Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Το έργο της ενοποίησης της Ευρώπης καταρρέει και έρχεται ο «μεγάλος πόλεμος» τονίζουν Ρώσοι γεωστρατηγικοί αναλυτές .

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/05/1017508990.jpgΣύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, δεδομένου του σχεδίου για μια ενωμένη Ευρώπη, το οποίο  συνεχίζει να παρουσιάζει αναμφισβήτητα προβλήματα, ενισχύεται ταυτόχρονα η  πιο σοβαρή πολιτική κρίση από την ίδρυσή της ΕΕ.

Οι επικεφαλείς της ευρωπαϊκής πολιτικής στις Βρυξέλλες, 


προτρέπουν  τους Ευρωπαίους να μην απελπίζονται, αλλά να μείνουν ενωμένοι μαζί και να προετοιμαστούν για μια αντιπαράθεση με τη Ρωσία αντ “αυτού.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ είναι ικανοποιημένος με  αυτήν την   στάση μεταξύ των Ευρωπαίων αξιωματούχων . 


Μιλώντας στη Ρώμη για την 69η επέτειο από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, η οποία έθεσε τα θεμέλια για τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τουσκ δήλωσε ότι η ηγεσία της ΕΕ πρόκειται να  .....

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ: Συνεχίζεται το ελληνικό δράμα, εν μέσω του καταραμένου κύκλου, με τελικό προορισμό τη χρεοκοπία...

33
«Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα χρέους, αφού η εξυπηρέτηση του είναι εξασφαλισμένη έως το 2022», ισχυρίζονται οι υποστηρικτές των μεθόδων της Τρόικας. 
Εάν δεν πάρει βέβαια κάποια δανειακή δόση, τότε κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. 

Οι δόσεις όμως συνδέονται με συνεχείς εκβιασμούς, για την υιοθέτηση νέων μέτρων λιτότητας – τα οποία βαφτίζονται διαρθρωτικές αλλαγές, παρά το ότι είναι μόνο αυξήσεις φόρων, καθώς επίσης μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Επομένως, η Ελλάδα έχει πρόβλημα δημοσίου χρέους, ενώ δυστυχώς προστέθηκε ένα ακόμη μεγαλύτερο: αυτό του ιδιωτικού χρέους, το οποίο θα οδηγήσει στην πλήρη εξαθλίωση των πολιτών της. 

Η περαιτέρω αύξηση δε του ιδιωτικού χρέους, λόγω της ανόδου των φόρων, της πτώσης των τιμών της ακίνητης περιουσίας, της μείωσης των μισθών, της ανεργίας κοκ. είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη – ενώ ...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/05/enoples_dynameis.jpg?w=750&h=549Ενωθείτε με τον Ελληνικό Λαό, για να σώσουμε το Έθνος των Ελλήνων από τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και από τους πράκτορες και προδότες πολιτικούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.), του Διεθνούς Σιωνισμού, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η Βουλή των Ελλήνων γέμισε Φαρισαίους Σιωνιστές Βο(υ)λευτές, μαριονέτες και δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


Όλα τα δεινά που υποφέρουμε σήμερα, προέρχονται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και κουστωδία, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Ουκρανία και Συρία, γιαυτό έφεραν εδώ το νέο Αμερικανό-Σιωνιστή Πρέσβη.

Ότι διαττάσουν οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές, σαν υπηρέτες οι πολιτικοί μας τα εκτελούν.

Στην Αργεντινή οι προδότες πολιτικοί φύγανε ....

Οι ΗΠΑ «φοβούνται» τα χειρότερα και τρέχουν να εξασφαλίσουν Στενά – Αιγαίο – ΝΑ Μεσόγειο!

https://3.bp.blogspot.com/-mvZe5owOs_s/Vy9g5c8oxCI/AAAAAAABlqw/Id44As5LY30oVLSzudwIjNhW6-DesuJXACLcB/s1600/5.jpg
Μην τολμήσει κανείς να δηλώσει έκπληκτος από αυτά που δυστυχώς έρχονται!

Μετά τις συντονισμένες ενέργειες της αμερικανικής διπλωματίας σε Αθήνα και Άγκυρα, αυτό που πιθανότατα έρχεται είναι ένα ειδικό νομικό καθεστώς στο Αιγαίο, προκειμένου οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ να εξασφαλίσουν τον έλεγχο του στρατηγικού διαύλου Στενά – Αιγαίο – ΝΑ Μεσόγειος.

Τι φοβούνται οι Αμερικανοί


Οι Αμερικανοί έχουν θορυβηθεί από την πρωτοφανή ελληνική «κατατονικότητα» απέναντι στη θρασύτατη Τουρκία του Προέδρου της, Recep Tayyip Erdoğan, του οποίου οι πειρατικές τακτικές βρίσκουν ....

ΤΥΧΑΙΟ ;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !! Συναγερμός στην Αθήνα -Οι Αμερικανοί φέρνουν πρέσβη ανακατωσούρα, ποιος είναι ο Geoffrey Pyatt...


Αλλαγή «φρουράς» στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, καθώς αποχωρεί από τη Βασιλίσσης Σοφίας ο David D. Pearce και έρχεται ο Geoffrey R. Pyatt, ο οποίος ήταν πρέσβης στην Ουκρανία.

Η αλλαγή αυτή έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Αθήνα, καθώς ο Pyatt θεωρείται «ανακατωσούρας» και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στην Ελλάδα σε μία δύσκολη χρονική περίοδο για τη χωρά, καθώς κρίσιμα ζητήματα -προσφυγικό, ελληνοτουρκικά, οικονομική κρίση- παραμένουν.....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «Η Ελλάδα Τελεί Υπό Ξένη Κατοχή, Λεηλατείται ως Αποικία των Ιδιωτικών Τραπεζών»



«Μένοντας στην Ε Ε και χρησιμοποιώντας το ευρώ δεν υπάρχει η παραμικρή προοπτική ανόρθωσης για την Ελλάδα»

Η Ελλάδα Πρέπει να Εγκαταλείψει την Ευρωζώνη για να Ανακτήσει την Εθνική Κυριαρχία της

Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς

Η αμερικανική προφανώς ιστοσελίδα Truthout.org, εδημοσίευσε προ ημερών συνέντευξη του καθηγητή Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς στον κ. Μιχαήλ Νευραδάκη, που αναφέρεται στην Ελλάδα και στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές. 


Αμέσου και ζέοντος ενδιαφέροντος είναι φυσικά το πρώτο και πολύτιμο για τον αφυπνιστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα του μέρος, με τις ακόλουθες καίριες ερωταποκρίσεις:

ΑΠΑΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ «ΗΓΕΤΕΣ» ΤΗΣ!!


ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Η ΕΕ! ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ παραδέχθηκε «η ιδέα ενός κράτους της ΕΕ, το όραμα … ήταν μια ψευδαίσθηση», ενώ ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker αναγνώρισε πως «έχουμε πάρα πολλούς Ευρωπαίους μερικής απασχόλησης όταν πρόκειται να ....

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ! ΕΠΙΒΙΩΣΗ σε δύσκολες καταστάσεις!!! (ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!

ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΕ…..ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ...!!


Ένα δεύτερο πακέτο μέτρων ύψους 1,8 δισ. ευρώ, με αυξήσεις στους περισσότερους έμμεσους φόρους αλλά και επιβολή νέων φόρων και τελών καθώς και αναπροσαρμογή των συντελεστών του ΕΝΦΙΑ,θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή η κυβέρνηση. Τα μέτρα αυτά, θα ενεργοποιηθούν σταδιακά από τον επόμενο μήνα.


Το πακέτο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αύξηση του κανονικού συντελεστή ΦΠΑ, των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε  τσιγάρα, μπύρα, καύσιμα, καφέ, αναμόρφωση φορολογίας στα Ι.Χ., επιβολή νέων φόρων στη συνδρομητική τηλεόραση και στο διαδίκτυο, ειδικό τέλος στις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία.


Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα που αποκαλύπτονται στο προσχέδιο του επικαιροποιημένου Μνημονίου μεταξύ Ελλάδας και Κομισιόν προβλέπουν:


    Αύξηση του ...

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν σημαδεύει πλέον τα Στενά και το Αιγαίο με πυραύλους Cruise «Onyx» και «Caliber»!

ellas.jpg
Ο αιφνιδιαστικός κατάπλους της ρωσικής φρεγάτας «Ναύαρχος Grigorovich» στην Μαύρη Θάλασσα με πυραύλους Cruise «Onyx» και «Caliber» αφορά την στοχοποίηση σαφώς της Άγκυρας και του ίδιου του Ερντογάν.

Μετά από απόφαση του ρωσικού γενικού επιτελείου ναυτικού, η Φρεγάτα κατευθυνόμενων βλημάτων «Ναύαρχος Grigorovich», το «καμάρι» των ρωσικών ναυπηγείων από χθες Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, θα ευρίσκεται σε μόνιμη θέση στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας . 

Αυτό αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο Facebook, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Αποστολή της Φρεγάτας η οποία διαθέτει τους φονικότατους πυραύλους «Onyx» και «Caliber» με βεληνεκές μάχης και ικανότητα καταστροφής στόχων στην ξηρά σε απόσταση μεταξύ 300 έως 2.500 χιλιομέτρων, είναι η Τουρκία και το Αιγαίο.

Ειδικά οι δηλώσεις ...

"ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΝΤΟ"

Andartiko Pontu
ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ !!!

Εδώ και μερικές μέρες ο Πόντος στην Τουρκία φλέγεται από αλλεπάλληλα ένοπλα χτυπήματα, μια εξέλιξη που δείχνει πως ο εσωτερικός εμφύλιος στην Τουρκία έχει μεταφερθεί και στην περιοχή αυτή, με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας πολύ σημαντικής εξέλιξης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, την Παρασκευή 6 Μαΐου γύρω στις 5 η ώρα μ.μ. έγινε μια οργανωμένη ένοπλη επίθεση στην ....

Συνέλληνες, τα χειρότερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ......

ImageHandler.ashx.jpg
Εδώ είμαστε και πάλι Συνέλληνες, γιορτές ΤΕΛΟΣ, όπως και πολλά άλλα στη χώρα μας, τα οποία θα τα δούμε να τελειώνουν πολύ σύντομα.

Παρακολουθούσαμε με μερικούς φίλους την Κυριακή αυτά που γινόταν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και κάναμε στο τέλος τη «σούμα» του Παρασκευοσαββατοκύριακου!

Τελικά αδέλφια, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας δουλεύουν κανονικά, μας κοροϊδεύουν, μας «φτύνουν» με τον τρόπο τους, και εμείς, καθόμαστε και τους κοιτάμε, αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες ΟΛΟΥΣ, και να τους στείλουμε στον οξαποδώ και ακόμα παραπέρα μπας και ξεβρομίσει ο τόπος.

Το ΘΡΑΣΟΣ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο τους το μεγαλείο.

Να παραδέχονται ΟΛΟΙ πως μας κατάστρεψαν, πως είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, πως μας ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ, και συνεχίζουν να....

Μυρίζει μπαρούτι το ραντεβού κεκλεισμένων των θυρών Πούτιν Κίσιντζερ...

1.jpg
Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Έχω πει πολλές φορές μέσα από αυτό το μικρό βήμα που μου δίνει η τεχνολογία ότι ΗΠΑ και Ρωσία τα έχουν βρει μεταξύ τους εν μέρη και παίζουν σαν μια καλοκουρδισμένη ορχήστρα τον ρυθμό που χορεύει όλη η υφήλιος.  

Στο τέλος φυσικά και όταν η Ρωσία θα πάει να ξεφύγει από τον έλεγχο για να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο από αυτό που τις αναλογεί, όπως κάνει πάντα το σιωνιστικό λόμπι θα της επιφέρει τρομερά πλήγματα.

 Αυτό αναδεικνύει και η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση που είχαν ο πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσιντζερ, δεινόσαυρος της πολιτικής των ΗΠΑ, ο πιο γνωστός υποστηρικτής της Νέας Τάξης πραγμάτων εγκλημάτων πολέμων και φυσικά ...

Ωρύονται μελοδραματικά εναντίον της κυβέρνησης και ΠΡΑΚΤΙΚΑ με την απεργία τους την στηρίζουν απροκάλυπτα…

Το δημοσιογραφικό απεργιακό φιάσκο…

 

Η πραγματικότητα είναι σκληρή και εκδικείται εκείνους που την περιφρονούν. 


Η πραγματικότητα αποκάλυψε, κατά τρόπο κραυγαλέο, την απεργιακή μελοδραματική αφέλεια των εργατοπατέρων του δημοσιογραφικού συνδικαλισμού: 

Ωρύονται μελοδραματικά εναντίον της κυβέρνησης και ΠΡΑΚΤΙΚΑ με την απεργία τους την στηρίζουν απροκάλυπτα…

Η πραγματικότητα τους γελοιοποίησε: 

Απεργούσαν και όλα τα κανάλια έδειξαν την ομιλία του Τσίπρα στην ΚΟ!!! 

Απεργούσαν, αλλά ο Τσίπρας ξεστόμιζε από τα κανάλια, με θηριώδη κομπασμό και αυθάδεια, τα ασύστολα ψεύδη του και την ελεεινή.....

Οι μόνοι δικαιωμένοι σ' αυτή τη χώρα, θα είναι οι νεκροί.

Πρόσφατα μια τελευταία μελέτη του European School of Management and Technology (ESMT) με έδρα το Βερο-λίνο διερευνά το πού πήγαν τα λεφτά της Ελληνικής διάσωσης (Rocholl, J., and A. Stahmer (2016). Where did the Greek bailout money go? ESMT White Paper No.WP–16–02). 

Έχει ενδιαφέρον να δούμε κάπως αναλυτικά τα στοιχεία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη μελέτη μόνο € 9,7 δις ή λιγότερο από το 5% του συνολικού ποσού των € 215,9 δις, που κατανέμεται στο 1ο και 2ο πρόγραμμα δεν χρησιμοποιήθηκαν για τις πληρωμές του χρέους και δεν πήγαν σε .....

Το νέο ιδιωτικό κράτος της Βόρειας Ελλάδας..

Η Ελλάδα μπαίνει στην Ενιαία Ενεργειακή Πολιτική της Ε.Ε και μένει για πάντα στην Ε.Ε - Θάνατος του περιβάλλοντος για την "ανάπτυξη" ιδιωτικών συμφερόντων..

Στις 17 Μαΐου άρχεται το πρώτο στάδιο της πλήρους αγκίστρωσης της Ελλάδας στο καράβι της Ε.Ε. Μετά από αυτή την ημέρα οποιαδήποτε συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε είναι απλά ξόδεμα σάλιου.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας πρόκειται να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια της έναρξης κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Θεσσαλονίκη όπου θα παρευρεθούν στελέχη της ΒP, της SOCAR, της Snam, της Fluxys, της Enagas και της Axpo, δηλαδή της Κοινοπραξίας TAP. 

Η Ελλάδα σε δέκα ημέρες μπαίνει επίσημα στην Ενιαία  Ενεργειακή Πολιτική της Ε.Ε και μετατρέπει ένα ....

Στην επιβολή φόρου στο ίντερνετ συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές.

Την επιβολή φόρου στο ίντερνετ έχει προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές στη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα, πριν την διακοπή των συνομιλιών για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο στο οποίο κατέληξαν ελληνική κυβέρνηση και δανειστές περιλαμβάνει το μέτρο επιβολής φόρου στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας και αναμένεται να επιβληθεί σε όσους έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Το ύψος του φόρου δεν έχει....

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ....

Το έχετε αντιληφθεί ότι πληρώνουμε φόρους μόνο και μόνο γιατί είμαστε απλά ζωντανοί, χωρίς να έχουμε κανένα απολύτως εισόδημα; 

Αυτοί οι καθαρά κεφαλικοί φόροι είναι, τα τεκμήρια, τα τέλη, οι εισφορές, οι ιδιοχρήσεις κ.λ.π.

Δηλαδή, ακόμα και αν δεν έχουμε κανένα απολύτως εισόδημα, καμία απολύτως υποχρέωση και ....

«Σοκ» τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 για 3 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ!

Του Γιώργου Κ. Ανδρή
«Σοκ» αναμένεται να προκαλέσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπου 3 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων καθώς η Ειδική Επιτροπή που έχει συσταθεί για να εξετάσει το νέο φορολογικό στα αυτοκίνητα θα αποφασίσει την επέκταση των Τελών Κυκλοφορίας που υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές ρύπων σε όλα τα αυτοκίνητα με 1η ‘Αδεια Κυκλοφορίας από την 1/1/2003!

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του
Enikonomia.gr μέχρι σήμερα τα Τέλη Κυκλοφορίας που υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές CO2 αφορούν τα αυτοκίνητα με 1η ‘Αδεια Κυκλοφορίας μετά την 1/11/2010 και στα παλαιότερα ΙΧ τα Τέλη Κυκλοφορίας υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό του κινητήρα.

Η επέκταση των Τελών Κυκλοφορίας με βάση τις εκπομπές CO2 στα αυτοκίνητα με 1η ‘Αδεια Κυκλοφορίας αναμένεται να επηρεάσει περίπου 3 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα δουν...

Στη δημοσιότητα η βάση δεδομένων των Panama Papers.

Από τη Δευτέρα θα έχει όποιος το επιθυμεί τη δυνατότητα να δει ποιοι πολιτικοί, ποιοι επιχειρηματίες και ποια δημόσια πρόσωπα διατηρούν μυστικές εικονικές εταιρείες σε παράκτιες περιοχές και το όνομά τους βρίσκεται στα Panama Papers.

Η βάση δεδομένων των λεγόμενων «Εγγράφων του Παναμά» (Panama Papers) θα δοθεί στη δημοσιότητα υπό τη....