτόχρονη μείωση της ανεργίας
Υπάρχει τρόπος για να αναπτυχθεί ταχύτατα η ελληνική οικονομία, υποστηρίζει ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας (Βank of England), Meryvn King.

Yπενθυμίζεται εδώ ότι ο Meryvn King διετέλεσε επικεφαλής της ΒΟΕ για 10 ολόκληρα χρόνια, από το 2003 έως και το 2013.

Τι προτείνει;.....

«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ! ΟΥΣΤ....!!!

«Συντονιστικό Γραφείο» κατά της κυβέρνησης ετοιμάζουν οι καναλάρχες!

ΠΟΙΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ… ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έφερε το νόμο για τον «βασικό μέτοχο» (με πρωταγωνιστή το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο) οι θιγόμενοι –κατά Καραμανλή- «καναλάρχες» στα πλαίσια της λυσσαλέας αντίδρασής τους έφτασαν μέχρι του σημείου να οργανώσουν στις Βρυξέλλες ειδικό «Γραφείο» αντιμετώπισής του στην Κομισιόν!
Μάλιστα σε αυτό το ειδικό «Γραφείο» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο αφενός δημοσιογράφοι εντεταλμένοι των αφεντικών και αφετέρου μέχρι και γνωστός και από κυβερνητική θητεία ευρωβουλευτής!
«Χρηματοδότης» ήταν....

Ο Πούτιν διακήρυξε ότι πρόθεσή του είναι να πετάξει έξω τους Ροτσιλδ από την Τράπεζά του και να την εθνικοποιήσει.

...οι μοναδικές Κεντρικές Τράπεζες στον πλανήτη που ΔΕΝ ανήκουν στους Ροτσιλδ, είναι αυτές της Συρίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας (Ήταν κι της Λιβύης, μέχρι τη στιγμή της «Αραβικής άνοιξης made in USA)

Καμμένος: Αν δεν τηρήσουμε τις κόκκινες γραμμές που έβαλε ο λαός θα πάμε σε ρήξη - ΒΙΝΤΕΟ, ολόκληρη η συνέντευξη...

Καμμένος: Αν δεν τηρήσουμε τις κόκκινες γραμμές που έβαλε ο λαός θα πάμε σε ρήξη - ΒΙΝΤΕΟ
«Η εντολή του ελληνικού λαού είναι ότι είτε θα συμφωνήσουμε με τις κόκκινες γραμμές τις οποίες έχει βάλει ο ελληνικός λαός ή θα πάμε σε ρήξη», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «στον ενικό» στο Star.
«Εμείς δεν κοροϊδέψαμε τον ελληνικό λαό, πήραμε λαϊκή εντολή. Οι Έλληνες δεν μας είπαν να πάτε να κάνετε την κυβέρνηση Σαμαρά. Να παίρνετε νομοσχέδια και να τα μεταφράζετε, μας είπε αποκτήστε την εθνική κυριαρχία στη χώρα, σταματήστε την εσωτερική υποτίμηση και τη συνεχή εξαθλίωση των συνταξιούχων και των εργαζομένων», είπε ο Π. Καμένος.
«Σταματήστε τη συνεχή εξαθλίωση των επιχειρήσεων οι ......