Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΡΟΪΚΑ: "Η Ευρωζώνη έσωσε το τομάρι της μέσω Ελλάδας!"

Εσωτερικό έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με την ένδειξη μάλιστα "αυστηρά απόρρητο" καταγγέλλει επί της ουσίας την πολιτική που ακολούθησε η Τρόικα ως προς την υποτιθέμενη "διάσωση" της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. 

Το έγγραφο-καταπέλτης αποκαλύπτει ότι η χώρα μας δεν πληρούσε τα τρία από τα τέσσερα κριτήρια για να αποκτήσει πρόσβαση σε δάνεια διάσωσης!

Έτσι, η διάσωση της Ελλάδας δεν ήταν παρά μία προσπάθεια να αγοράσει η Ευρωζώνη χρόνο για τον εαυτό της και να...

'"ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ" ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ Γενική δοκιμή επέμβασης δυτικών στην Συρία με 15.000 στρατιώτες από 18 χώρες

Μεγάλη άσκηση-πρόβα σε πιθανή επέμβαση στην Συρία με την συμμετοχή 15.000 προσωπικού από 18 χώρες, μεταφορά πυραυλικών συστημάτων ΜΙΜ-104 Patriot και συμμετοχή ολόκληρων Μοιρών μαχητικών αεροσκαφών, ξεκινά στην Ιορδανία.
 
Πρόκειται για την μεγαλύτερη πολυεθνική δύναμη που έχει παραταχθεί στην περιοχή της Μ.Ανατολής μετά το 2003 όταν έγινε η επέμβαση στο Ιράκ.
 
Ενώ οι ισλαμιστές αντάρτες συντρίβονται στον εμφύλιο οι δυτικοί (βασικά ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία) και ο συνασπισμός των αραβικών χωρών του Κόλπου προβαίνουν σε μία δοκιμή λειτουργίας ενός εκστρατευτικού σώματος σε μια άσκηση με τίτλο "Ανυπόμονο Λιοντάρι" ("Eager Lion").

Ποιοι εμείς; Ποιος φταίει τελικά;

Ποιος φταίει τελικά; Και ποιος στέκεται αδιάφορος μπροστά στην ιστορία; Γιατί το καθετί που ζούμε, μετά από καιρό, θα αποτελεί ιστορία. Και τότε ποιος θα θυμάται; Ποιον εγωισμό και ποιες πράξεις μας θα εξυμνούμε;
Καλώς η κακώς τύχαμε εμείς να ζήσουμε αυτό το κεφάλαιο του ιστορικού βιβλίου. Σε εποχή (οικονομικής) κρίσης. Δεκτό, αλλά…

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE "Προέλαση" Λαϊκού Συνδέσμου με ποσοστό πάνω από 16% επί του συνόλου των ψήφων!

Η νέα δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» δίνει ποσοστά εκπληκτικής εκτόξευσης στην προτίμηση των ψηφοφόρων για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή όπως θα δείτε αναλυτικά παρακάτω. 

Η ΝΔ έχει οριακό προβάδισμα μισής μονάδας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τέταρτο και... καταϊδρωμένο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 6%. 
 
Τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου έχουν ως εξής:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Τελικά ο Ρ.Τ.Ερτογάν κάνει την απειλή του πράξη: Βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για συγκρούσεις εμφύλιου χαρακτήρα, καθώς οι ισλαμιστές νεο-οθωμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν άλλο "κενό" χώρο στους διαδηλωτές.

EAN ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ 10 ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.


O Adrian Salbuchi είναι πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών στην πατρίδα του, την Αργεντινή. 

Είναι ο ιδρυτής του κινήματος Second Republic, που γεννήθηκε μέσα από την συνειδητοποίηση ότι είναι αναγκαίο και επείγον να πολεμήσουν οι λαοί, με όση δύναμη διαθέτουν, τον νέο παλιό παγκόσμιο δυνάστη, γνωστό με το όνομα “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Ο Salbuchi αποκαλύπτει τα 10 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να πολεμήσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά και το τι σημαίνει το καθένα από αυτά.

1. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατανοούμε και όχι απλώς να κοιτάζουμε. Να ακούμε με προσοχή, όχι απλώς να ακούμε ήχους. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί από αυτά που θέλει η παγκόσμια δύναμη να κοιτάζουμε: “νόμιμα” ψέματα, μισές αλήθειες, παραπλανητικές ερμηνείες, ανυποστήρικτα δεδομένα και “αποδείξεις”, σενάρια προκατασκευασμένα.
Μην αφήσετε τη δύναμη της συνήθειας να σας νικήσει. Το ότι έχουμε συνηθίσει τα πράγματα όπως έχουν σήμερα δεν σημαίνει.......

Αναβρασμός στα Βαλκάνια με Ελληνικό ενδιαφέρον!

undefined
Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια τρέχουν και η Ελλάς πρέπει να τις παρακολουθεί με προσοχή και με γρήγορα ανακλαστικά. 

Η εξωτερική πολιτική έχει επιτυχία, όταν βασίζεται σε καλή ανάλυση του παρόντος με προοπτική μέλλοντος και με επίγνωση παρελθόντος. 

Οι εθνικοί μας στόχοι...

Με τους λαθρο-ηλίθιους της Βουλής πότε θα ασχοληθούμε;

 Ναι, η λαθρομετανάστευση είναι μία ευθεία απειλή για την Ελληνική κοινωνία, μία ανοιχτή πληγή για την οικονομία, μία παρατεταμένη απειλή για την ασφάλεια της ίδιας της χώρας.

Όμως, όλως παραδόξως, ενώ συζητάμε...
(και πολύ καλά κάνουμε) για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και την απομάκρυνση των κινδύνων που αυτή ενέχει, γιατί δεν συζητάμε και για την εξίσου άκρως επικίνδυνη ύπαρξη των πρόθυμων διασωστών μας; 

Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Σύριζα ίσον νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών!!

Με μία κατάπτυστη πρόταση νόμου, ένα αληθινό μνημείο δοσιλογισμού, ο Σύριζα προσπαθεί να καταστήσει τους Έλληνες -ένα Έθνος με ιστορία χιλιετιών που έδωσε τα φώτα του Πολιτισμού σε όλη την ανθρωπότητα-ομήρους των λαθρομεταναστών. 

Θέλει να μας κάνει ξένους στον τόπο μας!

Η πρόταση νόμου του Σύριζα φέρει τίτλο...

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ «ΜΑΛ@ΚΑ» ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ… ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Αγία Παρασκευή, απόγευμα Παρασκευής. 

Πολίτης που περπατά σε πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής, συναντά εντελώς τυχαία πασίγνωστο πολιτικό με μακρά θητεία σε υπουργικές καρέκλες!

Τον πλησιάζει, τον χαιρετά, αλλά...
δεν διστάζει να διαμαρτυρηθεί για την κατάντια στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα οι πολιτικοί και οι μνημονιακές κυβερνήσεις. 

«Μας διαλύσατε, μας τελειώσατε. Καταστρέψατε τη χώρα», του είπε ο πολίτης, αλλά πριν καλά-καλά προλάβει ...

Οι ευχές όλων των Ελλήνων συνοδεύουν τη Μυρτώ - Έφυγε για τη Βοστόνη. Γιάννη μου καλό κουράγιο !!

Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης μεταφέρεται η 16χρονη Μυρτώ που είχε κακοποιηθεί από τον πακιστανό Δράκο της Πάρου .

Για τη νοσηλεία της Μυρτούς στις ΗΠΑ χρειάζονταν...

400.000 ευρώ, ποσό που δεν είχαν οι γονείς της.

ΤΟ Δ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΦΟΥΧΤΕΛ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..ΣΥΝΤΟΜΑ !!

Παρέδωσαν στους δανειστές και τηλεοπτικές συχνότητες!

Το ότι, σχετικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν τόσα πολλά δεν είναι καθόλου τυχαίο. 

Είναι γεγονός ότι ετοίμαζαν κατάλληλα το έδαφος χρόνια πριν τη μεγάλη εφόρμηση. 

Προπαντός φρόντισαν να αλλάξουν τις συνειδήσεις! 

Κατασκεύασαν έναν άλλο άνθρωπο! 

Εφόρμησαν και...

μας σμπαράλιασαν τη σκέψη, την αξιοπρέπειά, τη μπέσα, τη λεβεντιά! 

Σκόρπισαν -προς το παρόν- την «κρίσιμη μάζα» που θα δημιουργούσε την έκρηξη! 

Από τα βασικά εργαλεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή των συνειδήσεων και στην κατασκευή του «νέου τύπου» ανθρώπου είναι το επί τούτου σχεδιασμένο εκπαιδευτικό σύστημα, το ρουσφέτι και η προώθηση των «ατομικών λύσεων», ο λεγόμενος κοινωνικός αυτοματισμός, ο κυβερνητικός συνδικαλισμός, οι ειδικά κατασκευασμένοι φορείς…

Αναδρομικό «σοκ» για 450.000 συνταξιούχους.

Μια έκτακτη «συμφορά» κρύβεται στις βεβαιώσεις των αποδοχών του 2012 που ταχυδρομήθηκαν σε περίπου 452.000 συνταξιούχους του Δημοσίου. 

Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα ανακαλύψουν ότι...

το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν παρακράτησε μέσα στο 2012 από τις συντάξεις τους (όπως όφειλε) την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για το 2012, με αποτέλεσμα να πρέπει να την καταβάλουν φέτος μαζί με τον φόρο εισοδήματος!

Οι συνταξιούχοι του Δημοσίου θα ανακαλύψουν μέσα από τις βεβαιώσεις των αποδοχών τους για το 2012 ότι δεν έχει γίνει παρακράτηση της ειδικής εισφορά αλληλεγγύης του άρθρου 29 του Ν. 3986/2011 από τις συντάξεις τους, όπως έγινε στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους τους ιδιωτικού τομέα.

Οι Σκοπιανοί έχουν ανεγείρει μνημείο με τον Αριστοτέλη να διδάσκει τον Μ. Αλέξανδρο… Σλαβικά!!!

Συνεχίζεται ο τραγέλαφος στα Σκόπια. Στην βάση μνημείου υπάρχει ανάγλυφη παράσταση με τον Αριστοτέλη να διδάσκει τον Μ. Αλέξανδρο κρατώντας πάπυρο γραμμένο σε.. Σλαβικά!!!

Στα πλαίσια του σχεδίου «Σκόπια 2014»...

είχαμε την ανέγερση 4 μνημείων με λιοντάρια πάνω σε μια γέφυρα των Σκοπίων στις όχθες του ποταμού Βαρδάρη.

Στην βάση του ενός λιονταριού, προσέξαμε μια ανάγλυφη παράσταση όπου απεικονίζεται ο φιλόσοφος Αριστοτέλης να διδάσκει, τον νεαρό τότε, Αλέξανδρο.

Στην Μ. Βρετανία ο Χριστιανισμός καταρρέει ενώ επελαύνει το Ισλάμ.....!!!!

του Νίκου Χειλαδάκη

Μια άκρως θλιβερή αλλά και πολύ ανησυχητική διαπίστωση κάνει η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail και την οποία αναδημοσιεύει με «περισσή χαρά» η τουρκική ισλαμική εφημερίδα, Yeni Şafak, ότι όλο και λιγότεροι χριστιανοί πηγαίνουν να προσευχηθούν στους χριστιανικούς ναούς στην Μεγάλη Βρετανία την ίδια ώρα που κάνουν την εμφάνισή τους όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι να προσεύχονται και μάλιστα σε δημόσιους χώρους δίνοντας την εντύπωση ότι η χώρα είναι καθαρά μουσουλμανική.

Μετά από όλα αυτά... εσύ γράφεις ακόμη Greeklish!

Η καταστροφική μόδα των ημερών η οποία καθόλου αθώα δεν είναι καθώς στα επόμενα χρόνια θα έχει σίγουρα καταστρέψει μεγάλο μέρος του μοναδικού πολιτισμού μας. Δυστυχώς η πλειοψηφία θεωρεί το θέμα μη επικίνδυνο και συνεχίζει να το στηρίζει εφόσον δεν καταλαβαίνει την σημαντικότητα του.Την ίδια ώρα που σε άλλα μέρη του κόσμου η Αρχαία Ελληνική γλώσσαθεωρείται η βάση και το μέλλον των υπολογιστών και ψηφίζεται η θέση της στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως η νεολαία (κυρίως) της Ελλάδας επιμένει….

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ...


ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντι «ρατσιστικού» νομοσχεδίου .

ΑΥΤΟΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, Ε-Μ-Ε-Ι-Σ; Απλά ΚΟΘΩΝΙΑ είμαστε ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ; Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. 
Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα  οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. 
Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά. 
Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής......

Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση: «Η Ευρώπη έχει στο DNA της τον αντισημιτισμό» .

undefined
Οι Ευρωπαίοι ήταν πάντα αντισημίτες, "επειδή είναι στο DNA τους", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης, Tomer Orni, σε πρόσφατο συνέδριο στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει το European Jewish Press.

Η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωση (European Jewish Union) είναι μια μη....

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ: «Οι Παπανδρέου πλούτισαν κερδοσκοπώντας στην ελληνική πτώχευση με ξένα fund» (upd) .

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρ
ριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας".

Αυτό αναφέρεται σε σχετική απόφαση που εκδόθηκε......

Περιέχεται και αυτό στο "succes story" του Σαμαρά και των άλλων δυνάμεων του "εθνοκτονικού τόξου";

undefined
Αν  έχει  έστω και στοιχειωδώς  βάση  αληθείας  το σημερινό  πρωτοσέλιδο της  "Εφημερίδας των Συντακτών"  τότε όχι μόνο  δεν είναι  γελοία  η  Σαμάρειος  ρήση  περί "succes story" αλλά  επικίνδυνη και  κατά έναν  τρόπο  "εσχατολογική", μιας και  ένα ακόμα  νέο "δάνειο"  και "μηνμόνιο"  δεν μπορεί παρά  να σημάνει  την  ολοκληρωτική και μαζική εξόντωση  των  Ελλήνων.

Τα παπαγαλάκια της ΝΕΤ «μεθάνε» από το ξεπούλημα των νησιών μας («στο εξωτερικό η αγορά ελληνικού νησιού έχει γίνει της μόδας»)

"Ρεσάλτο"


Όταν είσαι ξεπουλημένος δεν απέχει και πολύ για να καταληφθείς από τον «ηδονισμό» του ξεπουλήματός σου και να γίνεις κήρυκας αυτής της κραιπάλης του ξεπουλήματος που σαλπίζουν οι κυβερνητικοί διαχειριστές της ΑΠΟΙΚΙΑΣ-ΕΛΛΑΣ.


Αυτό το αμόκ απαστράπτει ιδιαίτερα στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ: 


Είναι εξάλλου τα πιο ξεπουλημένα όντα, παράσιτα που ζούνε κάθε είδους κραιπάλη και διαστροφή πάνω στο πτώμα της ελληνικής κοινωνίας, παράσιτα τα οποία σιτίζονται από τους κλέφτες και δημίους (τους «νταβάδες» τους). 

Τα παπαγαλάκια της ΕΡΤ λανσάρουν, με μεθυστική έπαρση, τα ξεπουλήματα του αφεντικού της, του κυβερνητικού «νταβά».

''..Βλέπω τους εμπόρους να εισπράττουν σκύβοντας το κέρδος των δικών τους πτωμάτων..'' *

*  ''Προφητικόν'' του Οδυσσέα Ελύτη από το Άξιον Εστί.

      Τους εμπόρους των λαών, τους εμπόρους των ελπίδων, των ψεμάτων,των ψυχών..

     Τους εμπόρους της απελπισίας, των παιδιών που λιποθυμούν στα σχολεία, των παιδιών μας που φεύγουν, των πατεράδων μας που φεύγουν γι αλλού, με την πίκρα στα μάτια..

Χούφτωστην Αντώνη μας....!!!!!!

 Ελλην Φορολοογούμενος
 
Από την τριβήν μου εις τον χώρον της υδραυλικής  δύναμαι να γνωρίζω  ότι,  μούφα εστί υδραυλικόν συνήθως εξάρτημα, κυλινδρικού σχήματος με σπείρωμα και εις τας  δύο άκρας και χρησιμεύει εις την ένωσιν σωληνών ή άλλων τινών υδραυλικών εξαρτημάτων.

Εις την τέχνην της πολιτικής μούφα εστί οτιδήποτε ενώνει δύο γεγονότα, το ένα μνημόνιο με το άλλο , το κυβερνητικό έργο της μιας κυβέρνησης με της άλλης , τον έναν ασφαλιστικό και εργατικό νόμο με έναν άλλον , του Σιούφα με του Ρέππα και  του Κουτρουμάνη .

‘Έτσι σε ανύποπτο χρόνο ο αξιότιμος κύριος της Ραφήνας , ο ...

Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για 150.000 απολύσεις έως το 2015...

Αναρτούμε την Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Μάη 2013 στην οποία (σελίδα 3 και 4) κάνει λόγο για 450.000 ΔΥ στο τέλος του 2013 και περιγράφει τις διαδικασίες απόλυσης. 

Θυμίζουμε ότι οι ΔΥ ΗΤΑΝ 768.000 τον Ιούλη του 2010 (με την απογραφή). Έκτοτε έχουν αποχωρήσει 152.000 (συνταξιοδοτήσεις - μη ανανέωση συμβάσεων - μηδενικες προσλήψεις - εφεδρεία κλπ). 

Θέλουν μέχρι το 2015 να διώξουν άλλους 150.000, μη

Greek banks expect distressed funds to save them....(OI ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ DISTRESSED FUNDS ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ....)

undefined
Greece expects foreign distressed funds, whose main scope of activity is buying bad loans, to enter the country soon. It is expected in the coming months that Greek banks will try to clear some of the excess burdens in their balance sheets. 25% of the bank loans in the country, or around 57 billion euro, are currently not being repaid as shown by the latest data of the Bank of Greece cited by Naftemporiki. Currently, the government is preparing a bill stipulating that distressed funds, which bought or will buy loans in the red, should be registered in Greece or should have a representative in the country at least. "Our goal is to ensure that Greek borrowers will be able to contact (the fund) in the country," a senior member of the government tells the Greek media.

Κρεμάλα για 1 εκατ. Έλληνες: Έρχονται κατασχέσεις!

Όσο οι Έλληνες κάθονται τρομαγμένοι στη γωνία τους τρέμοντας μη χάσουν και το τελευταίο τους ευρώ, οι διεθνείς τοκογλύφοι, υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης, εξαπολύουν την τελευταία τους και ισχυρότερη επίθεση. 

Ετοιμάζονται να τους τα πάρουν όλα, πετώντας τους κυριολεκτικά στο δρόμο!


Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, έθεσε εμμέσως ζήτημα άρσης του μέτρου αναστολής των πλειστηριασμών ακινήτων. 


Όμως, αυτή, είναι μόνο η αρχή. Εκτός από 1 εκατομμύριο ακίνητα που πλέον κινδυνεύουν άμεσα με κατάσχεση, με τη θηλειά στο λαιμό, βρίσκονται εκατομμύρια ακόμα Έλληνες που είχαν κάνει το λάθος να πάρουν δάνειο, ή πιστωτική κάρτα: 

Η κυβέρνηση, ετοιμάζεται να επιτρέψει την πώληση των δανείων που δεν εξυπηρετούνται σε distressed funds. Πρακτικά, θα αρχίσουν οι κατασχέσεις κινητών περιουσιακών στοιχείων (αυτοκίνητα, είδη σπιτιού, καταθέσεις, μισθοί) για όσους έχουν πιστωτικές και δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.

Έρχονται δύο νέα χαράτσια στα ακίνητα!


Ότι έρχονται δύο νέα χαράτσια στα ακίνητα, από τα οποία μάλιστα το ένα εξυπηρετεί ιδιώτες (!) καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ). Αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ:

Καθοριστικές είναι οι ημέρες που ζούμε, για τους ιδιοκτήτες ακινήτων της χώρας μας, γιατί δρομολογούνται δύο νέα μέτρα που θα καθορίσουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους. 

Τις ημέρες αυτές δρομολογούνται δύο νέα και χωρίς προηγούμενο «χαράτσια», το ένα υπέρ του κράτους και το άλλο υπέρ συγκεκριμένων ιδιωτών, που έχουν τη δύναμη να το προωθήσουν και να το επιβάλουν σε βάρος ενός λαού που χειμάζεται από τόσα δεινά. 

Παρέδωσαν στους δανειστές και τηλεοπτικές συχνότητες!

Του Δημήτρη Τσιμούρα

Το ότι, σχετικά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφεραν τόσα πολλά δεν είναι καθόλου τυχαίο.


 Είναι γεγονός ότι ετοίμαζαν κατάλληλα το έδαφος χρόνια πριν τη μεγάλη εφόρμηση. 

Προπαντός φρόντισαν να αλλάξουν τις συνειδήσεις! 

Κατασκεύασαν έναν άλλο άνθρωπο! 

Εφόρμησαν και μας σμπαράλιασαν τη σκέψη, την αξιοπρέπειά, τη μπέσα, τη λεβεντιά! 

Σκόρπισαν -προς το παρόν- την «κρίσιμη μάζα» που θα δημιουργούσε την έκρηξη!

Από τα βασικά εργαλεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή των συνειδήσεων και στην κατασκευή του «νέου τύπου» ανθρώπου είναι το επί τούτου σχεδιασμένο εκπαιδευτικό σύστημα, το ρουσφέτι και η προώθηση των «ατομικών λύσεων», ο λεγόμενος κοινωνικός αυτοματισμός,

Ήμασταν οι μόνοι που δεν τιμωρήσαμε τους κατοχικούς δωσίλογους. Σήμερα ;;;;;

Μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα, ήμασταν ο μόνος λαός που δεν δίκασε και δεν τιμώρησε του δοσίλογους.

 Αντί να δικάσουμε τους δοσίλογους, τους προδότες και τους μαυραγορίτες που κέρδισαν με το αίμα αθώων Ελλήνων, για να αποκαθαρθεί έτσι η
κοινωνία από τα σάπια στοιχεία της, εμείς προτιμήσαμε...
να σφαχτούμε μεταξύ μας σε έναν αιματηρότατο εμφύλιο πόλεμο. 


Μέσα από αυτόν τον εμφύλιο, όχι μόνο γλίτωσαν όλα τα πιο πάνω σάπια στοιχεία, αλλά είτε χάθηκαν τα ίχνη τους, είτε δικαιώθηκαν και ηρωποιήθηκαν. 

Στη συνέχεια, όλα αυτά τα στοιχεία επάνδρωσαν το νέο καθεστώς για να φτάσουμε στο σημερινό κατάντημα.

Ο Σαμαράς άρει την αντίθεσή του στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ... Το λένε οι Εβραίο....!!!!

undefined
«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ αίρουν την αντίθεσή τους στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που ποινικοποιεί την άρνηση του Ολοκαυτώματος», υποστηρίζεται σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (World Jewish Congress).

Στο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι η μεταβολή της περασμένης Πέμπτης οφείλεται, κατά τα φαινόμενα, στην ευρεία καταδίκη της στάσης του κόμματος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ελληνικές και παγκόσμιες εβραϊκές οργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο (ΠΕΣ) το οποίο είχε ζητήσει από την Αθήνα να λάβει αποφασιστικά μέτρα ....

Για ποιον αγώνα μιλάμε;‏

undefined
Το τελευταίο διάστημα σε πολλούς ιστότοπους κατατίθενται προβληματισμοί γιατί ο Έλληνας δεν αντιδρά τα τελευταία χρόνια έναντι των δεινών που καθημερινά βιώνει με αυξητική τάση μάλιστα, πνίγει το θυμό του, δεν αντιστέκεται δεν… Λαμβάνοντας αυτό ως αφορμή θα ανατρέξω τρείς δεκαετίες πίσω, να δούμε πως αλλοιώθηκε η ζωή του στο πέρασμα των χρόνων .

Είναι η εποχή εκείνη όπου η αλλαγή αποκόπτει βίαια και σε μικρό χρονικό διάστημα τον Έλληνα από το παρελθόν του ,τα ήθη του, τα δρώμενα και τον εισάγει σε καινούριες συνθήκες ζωής. 


Του δίνει το δικαίωμα αλόγιστης χρήσης της ελευθερίας εν ονόματι της <<δημοκρατίας>>, οδηγώντας τον μαθηματικά στην οχλοκρατία-ασυδοσία με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την μετέπειτα πορεία και εξέλιξη του.

Αρχίζουν να συρρέουν τα πακέτα Ντελόρ από την Ε.Ε. , να ξεριζώνει παραδοσιακές καλλιέργειες, να εισάγει ευρωπαϊκές ράτσες ζώων εγκαταλείποντας τις δικές μας, να παίρνει επιδοτήσεις καθήμενος στο καφενείο του χωριού .....

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος για τον Παπανδρέου....

undefined
Πολιτική δικαίωση για τον ίδιο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην δικαστική διαμάχη του με τον αδελφό του πρώην
πρωθυπουργού, Αντρίκο Παπανδρέου σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκε η πρώτη αγωγή κατά του κ.Καμμένου, και επιβλήθηκαν σε βάρος του κ.Παπανδρέου δικαστικά έξοδα ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ ....

Ο Στουρνάρας έβαλε τον Σκορδά να πάρει τα σπίτια του κοσμάκη με πλειστηριασμούς ενώ καλύπτουν τους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ!

undefined

Σοκ! Ο Στουρνάρας έβαλε τον Θανάση Σκορδά να ανοίξει θέμα πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, μετά από απαίτηση της Τρόικας.

Η αλανιάρα Τρόικα και ο Στουρνάρας δεν κάνουν τίποτε για να πάρουν πίσω τα λεφτά των φοροφυγάδων της λίστας Λαγκάρντ. 


Αντίθετα, όπως απεκάλυψε το Πρώτο Θέμα, η παρεούλα του Στουρνάρα και ο ΣΔΟΕ δίνουν κίνητρα σε συγκεκριμένους μεγαλοειχειρηματίες της λίστας Λαγκάρντ να φέρουν πίσω τα χρήματά τους και μάλιστα χωρίς να ματώσουν.....

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ !!ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ....ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ....ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΥΛΕΑ ....!!!!

Κε Υπουργέ.

Σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα της κλειστής δημοσκόπησης, που διενήργησε ο Σύνδεσμός μας, κατά το διάστημα από 22-5-2013 έως και 2-6-2013, με θέμα τις οικονομικές απολαβές των στελεχών
και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος 3.439 άτομα και απάντησαν στο ερώτημα όπως παρακάτω: «Οι οικονομικές απολαβές μου»

Αλί Καραμπαμπά: Ο Ερντογάν επιδιώκει να οικοδομήσει μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία.

Το μέλλον της Τουρκίας παραμένει σκοτεινό. Στόχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η εδραίωση ενός απολυταρχικού, ισλαμικού, προσωποκρατικού καθεστώτος μόλις μία δεκαετία πριν την επέτειο των εκατό χρόνων από την εγκαθίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας το 2023», γράφει σε άρθρο του στη γαλλική εφημερίδα Le Monde o υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της...
FUAF (Ομοσπονδιακής Ένωσης Αλεβιτών της Γαλλίας), Αλί Καραμπαμπά.

«Πρόκειται για ένα στρατηγικό διάβημα που βρίσκεται εν προόδω: ας θυμηθούμε πως πριν την εκλογή του στον πρωθυπουργικό θώκο το 2002, ο Ερντογάν είχε υποσχεθεί ....

Guardian:Ανοησίες το Greecovery – Όλα γίνονται για να δικαιολογήσουν την θεραπεία σοκ της λιτότητας”

”Οι επικεφαλής των τραπεζών και οι πολιτικοί προσπαθούν να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο ότι η Ελλάδα αναρρώνει-με σκοπό να δικαιολογήσουν τη θεραπεία-σοκ που επιβάλλεται στην Ευρωζώνη”

Αν οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές elite μπορέσουν να ισχυριστούν ότι θεράπευσαν την Ελλάδα θα μπορέσουν να αποτινάξουν την κριτική που δέχονται για την πολιτική λιτότητας στην ευρωζώνη.