Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Βόμβα» Moodys: Θα γίνει κούρεμα καταθέσεων στην Ελλάδα.....

moodys
Συγκλονιστικές είναι οι επιπτώσεις των stress tests των τραπεζών καθώς ο οίκος αξιολόγησης Moody’s αξιολόγησε το αποτέλεσμα ως credit negative.

«Θεωρούμε πως η ικανότητα των τραπεζών να αντλήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το εν λόγω ποσό από τους ιδιώτες επενδυτές είναι περιορισμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην έκθεσή της η Moody’s, ενώ.....

Νταξει πολλοί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα με το να γίνουν δούλοι μπορεί και να τους αρέσει.... Εσυ ;;;;

areti tolmi
Συμβαίνει κάτι περίεργο με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ομηρία .
Μερικές φορές το απαχθέν θύμα αρχίζει και συμπαθεί και υποστηρίζει τον απαγωγέα του .Αυτό συμβαίνει διότι το άγχος και η ανασφάλεια που νιώθει το απαχθέν άτομο είναι τόσο μεγήλη που ψάχνει από κάπου να πιαστεί ,ακόμα και από τον ίδιο του τον διώκτη .*Stockholm effect.


Άλλα πειράματα με ζωάκια έδειξαν το φαινόμενο του learned helplessness όπου το ζωάκι αφού υποστεί κάποια....

Οι δανειστές ξεκινούν να «φακελώνουν» όλους τους Έλληνες.

01-06-09-image-38ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξεπερνούν κάθε ανεκτό όριο οι δανειστές με τις απειλές και τους εκβιασμούς τους προς την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την χώρα, σπρώχνοντας έτσι τον ελληνικό λαό πιο βαθιά στην ανέχεια, στην εξαθλίωση και....

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σερβικό αντάρτικο για να σωθεί το Κοσσυφοπέδιο με τις «ευλογίες» της Μόσχας θα βάλει «φωτιά» στα Βαλκάνια !!

serbia 2

Μετά την αμυντική  συμφωνία Ρωσίας και Σερβίας  με την οποία η Σερβία στην ουσία «αποχαιρετάει» το ΝΑΤΟ,  οι Σέρβοι ετοιμάζουν νέο αντάρτικο για το Κοσσυφοπέδιο.

Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε πολιτική πλατφόρμα και στρατιωτική πτέρυγα  με την ονομασία «Σερβική Λίγκα», η οποία με τι ευλογίες της Μόσχας θα απαιτήσει να διακοπούν  όλες τις διαδικασίες  της χώρας  για είσοδο σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η ωμή, προκλητική και προπάντων  «προδοτική» απαίτηση των Βρυξελλών (Γερμανία) για πλήρη αποκήρυξη του Κοσσυφοπεδίου,  από την νυν σερβική κυβέρνηση, και παράλληλα η παράδοση της άμυνας ....

O Βούτσης πέταξε εκτός Βουλής τα μέλη της Επιτροπής Χρέους – Έξαλλη η Ζωή.

O Βούτσης πέταξε εκτός Βουλής τα μέλη της Επιτροπής Χρέους – Έξαλλη η Ζωή
Τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος έδιωξε ο Νίκος Βούτσης από τα γραφεία της Βουλής με συνοπτικές διαδικασίες, δίνοντας συνέχεια στην βεντέτα που είχε ανοίξει με την προκάτοχό του Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν είχε διαγράψει από το site της Βουλής το προκαταρκτικό πόρισμα.
Το πόρισμα που αποτέλεσε «έργο Ζωής» κατά την 7μηνη πρώτη διακυβέρνηση της χώρας από την συγκυβέρνηση Τσίπρα – ΑΝΕΛ, τότε που ο οριστικός διχασμός δεν είχε ακόμα διαφανεί, έκρινε το χρέος «παράνομο» και «επονείδιστο» και παρέθετε τρόπους για ....

Καναλάρχες...στον εισαγγελέα για τα δάνεια.

Ιδιοκτήτες καναλιών και «παραδοσιακών» εφημερίδων καλούνται να περάσουν, ως επι το πλείστον,  μέχρι τις 12 Νοεμβρίου  την πόρτα του οικονομικού εισαγγελέα, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τον υπέρογκο δανεισμό που εξασφάλιζαν τα τελευταία χρόνια από διάφορες τράπεζες.

Αφορμή στάθηκε ένα πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, 
στο οποίο αναλύονται τα δάνεια γνωστών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και το αν υπήρχαν ή όχι οι προϋποθέσεις δανειοδότησης. 


Το εν λόγω πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να....

Μείναμε Ευρώπη-Χάσαμε Ελλάδα.....

Συμφωνημένη Έντιμη Εσχάτη Προδοσία...Παραδίνουν τα πάντα πριν το τέλος της Ελλάδας ως χώρα

Ευρωπαϊκό Υπερυπουργείο Οικονομικών ήταν κρυμμένο πίσω από τις 5μηνες διαπραγματεύσεις "ρήξης" της κυβέρνησης

-Παραδίνουν τα πάντα πριν το τέλος της Ελλάδας ως χώρα 
Το σοκ των Ελλήνων του μεροκάματου και των ήδη κατεστραμμένων Ελλήνων μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής και την πρώτη γεύση των εξαγγελιών των νέων φόρων, είναι μεγάλο. 

Είναι πλέον κατανοητό ακόμα και σε όσους δεν ήθελαν μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις να πιστέψουν ότι η Ελλάδα βρισκόταν κάτω από το 2ο Μνημόνιο (ό,τι κι αν έλεγε το κυβερνητικό επιτελείο),  ότι οι δανειστές αυτό που απαιτούσαν, τελικά το κατάφεραν. 

Οι μνημονιακοί όροι να γίνουν νόμοι του κράτους μετά ...

Τα μυστικά της ρίγανης....

Ποια είναι τα οφέλη της υγείας από τη ρίγανη

Μεσογειακό, ως επί το πλείστον, βότανο η ρίγανη, ανήκει στο γένος ορίγανο της τάξης των λαμιωδών αγγειόσπερμων δικότυλων φυτών και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, τόσο για μαγειρικούς, όσο και για ιατρικούς σκοπούς.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να υποστηρίζουν τη χρήση της ρίγανης για ιατρικές παροχές, το συγκεκριμένο βότανο συμβάλλει στην αναστολή της ανάπτυξης .....