Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Να παραιτηθούν πάραυτα οι υφυπουργοί Εθνικής Αμύνης οι προερχόμενοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις.(VIDEO)


Οι Στρατιωτικοί οφείλουν, γενικώς, να αγαπούν την Πατρίδα, να είναι υψηλόφρονες, να είναι γενναίοι, ηθικοί και τίμιοι, δίκαιοι, προστάτες των αξιών και της τιμής της Πατρίδος. 

Σε καμία περίπτωση της ανελέητης σημερινής λεηλασίας της χώρας, από τους φαυλόβιους αριβίστες της πολιτικής, το τιμημένο στρατιωτικό ξίφος, δεν δύναται να έρχεται αρωγός στην προσπάθεια κατακρημνίσεως των πάντων.

"Γιατί πρέπει να επανέλθει το γένος στις στρατιωτικές σχολές". Άρθρο αξιωματικού


ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ (ΥΙ), ΖΩΗΣ Κ. ΜΠΕΧΛΗΣ Π.Ν., ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

      
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Onalert, διότι με την εύστοχη παρατήρησή του, μας δίνει την ευκαιρία να διακρίνουμε μεταξύ εξαιρέσεων και κανόνα, και θεωρώ ότι ο ανώνυμος συνάδελφος που θέτει επι τάπητος την απορία του, θα μπορέσει να κατανοήσει την ιδιαιτερότητα του θέματος, διότι την σκοπιμότητα είμαι σίγουρος ότι την αντιλαμβάνεται. 

Αντώνη σε ευχαριστούμε για τις σκληρές διαπραγματεύσεις...(βίντεο)


09 Φεβρουαρίου 2012 

«Ξέρω» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς «ότι για ορισμένους είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται και να διαπραγματεύονται σκληρά όταν πρέπει για τον απλό κόσμο. 

Ιστορίες από το παρελθόν: Ουράνιο στη Βόρεια Ελλάδα, Όσμιο στα Ίμια κλπ [βίντεο]


Ο Γιάννης Θεοφανίδης ναύαρχος ε.α και πρώην διοικητής των ΟΥΚ αποκάλυψε δύο εντυπωσιακές ιστορίες από το παρελθόν:
•Ουράνιο στη Βόρεια Ελλάδα. Το 1966 ο πατέρας τους Ι.Θεοφανίδης με επιστημονική ομάδα του Δημόκριτου, στοιχειοθέτησαν την ύπαρξη σημαντικών αποθεμάτων ουρανίου σε περιοχή του Κιλκίς. Πως και γιατί σταμάτησε η υπόθεση μετά από τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

xanthi-azerbaitzan

Στην πολιτική και την διπλωματία (κυρίως στην δεύτερη) δεν υπάρχει ή τουλάχιστον απαγορεύεται να υπάρχει λάθος λόγω "ατυχίας". Πολύ περισσότερο, δε, δεν μπορεί να υπάρξει λάθος μέσα από μία προγραμματισμένη (προσυμφωνημένη) συνάντηση.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!


Ντοκουμέντο! Το νησί όπως φαίνεται 
από τον Αυλώνα, στην Αλβανία

Προβοκάτσια της Τουρκίας στην συνέντευξη Σαμαρά - Ερντογάν - Παζάρια για την ΑΟΖ! (VIDEO)


“Εσείς οι Έλληνες υποτιμάτε αυτό που έχετε”


Στην Ουρουγουάη συμβαίνει το παράδοξο φαινόμενο να υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες μετανάστες αλλά και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών που μιλούν ελληνικά.

Μισθό 250-300 ευρώ με λιγότερες ώρες εργασίας ζήτησαν 11 πολυεθνικές


r0p6ip

Απαίτηση  σοκ, για νέα μείωση στον κατώτατο μισθό των άνεργων νεαρής ηλικίας που θα απασχολούνται με μειωμένο ωράριο, έβαλαν στο τραπέζι του υπουργείου Ανάπτυξης οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών που συναντήθηκαν με τον Κ. Χατζηδάκη.

Το προκλητικό τουρκικό ερώτημα για ΑΟΖ και “τρομοκρατία” και η αμηχανία Σαμαρά.


samaras%20erdogan%203-630x386

Αμηχανία προκάλεσε το ερώτημα που έθεσε η Τουρκάλα δημοσιογράφος στον έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ταγίπ Ερντογάν.
Μεταξύ των 2 ηγετών, είχε συμφωνηθεί να γίνει μια ερώτηση από κάθε πλευρά.
Όταν λοιπόν ήρθε η σειρά της τουρκάλας δημοσιογράφου το ερώτημα ήταν το εξής:

Η Ολομέλεια του Πρωτοδικείου Αθηνών έκρινε ως αντισυνταγματικές τις μειώσεις που επέβαλε αναδρομικά το Μνημόνιο ΙΙΙ



Η Ολομέλεια του Πρωτοδικείου Αθηνών έκρινε ως αντισυνταγματικές τις μειώσεις που επέβαλε αναδρομικά το Μνημόνιο ΙΙΙ και η τρόικα στους μισθούς, όχι μόνο των δικαστικών, αλλά και όσων αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, δηλαδή γιατρών του ΕΣΥ, ιατροδικαστών, διπλωματικών, στρατιωτικών, καθηγητών Πανεπιστημίου και ΤΕΙ.

Ιερέας στα Ανώγεια καλεί σε αντίσταση κατά του μνημονίου


Ο παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης,εφημέριος στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια, γνωστός από την ενασχόλησή του με τα κοινά (πρόεδρος στον συνεταιρισμό, πρόεδρος στην ομάδα ποδοσφαίρου , σκοπευτικό όμιλο κλπ ) αλλά και ως λάτρης της τεχνολογίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΔΝΤ και της Ε.Ε. καλώντας το λαό να αντισταθεί απέναντι σε αυτούς, που όπως είπε, «πίνουν το αίμα του λαού με φόρους και χαράτσια».

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΟΖ"!


"Ναι" σε όλα είπε πάλι ο Σαμαράς στον Ερντογάν και ο τούργος πρωθυπουργός για να τον... ευχαριστήσει, παραδέχτηκε on camera ότι παζαρεύει μαζί του την ΑΟΖ!

'Συζητήσαμε με τον Αντώνη Σαμαρά για την ΑΟΖ και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρχουν επαφές
για το θέμα αυτό" δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό προτίμησε να αναφερθεί περισσότερο στις οικονομικές σχέσεις, παρά στα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ανάλγητοι και προκλητικοί και υπόλογοι. (video)



“ Δεν φτάνει που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό, προκαλούν και με δηλώσεις τους ”
Η τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα μείνει στην ιστορία ως η πλέον λαομίσητη, 
εχθρική προς το λαό και την πατρίδα και φυσικά ανάλγητη. 



Δεν φτάνει που με τις πολιτικές της εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό, μετατρέποντας την χώρα σε εργασιακό κάτεργο. Δεν φτάνει που έχει εκχωρήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε ξένα συμφέροντα. 

Οι δολοφόνοι ζητάνε και τα ρέστα



Όταν πριν από εικοσιπέντε χρόνια κάποιοι αθεράπευτα ρομαντικοί παράτησαν σπουδές και καριέρες στο εξωτερικό και γύρισαν πίσω, ήταν αδύνατο να φανταστούν αυτά που ζούμε σήμερα σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα. Από την εποχή του ονείρου, από την εποχή των
ιδανικών και των πιστεύω, περάσαμε στην εποχή της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας.

του Νίκου Χειλαδάκη


Η τραγωδία της Λάρισας ήταν γροθιά στο στομάχι! Μια γροθιά διαχρονική που πονά πολύ. Τα παχύδερμα όμως δεν αισθάνονται κανένα πόνο. Το μόνο που ξέρουν είναι πρόσθεση και αφαίρεση. 


Δείτε τι είπε ο άνθρωπος...(VIDEO)

Δείτε τι είπε ο Καμπουράκης σήμερα το πρωί για το τραγικό συμβάν που στοίχισε την ζωή σε δυο νέα παιδιά...
Απλά απίστευτο...

Υ.Γ
Υπάρχει κανένας στην ΕΣΗΕΑ που να ακούει..ή να βλέπει ...;;

Πολίτικη κουζίνα με κύριο πιάτο τη…συνεκμετάλλευση του Αιγαίου


Η συνεδρίαση του ελληνοτουρκικού Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας σήμερα και αύριο στην Κωνσταντινούπολη έχει δυο όψεις. 

Η μία είναι η επίσημη και είναι αυτή της «χαμηλής πολιτικής», θέματα δηλαδή που δεν συνιστούν αγκάθια στις σχέσεις των δύο χωρών (τουρισμός, επενδύσεις, ναυτιλία κλπ) και μπορούν εύκολα να υπογραφούν συμφωνίες. Είναι η συνταγή που καθιέρωσε ως υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου, δηλαδή η μπάλα χαμηλά και ο χρόνος να τρέχει.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ....!!!



Μα είπαν διεφθαρμένους, μας είπαν τεμπέληδες!
Δεν μας είπαν πόσοι είναι οι τεμπέληδες και που;
Δεν μας είπαν ότι μας έκαναν με το ζόρι καταναλωτές δούλους!

Δεν μας είπαν ότι έφθειραν και κομμάτιασαν από γενιά σε γενιά για να μην το παίρνουμε χαμπάρι την παιδεία για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό και να μην μπορεί να εισακούγεται και να ρυθμίζει η οικογένεια τον αυριανό πολίτη!

Μας είπαν για την προδοσία αλλά δεν μας είπαν για τους προδότες, όταν ξέρεις την προδοσία ξέρεις και τους προδότες!

Ανάστατη η Γαλλία από την ψήφο που έριξαν οι Ιταλοί .


image8 Ανάστατη η Γαλλία από την ψήφο που έριξαν οι Ιταλοί
«Το γερμανικό όνειρο έγινε ευρωπαϊκός εφιάλτης» έγραψε η «Μοντ», την ώρα που ο Ολάντ αισθάνεται πολιτικός όμηρος των Γερμανών

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Θύελλα συζητήσεων έχει ξεσπάσει στη Γαλλία και ιδίως στους κόλπους της Κεντροαριστεράς, αλλά όχι μόνο για την ερμηνεία και τις πολιτικές συνέπειες του αποτελέσματος των ιταλικών εκλογών. «Νέα προειδοποίηση προς τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο.

Kοντά σε νέες κάλπες η Ιταλία – Τρέμει για ντόμινο η ευρωζώνη .


 Kοντά σε νέες κάλπες η Ιταλία   Τρέμει για ντόμινο η ευρωζώνη
Την ώρα που ευρωζώνη και αγορές κλυδωνίζονται από την πολιτική αστάθεια στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της νομισματικής ένωσης, ο ηγέτης του κεντροαριστερού συνασπισμού, Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι θέτει τελεσίγραφο προς τον αρχηγό του κινήματος των Πέντε Αστέρων (M5S), Μπέπε Γκρίλο, ότι εάν δε συνεργαστεί, τότε η Ιταλία θα πάει σε νέα εκλογική αναμέτρηση…

Η κρίση του χρέους ήταν προμελετημένο έγκλημα



Οι τρομοκρατημένοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν με βάση τη λογική.
Δεν μπορούν να αμυνθούν οργανωμένα, γιατί έχουν ενεργοποιηθεί τα φοβικά  ένστικτά τους.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει να σωθούν αδιαφορώντας να βρουν το δίκιο, είτε το δικό τους είτε αυτών που αδικούνται.
Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα η Ευρώπη δεν είναι σε θέση να  σκέπτεται λογικά. 
Γι' αυτόν τον λόγο τα κράτη της είναι ανάδελφα και εχθρικά προς όλους.

ΕΟΖ Θράκης: Από την απώλεια εθνικής κυριαρχίας στη δημιουργία Γερμανικής αποικίας


• Η Τουρκία προσπαθεί να αρπάξει την «ευκαιρία», στηρίζοντας την «κινεζοποίηση» της περιοχής
• Τι (δεν) κάνει το ελληνικό κράτος 
• Ποιος ο ρόλος τοπικών παραγόντων
 


Γράφει ο Μάνος Ηλιάδης (περιοδικό "Επίκαιρα")

Όταν προ διετίας ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανήγγειλε την απόφασή του για προσφυγή της χώρας στην τρόικα και την εν συνεχεία διαπίστωση του -με το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα, σαν η εθνική μας ομάδα να έχασε κάποιο ματς- ότι χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, κανείς δεν... 

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ (VIDEO)

Όταν τα λάβαρα της επανάστασης δεν έχουν δικιά τους πατρίδα, εμείς ό λαός και η Ελλάδα σαν χώρα, νοιώθουμε εν μέσω σφύρας και άκμονος.

Ο λόγος, για την παντιέρα που σήκωσε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης με τις δηλώσεις του στον Καναδό πρέσβη που ήρθε να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία της EL DORADO(όνομα και πράγμα) στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής.

3 ΒΙΝΤΕΟ+ΑΡΘΡΟ.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΟ ΕΚΡΗΞΗΣ Προειδοποίηση για κίνημα από τις ΕΔ: "Θα υπάρξουν επιπτώσεις εάν δεν αλλάξετε πολιτική"


ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ : "Όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχει ορκιστεί στην υπεράσπιση της χώρας, να περιφρουρεί το σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας και αποκηρύσσουν κατηγορηματικά τις πολιτικές που ακολουθούνται γιατί είναι αντίθετες με αυτά που οι ένοπλες δυνάμεις έχουν ορκιστεί".

Έρχονται "ραβασάκια" σε 2,3 εκ. πολίτες - Κατασχέσεις ακινήτων και καταθέσεων για όσους χρωστούν έως 3.000 ευρώ και ποινική δίωξη από 5.000 και άνω


- Οι μικροοφειλέτες στο "στόχαστρο" της εφορίας
- Πώς σε πέντε βήματα μπορούν να σας κατασχέσουν ακίνητα, ενοίκια και καταθέσεις
- Μέσα στις επόμενες εβδομάδες φτάνουν τα πρώτα ραβασάκια από την εφορία
- Ξεκινούν διασταυρώσεις εξόδων - δηλωμένων εσόδων για κάθε φορολογούμενο
- Πόσο θα πληρώσουν παραπάνω όσοι έχουν ξοδέψει περισσότερα απ' όσα δήλωσαν...


Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες με στόχο την αύξηση των εσόδων από την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών ακόμη και αν αυτές αφορούν μικροποσά.

ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ,ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!


ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.

ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ  ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ,ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε.

 ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.


“Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες”

Επανάσταση Εντίμων Ελλήνων


Βάλε το χέρι στην καρδιά και κοίταξε την Ελλάδα και την αλήθεια στα μάτια. Θα δεις ότι: οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης γέννησαν ανηθικότητα, απάτη, διαφθορά, επίπλαστο πλούτο, τερατώδες κράτος, ατιμωρησία, αλαζονεία, και τώρα ανίκανοι να αυτο-διορθωθούν, να δημεύσουν περιουσίες, φέρνουν, τι άλλο, καταστροφή: μας υποθηκεύουν στην Τουρκία.

ΤΙ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;


Γιατί θα μαζευτείτε σήμερα βρε ηλίθιοι να ανάψετε ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν στη Λάρισα;

Τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε; τι ακριβώς καταλάβατε εσείς οι συμφοιτητές τους, εσείς οι πατεράδες, εσείς οι μανάδες, εσείς οι παππούδες όλων των παιδιών;

ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ, ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!...

Δίνουν γη και ύδωρ φτάνει να είναι στα πράγματα.(VIDEO)


Κάποιοι απλώς θέλουν να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές τους ψυχώσεις και να μουσουλμανοποιήσουν την χώρα κατ΄εντολή έξωθεν  αφού καρπωθούν τις ψήφους των μεταναστών σε αντιστάθμισμα των απωλειών από τους Έλληνες ψηφοφόρους που είναι και η φυσιολογική εξέλιξη με αυτά που κάνουν.         

Αυτοί είναι οι καλούμενοι και  θολοκουλτουριάρηδες μετά την πτώση του κομμουνισμού, είχαν μείνει ορφανοί από διεθνιστικά πρότυπα και άρπαξαν αμέσως αυτό που βρήκαν μπροστά τους: την πολυπολιτισμική κοινωνία. Έστω και αν αυτή είναι made in USA.

Έβγαλαν από τα σπίτια τους τούς τηλεοπτικούς δέκτες και δηλώνουν πως δεν το έχουν μετανιώσει


«Μέχρι πριν από τρία χρόνια είχα τηλεόραση στο σπίτι μου. Έκτοτε, αποφάσισα να την απομακρύνω. Φίλοι μου που ήδη την είχαν κλείσει οριστικά με έπεισαν πως στην ουσία δεν επιλέγεις εσύ τι θα δεις στη μικρή οθόνη, αλλά ό,τι οι άλλοι θέλουν να σου σερβίρουν. 

Είπα, λοιπόν, να δω και εγώ στην πράξη πώς θα είναι η ζωή μου από τη στιγμή που θα αποχωριστώ τελείως το κουτί…».

Δεν το πολυσκέφτηκε πριν επιχειρήσει να ενταχθεί οικειοθελώς στο μόλις 0,5% του ελληνικού πληθυσμού που δεν θέλει- ή και δεν μπορεί- να έχει τηλεόραση κατ΄ οίκον. 

Σιγά τα λεφτά …


Την στιγμή που με απίστευτη κτηνωδία, κόβουν αναπηρικά επιδόματα οδηγώντας στην απόλυτη ένδεια τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμό μας, την ίδια ώρα που αποφασίζουν να αναγκάσουν τις γυναίκες να ...γεννούν στο σπίτι (!!!) όπως πριν από δεκάδες χρόνια, κόβοντάς τους το επίδομα τοκετού αν γεννήσουν σε κλινική και δίνοντας τους, μόνο αν γεννήσουν μόνες στο σπίτι τους, σκορπούν απλόχερα το δημόσιο χρήμα στα «δικά» τους παιδιά.

Μόλις μάθαμε ότι δόθηκαν πρόσφατα, από τον κρατικό προϋπολογισμό 3.500.000 ευρώ επιχορήγηση στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού του Λ. Εφραίμογλου. Μάλιστα.

Τρέμουν τους οικονομικούς εισαγγελείς οι καναλάρχες


Εκφράζονται φόβοι ότι η έρευνα για το δάνειο του Μεγάλου Καναλιού θα προκαλέσει δεδικασμένο και θα οδηγήσει σε «αποκαθηλώσεις»

Με «κομμένη την ανάσα» παρακολουθούν οι καναλάρχες τις εξελίξεις στην έρευνα που διεξάγεται για το δάνειο του MEGA, η οποία διατάχθηκε προ ημερών από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την επιχείρηση κάθαρσης στο χώρο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, η οποία εννοείται ...

Ψόφος σὲ ἐσᾶς ῥέ!!!

Αὐτὸ ποὺ γνωρίζαμε ὅλοι μας ἦταν πὼς μὲ λογαριασμοὺς κάτω τῶν 1000 εὐρῶ, σὲ μίαν τράπεζα, οὐδεὶς δύναται νὰ ἁπλώσῃ χέρι καὶ νὰ «τακτοποιήσῃ» ὀφειλές, πραγματικὲς ἤ φανταστικές. Τὸ γνωρίζαμε, ἀλλὰ ὅπως πάντα, παραπληροφορημένοι παρεμέναμε!!!

Διότι τὰ κατακάθια τῆς κοινωνίας ἔχουν βρῇ τρόπο νὰ ἀπομειώνουν τὰ ὑποτιθέμενα χρέη μας, βάζοντας χέρι στὰ ψίχουλα τῶν συντάξεως καὶ στὰ ἐπιδόματα τῶν ταμείων ἀνεργείας. 


Ναί, συνέβῃ κι αὐτό, φίλος ἔχασε ὅλο τὸ ἐπίδομα ἀνεργίας διότι χρωστᾶ στὴν ἐφορία. Τὸ ἐὰν θὰ χρειαστῇ νὰ βρῇ ἄλλους τρόπους, ὄχι ἀπαραιτήτως νομίμους, γιὰ νὰ καταφέρῃ νὰ ἐπιβιώσῃ, δὲν ἐνδιαφέρει κανέναν. Τὸ κωλοδημόσιο νὰ μὴν ζημιωθῇ!!!! 


Αὐτὴν τὴν στιγμὴ λοιπὸν συζητᾶμε γιὰ σφαγή!!! Κυριολεκτική!


Ἔχουν ἀποφασίσῃ νὰ ψοφήσουν τοὺς Ἕλληνες μὲ κάθε δυνατὸν τρόπο!


Πρόκληση λαθροέποικου: "Μας έμαθαν ότι η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα.. Απαιτούμε δωρέαν φαγητό και σπίτι" ( ΒΙΝΤΕΟ )


Απίστευτες δηλώσεις ενός κογκολέζου σε μια "αντιρατσιστική" ημερίδα του Κωνσταντίνου για τις απαιτήσεις-αιτιάσεις των λαθροεποίκων..

Δείτε το βίντεο από ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γ. Κουβαρά για το ΑΠΕ...


Ο Ταρσίς ήρθε στην Αθήνα από το Μπραζανβίλ, το γαλλικό Κονγκό. Εκεί ήταν φοιτητής και έκανε την ειδίκευση του στις επικοινωνίες. 

Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς είναι ότι πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο.

Ποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να κάνει ανάλογους υπολογισμούς;


Ποιο μυαλό θα μπορούσε να τοποθετήσει με τέτοια ακρίβεια ένα χάρτη ναών και πόλεων επάνω στη χερσόνησο της Αρχαίας Ελλάδας και, το σημαντικότερο, πώς κατάφεραν να ιδρύσουν και να χτίσουν αυτούς τους ναούς και αυτές τις πόλεις-κράτη υπακούοντας με ευλάβεια τις προσταγές αυτού του ασύλληπτου χάρτη;


ΑΜΕΣΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!

Αυτές είναι οι πολυεθνικές που ζήτησαν μισθό 250-300 ευρώ για τους νέους ανέργους για να επενδύσουν στη χώρα... 

1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.


2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ :TOYΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ ..ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  :Για δεύτερη φορά οι ένοπλες δυνάμεις της Πορτογαλίας προειδοποίησαν με στρατιωτικό κίνημα δηλώνοντας  ότι θα «υπάρξουν επιπτώσεις εάν η κυβέρνηση του  Πορτογάλου πρωθυπουργού Pedro Coelho δεν ακούσει το λαό» δηλαδή εάν δεν χαλαρώσει τα μέτρα της εξοντωτικής λιτότητας που έχει επιβάλλει.

 Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο πρόεδρος της ένωσης υπαξιωματικών της Πορτογαλίας Lima Coelho κατά τη διάρκεια των χθεσινών μεγάλων διαδηλώσεων στη Λισαβόνα και σε ακόμη 20 πόλεις της χώρας με κεντρικό σύνθημα «Γα….στε την Τρόικα» (Que se lixe a troika) όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 500.000 διαδηλωτές στις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη και από εκείνες της 15 Σεπτεμβρίου του 2012, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές τους.

«Αυτές οι καταστάσεις θα έχουν επιπτώσεις» δήλωσε ο πιο συγκεκριμένα ο Lima Coelho και συνέχισε: «Δεν μπορούν κάποιοι να πάρουν ελαφρά τις κινητοποιήσεις αυτές, χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις, εκτός και αν η κυβέρνηση ακούσει τι έχει να της πει ο λαός».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ενώσεις στρατιωτικών στην Πορτογαλία προειδοποιούν την κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική εξοντωτικής λιτότητας που έχει επιβάλλει η τρόικα στη χώρα. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2012 πάλι ύστερα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις η ίδια ένωση η Associação de Praças (AP) καλούσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να φύγει από τη χώρα λέγοντας σε μια σκληρή: ανακοίνωση:

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην Τρόικα και σε κανένα άλλο να συνεχίσουν. Έχουμε νόμιμη εξουσιοδότηση να υπερασπιστούμε το πορτογαλικό σύνταγμα και δεν μπορούμε, ούτε και πρόκειται να εγκαταλείψουμε ένα έθνος με 900 χρόνια ιστορία  να μαραζώσει επειδή εσείς αποφασίσατε να κάνετε την Πορτογαλία όμηρο των διεθνών οικονομικών κύκλων».

Ένα χρόνο μετά η ίδια ένωση επανέρχεται λέγοντας ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις εάν η κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική απέναντι στον πορτογαλικό λαό.

Στις χθεσινές διαδηλώσεις χιλιάδες διαδηλωτές βάδισαν στην κεντρική λεωφόρο της Λισαβόνας κατευθυνόμενοι προς το υπουργείο Οικονομικών και κρατώντας πανό με κεντρικό σύνθημα “Que se lixe a 'troika” και «Θέλουμε τις ζωές μας πίσω».

Πολλοί διαδηλωτές τραγουδούσαν ένα τραγούδι το Grondola από το 1974 όταν στις 25 Απριλίου είχε εκδηλωθεί η «επανάσταση  των γαρυφάλλων». Ήταν τότε που ο Στρατός μέσω του κινήματος Movimento das Forcas Armadas ανέτρεψε τη  δικτατορία του Σαλαζάρ.
Για δεύτερη φορά οι ένοπλες δυνάμεις της Πορτογαλίας προειδοποίησαν με στρατιωτικό κίνημα δηλώνοντας ότι θα «υπάρξουν επιπτώσεις εάν η κυβέρνηση του Πορτογάλου πρωθυπουργού Pedro Coelho δεν ακούσει το λαό» δηλαδή εάν δεν χαλαρώσει τα μέτρα της εξοντωτικής λιτότητας που έχει επιβάλλει.

ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. 

Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος


ΦΙΛΟI Η ΔΙΩΚΤEΣ ,ΔΥΝΑΣΤEΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝOI Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥOI ;

Η απαράδεκτη συμπεριφορά των Ευρωπαίων ''εταίρων'' βοήθησε σήμερα τον αγωνιζόμενο λαό μας να ξεκαθαρίσει ότι η Ε.Ε δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως κοιτίδα του πολιτισμού της γηραιάς ηπείρου, ούτε ως χώρα η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής οικογένειας που χρήζει σεβασμού και βοήθειας σε μια δύσκολη στιγμή από την οικογένεια της. 

Οι επεμβάσεις στη λειτουργία της Δημοκρατίας μας. 

ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ; ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ;

Εντολή παράδοσης των όπλων που κατέχουν νόμιμα, κυνηγετικών ή σκοπευτικών, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας για να μην μπορέσουν στο μέλλον να αποκτήσουν ξανά όπλο, έλαβαν οι κληρικοί της χώρας σε μια εσπευσμένη εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το ... 2006! 

Η διαταγή έφτασε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον φθινόπωρο ,σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα που συνεχίζεται ο αφοπλισμός , έχουν αφαιρεθεί περίπου 550 όπλα κληρικών. 


ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ,ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...

( ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ )

1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, 
η πακιστανική, η τούρκικη, η "μακεδονική" κ.α. 

Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα.

Αν και "Έλληνες" θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. 

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΡΓΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ


ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΩ...

O ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ...

ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΧΡΙΣΤΕΊ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ,ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΕΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ"ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ ΠΑΡΑΣΗΜΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ "ΦΡΟΥΤΟ" ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΑΛΛΑ....ΘΕΛΩ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ!!!ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΩ...

O ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ...

ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΧΡΙΣΤΕΊ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ,ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΕΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Το σχοινί των Ηρώων μας θα γίνει βρόγχος στο λαιμό όσων θέλουν την Ελλάδα μικρή και εκπορνευόμενη ύπαρξη.

Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια. 

Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία. 

Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας. 

Δεν θέλουν καθόλου ,μα καθόλου Κράτος.

Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταία τρία χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνουν.

«Φταίει» η δημοσιοποίηση, ήταν η απάντηση του εν Ελλάδι επικεφαλής της Επιτροπής!...

Σε έντονο διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο προχώρησε αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την ηλεκτρονική οδηγία των υπηρεσιών ασφαλείας της Κομισιόν σχετικά με την Ελλάδα, η Ελληνίδα Επίτροπος κ. Δαμανάκη. 

Την οδηγία αποκάλυψε χθες το μεσημέρι Tο Βήμα online. Με σημερινή της Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η κ. Δαμανάκη εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την ηλεκτρονική αυτή ταξιδιωτική οδηγία των υπηρεσιών της Κομισιόν, την οποία αγνοούσε. Ζητά να ενημερωθεί αναλυτικά για τους λόγους και τις διαδικασίες έκδοσής της. Στην επιστολή της επίσης η κυρία Δαμανάκη επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι χώρα ειρηνική και ασφαλής για κάθε Ευρωπαίο και διεθνή αξιωματούχο, με ζωντανές και διαχρονικές παραδόσεις φιλοξενίας προς κάθε πολίτη. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα υπάρξει αντίδραση και από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στις πρωτοφανείς αυτές οδηγίες της Κομισιόν για την Ελλάδα.

Στο παρουσιολόγιο της ιστορίας θα δηλώσεις απών;

Σήμανε η ώρα να γίνουμε ένα.

Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Μέσα σε έναν πλανήτη που βιώνει τεράστιες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, η Ελλάδα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη, με μία κυβέρνηση που μάλλον δεν έχει συναίσθηση ούτε των ευθυνών της, αλλά ούτε και της κρισιμότητας στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει.

Το μεγάλο δυστύχημα, όμως, για την χώρα, δεν είναι η ανικανότητα (ή η δολιότητα κατ’ άλλους) της παρεούλας που (δια)κυβερνά την χώρα. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η δύσκολη οικονομική θέση της Ελλάδας, που απειλείται έως και με γεωγραφική συρρίκνωση. Εξάλλου, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται, ακόμη και με την μέθοδο του Μ. Αλεξάνδρου όταν συνάντησε τον Γόρδιο Δεσμό...