Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄60.....ΩΡΕ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ....

‘Μνημόνιο ή εμφύλιος’: Όπως κάποτε… ‘Καραμανλής ή τανκς’ - Στο τρομακτικό δίλλημα «μνημόνιο ή εμφύλιος» φαίνεται να προσπαθούν να οδηγήσουν κάποιοι τον ζαλισμένο από τα τεκταινόμενα Έλληνα πολίτη...


Δυστυχώς, τα γεγονότα έτσι όπως έχουν διαδραματιστεί και όπως παρουσιάζονται από το «σύστημα» (δηλαδή τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού, του ημι-συνταγματικού αλλά και του εξω-συνταγματικού τόξου, καθώς και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης), το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο έτσι ώστε να «μαζευτεί στο μαντρί» διότι διαφορετικά θα έρθει τους «εκτελέσει» ο κουμουνιστής, ή θα τους «μαχαιρώσει» ο φασίστας.

Η συγκεκριμένη πολιτική εκφοβισμού των Ελλήνων έρχεται σε μία περίοδο όπου:

'Aνοιξαν την πόρτα που θα μας οδηγήσει στον όλεθρο......

Είναι όλοι τους συνένοχοι. Η κυβερνητική βία, η κρατική τρομοκρατία, είναι οι ένοχοι που κρύβονται και σιωπούν στα όσα συμβαίνουν σήμερα. 

Και επιπλέον θέλουν να στρέψουν την οργή που έχουμε εναντίον συμπατριωτών μας. 

Έτσι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί τους, τώρα που μοιράζουν τα "καλά κομμάτια" που θέλουν οι επικυρίαρχοι της χώρας, δηλαδή τα αφεντικά τους.

Πριν δύο ημέρες στην πόλη μου, σε μία "εκδήλωση" αναρχο-αυτόνομων από καθαρή τύχη ....

Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!!

undefined
ΒΓΑΛΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ
Αν στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχουν ακόμα ΑΝΤΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ.


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

Πόπη Σουφλή
ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!


Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς ....

Ο πρώην Τούρκογλου άδειασε aπο κατοίκους και φαντάρους τελείως τη Στρογγύλη!

undefined
Απο ότι φαίνεται η παράδοση εδάφους στις μέρες μας δεν είναι κάτι που ευαισθητοποιεί κανένα. Τις προηγούμενες ημέρες γράψαμε τρία άρθρα σχετικά με την αλλαγή της χρήσης της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο (βλέπετε εδώ,εδώ και εδώ).

Στο πρώτο απο αυτά είχαμε αναφέρει ότι κάποια στιγμή οι φαντάροι θα αποχωρούσαν αναγκαστικά απο τη νησίδα σαν αποτέλεσμα του ότι άλλαξε η χρήση της σε αρχαιολογικό χώρο.

Την ευθύνη για τη μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ απο αυτή την απόφαση, δεν την έχει μόνο ο υπ. Εξωτερικών πρώην Τούρκογλου αλλά και ο υπ. Άμυνας Αβραμόπουλος όπως και ο σημερινός υπ. Πολιτισμού Παναγιωτόπουλος, που εκτός του ότι άφησε τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού χωρίς μπαταρίες και βασικά αφοπλισμένα όταν ήταν υπ. Άμυνας μετέτρεψε τη χρήση της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο, κάνοντας τη απο νησίδα βραχονησίδα και γκριζάροντας τη σαν τα Ίμια.


Το νέο που μάθαμε σήμερα είναι ότι δυστυχώς....

Τέρμα με την τσοντοκάναλα, τέρμα με την νεοταξική πορνοδημοκρατία, όλοι ένα βήμα για να κάνουμε δύο μπροστά μετά....


Πουλάνε την αισιοδοξία για όπιο, την δημοκρατία για παραισθησιογόνο, αυτά μας πουλάνε. 

Δεν πουλάνε καθόλου πραγματικότητα! 

Στην εποχή μας υπάρχει ο κόσμος της τηλεόρασης, ο κόσμος της πολιτικής και ο πραγματικός κόσμος. 

Τρεις τελείως διαφορετικοί κόσμοι. 

Αν κοιτάξεις τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο, θα δεις ότι ο κόσμος χάνει τα πάντα και όταν ο κόσμος χάνει τα πάντα, απλά το χάνει, ενώ αυτοί βιάζουν και κάνουν όργια μιλώντας και πουλώντας Δημοκρατία.

Αν συνεχίσει η Ελλάδα να δανείζεται και σώνεται με νέα χρηματοδότηση από την Ευρωπαική Ένωση, θα καταρρεύσει και ή Ελλάδα και η Πορτογαλία. 


Άν σωθεί η Ελλάδα και η Πορτογαλία τότε θα καταρρεύσει η Ελλάδα, η Πορτογαλία και ή Ιρλανδία. 

Άν σωθεί με νέα χρηματοδότηση η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία τότε θα καταρρεύσουν και οι τρείς, μαζί με την Ιταλία.