Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η καλύτερη εγγύηση για τους δανειστές είναι το εξαγορασμένο πολιτικό σύστημα.

Όταν η χώρα πνέει τα λοίσθια και ο λαός, τουλάχιστον στη μεγάλη του πλειοψηφία, υποφέρει και η ζωή του συνθλίβεται, τότε οφείλεις να είσαι σοβαρός σ” αυτά που προτείνεις.
Πολύ περισσότερο όταν αφορά σ” ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, όπως αυτό του χρέους. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να κάνει κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι, αν δεν ξεκινήσει από το τι θα κάνει με το χρέος. Αν δεν απαντήσει σ” αυτό δεν έχει κανένα νόημα να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο.
Οι κυβερνώντες έχουν ξεκαθαρίσει ότι θεωρούν το χρέος της Ελλάδας βιώσιμο. Αρκεί να μπορεί να δανείζεται η χώρα από τις αγορές. Το ίδιο λένε και οι δανειστές. 
Σκέφτονται όπως όλοι οι τοκογλύφοι του κοινού ποινικού δικαίου. Από την στιγμή που η Ελλάδα μπορεί να ξαναδανειστεί για να συνεχίσει να τους πληρώνει, τότε το χρέος είναι βιώσιμο, είναι δηλαδή εξυπηρετήσιμο. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει.......

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

πολεμος-1
H Oυάσιγκτον αποφάσισε να εξοπλίσει την Ουκρανία στις νέες στρατιωτικές επιθέσεις που σχεδιάζει να εξαπολύσει εναντίον των ρωσόφωνων αυτονομιστών στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ.

Ένας Ρώσος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών καταδίκασε την απερίσκεπτη απόφαση της Ουάσινγκτον να προμηθεύσει με όπλα το Κίεβο, λέγοντας ότι συνιστά παραβίαση των συμφωνιών και καθιστά μια πολιτική επίλυση των συγκρούσεων λιγότερο πιθανή.
Βέβαια η δήλωση αυτή είναι περισσότερο περίπλοκη. Υποδηλώνει ότι η ρωσική κυβέρνηση μάλλον δεν έχει ακόμα «χωνέψει» το ότι η Ουάσιγκτον δεν τρέφει .....

CASUS BELLI Η ΑΛΛΙΩΣ… «ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ;»

Προχθές ένας αποχτηνωμένος (υπάρχει κι άλλο είδος;;;) αλβανός άνοιξε πυρ κατά αθώων, τραυματίζοντας τουλάχιστον 11 (3 εκ των οποίων βαριά). 

Μεμονωμένο περιστατικό; Μόνο εθελοτυφλούντες ηλίθιοι θα το χαρακτήριζαν έτσι…


Οι φυλακές μας...
πνίγονται από το βάρος του 70% των κατάδικων που είναι αλλοδαποί, ενώ αν προσθέσουμε «Ελληνοποιημένους» (στη συντριπτική τους πλειοψηφία παράνομα…) ....

Αγία Αικατερίνα, βίος και πολιτεία...

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες! Τις θερμότερες ευχές μου!

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο υμνωδός την ονομάζει «πανεύφημον νύμφην Χριστού» την Αγίαν Αικατερίναν και πολύ δικαίως γιατί η Αγία ως μόνον νυμφίον της ψυχής της είχε κάνει τον Χριστόν. 

Η ζωή της πραγματικά πολύαθλος κατέπληξε τους πάντας. 

Η σοφία και η γνώσις, όλη...
η επιστήμη του καιρού της είχε γίνει κτήμα της.

Όλα όμως τα περιφρόνησε για την αγάπη του μοναδικού Νυμφίου, του Χριστού.

Και όμως η σοφία του κόσμου αυτού δεν την παραπλάνησε, ούτε η γήινη φιλοσοφία. 

Την έθεσε στην υπηρεσία της αληθινής φιλοσοφίας, για να ελκύση στην πίστι του Χριστού τους φιλοσόφους του καιρού εκείνου και τους ρήτορας.

Υπέμεινε πολλά βασανιστήρια και φυλακίσεις και απ' όλα αυτά την εγλύτωσε θαυματουργικά ο Κύριος. 

Τέλος παρέδωσε την αγία ψυχή της με μαρτυρικόν διά ξίφους θάνατον, διά να πρεσβεύη από τότε για όλους, όσοι επικαλούνται την προστασία της. Ιδιαιτέρως τιμάται εις το όρος Σινά από τους μοναχούς της Μονής Σινά, γιατί θαυματουργικώς μετεφέρθη το σώμα της επί του όρους αυτού.

Νομίζομεν ότι μεγάλην ωφέλειαν θα λάβη ο αγαπητός αναγνώστης από την ανάγνωσιν του βίου της Αγίας Αικατερίνης, γι' αυτό και .....

Αυτό τον τύπο τον έχει ο Σαμαράς…. αντιπρόεδρο κυβέρνησης.

Οταν λέμε ότι είναι σκουπίδια είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε. 

Αυτή η πουτάνα δημοκρατία ανέχεται όλα, αλλά έπρεπε να υπάρχει και μέτρο.


 Όταν βλέπεις ένα κυριολεκτικά πολιτικό σκουπίδι να εκνευρίζεται σε εύλογη ερώτηση πολίτη, είναι να νοσταλγείς τον .....

ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ. Πόκερ συμφερόντων στην πλατη της Ελλάδας…

ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ
ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ. 


ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ….ΣΙΒΗΡΙΑΣ.

ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ. 


ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ). 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ......

Προκαλεί ο Γ.Καμίνης: «Στην Αθήνα διασκεδάζουμε – Υπερβολές τα περί φτώχειας και πείνας»

«ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Με απύθμενο θράσος ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης χαρακτηρίζει υπερβολή το ότι οι Έλληνας πεινάνε, υπάρχει φτώχια και εξαθλίωση και προκαλεί ακόμη περισσότερο λέγοντας πώς η κατάσταση έχει βελτιωθεί και η διασκέδαση στην Αθήνα παραμένει αμείωτη σαν να μην τρέχει τίποτα. 


Ο κ. Καμίνης προφανώς ζει σε ξένη χώρα, διοικεί άλλη πόλη ή βρίσκεται στο δικό του κόσμο.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Ondra Cero ο απίστευτος κ. Καμίνης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε στην Αθήνα. 


«Για να πούμε την αλήθεια, έχει δραματοποιηθεί υπερβολικά αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι η κρίση επηρέασε τη μεσαία τάξη, υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά δεν .....

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ – Πιο Ρεπούση και απ’ την…Ρεπούση: Αυτή είναι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που κετέθεσε ερώτηση υπέρ Σκοπιανών Φασιστών !!

Τι δουλειά εχει μια βουλευτής Β´ Πειραια να καταθέτει ερωτήσεις για σεσημασμένους
Σκοπιανούς ακροδεξιούς; 


Η δικαιοσύνη ποτέ θα ασχοληθεί με την περίεργη δράση της κυρίας;… 

Ποσά δις ευρώ παίζονται στο παιχνίδι της ...
σκοπιανής παρακρατικής οργάνωσης;


«Φάμπρικα» με σκοπό τη δημιουργία, διά της πλαγίας οδού, θέματος «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα έχουν ανοίξει τα Σκόπια με τη συμμετοχή δικηγόρων και στις δύο πλευρές των συνόρων, που αναλαμβάνουν εργολαβικά την αναζήτηση στοιχείων και τίτλων ώστε να διεκδικηθούν περιουσίες που ......

Ποιοι είναι στη « dream team» ή… « συντρίμ team »; του Σαμαρά ;;;;;

Με στελέχη τα οποία πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν δευτεροκλασάτα από
συναδέλφους τους εντός της ΝΔ, απαρτίζεται η ομάδα του βραδινούκαφέ του πρωθυπουργού. 


Κατά πολλούς, το γεγονός αυτό δείχνει..

Ναι είμαι συνομωσιολόγος και ΝΑΙ σκοπός τους είναι η δήμευση της περιουσίας

Ναι είμαι συνομωσιολόγος και ΝΑΙ σκοπός τους είναι η δήμευση της περιουσίας
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
για το Πολεμικό Ημερολόγιο

Όταν τα τελευταία χρόνια σας γράφουμε ότι "κάνει κρά η στάσης τους και τελικός τους σκοπός είναι η δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων", μας κατηγορήσατε ακόμα και για προδοσία.


Μωρέ κιότες εμείς προδότες ή αυτοί που με τις κατεπείγουσες διατάξεις που εισήγαγαν για ψήφιση από εδώ και πέρα οι πλειστηριασμοί θα γίνονται με τις εμπορικές τιμές και όχι με τις αντικειμενικές.


Θέλετε να δείτε τι πάει να πει αυτό :


Στα Άνω Λιόσια η αντικειμενική είναι.....

Αναδίπλωση για τους πλειστηριασμούς στην εμπορική αξία: Θα ισχύσουν από το 2016!

Αναδίπλωση για τους πλειστηριασμούς στην εμπορική αξία: Θα ισχύσουν από το 2016!


Ένα βήμα πίσω κάνουν τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης στο θέμα των πλειστηριασμών με βάση τις εμπορικές τιμές, θέτοντας τη ρύθμιση σε εφαρμογή από το 2016 αντί του 2015.

προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με αποτέλεσμα τα δύο υπουργεία που υπογράφουν τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας να αναγκαστούν σε ανεπίσημες διευκρινήσεις. 

Έτσι, τo νέο επαχθές καθεστώς κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη προς τις τράπεζες που προβλέπει ότι οι τιμές πρώτης προσφοράς θα ορίζονται στα πολύ χαμηλά επίπεδα των εμπορικών αξιών των κατασχεθέντων ακινήτων και όχι στα πολύ υψηλά επίπεδα των αντικειμενικών αξιών τους, θα ισχύσει τελικά από το 2016.

 Κοινώς, θα εκπλειστηριάζονται κατοικίες δηλαδή ακίνητα δανειοληπτών ακόμη και σε τιμές .....

Ζητιάνους κατάντησαν τους Έλληνες, Σαμαράς, Βενιζέλος, Μέρκελ και τρόικα.

Στην απόγνωση και τη ζητιανιά έχουν οδηγήσει όλους τους Ελληνες, η τρόικα, oι δανειστές και οι υποτακτικοί της στην Ελλάδα, δηλαδή το θλιβερό κυβερνητικό δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου, μαζί με τους κυβερνητικούς βουλευτές που τους στηρίζουν.

Ο ακατανόμαστος ελληνόφων και … «τζιχαντιστής του Μνημονίου» ΓΑΠ επιτίθεται και πάλι!

Σαφέστατος ο Γιώργος Παπανδρέου στη γραπτή απάντηση που έστειλε στον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Την περίοδο 2009-2011 το ΠΑΣΟΚ έκανε το πατριωτικό του καθήκον«, γράφει. 
Το ότι η επιβολή του επονείδιστου καθεστώτος του Μνημονίου θα ανακηρυσσόταν… «πατριωτικό καθήκον του ΠΑΣΟΚ» ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα το ακούγαμε!
 Νομίζαμε αφελώς ότι όλοι εκείνοι οι υπουργοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συναίνεσαν σε αυτό το πολιτικό και οικονομικό έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού με ....

Αχαλίνωτη φορο-ληστεία!

katseΔεν είναι τελικά τυχαίο ότι οι αιμοδιψείς βρικόλακες που μας κυβερνούν σκέφτηκαν να φορολογήσουν ακόμη και τους …Εθελοντές Αιμοδότες. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή, όχι μόνο δεν προβλέπονται φοροελαφρύνσεις για το 2015, όπως διατυμπάνιζαν οι Σαμαροβενιζέλοι και τα διάφορα παπαγαλάκια τους, αλλά περισσότεροι φόροι ύψους 1,4 δις. ευρώ από τη φετινή χρονιά. 
Πρόσθετοι φόροι που θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τα λαϊκά στρώματα, αφού μειωμένα έσοδα προβλέπονται μόνο για τις …επιχειρήσεις!
Ειδικότερα σύμφωνα με τον Κρατικό Προϋπολογισμό:……

ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧIΝΟΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ BRAND NAME ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Βόμβες Πετσάλνικου κατά Βενιζέλου: Έκανε το ΠΑΣΟΚ παρακολούθημα της Δεξιάς
Βόμβες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Φίλιππος Πετσάλνικος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, παρείχε πλήρη στήριξη στον πρώην πρωθυπουργό αλλά άσκησε σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε το αυτονόητο, ότι .....

Κανίβαλοι.....!!!

Ουδείς άλλος λαός εκ των PIGS (εκ των«γουρουνιών») έχει υποστεί τέτοια λεηλασία όσον ο ελληνικός.

Και οι Ιταλοί και οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι και οι Ιρλανδοί υπέστησαν περικοπές δημοσίων δαπανών, μειώσεις μισθών – συντάξεων και αύξηση της φορολογίας, αλλά όχι ....

ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ : «Το ΔΝΤ καταδικάζει στην υπανάπτυξη, σε μόνιμη βάση…» (3 Ιούνη 2009)... Και θέλει να μας ξανασώσει!

Ερημη Πατρίδα... 2014!

Αυτά έλεγε και έγινε πρωθυπουργός… και ο “αριστερός” δημοσιογράφος -το παίζει μπλογκερ- που τον “ανακρίνει”, διορίστηκε στην κρατική ΕΡΤ, έχει μια κερδοσκοπική ιστοσελίδα, που θα είχε ενδιαφέρον οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να δουν πόσους εργαζόμενους ασφαλίζει, πόσους εργαζόμενους πληρώνει… και τώρα από οπαδός του γιωργάκη μας έγινε και πρώτος επιλαχών......