Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μια συστηματική παραπληροφόρηση του κοινού σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες της χώρας..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.

Υπάρχει διατροφική επάρκεια στην Ελλάδα;

elia11
Μύθος η διατροφική εξάρτηση της Ελλάδας από άλλες χώρες
Ίσως τα πιο δημοφιλή σλόγκαν τον καιρό της κρίσης να είναι τα εξής: 
«Η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα» ή 
«Αν πάψουν οι εισαγωγές, τελειώσαμε, θα πεινάσουμε». 
Οι παραπάνω φράσεις, εκτός από ενδείξεις εθνικής μειονεξίας, μαρτυρούν και ένα τεράστιο έλλειμμα πληροφόρησης ή, καλύτερα, μια συστηματική παραπληροφόρηση του κοινού σχετικά με.....

Tελείωσαν ολοκληρωτικά και τους Δημ. Υπαλλήλους! Διπλό χτύπημα της τελευταίας στιγμής για τους δημόσιους υπάλληλους...

Διπλό χτύπημα της τελευταίας στιγμής για τους δημόσιους υπάλληλους
Από το "PRESS-GR"
Διπλό “χτύπημα” της τελευταίας στιγμής για τους δημόσιους υπαλλήλους, με την τροπολογία που κατατέθηκε για το Ασφαλιστικό. Προβλέπεται η επέκταση και σε αυτούς της κατάργηση της κατώτατης εγγυημένης σύνταξης, εάν φύγουν με πρόωρη συνταξιοδότηση, ενώ το "πέναλτι" ανεβαίνει πλέον στο 40%.

Η ισχύουσα.....

"Μαύρα σύννεφα" στην παγκόσμια οικονομία - Οι οιωνοί δείχνουν μόνο άσχημες εξελίξεις - Trends Research Institute: "Τα Χριστούγεννα έρχεται κραχ στις ΗΠΑ""

O Gerald Celente ένας από τους βασικούς αναλυτές του αμερικανικού ερευνητικού κέντρου Trends Research Institute προχώρησε σε μια εξόχως ανησυχητική πρόβλεψη για επικείμενη μείζονα οικονομική κρίση στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος της χρονιάς η οποία θα προκληθεί από κατάρρευση του χρηματιστηρίου κάτι που θα πυροδοτήσει μια παγκόσμια οικονομική κρίση, που θα αλλάξει τον πλανήτη όπως τον ξέρουμε.
 
Ο G.Celente, δεν είναι τυχαίος αναλυτής. Πρόκειται για μια από τις πιο αξιοσέβαστες προσωπικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο με σειρά εμφανίσεων σχεδόν σε όλα τα αμερικανικά δίκτυα.
 
Στο παλμαρέ του είναι η πρόβλεψη για το χρηματιστηριακό κραχ του 1987, για το σκάσιμο της φούσκας των dotcom και για τον οικονομικό πανικό του 2008.
 
Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, έκανε λόγο για ένα....