Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Όταν το νέο μνημόνιο… βαπτίζεται τεχνική παράταση!

Την τεχνική παράταση του Ελληνικού προγράμματος για λίγες βδομάδες αναμένεται να αποφασίσει σύμφωνα με αξιωματούχο της Ευρωζώνης, την προσεχή Δευτέρα το Εurogroup με δεδομένη την ασφυκτική πίεση του χρόνου. 

Σύμφωνα πάντα με τον αξιωματούχο της ευρωζώνης...

Μα εγώ είμαι Έλληνας ΡΕ!!!!!

                      
Μα εγώ είμαι ....

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για έναν ολόκληρο χρόνο, αθέτησε ο ιδιώτης ανάδοχος την Σύμβαση! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ιλιγγιώδες πρόστιμο των… 15 ευρώ (!) του...επέβαλλαν για το φιάσκο στο Taxisnet!

ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ «κρασαρίσματος»;

Ως πότε θα δουλεύετε τον λαό – υποζύγιο;


Διαβάζουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ…

Απεργία διαρκείας ξεκινούν από τη Δευτέρα οι δικηγόροι.

Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και οι δικηγόροι της Αθήνας με απόφαση του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην ίδια απόφαση...
κατέληξαν και οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων όλης της χώρας.

Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για ......

Απίστευτο! Θα κυνηγούν τους Έλληνες για χρέη προς το Δημόσιο στο νοσοκομείο στις φυλακές και στο εξωτερικό!

Δεν έχουν το Θεό τους πλέον στην Ελληνόφωνη κυβέρνηση, που έχουν εξελιχθεί σε φορολοξική "Ιερά Εξέταση" αφού θα κυνηγούν κάποιον που χρωστάει στο Δημόσιο ακόμα και εάν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ή βρίσκεται στη φυλακή! 

Δεν σώζεται δε ούτε εάν...
βρίσκεται στο εξωτερικό!

Προφανώς ο σχεδιασμός της Ελληνόφωνης εθνοκτόνου κυβέρνησης μαζί με τους νεοταξίτες ελεεινούς δανειστές, είναι να....

Οι Γερμανοί είναι "φίλοι" μας! 1944: 550 κατεστραμμένα χωριά - 1,5 εκατ. άστεγοι χωρίς τροφή - 70 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που περιέχονται σε απόρρητη έκθεση της CIA με βάση πληροφορίες Ελλήνων αξιωματικών τον Μάρτιο του 1944.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και δεν υπάρχουν λόγια να...
περιγράψουν τα εγκλήματα πολέμου και τις θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα.....

Νταβούτογλου: «Να μοιραστούμε τον ενεργειακό πλούτο» Τι λες ρε μογγόλε;;

Έκανε σαν να μην καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι καθημερινές προκλητικές πτήσεις τουρκικών μαχητικών που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας, οι «κρουαζιέρες» τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο , τα παιχνίδια αποσταθεροποίησης στην Θράκη, ο Αχμέτ Νταβούντογλου παρουσιάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ, ως.......

Το OTE My Wifi δεν βλέπετε ότι FONεύει το προσωπικό απόρρητο;

Η νέα υπηρεσία του ΟΤΕ «ΟΤΕ My WiFi»αποκαλύπτει τη θέση ενός συνδρομητή όταν συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω άλλου ασύρματου σημείου. 

Ο ΟΤΕ το διαφημίζει ότι...
τα WiFi συστήματα και οι δρομολογητές (routers) των συνδρομητών που είναι στο πρόγραμμα θα είναι ανοιχτά για τους άλλους συνδρομητές του προγράμματος όπως ....

Πάνε για ελεγχόμενη έκρηξη με τρόικα....

Πάνε για ελεγχόμενη έκρηξη με τρόικαΟ οδικός χάρτης για συμφωνία με την τρόικα και παράταση του Μνημονίου και το σενάριο παντρέματος με την προεδρική εκλογή.
Με τη συμφωνία να είναι τόσο κοντά όσο και μακριά και το κλίμα στα ευρωπαϊκά όργανα παγωμένο, η Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τις αγορές από τώρα και μέχρι την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων τεχνικών και πολιτικών διαδικασιών για την διαμόρφωση της επόμενης ημέρας. Οι διαρκείς καθυστερήσεις στο πρόγραμμα, η πολιτική απομόνωση από τη Γερμανία και η επιφυλακτική στάση του ΔΝΤ είναι ……

Οι δανειστές βγάζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναθεωρούν το Σύνταγμα ....!!!

Έχουμε υποθέσει εδώ και αρκετό καιρό, ότι κυβέρνηση και τρόϊκα τα έχουν βρει σε όλα και παίζουν ένα ακόμα γνώριμο θέατρο εκφοβισμού του ελληνικού λαού. Το συνηθισμένο θέατρο καταλήγει πάντα σε πιεστικές ημερομηνίες, όπου την τελευταία στιγμή έρχονται όλες οι απαιτήσεις των δανειστών με ένα άρθρο και οι βουλευτές δήθεν αναγκαστικά ψηφίζουν, για το καλό του λαού φυσικά.
Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα κατέστη μία χώρα χωρίς…

«Τελεσίγραφο» από τρόικα στην Ελλάδα.

Η τρόικα απειλεί να διακόψει την παροχή ρευστότητας προς την Ελλάδα, εάν δεν επέλθει συμφωνία αξιολόγησης μέσα στο 2014, υποστηρίζει η γερμανική οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που χαρακτηρίζεται «αποκλειστικό» και βασίζεται σε πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και την Αθήνα, η τρόικα προειδοποιεί ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα διακοπεί η χρηματοδότηση. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα σταματήσει η ροή της ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προς τις ελληνικές τράπεζες που αποτελεί το «νευρικό σύστημα» της οικονομίας. Σε αυτήν την περίπτωση οι ελληνικές τράπεζες δεν θα είχαν……

Ποντάρουν οι ΗΠΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ για να «επαναφέρουν» την ΕΕ;

 Μεγάλο ενδιαφέρον έχει ανάλυση που έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή «δεξαμενή σκέψης» (think tank) STRATFOR των ΗΠΑ, η οποία ασχολείται με τις «ζυμώσεις» σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που έχουν αναδείξει πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι στο παρελθόν θα ήταν απλώς αδιανόητο να διεκδικούσαν πρωταγωνιστικό πολιτικό ρόλο στις χώρες από όπου προέρχονται.
Στο πλαίσιο αυτό της ανάλυσης που έχει τίτλο «Ευρώπη: Όταν το αδιανόητο γίνεται πιθανό» (Europe: When the Unthinkable Becomes Possible), που θα διαβάσουν ολόκληρη σε γειτονική ανάρτηση, εκτεταμένη αναφορά γίνεται και στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, όπου δυο σημεία της ανάλυσης δίνουν την αίσθηση ότι «κάτι τρέχει» με την αμερικανική οπτική απέναντι στην ευρωπαϊκή οικονομική κρίση:

Τρόικα: Δεν μας προβληματίζει ο Τσίπρας. Και ο Σαμαράς τα ίδια έλεγε αλλά έστρωσε...

Οι δανειστές και εταίροι μας παραδίδουν τούτες τις μέρες ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού. 
Παίζουν καταφανώς σκληρό πολιτικό παιγνίδι, γεμάτο προφάσεις και εμφανείς επιδιώξεις. 
Διέσυραν την κυβέρνηση, εξευτέλισαν τη Βουλή και προκάλεσαν βάναυσα τον κόσμο αποδεικνύοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο το ποιος πραγματικά κυβερνάει αυτή τη χώρα.
Η τρόικα και οι ξένοι τοκογλύφοι είναι αυτοί που νομοθετούν, ακόμα και για ζητήματα τεχνικής φύσεως, όπως η περιβόητη τροπολογία για τις εκατό δόσεις, ενώ η κυβέρνηση και η ελληνική Βουλή απλά ……

Άγιος Νικόλαος Αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας, ο Θαυματουργός!

Χρόνια Πολλά στις/στους εορτάζοντες! 
Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε τον 3ο αιώνα μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας, από γονείς ευσεβείς και πλουσίους και έδρασε την εποχή των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού (284 - 304 μ.Χ.), Μαξιμιανού (286 - 305 μ.Χ.) και Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Σε νεαρή ηλικία...
έμεινε ορφανός και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. 

Αλλά ο Νικόλαος, εμπνεόμενος από φιλάνθρωπα συναισθήματα, διέθετε την περιουσία του για να ανακουφίζει άπορα, ορφανά, φτωχούς, χήρες, στενοχωρημένους οικογενειάρχες.

Ένας μάλιστα, θα διέφθειρε τις τρεις κόρες του, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα. 

Όταν το έμαθε αυτό ο Νικόλαος, μυστικά σε τρεις νύκτες εξασφάλισε την προίκα των τριών κοριτσιών, αφήνοντας 100 χρυσά φλουριά στην κάθε μία. 

Έτσι, οι τρεις κόρες αποκαταστάθηκαν και γλίτωσαν από βέβαιη διαφθορά.

Στην συνέχεια αφιερώθηκε στον......

Το Μαξίμου εκβιάζει κυβερνητικούς και ανεξάρτητους βουλευτές. Αν ψηφισετε Πρόεδρο, ψηφίστε προϋπολογισμο και νέα μέτρα!

Αν θέλετε να παραμείνετε βουλευτές ώς το 2016, υπάρχει συνυπευθυνότητα όχι μόνο στο θέμα του ΠτΔ αλλά και στην υιοθέτηση των νέων μέτρων, ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε η κυβέρνηση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό…