Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Στερούμαστε του ανθρώπινου δικαιώματος επιλογής. ...Δούλοι δύο εκατομμύρια πελάτες της ΔΕΗ

Μαζί με το κομμάτι της ΔΕΗ που θα δοθεί στον ιδιώτη, θα δοθούν ως προίκα και δύο εκατομμύρια πελάτες της ΔΕΗ, οι οποίοι θα επιλεγούν τυχαία.

Που είναι το κακό;

Ότι όσοι από εμάς έχουμε αυτή την ατυχία, γινόμαστε δούλοι του ιδιώτη και δεν θα έχουμε το δικαίωμα να φύγουμε από αυτόν τον πάροχο και να επιστρέψουμε στη ΔΕΗ.  
Στερούμαστε δηλαδή του ανθρώπινου δικαιώματος επιλογής. 

Η ίδια δε η ΔΕΗ δεν θα έχει το δικαίωμα για ένα εξάμηνο να κάνει καλύτερη προσφορά για να ξαναπάρει πίσω αρκετούς πελάτες. 

Καταργείται στην ουσία ακόμα και αυτός ο πολυδιαφημισμένος ελεύθερος ανταγωνισμός.

Έτσι, αφενός θα..

Αν αυτό δεν είναι παράνοια, τότε τι είναι; Το σχέδιο "Σου παίρνουν το σπίτι και σου δίνουν "κάτι" για νοίκι" ήδη ξεκίνησε...

Σε εφαρμογή μπαίνει από σήμερα (1/7/2014) το εθνικό σχέδιο κατασχέσεων κατοικιών, και όπως φαίνεται, κανείς δεν αντιληφθεί τι τον περιμένει…

Το σχέδιο έκτακτης τραπεζικής ανάγκης, που βέβαια το έχουν ονομάσει «Κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών», θα στοχεύει τους πολίτες που λόγω πλειστηριασμών της κατοικίας τους αναγκαστούν εντός των επόμενων μηνών να βρεθούν στον δρόμο.

Ουσιαστικά, από το φθινόπωρο ξεκινούν οι πρώτοι πιλοτικοί πλειστηριασμοί των κατοικιών, των οποίων οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν σε πλήρη αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες αλλά και προς το Δημόσιο. 

Πλειστηριασμοί που θα φτάσουν στην ....

Επιστολή βόμβα του προέδρου του ΣτΕ: Οι νταβατζήδες εκβιάζουν την δικαιοσύνη! ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

ΣΕΒΑΣ στον πρόεδρο Σ. Ριζο, που με μια επιστολή αποκαλύπτει τις πραξικοπηματικές πιέσεις κατά των δικαστών από τα οργανωμένα συμφέροντα της διαπλοκής!

Διαβάστε την επιστολή:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι Βρετανοί μας ζητούν κι άλλα αρχαία!!! Δανεικά… και αγύριστα!

Με πρόσχημα μια δήθεν μεγάλη έκθεση για την Ελληνική γλυπτική, οι κλέφτες Βρετανοί, ετοιμάζονται να μας ζητήσουν κι άλλους αρχαιοελληνικούς θησαυρούς!!!!

Για τέτοιο ΘΡΑΣΟΣ μιλάμε! 

Δανεικούς τους θέλουν λένε, αυτοί που λεηλάτησαν και έκλεψαν τα Ελληνικά αρχαία αγάλματα, αλλά...

Η οργή των Ελλήνων.....και ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΟΥΔΕΝ........

Είμαι οργισμένος, γιατί η χώρα μου η Ελλάδα κυβερνάται από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα και οι πολιτικοί μας δεν αγαπούν την Δημοκρατία, γι΄ αυτό την μετέτρεψαν από κοινοβουλευτική δημοκρατία σε απόλυτη κομματοκρατία και πολλοί εξ αυτών είναι μέλη και στελέχη της παγκόσμιας εξωπολιτικής εξουσίας (λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.α), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων, δηλαδή του διεθνούς σιωνισμού. 

Έτσι, 40 χρόνια από...

Πού είναι η ΑΟΖ, οέο;

Ε; Πού είναι η υπόσχεση για άμεση ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης;

Κι όχι μόνον!

Πού είναι τα 18 προεκλογικά σημεία του 2012;

Πού είναι...

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 281 Τ.Μ. ΠΟΥ «ΞΕΧΑΣΕ» ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

athanasiou-hotdoc
Σε οξεία αντιπαράθεση ήρθε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Αφορμή υπήρξε το δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC στο οποίο αναφερόταν πως ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του, 281 τμ πολυτελούς κατοικίας, με τον υπουργό να δηλώνει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζεται πως....

ΜΑΚΡΗ: ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΟΥ. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

151778-151737-makriΤην αποπομπή της από το Κοινοβούλιο, ώστε να μην είναι παρούσα στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ, καταγγέλλει μέσω Facebook η Ραχήλ Μακρή.


Σε ανάρτησή της, την Παρασκευή, έγραψε:

“Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από το κοινοβούλιο προκειμένου να μην είμαι..