Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΞΥΠΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Επιτέλους, πρέπει η Ελλάδα να συνέλθει και η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι κυβερνά ένα κράτος και όχι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση. 

Με την ιδεοληψία της να...

Ελλάδα: Προτεκτοράτο και των Ισραηλινών....;;;;;

Το βαρέλι της υποταγής δεν έχει πάτο - Η κυβέρνηση ανοίγει τις πόρτες στους μακελάρηδες να μπουν στην Ελλάδα

Δεν έφτανε η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας στην Ε.Ε, δεν έφτανε η αναγκαστική επιτήρηση του Αιγαίου με κυρίαρχο την Τουρκία έχοντας ως αφορμή το προσφυγικό κύμα, η υποχώρηση της Ελλάδας συνεχίζεται με νέες συμφωνίες που ετοιμάζει η Ελληνική κυβέρνηση με την Ισραηλινή κυβέρνηση των μακελάρηδων. 

Η επικείμενη πρώτη...

ΣΟΚ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ! (;)

Εδώ και λίγα λεπτά ανέβηκε βίντεο που απεικονίζει νεκρό έναν από τους 2 Ρώσους πιλότους.. 

Με κάθε επιφύλαξη το δημοσιεύουμε...
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΕΤΩΝ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: «ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
 Σε μια ολέθρια εξέλιξη για εθνικά συμφέροντα στο Αιγαίο οδηγεί την χώρα το Βερολίνο: Για τριμερή συνάντηση μιλάει το Βερολίνο μεταξύ Ελλάδας,Τουρκίας και Γερμανίας(ΕΕ),δηλαδή βγάζουν εκτός ΕΕ την Ελλάδα και την βάζουν σε απευθείας συνομιλίες με την Τουρκία για τον έλεγχο του Αιγαίου και τις αρμοδιότητες έρευνας και διάσωσης.
  Αυτό που δεν κατάφεραν οι Αμερικανοί από το 1974 επιχειρούν να το πετύχουν με την απειλή «κλεισίματος» της «στρόφιγγας» της χρηματοδότησης οι Γερμανοί.
 
Πριν από λίγο όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το pronews.gr ο Γερμανός αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ αναφέρθηκε εκ νέου σε επικειμενη τριμερή συνάντηση μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας.
 
Οι ηγέτες της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας «έχουν συνεννοηθεί ότι θέλουν να συναντηθούν, διότι η .....

Πούτιν : Αν εμπλακεί η Τουρκία θα φτάσω μέχρι το Αιγαίο !

Μετά την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Sergey Aksyonov προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν «να συνδράμει στην εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας», άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου που σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείo Ειδήσεων ανέφερε ότι η Ρωσία θα λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του πρωθυπουργού για βοήθεια. 

Παράλληλα με την έκκληση για την συνδρομή της Ρωσίας, ο Aksyonov ανακοίνωσε ότι στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για το μέλλον της Κριμαίας, σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα από ό, τι είχε προηγουμένως προγραμματιστεί (25 Μαΐου).

Η αμερικανική εταιρία αναλύσεων....

ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΟΤΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!

sheepwolfprovatalykoieklogespoliticalsee-also-advpublic-affairselectionvictimsacrifice.jpgΑυτά τα φλογερά- μη διπλωματικά- άρθρα σκοπόν έχουν να αφυπνίσουν από τον λήθαργο τους μισέλληνες προσκυνημένους πολιτικούς!!
Η νύχτα της 13ης Ιουλίου μετέτρεψε τον Τσίπρα από πατριώτη σε πρόβατο, κότα, & ορντινάντσα του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτές είναι οι 23 Εβραϊκές οικογένειες που κυβερνούν την Οικουμένη, (ΛΥΚΟΙ), και συναποτελούν τη Νέα …….
Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή (N.W.O.)
Είναι οι ΛΥΚΟΙ που αναφέρουμε στο τίτλο.
Οι κότες είναι οι δικοί μας προδότες πολιτικοί!!!
Στο παρόν άρθρο προσπαθούμε να αποδείξουμε τη σχέση των ανθελλήνων πολιτικών με τους κατακτητές Κοσμοκράτορες του .....

Τι είπε και έδειξε ο Πούτιν στον Ομπάμα για το ισλαμικό κράτος. - Όλη η αλήθεια της σύγκρουσης των πραγματικών ενόχων.

http://www.star.gr/publishingimages/2015/11/151115104545_5856.jpgΗ μάχη της προπαγάνδας καλά κρατεί μεταξύ Ρωσίας – ΗΠΑ στον πόλεμο κατά τουISIS.

Η Ρωσία δίνει στη δημοσιότητα εικόνες από την μεγαλύτερη επιδρομή βομβαρδιστικών των τελευταίων δεκαετιών και κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι επιδίδονται σε «αγώνα» προπαγάνδας κατά της Ρωσίας.

Η σύγχυση προκύπτει όταν προπαγάνδα και φαντασιώσεις συγκρούονται με την πραγματικότητα των .....

Οι πραγματικές μεταρρυθμίσεις των δανειστών: Ξεπούλημα και Φτωχοποίηση....!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHcXWMp74SCx6lUan16p7lpBP3mIodUhC7QIa2IjQRFUSqxpJ4wXAInm6XI5t5SBEre0tMSOdwy92tXhyphenhyphen30z4dHQStJ2a8WcxUHmykTeH6J7K09hu43dqB2x1rALVk4u5vu1b2MQx3QKo/s640/trafff2.jpgΓράφει ο Δημήτριος Κ. Φίλιππας κατά κόσμον Διογένης ο Κυνικός

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει για την «ληστεία του αιώνα». 


Για παράδειγμα στην Μεγάλη Βρετανία έτσι ονομάζουν το ριφιφί που έγινε σε θυρίδες και κλάπηκαν διαμάντια άγνωστης αξίας. 

Ή την αφαίρεση 20 εκατομμυρίων στερλινών από τραπεζικούς λογαριασμούς από χάκερς. Στην Ελλάδα έτσι ονόμασαν την ληστεία στις θυρίδες της Τραπέζης Εργασίας όπου με την μέθοδο του ριφιφί άνοιξαν 301 θυρίδες αφού έσκαψαν πρώτα τούνελ 20 μέτρων!

Σήμερα εμείς θα σας παρουσιάσουμε την ΛΗΣΤΕΙΑ όχι του αιώνα αλλά της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, που είναι το ξεπούλημα των Ελληνικών .......

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ"...

vomvaapo
Συγκλονιστική δήλωση μας έρχεται από Ρωσία καθώς σύμβουλος του Πούτιν βροντοφώναξε "Ξυπνήστε Έλληνες σας παίρνουν την ιερή σας γη".

Πρόκειται για τον Yosef BODANSKY, ο οποίος είναι γεωπολιτικός αναλυτής, φιλόσοφος, κοινωνιολόγος και σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μιλά για την Ελλάδα και καταλήγει....

Όλο και περισσότερες χώρες τοποθετούνται εναντίον της Ευρωζώνης, ιδίως μετά τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο της Τρόικας, με κριτήριο τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου. Οι προετοιμασίες της Ιταλίας. Φινλανδία, αντιδράσεις κατά του ευρώ. Αυξάνονται τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό της Ευρωζώνης, αφού όλο και περισσότερες χώρες συνειδητοποιούν ότι, ωφελεί μόνο τη Γερμανία και την Ολλανδία....

Η ψυχρή αλήθεια

Έχοντας συνειδητοποιήσει τώρα οι Έλληνες ότι, δεν χρεοκοπούν τα κράτη αλλά οι Πολίτες τους, κατανοούν επίσης πως η χώρα δεν τους ανήκει πια, ενώ κυβερνάται απολυταρχικά από τους δανειστές της – με εκπρόσωπο τους την Τρόικα. 

Δυστυχώς η Ελλάδα έχει χάσει ακόμη και την ύστατη λύση της χρεοκοπίας, η οποία ίσως δεν είναι πια εφικτή – υποθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει τα πάντα, χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη.

Η κυλιόμενη χρεοκοπία που έχει επιλεχθεί, χωρίς καμία ελπίδα ή προοπτική για το μέλλον, μας οδηγεί κατ’ ευθείαν στην κόλαση – μέσα από κοινωνικές αναταραχές, οι οποίες ίσως προκαλέσουν τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης.Με απλά λόγια, τίτλοι τέλους, κλείνει η αυλαία – ευχόμενοι να μην επικρατήσει το γνωστό «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» (δηλαδή, η πλήρης παράλυση κάθε έννοιας οργανωμένης προστασίας).

Τα προβλήματα όμως της Ελλάδας δεν περιορίζονται μόνο εδώ, αφού εφαρμόζεται μίαδολοφονική φορολογική πολιτική, η οποία επιδεινώνει συνεχώς την οικονομική της κατάσταση – όπως η επιβολή υψηλότερων συντελεστών φόρων μόνο στα ελληνικά προϊόντα (κρασί) ή/και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ζυθοποιίες), η οποία θα ολοκληρώσει την καταστροφή του εναπομείναντος παραγωγικού της ιστού.

Αντί λοιπόν να προστατεύονται οι εγχώριες βιομηχανίες και τα ελάχιστα προϊόντα που ακόμη παράγουμε, ενδεχομένως με την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα, γίνεται ακριβώς το αντίθετο – γεγονός που ....

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ...(EURABIA ANTE PORTAS)

Η ευρωπαϊκή ιδεολογία προετοιμάζει την Ευρώπη ώστε να κατακτηθεί από το Ισλάμ . (ο πολυπολιτισμικός εφιάλτης)


Ζούμε σε μια παθητική κοινωνία.


Ενώ η πολυπολιτισμικότητα ελέγχει σχεδόν τα πάντα …. αρχίζοντας από τα μέσα ενημέρωσης , ακολουθούν τα πολιτικά κόμματα , μετά την ακαδημία , τους κρατικούς οργανισμούς και τελειώνει με όλους αυτούς που βίαια προσπαθούν να μας επιβάλλουν τον καινούργιο τρόπο σκέψης και ζωής , να μας αφαιρέσουν την πατρίδα μας , να καταστρέψουν την ιστορία μας την φυλή μας …. γιατί έτσι πρέπει... 

Υπάρχει μια διαδεδομένη παραίτηση ". 

Μπορεί να υπάρχει μια διαδεδομένη οργή , με λίγα λόγια , αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό … « μία ανίσχυρη οργή ». 

Οι Ευρωπαίοι σήμερα έχουν εκτραφεί να είναι παθητικοί, να αφήνουν την κατάσταση στα χέρια των ηγετών τους , των οποίων η σοφία όπως έχουμε αντιληφτεί δεν είναι και δεδομένη ! 

Μια ιστορική υπόθεση και όχι ένας λογοτεχνικός ισχυρισμός , είναι οτι η Ευρώπη η οποία με την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου , μετά τα δεινά και τις αγριότητες που σημάδεψαν όλους τους λαούς της , « αποφάσισε να εκχωρεί πλέον τα πάντα , αρκεί να εξασφαλίζει την ειρήνη », ο φόβος ξέρετε και η φρίκη ενός νέου πολέμου , ίσως και το ότι « δεν άντεχαν άλλον ένα πόλεμο ». 

Αποτέλεσμα η «φιλειρηνική» (;) κατοχή μας από τους ξένους εισβολείς , που δεν θα σταματήσουν να εισέρχονται απρόσκλητοι στις πατρίδες μας , ενώ εμείς ....

Το τραπεζικό κόλπο

ΕΙΚΟΝΑ-Ελλάδα-τράπεζες
Έχει σχεδόν μηδενισθεί η αξία των μετοχών που κατέχει το κράτος στις τέσσερις τράπεζες, έχοντας πετάξει άνω των 31 δις € από το παράθυρο – ενώ ας μην θεωρούμε πως είναι πια υγιείς, οπότε δεν θα χρειαζόταν η δήμευση των καταθέσεων
«Η Ελλάδα διοικείται από μία στυγνή δικτατορική κυβέρνηση στο παρασκήνιο, από την Τρόικα δηλαδή, με τυπικές κυβερνήσεις στο προσκήνιο – οι οποίες έχουν ουσιαστικά το ρόλο του σάκου του μποξ, για να εκτονώνεται ανόητα η οργή των Πολιτών».

Άρθρο

 

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας δήλωσε πρόσφατα πως είναι ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίων των τραπεζών, για τρίτη συνεχή φορά – επειδή, κατά τον ίδιο, οι ......

Που το πάει η Τουρκία ;;;;

davoutogloudilosi
Η κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου από τα τουρκικά πυρά προξένησε ένα πολλαπλό φάσμα αντιδράσεων, με τις σχέσεις των δυο χωρών να βρίσκονται πλέον και επίσημα στο χειρότερο σημείο των τελευταίων ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, πήρε άμεσα θέση για το ζήτημα, τονίζοντας πως η κίνηση της Τουρκίας ήταν αδικαιολόγητη και συνάμα ύποπτη, καθώς η τουρκική πλευρά αντί να δώσει μια εξήγηση προς την Ρωσία σχετικά με το γεγονός, στράφηκε απευθείας προς το ΝΑΤΟ με ...

Αυτή την είδηση την έκρυψαν όλοι....

aozkupros
Στο κέντρο δραματικών εξελίξεων φαίνεται πως βρίσκεται η Κύπρος, αφού είναι πλέον επίσημη η αλλαγή στο ισοζύγιο δυνάμεων, όσον αφορά την κυπριακή ΑΟΖ.

Σύμφωνα με πρόσφατη από κοινού ανακοίνωση, της αμερικανικής Noble και της βρετανικής BG, πρόκειται να υπάρξουν ανακατατάξεις .....

Ως πότε.???

Καλα ειμασταν μεχρι το 2009. Κατοπιν αρχισαν τα προβληματα .Αλλα μονο για τον απλο λαο. Για τους κυβερνοβουλευταδες και κολητους τους τιποτε ουτε κριση ουτε προβληματα. Μάλιστα αυξάνουν ιλιγγιωδώς τα πλούτη τους. 

Ξεπουλανε τη δημοσια περιουσια που εγινε απ τον ιδρωτα του ελληνικου λαου εναντι μισου πινακιου φακης προφανως και .....