Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

«Τις επόμενες 6 εβδομάδες θα αλλάξει χέρια η μισή Ελλάδα»

Αυτό υπογραμμίζει διαχειριστής fund ο οποίος εκτιμά ότι η βουτιά των τιμών των μετοχών του ελληνικού χρηματιστηρίου ενεργοποιεί κυρίως ξένα αμερικανικά Funds που εκμεταλλεύονται την καθοδική πορεία και αποκτούν ποσοστά σε σημαντικές εταιρείες…

Ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων των ξένων ήταν η απόκτηση του 

ΒΙΝΤΕΟ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ … Αρκετά με τα παιδάκια που… δεν ξέρουν και τα συγχωρούμε σαν βρέφη στη θερμοκοιτίδα.

RSI SOCCER-EURO/SERBIA-BRAWL S SPO SOC SER
Όσα έγιναν στο Βελιγράδι με τους Αλβανούς και τη σημαία τους για τη… μεγάλη τους τη χώρα, έχουν αναχθεί σε θέμα της ημέρας, σε ζήτημα που έχει …...
....ξεπεράσει κατά πολύ την αθλητική επικαιρότητα και ειδησεογραφία. Κι ας λένε ο Μπλάτερ και ο Πλατινί ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική. Είναι και παραείναι.

Από τη στιγμή που εμπλέκονται ο αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας, από τη στιγμή που για την προβοκάτσια παίρνουν θέση πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί εξωτερικών (εννοείται ότι έκανε δήλωση και οΒενιζέλος), το θέμα είναι (και) πολιτικό. 

Εκτός κι αν θέλουν να μας πείσουν ότι όλα όσα είδαμε ήταν στη φαντασία μας, ένα κακό όνειρο, ένας .....

Xρηματιστήριο: Έρχεται Χάος....!!!!

image[23]

Του Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη
Η ανάλυση που βλέπετε στο διπλανό σχήμα έχει γίνει με ειδικά τροποποιημένο λογισμικό, με τη χρήση του οποίου μπορεί να προβλεφθεί σε πρώτη φάση η κύρια δυναμική της κίνησης του Χρηματιστηρίου στο επόμενο διάστημα. O υπολογισμός δείχνει ότι δεν θα υπάρξει καμμία άνοδος!
Το κρίσιμο σημείο για το Χρηματιστήριο φαίνεται να είναι....

Και τώρα τι γίνεται ; Είναι αυτή η μοίρα μας ;


imgres

Οι περίφημοι «σωτήρες» που μας «έσωσαν», τώρα προσπαθούν να βρουν δίοδο διαφυγής για να σωθούν οι ίδιοι καθώς το καράβι βουλιάζει με όλες τις συνέπειες που θα έχει αυτή η εξέλιξη στην καθημερινότητα μας. 
Η Ελλάς του 2014, μετά από τέσσερα χρόνια μαζικής λεηλασίας της κοινωνίας, καταρράκωση όλων των παραδοσιακών αξιών μας, ξεπούλημα από τους ίδιους του ποιμένες μας των ιερών και των οσίων μας, βρίσκεται πλέον στο φάσμα της ολοκληρωτής καταστροφής καθώς κανένα πρόγραμμα από αυτά που μας επέβαλαν οι ξένοι ανθέλληνες τοκογλύφοι όχι μόνο δεν διέσωσε την χώρα, αλλά .....

Το Νέο Κατοχικό Δάνειο...

Το Κατοχικό Δάνειο μόνο δάνειο δεν ήταν, όπως όλοι γνωρίζουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με το Νέο Κατοχικό Δάνειο. 
Αυτό που έμμεσα προσφέρουν οι λαοί των υπό τροϊκανής κατοχής χωρών της περιφέρειας στο Γενικό Λογιστήριο του γερμανικού κράτους. 
Σύμφωνα με στοιχεία που πρόσφατα δημοσιοποίησε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών (τα οποία δημοσίευσε το Der Spiegel στις 19 Αυγούστου), η γερμανική κυβέρνηση υπολογίζει πως, στη διάρκεια της περιόδου 2010-2014, θα έχει εξοικονομήσει κατ’ ελάχιστον €41 δισ. λόγω της κρίσης.
Όπως αναφέρει το υπουργείο στο πόρισμα που είδε τη δημοσιότητα, η κρίση στις χώρες της περιφέρειας συμπίεσε τα επιτόκια δανεισμού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, με αποτέλεσμα αυτή …

Είναι και αυτό μέσα στις υποχρεώσεις του Σαμαρά....

Εμείς το ξαναλέμε. Πρώτα θα κλείσει το ...
σκοπιανό και μετά θα πέσει.

Για νέα πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς που θα κατατεθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου κάνουν λόγο σκοπιανά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Sloboden Pecat, η ονομασία που θα προτείνει ο κύριος Νίμιτς θα είναι αυτή η «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας».

Στην πρόταση, κατά το ίδιο......

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ; ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ…

ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ.


Ως μια πολύ κρίσιμη προειδοποίηση στον Α. Σαμαρά από τις διεθνείς αγορές ερμηνεύονται σε…


όλα τα οικονομικά sites οι σημερινές δραματικές εξελίξεις στο Χρηματιστήριο και ειδικότερα στα spreads. 


Από το πρωί υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών εν μέσω άγριων φημών για ...

H θεωρία Τσιάπα και ο καταστρεπτικός σεισμός που μπορεί να γίνει στις 6/12/2014

Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς έχει διαβάσει την θεωρία του
κ. Τσιάπα Ηλία, ενός
ερασιτέχνη που στην ιστοσελίδα του έχει αναρτήσει μια θεωρία για τη μεταφορά σεισμικών συστατικών από την περιοχή της Κεντρικής Αμερικής προς τη Μεσόγειο. 


Για να μην σας μπερδεύω με λεπτομέρειες, που ούτως ή άλλως μπορείτε να αναζητήσετε στο tsiapas.gr, θα σας πω απλά ότι οι σεισμοί που λαμβάνουν χώρα στην Κεντρική Αμερική, επαναλαμβάνονται μετά ....

Να γιατί προκαλούν τα τουρκάκια και οι Σαμαροβενιζέλοι μούγκα… Ο ΓΑΠ έχει πουλήσει το Αιγαίο από το 2009…...Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…

Να λοιπόν γιατί οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς Ελλάδα και Κύπρο…

Και οι δικοί μας πολιτικάντηδες δεν βγάζουν άχνα…


 Έχουν βρει και τα κάνουν… 

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την συνέντευξη (Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009) που έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στον απεσταλμένο της ΕΡΤ, Φάνη Παπαθανασίου. 

Η συνέντευξη μεταδόθηκε και ....

Οι ασύδοτες αγορές τάχα μου....οσμίζονται χάος και μειώνουν τη έκθεση στην Ελλάδα.

TΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ


Οσμίζονται χάος στην Ελλάδα…

Το κραχ στο ελληνικό χρηματιστήριο χθες και η άνοδος των επιτοκίων των ελληνικών ομολόγων δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. 


Αποτελούν μια πρώτη καταγραφή του ελληνικού αδιεξόδου.

Το ελληνικό αδιέξοδο έχει δύο εκδοχές.

Προς νέες συγκρούσεις στα Βαλκάνια, καταιγίς εν όψει, κι εμείς… λιαζόμαστε;

Σοκ προκαλούν στους παρατηρητές τα τρομακτικά επεισόδια σε
ποδοσφαιρικούς αγώνες ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων, με …

πρωταγωνίστριες όμως χώρες των Βαλκανίων, όπως το δίδυμο Σερβία και Αλβανία, αλλά και το Ρουμανία με την Ουγγαρία…


 Υποκινούνται; 

Πόσο τυχαία είναι τόσα μαζεμένα γεγονότα στη Βαλκανική, που δείχνουν ιδανικές .....

-Πείτε στον Σαμαρά, ότι θα έχει ίδια τύχη με του Παπανδρέου εκείνη τη νύχτα στις Κάννες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
-Πείτε στον πρωθυπουργό σας, ότι θα έχει την τύχη του κ. Παπανδρέου εκείνη τη νύχτα στις Κάννες...

εξομολογήθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος σε Ελληνες διπλωμάτες. Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσει η ίδια με τον "φίλο" της Ελληνα πρωθυπουργό, μόνο που επιλέγει ο τρόμος από το μήνυμά της να φθάσει πριν από το ηχητικό "ντοκουμέντο" της φωνής της στο αυτί του Ελληνα πρωθυπουργού.

Η Μέρκελ είναι πλέον αποφασισμένη να οδηγήσει τον Αντώνη Σαμαρά σε ατιμωτική παραίτηση αλά ΓΑΠ επειδή του χρεώνει επικίνδυνο λαικισμό και την απόπειρα εξόδου στις αγορές την στιγμή που δεν θεωρεί την Ελλάδα ικανή να επιβιώσει στον ωκαεανό των αγορών.

Η Μέρκελ θέλει την Ελλάδα σε.....

ΤΈΡΜΑ Η ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΣΚΎΛΩΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΌΝΙΑ...!!! Τα νέα 10 μέτρα για τα ζώα.

Την επιβολή εξώδικων ρυθμίσεων προνοεί ο περί Σκύλων Τροποποιητικός Νόμος, που επικύρωσε την Δευτέρα, το Υπουργικό Συμβούλιο, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έλλειψης ποινών σε σχέση με την επιβολή του νόμου και να διευθετηθούν ζητήματα όπως η εγγραφή και σήμανση των σκύλων αλλά και η σωστή ευημερία των ζώων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το νομοσχέδιο ετοίμασε το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά από δημόσια διαβούλευση και ανταλλαγή απόψεων με τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις φιλοζωικές οργανώσεις, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, τον Παγκύπριο Κτηνιατρικό Σύλλογο, την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κύπρου και Διατήρησης Άγριας Ζωής, την Ένωση Κυνοφίλων Κύπρου και πολλούς ιδιώτες.

Σκοπός του νομοσχεδίου, προστίθεται, είναι....

Ο Αβραμόπουλος είναι έτοιμος να στείλει ελικόπτερα στο Παναθηναικό Στάδιο να παραλάβουν τους Ταμήλο, Τζαμτζή, Ντινόπουλο, Βούλτεψη και να τους οδηγήσουν σε ασφαλές καταφύγιο ώστε να μην χαθεί το πολιτικό DNA της χώρας. Ο Τσίπρας ετοιμάζει έκτακτη συνέντευξη τύπου.

Kαταρρέει το σύμπαν!

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ

Η απόπειρα της Ψωροκώσταινας να βγει στις αγορές (photo πάνω) προκάλεσε τριγμούς στην ευάλωτη παγκόσμια οικονομία. Το ομόλογο του αλανιάρικου 10ετους στα ύψη.

Είναι η στιγμή ο Σαμαράς να ζητήσει την παραίτηση του Χαρδούβελη για την πανωλεθρία στη Ουάσιγκτον.

Το Χρηματιστήριο παραπαίμπει στο ....

ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!! ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Νέα πρόταση για το όνομα των Σκοπίων ετοιμάζεται να καταθέσει ο ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. 

Η πρόταση αυτή...

Σταματημό δεν έχουν...Τροπολογία από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσουν από τα χρέη!!!

Χωρίς σάλιο… 

Οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου προκαλούν απροκάλυπτα… 

Την ίδια ώρα...
που ένας απλός πολίτης οδηγείται στη φυλακή για χρωστούμενα μικροποσά, οι της κυβέρνησης απαλλάσσουν τα κόμματα τους από χρέη που κανονικά έπρεπε να τα έχουν οδηγήσει ήδη στις δικαστικές αίθουσες…

Βουλευτική τροπολογία των....

Η απόλυτη ξεφτίλα των ανθελλήνων ... καταψηφίσθηκε από Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι…

Μα είναι δυνατόν; 

Τόλμησαν κάποιοι να πειράξουν την Άνγκελα Μέρκελ μέσα στην έδρα της; 

Παρά το γεγονός πως τους πνίγει το δίκιο; Στον Καιάδα… 

Σκληρή μάχη προκειμένου να...

Φτάνει!..

Φτάνει πια!

Δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε κανένα!

Δεν είστε ικανοί!

Δεν είστε καν Έλληνες!

Εσάς σας...
υπαγόρευσαν το μνημόνιο (όπως παραδεχτήκατε), και το δεχτήκατε!

Δεν μπορείτε να κάνετε αλχημείες με το Σύνταγμα, πότε θα ψηφίσουν, πόσοι θα ψηφίσουν, αν θα ψηφίσουν!

Δεν μπορείτε να ....

Clean exit ή… Dirty exit!

Σε έγγραφο με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου, οι δανειστές μας φαίνεται να εξετάζουν τα διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα της Ελλάδας. 

Και αυτό γιατί...
η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο έπεισε και την ίδια την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ ότι η Ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε πρόωρη έξοδο από το μνημόνιο μόλις ολοκληρωθεί το ευρωπαϊκό σκέλος του προγράμματος.

Δηλαδή, τον Ιανουάριο.

Στο έγγραφο, το οποίο διάβασε το Euro2day, αναφέρονται από την πλευράς των Ε.Ε., ΔΝΤ, ESM, ΕΚΤ, EWG, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Ολλανδίας οι διάφορες επιλογές για τη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να ......