Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Βρέθηκαν 6 εκατ.ευρώ σε λογαριασμούς του Γ.Καρατζαφέρη στο εξωτερικό που εμπλέκονται με τα AS332 Super Puma!!!

Νέο σοκ για την ΝΔ καθώς σε λογαριασμούς στο εξωτερικό, του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη εντοπίστηκαν περίπου 6 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες, οι οποίες εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα!
Μεγάλο χτύπημα στη ΝΔ που...
φέρνει ακόμα πιο κοντά τις εκλογές αλλά όλο και με πιο δυσμενείς όρους για το κυβερνητικό κόμμα αποτελούν οι εξελίξεις με τις αποκαλύψεις για την είσπραξη μιζών από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη από την πώληση τεσσάρων ελικοπτέρων έρευνας-διάσωσης AS332 Super Puma της γαλλικής εταιρείας Aerospatiale που στην Ελλάδα αντιπροσωπευόταν από την εταιρεία Kestrel.

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα μπορεί να βρεθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των Ορκωτών Λογιστών για λογαριασμό της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής.

Σε λογαριασμούς στο εξωτερικό .....

Η κυβέρνηση φέρνει το νέο Σύνταγμα που επιβάλει η τρόϊκα!

Αν είναι αυτές οι αλλαγές στο Σύνταγμα που σύμφωνα με πληροφορίες στα ΜΜΕ σκοπεύει να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, τότε είναι προφανές ότι πρόκειται για αλλαγές που επιβάλουν οι δανειστές, προκειμένου να ελέγχουν την Ελλάδα απρόσκοπτα.

Συγκεκριμένα...

σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση, με πρωτοβουλία της ΝΔ, σκοπεύει να φέρει, μεταξύ των άλλων και τις εξής συνταγματικές αλλαγές:

1) Εκλογή του ΠτΔ από το λαό. Αυτό, εκ πρώτης όψεως ακούγεται καλό. Όμως .....

Το μέλλον του πλανήτη αποτυπωμένο σε χάρτη της Νέας Τάξης! Παγκόσμιος χάρτης-σοκ του 1941 δείχνει το μέλλον του πλανήτη!

Αν είστε καλοί γνώστες της ιστορίας του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα και εξακολουθείτε να είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω μας, ο χάρτης με το κείμενο που ακολουθεί θα σας φέρει πάρα πολλούς συνειρμούς. Πολλοί από σάς ίσως και να τον βρουν ανατριχιαστικά προφητικό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πάντα υπέρ της Τουρκίας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πάντα υπέρ της Τουρκίας
Στα δύο προηγούμενα άρθρα μας αναφερθήκαμε στο αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η Τουρκία σε πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο διεθνών σχέσεων και Διεθνούς Δικαίου. 

Μάλιστα, αναφέραμε ότι η επίδειξη δύναμης που κάνει η Τουρκία στην ΑΟΖ της Κύπρου, παραβιάζοντας βάναυσα το Διεθνές Δίκαιο και θέτοντας σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή της πορεία αλλά και τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Κορέα, τη Γαλλία και τις 28 χώρες της Ε.Ε., είναι απόδειξη της αδυναμίας και του αδιεξόδου που αναφέραμε παραπάνω.

Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τύχη και η πορεία ενός τόπου και μιας χώρας του μεγέθους της Κύπρου και της Ελλάδας, με τη συγκεκριμένη γεωγραφική θέση και μέγεθος, ιδιαίτερα κάτω....

ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΤΟΞΟ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΤΟΞΟ» ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!
Αφού οι Τούρκοι πάτησαν γερά το πόδι τους σε Αλβανία και Αδριατική... 

Με το πρόσχημα υπογραφής με το Δήμο Ιωαννιτών, επιχειρηματικών και τουριστικών συμφωνιών, επιχειρούν μέσω Εγνατίας και

Αεροδρομίου τον έλεγχο από Νότο των Βαλκανίων

Κρύβει παγίδες η «διπλωματία των πόλεων» 

• Έντονος προβληματισμός, αλλά και πολλά ερωτηματικά που ζητούν απάντηση, διαδέχονται τους «πανηγυρισμούς» της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων για την επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στα Γιάννενα και τις ελπίδες- που για δεύτερη φορά καλλιεργούνται- για ... αθρόα προσέλευση Τούρκων τουριστών στην Ήπειρο. 

Τα όσα δημόσια ειπώθηκαν περνούν πλέον σε δεύτερη μοίρα, καθώς η Τουρκική διπλωματία είχε κάθε λόγο να μην .....

Θέλουν νά νά μπεῖ ἡ διδασκαλία τοῦ ὁλοκαυτώματος (τῶν Ἰσραηλινῶν κι ὄχι τῶν Ἑλλήνων!...) στήν δημόσια ἐκπαίδευση τῶν Ἑλλήνων Ὀρθοδόξων!

Θέλουν νά νά μπεῖ ἡ διδασκαλία τοῦ ὁλοκαυτώματος (τῶν Ἰσραηλινῶν κι ὄχι τῶν Ἑλλήνων!...) στήν δημόσια ἐκπαίδευση τῶν Ἑλλήνων Ὀρθοδόξων!

Σᾶς δημοσιοποιοῦμε ἀπόσπασμα τῆς ἐπιστολῆς πού ἐστάλη ἠλεκτρονικά στά Δημόσια Ἑλληνικά Γυμνάσια καί Λύκεια τῆς πατρίδας μας.

Σημειώνουμε ὅτι εἴμαστε πάντοτε ὑπέρ τῆς ἀλήθειας καί ὑπέρ τῶν ἱστορικῶν γεγονότων καθώς συνέβησαν. 

Σημειώνουμε ὅμως ἐπίσης, πώς σέ καιρούς χαλεπούς ὅπου βάλλεται ἡ πατρίδα μας πανταχόθεν-ἡ Ὀρθοδοξία, ἡ Ἱστορία, ἡ οἰκονομία, τά κοινωνικά ἤθη, ἡ ἐθνική ταυτότητα, ὁ ἐθνικός πλοῦτος, ἡ ἐθνική ἀκεραιότητα καί κυριαρχία καί γενικά ὅ,τι μᾶς ἀφορᾶ ὡς Ἕλληνες καί Ὀρθόδοξους-δέν .....

ΔΡΟΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

ΑΠΤΟΗΤΗ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

Διεθνολόγος-Στρατιωτικός Αναλυτής. Ειδικός σε θέματα ΝΑΤΟ-Ασύμμετρων απειλών-Τρομοκρατίας και παγκόσμιας ασφάλειας.

Απτόητη η Άγκυρα συνεχίζει την ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά της απέναντι σε Αθήνα και Λευκωσία με σταθερή έμφαση στις αεροναυτικές της δυνάμεις οι όποιες ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο υπερτερούν σε πολύ υπολογίσιμο βαθμό(πλην του Ισραήλ).

Στην διάρκεια των τελευταίων ημερών πέραν της συνεχιζόμενης θρασύτατης παρουσίας ......

Καιάδα των Σπαρτιατών......Σκοτώνουν Τους Υπερήλικες! Υπάρχει Εντολή…

Καταγγέλλει Πρώην Υπουργός Υγείας…

Στους υπερήλικες ασθενείς να μη δίνετε ακριβά φάρμακα ή συσκευές!
Το στυγνό, απάνθρωπο πρόσωπο της εξουσίας ξεσκεπάζει η φοβερή καταγγελία του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού. 


Και για να το λέει ένας καρδιολόγος, και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής, η υπευθυνότητα του οποίου είναι πασίγνωστη, δεν μπορεί να ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ! Βούλτεψη: Ο κόσμος δεν το έχει δει αλλά έχουμε ανάπτυξη.

«Κατευθυνόμαστε προς την έξοδο, γιατί μέχρι τώρα όπως έχω πει, 
το μόνο που κάναμε ήταν οι συμφωνίες εισόδου σε μνημόνια.

Τώρα πάμε για συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο» τόνισε η Σοφία Βούλτεψη σε χαιρετισμό της στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακών Εφημερίδων αφού όπως υπογράμμισε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα ποία για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η χώρα μας έχει… ανάπτυξη.

«Ναι, δεν το έχει δει ο κόσμος ακόμη, όμως .....

Η ΕΛΛΑΔΑ ετοιμάζεται να δώσει ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Άντε 15 ημέρες υπομονή και θα δούμε ¨φοβερά πράγματα¨…

Κάποιοι αποφάσισαν να ανατρέψουν την ιστορία για το ¨καλό της ανθρωπότητας¨

Λέτε να φύγουμε από το κακό ή να πάμε σε μεγαλύτερο κακό;

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» δηλώνει όταν ερωτάται για το Σχίσμα του 1054 (που διαίρεσε τον Χριστιανισμό σε Καθολικισμό και Ορθοδοξία), πως η αποκατάσταση της διάσπασης της και η επανένωση της Εκκλησίας συνιστά μεγάλο καθήκον της εποχής μας.

¨Σε σχέση με το Σχίσμα του 1054, ο κ. Βαρθολομαίος σημειώνει πως....