Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ολόκληρη η ηγεσία των τουρκικών ΕΔ εντός των ελληνικών υδάτων σήμερα.

Πολύ σοβαρή τουρκική πρόκληση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της συμπλήρωσης 21 ετών από την κρίση στα Ίμια.

Μία τουρκική πυραυλάκατος στην οποία επέβαινε
ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χουλουσί Ακάρ μαζί με τους αρχηγούς του τουρκικού στρατού, ναυτικού και αεροπορίας, παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και ...

H απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία.

Την εμπιστευτική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αποκαλύπτει η “Καθημερινή της Κυριακής”. Η έκθεση αξιολογεί το δεύτερο πρόγραμμα στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως περιγράφει τους όρους με τους οποίους το Ταμείο θα μπορούσε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

Η ατζέντα που θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους και την ελληνική πλευρά θα αναφέρει ....

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ;;

ΕΧΕΙ Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ 

Απίστευτο και όμως αληθινό. Χρωστάμε λιγότερα από όσα μας χρωστάνε!

Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον ότι, το μεγαλύτερο μέρος του χρέους της Ελλάδας δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη, όπως αποδεικνύουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Eurostat (βλ. σχετικό ιστόγραμμα).

 Άλλωστε, αν είχαμε ...

Η Ιστορία διδάσκει… πως νικούν πάντα οι τολμηροί!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για οι ελληνες δεν πολεμουν σαν ηρωες αλλα οι ηρωες πολεμουν σαν ελληνες
Η Ιστορία έχει δείξει πως ο Έλληνας είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Είναι γεννημένος για ν’ ανατρέπει την Ιστορία και την ροή αυτής. 

Ανά τους καιρούς η εκαστοτε υπερδύναμη , η εκαστοτε Νέα Τάξη Πραγμάτων φτάνει σε ένα σημείο οπου πρέπει να αναμετρηθεί με τους Έλληνες. Περσες, Ενετοι, Οθωμανοί, Ιταλοί, Γερμανοί ηρθαν και στο παρα πέντε κυριολεκτικά έδειξαν πως τελικά ο Θεός δεν ξερω αν είναι Έλληνας αλλά ειμαι σίγουρος πως είναι Φιλέλληνας….

Μάλλον τωρα η Ιστορία ….

NTOKOYMENTO: Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα.

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια!

Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»!


Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς!


Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος;

Σίγουρα, …… τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!


Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης;


Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;


Διότι εδώ και χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»!


Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και .....

Το Σοι-μπλε του Κουλη ερχεται να μας σωσει ....

Απίστευτες αποκαλύψεις απο την πρώην του Μπακογιάννη για τις σχέσεις των Μητσοτάκηδων με την Siemens και τον George Soros!
Η αναπλ. Γραµµατέας Στρατηγικού Σχεδιασµού της ΝΔ παραδέχεται δηµόσια πως: «Η Siemens έχει αναλάβει τη χρηµατοδότηση της πολιτικής σταδιοδροµίας του Κώστα Μπακογιάννη» όπως και «τη χρηµατοδότηση του γάµου του και τον εξοπλισµό των οικιών και των γραφείων τόσο του ιδίου όσο και της ευρύτερης οικογένειάς του»!

Τα µέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, τουλάχιστον αυτά που έχουν γνώση του δικογράφου, µετά την ανάγνωση του παρόντος κειµένου, θα πρέπει -κατά την άποψή µας- να κάνουν δύο πράγµατα: Αφενός να αναγνωρίσουν τα αυστηρά όρια που τέθηκαν (αναφορικά µε το καθαρά προσωπικό κοµµάτι της αντιδικίας, που αφορά σε τρίτα πρόσωπα και ανήλικα τέκνα), αφετέρου να ....