Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Guardian: «Η NSA παρακολουθεί την Eλληνική κυβέρνηση»!

Ο Λουκ Γκάρντινγκ, μέλος της μικρής ομάδας που επεξεργάστηκε τα έγγραφα που παρέδωσε στο «Guardian» ο Έντουαρτ Σνόουντεν, έδωσε συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής», για την πολύκροτη υπόθεση των αμερικανικών παρακολουθήσεων.

«Τα κινητά τηλέφωνα της Eλληνικής κυβέρνησης...

Πώς μιλάς για ηθική, όταν την πατρίδα ξεπουλάς, Φαύλε?

Διάβαζα τo άρθρο του, όπου ο Φαύλος-Φαήλος, ασκόπως, σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσει το δίδυμο της συμφοράς μας και ποντάροντας σε πατριωτικά αισθήματα, στηλιτεύει τον παρασυνταγματολόγο που παριστάνει τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών για τη στάση του στα εθνικά θέματα και υπερασπιζόμενος την πρότασή του υπέρ της Κύπρου, αναφέρει ότι η χώρα «έχει ανειλημμένες ηθικές και νομικές υποχρεώσεις και προς κάποιους Έλληνες εκτός ελλαδικού κράτους και σταθερές στην εξωτερική πολιτική της.»
Μου φαίνεται αυτή η παρέμβαση σου αστεία, βρε συ Φαύλε. Μου φαίνεται, δηλαδή, σαν να καιγόταν το σπίτι μου κι εγώ να στενοχωριόμουνα επειδή ξέχασα τα κλειδιά μου στο....

Η ΔΕΗ ομολογεί…χαρίζονται στην «μικρή» ΔΕΗ 135 εκατ.τόνοι λιγνίτη (135 δισ. ευρώ)…

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων μας.
Σας θυμίζουμε τι γράφαμε…Πολύ χουβαρντάς κύριε Σαμαρά…
Διαβάστε τι αναφέρει στην ιστοσελίδα της η ΔΕΗ σχετικά με τα Αποθέματα και την Ποιότητα λιγνίτη..

Πόσα παίρνουν για τις "υπηρεσίες" τους τα... Tροϊκανά. ....golden boys που κόβουν μισθούς και συντάξεις;

Την ώρα που οι Έλληνες εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν χάσει κατά μέσο όρο το 25% του μισθού τους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι περικοπές αγγίζουν το 50%, τα golden boys που λαμβάνουν τις αποφάσεις και κρατούν το μαστίγιο της λιτότητας πληρώνονται με ιδιαίτερα υψηλές αποδοχές!

Σύμφωνα με τη Real News...

Ωμή παρέμβαση κυβέρνησης, εκφοβισμός δικαστικών αρχών και αύξηση δικαστικών εξόδων!!!

Διαβάστε τι αναγράφεται στην αναφορά του ΔΝΤ, για την οποία πανηγυρίζει η καταστροφική – προδοτική συγκυβέρνηση, σχετικά με τις αρνητικές αποφάσεις των δικαστηρίων και τα δικαστικά έξοδα, η αύξηση των οποίων....

Έντρομη απάντηση του εγκληματία Παπανδρεου: Βοήθεια Σαμαρά!

“Νεφελίμ ο Χατζηνικολάου”! 

Τρόμος έχει καταλάβει την συμμορία Παπανδρέου μετά και την δημοσιοποίηση της έκθεσης που αποδεικνύει την χάλκευση τον στοιχείων και την εσκεμμένη διόγκωση του ελλείμματος του 2009. 

Το βρόμικο σχέδιο φυγάδευσης των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος φαίνεται να...