Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Fortune: Το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας είναι οφθαλμαπάτη – Οι 3 λόγοι Πηγή: Fortune: Το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας είναι οφθαλμαπάτη – Οι 3 λόγοι ..

“Εάν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι”, γράφει το περιοδικό Fortune για το πρωτογενές πλεόνασμα των 2,6 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε η Ελλάδα για το πρώτο 7μηνο του έτους καθώς και την προοπτική της Αθήνας να κλείσει τη χρονιά με πλεόνασμα, για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον μία δεκαετία.
Το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας είναι μια οφθαλμαπάτη, γράφει ...

Γίνε Έλληνας και εσύ . Μπορείς !!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μου πήρες και τον φόβο. 

Καταπάτησες τα όρια της δικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής την Ελευθερία μου, ανόητε Κρατούντα, ανόητε Ταγέ. 

Ήρθε η ώρα να σε ευχαριστήσω ανόητε ταγέ , που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.

Δεν θα πέσουν άλλες απειλές σε αυτόν τον πόλεμο που μου κήρυξες άνευ λόγου.

Δεν θα υπάρξει ούτε μία διαπραγμάτευση μεταξύ μας ....

Βροχή κακών ειδήσεων για την Τουρκία...

kemalΔεν φτάνει η πολιτική και κοινωνική αναμπουμπούλα στην Τουρκία, επανέρχεται από τις διεθνείς αγορές ο κίνδυνος χρεοκοπίας της γείτονας, μιας και όλα είναι «στημένα». 
Κρίση στην τουρκική οικονομία  αναμένει o  Τούρκος οικονομολόγος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs, Ahmet Akarli.
Σύμφωνα με την άποψη του  Ahmet Akarli, η συναλλαγματική ισοτιμία λίρας – δολαρίου θα φτάσει το 2.2 μέσα σε ένα χρόνο, διαβάζουμε στο onalert. 
Το θέμα παρουσιάζει 

Διοικητής ΙΚΑ: Κατασχέσεις ακινήτων και τραπεζικών λογαριασμών.

spyroΦαίνεται ότι στην κυβέρνηση θέλουν να ξεκινήσουν αιματοχυσία στους δρόμους
Κατασχέσεις ακίνητης περιουσίας και τραπεζικών λογαριασμών ακόμη και για οφειλές που ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Όσον αφορά το ΙΚΑ, από τις οφειλές των...