Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η κυβέρνηση εκχωρεί με το 4ο μνημόνιο που ψηφίζει το Ελληνικό Κοινοβούλιο την πλήρη διαχείριση της οικονομίας στους δανειστές – Διαβάστε το επίμαχο άρθρο .

Αυτό που υπογράφει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει υπάρξει σε κανένα άλλο μνημόνιο. Περνάει από την Βουλή όχι απλά μέτρα προκαταβολικά, κάτι που είναι σαφώς αντισυνταγματικό (τα τελευταία χρόνια το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί πολλάκις), αλλά ψηφίζει να εκχωρήσει το δικαίωμα στους δανειστές και συγκεκριμένα στο ΔΝΤ, την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. 

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 15 του πολυνομοσχεδίου, του 4ου μνημονίου δηλαδή, αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά πώς τα αντίμετρα που υπάρχουν σε αυτό τίθενται υπό την αίρεση των δανειστών, οι οποίοι και θα κρίνουν αν εφαρμόζονται.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟΙ.

1. Γίνεται με ΠΕΤΡΕΣ, εκείνους που υπονομεύουν την χώρα σας τους σκεπάζετε με ΠΕΤΡΕΣ !
2. Σύσσωμοι όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ κάνετε παύση πληρωμών ΦΌΡΩΝ, κατάλληψη όλων των ΕΦΟΡΙΏΝ και ΛΟΙΠΌΝ εισπρακτικών ΟΡΓΑΝΙΣΜΏΝ μέχρι να πέσει η κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που δεν εκτελεί εκείνο που υποσχέθηκε !
3. Τρίτο είδος μυρίζει μπαρούτι …………………………… και να το καταλάβεις μόνος σου !
Άλλων ειδών τύπου ψευδοξεσηκωμοί, όπως οι απεργίες, πορείες κ.λπ είναι για τα κοπάδια δεν είναι για νοήμονες που αντιλαμβάνονται τι έχει και τι δεν έχει αποτέλεσμα !

Η κυβερνητική προπαγάνδα να κάνει (…μνημονιακές) υπερωρίες!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας συνθηκολογήσει άνευ όρων, στηρίζεται πλέον ανοιχτά στην εύνοια των Μέρκελ-Σόιμπλε, της αμερικάνικης Πρεσβείας, των ξένων πολυεθνικών και των ντόπιων ολιγαρχών για την παραμονή της στην εξουσία. 

Όλοι αυτοί πανηγυρίζουν αυτές τις μέρες, καθώς ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του ετοιμάζονται να κυρώσουν τη σκληρότερη μνημονιακή συμφωνία, σε μια κοινωνία όπου βασιλεύει σιωπή νεκροταφείου, απελπισία και απάθεια.

Και να μην υπήρχαν, το Σύστημα θα έπρεπε να τους εφεύρει, καθώς με αυτή τη συμφωνία ολοκληρώνει την κατεδάφιση όλων ....

Η προσήλωση των ευρωπαϊκών αρχών στο δόγμα του νεοφιλελευθερισμού καταδικάζει την Ελλάδα, σε ξεπούλημα της περιουσίας της και σε αιώνια μιζέρια, να κουβαλά στην πλάτη, όπως ο Σίσυφος υπό την επίβλεψη της Περσεφόνης, το επαχθές χρέος.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεοφιλελευθερισμού
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχοντας μέσω του τοκογλυφικού μηχανισμού του ευρώ χρεοκοπήσει την σύγχρονη Ελλάδα, τώρα χωρίς προσχήματα πλέον και προπετάσματα καπνού επιδιώκει να υφαρπάξει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας.

Για πολλούς ήταν αδιανόητο, πως μια πολιτική παράταξη που αυτοαποκαλείται  «ριζοσπαστική αριστερά»(radical left), απεμπόλησε την ιδεολογία της και ασπάστηκε το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού που διέπεται από τις αρχές του Κοινωνικού Δαρβινισμού. Ψηφίστηκε για να «σκίσει τα Μνημόνια» και ανέλαβε την εξουσία για να απαλλαγεί η χώρα από τα δεσμά του ευρώ και να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία. Όμως, συναίνεσε να γίνει πιόνι του τραπεζικού συστήματος και να εκποιηθούν τα «ασημικά» της Ελλάδας. 


Αυτός είναι ο τελικός σκοπός της Β’ αξιολόγησης των «θεσμών», να θέσουν τα περιουσιακά στοιχεία των ελλήνων στην κλίνη του Προκρούστη. Γι αυτό, η κυβέρνηση  τεχνηέντως καθυστερούσε να ....

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!…Η Ιστορία του Οίκου των Rothschilds από τον Andrew Hitchcock


Ορισμός του σιωνισμού:
Μια Εβραϊκή οργάνωση στόχος της οποίας είναι να δημιουργηθεί ένα έθνος για τους Εβραίους.

Ορισμός του Ιουδαϊσμού:
Εβραίοι συλλογικά είναι εκείνοι οι οποίοι ασκούν τη θρησκεία που βασίζεται στην Τορά και το Ταλμούδ.

Οι Rothschilds έχουν τον έλεγχο του κόσμου για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πλοκάμια τους φθάνουν σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, όπως έχει καταγραφεί στο ακόλουθο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, πριν πάμε στο χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ διαβάστε αυτήν την ανεκτίμητη εισαγωγή, στην οποία θα σας πω ποιοι είναι οι Rothschilds σε αντιπαράθεση με το τι ισχυρίζονται ότι είναι.

Οι Rothschilds ισχυρίζονται ότι είναι .....

Το 4ο μνημόνιο δεν πρέπει να περάσει.

του Μιχάλη Χαιρετάκη
Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν καμμία ιδέα απο πολιτική δεν πιστεύουν πιά οτι οι πολιτικές των μνημονίων και οι "μεταρρυθμίσεις" τους που τα συνοδεύουν θα μας βγαλουν κάποια στιγμή απο την κρίση.

Απο τις αρχές, λίγο μετά τον Απρίλιο του 2010, διαβάζαμε οικονομικές αναλύσεις για σπιράλ θανάτου (death spiral) που σιγά σιγά θα οδηγούσε τη χώρα στον οικονομικό μαρασμό και την εξαθλίωση.

Είναι όλα μελετημένα, δεν είναι τίποτα αφημένο στην τύχη. Μην πιστεύετε τα "συγγνώμη κάναμε λάθος", τις "λάθος συνταγές" που, ω του θαύματος, παρ'ολο που διαπιστώνονται, συνεχίζουν να εφαρμόζονται 7 χρόνια τώρα.

Ο στόχος ήταν και είναι ,όχι μόνο η δημόσια περιουσία, που ξεπουλάνε καθημερινά σε τιμές διάλυσης, αλλά η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

Πέρα απο το μοναδικό σχεδόν ποιοτικά σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόν, τα ελληνικά....

Το μικρό Πουέρτο Ρίκο διαγράφει τολμηρά το χρέος του. Η εθελόδουλη Ελλάδα προσκυνά και εξαθλιώνεται!

Το κράτος του Πουέρτο Ρίκο έχει αποκτήσει πρόσφατα την υπόστασή του, ευρισκόμενο παράλληλα σε ένα είδος πολιτικής εποπτείας από τις ΗΠΑ.

Η σημερινή κυβέρνηση του Πουέρτο Ρίκο ευρισκόμενη αντιμέτωπη με ένα μεγάλο, επαχθές και μη βιώσιμο χρέος, αντί να δέχεται να μπει σε έναν ανυπόφορο μνημονιακό ζυγό, όπως έκαναν οι εθελόδουλες και προδοτικές κυβερνήσεις της Ελλάδας, μετά ....

Κουραφέξαλα τα περί εθνικής κυριαρχίας...

Σχετική εικόνα
Μόνο για πλάκα θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εθνική κυριαρχία της χώρας μας είναι αλώβητη, ότι δεν έχει αμφισβητηθεί ούτε στο ελάχιστο τα επτά χρόνια της κατάρρευσης της οικονομίας μας. Σίγουρα θα χαρακτηριζόταν τρελός όποιος έλεγε κάτι τέτοιο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει μιλήσει επανειλημμένα για περιορισμένη εθνική κυριαρχία, κάτι που έκανε και τώρα, ανακοινώνοντας την....

Ώρα μηδέν για το ευρώ.

109
Ορισμένες χώρες της Ευρωζώνης ξεπέρασαν την κρίση του 2010 καλύτερα μεν από την Ελλάδα, αλλά πλήρωσαν ένα πανάκριβο τίμημα, όπως ήταν ο τριπλασιασμός του δημοσίου χρέους της Ισπανίας, ο τετραπλασιασμός της Ιρλανδίας ή η κατάρρευση της Φινλανδίας – οπότε ασφαλώς αναζητούν τρόπους διαφυγής.
.«Η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας που φαίνεται πως επετεύχθη το 2016 θα μπορούσε να ήταν ευκολότερη και γρηγορότερη, εάν απλά η χώρα βομβαρδιζόταν το 2010 – γεγονός που συμπεραίνεται εάν κρίνει κανείς την πτώση του ΑΕΠ της Γερμανίας κατά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με την αντίστοιχη της Ελλάδας«.

Ανάλυση  



Όποιος νομίζει πως η δημοσιονομική εξυγίανση μίας χώρας είναι ...

Η Θεσσαλονίκη γίνεται γερμανική πόλη.

129
Η Γερμανία, έχοντας τεράστια πλεονάσματα και προτιμώντας ανέκαθεν τη γη από τα χωρίς αντίκρισμα χρήματα, αναζητάει εναγωνίως αντίστοιχες τοποθετήσεις σε τιμές ευκαιρίας – οπότε είναι λογικό να επενδύει στην Ελλάδα, η οποία είναι η φθηνότερη σήμερα παγκοσμίως, αφού ευρίσκεται σε καθεστώς χρεοκοπίας εν λειτουργία.
.Ανάλυση
Ο τίτλος δεν είναι δικός μας, αλλά μίας μεγάλης γερμανικής εφημερίδας (πηγή) μετά από συνέντευξη της με έναν Έλληνα ....