Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

"ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ" F.T.: "Ντροπιαστική για την κυβέρνηση η φυλάκιση των βουλευτών της ΧΑ".

"Ντροπιαστική" χαρακτηρίζουν για την κυβέρνηση Α.Σαμαρά οι  Financial Times την σύλλληψη και τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για να φτάσουν στην σύλληψή των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή σε ένα άρθρο που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Στο άρθρο με τον τίτλο «Κοιτάξτε την Ελλάδα – μπορεί να είναι η νέα Βαϊμάρη», γίνεται αναφορά στην Χρυσή Αυγή και στην άνθησή της, η οποία μπορεί στο προσεχές μέλλον να  οδηγήσει σε… δυσάρεστες (για το διεθνές σύστημα) καταστάσεις.
Ταυτόχρονα, το άρθρο απομυθοποιεί το… success story της συγκυβέρνησης και απαξιώνει τα στελέχη της.
Ωστόσο, στο τέλος ακόμα κι αυτή η εφημερίδα (που φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί "όργανο" της Χρυσής Αυγής ομολογεί ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής  είναι παράνομες και αντιδημοκρατικές ενώ "παραβιάστηαν τα δικαιώματα των κατηγορουμένων" όπως σημειώνει.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΩΣΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ Επιστολή Α.Ντούγκιν - γεωπολιτικού μέντορα του Β.Πούτιν - στο Ν.Μιχαλολιάκο.

Μια επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» έφτασε στον φυλακισμένο γ.γ. ττου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο πριν μερικές ημέρες.
Στην επιστολή του ο Α.Ντούκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του ...

Κόμματα και αποκόμματα της κοινωνίας τα εκτρώματα.....

Η βουλή κατάντησε θέατρο σκιών του παραλόγου μόνο που ο καραγκιόζηδες δεν φέρνουν γέλιο αλλά καταστροφή, ξεσπίτωμα, ερήμωση και πείνα.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και εκείνοι κάθονται και χτενίζουν την κόμη τους.

Κοιτάξτε ρεζιλίκια.

Και εμείς τι κάνουμε ακλουθούμε σαν κοιμισμένοι όλο αυτό το εξάμβλωμα.

Καταλάβετε το μόνο κάτω από την σημαία μας ενωμένοι θα σωθούμε, μην κοιτάτε το θέατρο αυτό και μην το ακολουθήτε, σας είπα θα δώσουμε λόγο στα παιδιά μας, και θα είμαστε ανομολόγητοι μπροστά στα μάτια τους.

Σήμερα θα έπρεπε όλοι μας με μια σημαία Ελληνική να είμαστε μπροστά από την βουλή και να τους διώξουμε όλους από εκεί μέσα, αλλά παντού κυριαρχεί ο φόβος, όλοι ψάχνουν για τον μπροστάρη όταν αυτόν τον βλέπουν κάθε μέρα στον καθρέπτη τους την ώρα που ξυπνάνε.

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι δεν χρειάζεται ένας αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Τι ψάχνετε γύρω σας τι προσπαθείτε να βρείτε κοιτάξτε μέσα σας εκεί θα βρείτε τον άνθρωπο που θα μπει μπροστά μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν ένα χέρι να τους διώξουμε γιατί όσο μένουν ακόμα μολύνουν ....

Περίεργες μπίζνες Φούχτελ στην Κρήτη.

- Με χρήματα της Ε.Ε, που προορίζονταν για το Νότο, ο κ.Φούχτελ δημιούργησε τουριστική σχολή στην Κρήτη.

- Την ίδια ώρα υποχρηματοδοτούνται οι σχολές τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.


Μία καινοφανή ιστορία, που αποδεικνύει πολλά, αποτελεί η ίδρυση σχολής τουριστικής εκπαίδευσης στην Κρήτη, με πρωτοβουλία του τοποτηρητή της κ. Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα, κ. Χανς Γιόακιμ Φούχτελ,όπως διαβάσαμε στη NEWSBOMB.

Η σχολή χρηματοδοτήθηκε .....

Τα καλύτερα(!) έρχονται..

Με περισσό θράσος και απύθμενη βλακεία, διάφοροι υπουργοί και βουλευτές της ελεεινής αυτής κυβέρνησηςαντιμετωπίζουν τους πολίτες,υποσχόμενοι έξοδο απ' τα μνημόνια καιεπαναφορά στην φυσιολογική ζωή σε λίγα χρόνια!

     Για την εσαεί επιτήρηση από τουςκομισάριους της Κομισιόν, είτε εντός είτε εκτός μνημονίων ούτε λέξη!


     Για την μή αναστρέψιμη καταστροφή της ελληνικής οικονομίαςσε κρατικό και προσωπικό επίπεδο, ούτε κουβέντα!

     Τί ακριβώς εννοούν όταν λένε ότι όταν περάσουν  ''όλα αυτά'' θα ζούμε όλοι σε μιάν ''άλλη'' καλύτερη Ελλάδα;


     Δηλαδή οι περιουσίες που χάνονται, οι ζωές που καταστρέφονται, θα αποκατασταθούν;


     Οι επιχειρήσεις που κλείνουν και τα σπίτια που κατάσχονται, θα...

Σαν στα παραμύθια..

     Σαν παραμύθι θά 'τανε να ξυπνάγαμε αύριο το πρωί και να ακούγαμε στις ειδήσεις ότι στήθηκαν τα Ειδικά Δικαστήρια για όσους κυβέρνησαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια..
     ..αλλά και για όσους κυβερνώντας πιό πριν, έφτασαν την χώρα στην χρεωκοπία. 

Σαν παραμύθι θά 'τανε να βρίσκονταν σήμερα το βράδυ ...

Η συμμαχία Αθήνας – Λευκωσίας – Τελ Αβίβ μονόδρομος για την απελευθέρωση από τα μνημόνια και τον γερμανικό ζυγό!

Η Γερμανία δεν θα καταφέρει ποτέ να αναδειχτεί σε πραγματική παγκόσμια δύναμη εάν δεν αποκτήσει πρόσβαση σε πηγές ενέργειας, πηγές που θα ελέγχει η ίδια. 
Η Γερμανία δεν διαθέτει στα εδάφη της τέτοιες πηγές κι αυτή ήταν και μία από τις βασικές αιτίες που ηττήθηκε στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Γι” αυτό το λόγο οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες βρίσκονται στο στόχαστρο των Γερμανών και των συνεταίρων – συμμάχων τους Ρώσων. 
Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η μετατροπή της χώρας μας σε αποικία, από τους Γερμανούς, αποσκοπεί ακριβώς σε αυτό, δηλαδή να μας υποτάξουν πλήρως για να πάρουν υπό τον έλεγχό τους τις πηγές ενέργειας που βρίσκονται στη γη (λιγνίτης) και στις θάλασσές μας (φυσικό αέριο – πετρέλαιο).
Παράλληλα, οι Γερμανοί συμφώνησαν με την Άγκυρα για από κοινού έρευνες υδρογονανθράκων επάνω στην (θεωρητική για την ώρα, αλλά απόλυτα σαφή) ελληνική υφαλοκρηπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Οι ίδιοι Γερμανοί, επίσης, προωθούν και το σχέδιο «αυτονομίας» της ελληνικής Θράκης μετατρέποντάς την σε ΕΟΖ (Ειδική Οικονομική Ζώνη), που εξυπηρετεί εντελώς τις επεκτατικές βλέψεις των Τούρκων, οι οποίοι για να μην ξεχνιόμαστε είναι ιστορικοί σύμμαχοι των Γερμανών.
Με άλλα λόγια, οι Γερμανοί όχι μόνο μας εξαθλιώνουν ...

Μετά τα τούρκικα πλωτά νοσοκομεία στο Αιγαίο και Τούρκικη ΕΜΑΚ ...στην Θράκη μας ....

Σεμινάριο περί…διασώσεων στον (τουρκοκρατούμενο) δήμο Αρριανών Ροδόπης από
μέλη της Ομάδας Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) Σαμψούντας…

Όπως μας ενημερώνει η τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», πριν από λίγες ημέρες (21/10) μία ομάδα 5 ατόμων της AFAD Σαμψούντας (κάτι αντίστοιχο με τη δική μας ΕΜΑΚ) επισκέφτηκε τα μέρη μας και ειδικά τον δήμο Αρριανών του νομού Ροδόπης (με το όχημα που βλέπετε στην 1η φωτογραφία).

Εκεί έγινε δεκτή στο κτίριο της δημαρχίας (στο χωριό Φιλλύρα), από τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μουσταφά Χατζή Ισμαήλ Μουχτερέμ. Στη συνέχεια ο Σερήφ τους δέχτηκε στο γραφείο του, αντάλλαξε μαζί τους απόψεις, τους ενημέρωσε για ζητήματα της περιοχής (καταλαβαίνετε τώρα) και τους ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψη που του έκαναν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας μάλιστα ....

"Δε θα γίνω ζητιάνος", "θα γίνω κυνηγός". Μια φανταστική ιστορία ....

Ο Γιάννης ήταν μηχανικός. Ανήκε σε αυτό που ονομάζουμε "μεσαία τάξη".

Πανέξυπνος, πολύ ικανός και πολύ εργατικός. Ακούραστος. 

Τα προηγούμενα χρόνια, κατάφερε να βγάλει αρκετά χρήματα, με τα οποία εκτός από το να αγοράζει πράγματα που δεν χρειαζόταν, έφτιαξε δικό του τριώροφο. Μετά το τριώροφο, αγόρασε εξοχικό. Ολα νόμιμα, με τη δουλειά. 

Πληρώνοντας φόρους και ΦΠΑ. Νοικοκύρης και πατέρας σωστός. 

Έστειλε τα παιδιά του σε ιδιωτικό. Τα έξοδα για τις σπουδές ήταν ήδη σε δικό τους λογαριασμό. Είχε πετύχει.

Δε μάσαγε από κρίση και αναδουλειά. Ήταν πολύ καλός. 


''Και δέκα δουλειές αν γίνονται στην Ελλάδα, εγώ θα κάνω τη μία '' υπερηφανεύονταν καμιά φορά και δεν είχε και άδικο. 

Βέβαια, ήταν μόνιμα αγχωμένος και δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλά αυτό είναι το τίμημα της ....

Ενότητα. Όχι άλλη φαγωμάρα. Φτάνει πια με τα κομματικά. Ξέρουμε όλοι ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. Μην ξύνουμε τις πληγές των τάχα μου “πολιτικών μας αντιπάλων”. Φτάνει Πατριώτες.

Κι ίσως αυτή η απειλή να γίνει η αφορμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ετσι ΟΛΟΙ μαζί να βρούμε την λύτρωσή μας και την ελευθερία μας.

Το τελευταίο ταμπούρι του Έλληνα  το τελευταίο του όρυγμα, είναι το ιδιόκτητο σπιτάκι του. 


Είναι το τελευταίο οχυρό της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας και της ύπαρξής του.

[Ο μπαξές, ο λαχανόκηπος, είναι πρόσθετο αμυντικό μέτρο, αλλά πολύ ισχυρό, για μια σειρά από λόγους όχι μόνο οικονομικούς].

Η μικρές του αποταμιεύσεις είναι το μπαρούτι της αντίστασης. 


Το βόλι. Το ΠΟΛΥΤΙΜΟ.

Αλλά το κρυφό μεγα-όπλο, η εφ’ όρου ζωής ασφαλιστική του εταιρεία, είναι η οικογένεια. 


Το σόϊ του δηλαδή, οι συγγενείς. Αλλά και οι φίλοι. Φίλοι. ΦΙΛΟΙ.

Αυτά τα “λίγα” προσπαθούν να μας πάρουν τόσα χρόνια.

Πατρίδα, έθνος, στρατός, γλώσσα, παράδοση και άλλα τέτοια ιερά, αυτά τα “λίγα” έχουν στον πυρήνα τους. 


Αυτό είναι το ....

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ Ισλαμικό νόμο επέβαλε ο ... Άρειος Πάγος στους Ελληνες μουσουλμάνους της Θράκης

Με απόφασή του ο Άρειος Πάγος επαναφέρει τον ισλαμικό νόμο της σαρίας στις διαθήκες των Ελλήνων μουσουλμάνων!

Από το 1946 μέχρι σήμερα οι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες συντάσσουν, σύμφωνα με το αστικό δίκαιο, διαθήκες, έχουν γίνει δικαιοπραξίες, μεταβιβάσεις, έχουν χτιστεί πολυκατοικίες και αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.


Βάσει της απόφασης αυτής. οι διαθήκες που συντάσσονται στην ....

Αν ισχύει η βόμβα Μίχαλου, πόσες “ανακρίτριες” θα χρειαστούν για να σώσουν τον Προβόπουλο;

20131109-200805.jpgΣε αποκάλυψη βόμβα για το περιεχόμενο της έκθεσης της Blackrock προχώρησε χθες ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κώστας Μίχαλος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στην εκπομπή Αγορά Αξιών του Νίκου Καρούτζου.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ ανέφερε ότι η έκθεση της Blackrock που θα δημοσιοποιηθεί το προσεχές διάστημα θα διαπιστώνει ότι οι τράπεζες ...

ΠΟΥ ATENIZEIΣ ΑΘΑΝΑΤΕ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ;;; ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.... Ημισέληνος στην Ύδρα ...εκεί που έδενε ο Μιαούλης τα πυρπολικά!

Οσα τα βράχια της Υδρας τόσες και οι πετρωμένες ψυχές των ναυμάχων, πλοιάρχων και ναυτών που χάθηκαν για να ελευθερωθεί το έθνος από τον τουρκικό ζυγό.

Κι όμως 200 χρόνια μετά, εκεί όπου έδενε τα πυρπολικά του ο Ανδρέας Μιαούλης ενδεχομένως να κυματίζει η τουρκική σημαία! Ηδη ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του πρώτου «πακέτου» μαρίνων, που αφορά τον Αλιμο, τη Νέα Επίδαυρο, τον Πόρο και την Υδρα, βρίσκεται στα τελειώματά του, με επικρατέστερους «μνηστήρες» Τούρκους μεγαλοεπενδυτές.

Εκτιμάται ότι η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, στην οποία έχουν περάσει 11 επενδυτικά σχήματα, θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους και πιθανόν το λιμάνι της Υδρας να περάσει στην ιδιοκτησία εκατομμυριούχων από τη γειτονική χώρα, όπως ήδη έχει γίνει με τις μαρίνες του Φλοίσβου, της Ζέας, της Κέρκυρας, της Λευκάδας, της Καλαμάτας και της Μυτιλήνης.

Στο νησί της Υδρας οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί, αλλά οι αρμόδιοι είναι χαρακτηριστικά απόντες. 

Να σημειωθεί ότι κατά της ιδιωτικοποίησης του ιστορικού λιμανιού της Υδρας και κυρίως κατά της διαχείρισης και εκμετάλλευσης από τουρκική εταιρία τάσσεται με ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο του νησιού του Αργοσαρωνικού.

Στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λήφθηκε ομόφωνα, διαλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Κύπρος: ένα βήμα πριν το τέλος.....

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Είναι τέτοια η κατάσταση, είναι τόσο απίστευτα αυτά που συμβαίνουν σε Ελλάδα, Κύπρο, διεθνώς που κινδυνεύει κάποιος, γράφοντας και αναλύοντάς τα, να μην γίνει πιστευτός, να θεωρηθεί «υπερβολικός», «ακραίος», «κινδυνολόγος»,  «συνωμοσιολόγος». 

Για όλα αυτά κατηγορήθηκε ο γράφων κατά καιρούς και για αυτό παραπέμπει τους δύσπιστους στην καταγεγραμμένη αρθρογραφία του 15 χρόνων (τα πέντε τελευταία εύκολα προσβάσιμα στην ιστοσελίδα μας) για την ελληνική εξωτερική πολιτική και το κυπριακό, περιλαμβανομένων και δύο βιβλίων για την Κύπρο, την Μεσόγειο και την παγκοσμιοποίηση, όπου μπορούν να διαπιστώσουν την ορθότητα ή μη των μοντέλων που χρησιμοποιεί και την ακρίβεια των προβλέψεων που έχει κάνει. 

Αυτό είναι άλλωστε το μόνο αληθινά επιστημονικό κριτήριο, όχι τι μας αρέσει και τι όχι, τι νομίζουμε ή όχι ευλογοφανές, «λογικό».


«Σε ΗΠΑ και Ισραήλ τα πετρέλαια και οι δύο χώρες (Ελλάδα και Κύπρος), στους Ευρωπαίους οι τόκοι, στην Τουρκία η Βόρεια Κύπρος και σε μας τ’ αρχ… μας».


Δεν συνηθίζουμε την αναπαραγωγή τέτοιων εκφράσεων κι αν το πράττουμε τώρα είναι γιατί είναι ο μόνος τρόπος να υπηρετήσουμε την αλήθεια. 

Την παραπάνω έκφραση ακούσαμε πρόσφατα από βετεράνο πρώην Υπουργό, με μακρά θητεία στους κρίσιμους τομείς που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής, που θέλησε να συνοψίσει έτσι την τωρινή «στρατηγική εξίσωση» Ελλάδας και Κύπρου.

Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΤΗΞΗΣ" Kleine Zeitung: "Η τρόικα έχει πέσει έξω σε όλα - Μα ξέρουν οικονομικά;"

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απευθύνεται προς την τρόικα που έχει καταστρέψει την χώρα μας αυστριακή εφημερίδα, χώρας δηλαδή που έχει δώσει χρήματα στο δανεισμό μας, τονίζοντας ότι κάποιος επιτέλους πρέπει να τους ελέγξει, γιατί πέφτουν συνέχεια έξω σε όλα.
Το δημοσίευμα - ράπισμα για τους εκπροσώπους των δανειστών,είναι της Kleine Zeitung.
"Η Τρόικα καθορίζει τις τύχες των ανθρώπων, από την αξιολόγησή της εξαρτώνται ολόκληρες εθνικές οικονομίες, οι έλεγχοί της αποφασίζουν εάν θα συνεχιστούν ή θα διακοπούν τα δάνεια βοήθειας και η ίδια, πανίσχυρη, υπαγορεύει τους όρους λιτότητας και ελέγχει την εφαρμογή τους. 
Τώρα, όμως, οι ελεγκτές θα γίνουν ελεγχόμενοι, καθώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να βάλει στο μικροσκόπιο το ρόλο της τρόικας, και στην περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει και λόγος για αυτό: Γιατί εκεί η τρόικα, με τις εκτιμήσεις της, έπεσε τελείως έξω", γράφει η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα.