Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Θερινά τμήματα ολόκληρο το χρόνο εφαρμόζει η βουλή

«Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και «Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα» τραγουδούν από σήμερα το πρωί όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθώς έπειτα από εντολή Σαμαρά το ελληνικό κοινοβούλιο θα λειτουργεί με το σύστημα των θερινών τμημάτων ολόκληρο το χρόνο.

Αφορμή για την απόφαση αυτή στάθηκε...

Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για την δημιουργία ενός νομικού πλαισίου προστασίας από τους κερδοσκόπους και αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους.



Η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για την δημιουργία ενός νομικού πλαισίου προστασίας από τους κερδοσκόπους και αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους. 

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου αλλά δεν τα κατάφερε με τα υπόλοιπα μέσα γιατί στην Αμφίπολη βρήκαν το απολίθωμα της Άννας Παναγιωταρέα και ο πρίγκιπας Χάρυ είναι έγκυος και δεν γίνεται να χάνουμε την ώρα μας με ανούσιες ειδήσεις.

Άλλωστε, ένα από τα πρώτα μαθήματα δημοσιογραφίας είναι πως...
“είδηση είναι εάν άνθρωπος δάγκωσε σκύλο, και όχι το αντίθετο”.

Βέβαια, με τους ρυθμούς που ...

Κίνδυνος να μην πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου...

Οι διοικήσεις των τριών μεγάλων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ) με κατεπείγουσες εκκλήσεις τους στο Μέγαρο Μαξίμου και τα υπουργεία Οικονομικών και Ασφαλίσεων, τους προειδοποιούν ακόμα και για «στάση πληρωμών συντάξεων» τέλος Οκτωβρίου, γιατί τα αποθεματικά τους στα ταμεία έχουν εξαντληθεί.
Με λίγα λόγια, τα ταμεία..
Small_img_22221
Ποιος κάνει τις διαρροές που δημοσιεύουν οι φυλλάδες σχετικά με τις ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού, που προετοιμάζεται εν κρυπτώ και παραβύστω από το επιτελείο του Βρούτση, με τη συνδρομή της taskforce του Ράιχενμπαχ; Ο Βρούτσης! 
Ποιος βγαίνει μετά τα δημοσιεύματα και διαβεβαιώνει πότε ότι δε θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας και πότε ότι δε θα μειωθούν οι κατώτερες συντάξεις; Πάλι ο Βρούτσης.

Το κόλπο είναι παλιό και έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον απ’ όλους τους προκατόχους του Βρούτση τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Κάνουν διαρροές, φτιάχνουν κλίμα, μετά το «μαζεύουν» με καθησυχαστικές δηλώσεις και μετά δίνουν συνέχεια με νέες διαρροές. 
Σημασία έχει να ..

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Ανάλυση

Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία-τυραννία, στη προσπάθειά της να γίνει παγκόσμια διακυβέρνηση, έχει καταστεί διεθνής υπερτρομοκρατία δηλαδή έχει εξελιχθεί σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, ενώ δια της προπαγάνδας, κατηγορεί άλλες νόμιμες πολιτικές ομάδες κρατών, σαν εγκληματικές οργανώσεις, μέσω ραγιάδων υποτακτικών υποτελών πολιτικών. 

Πολιτικά πατριωτικά κόμματα -σε κάθε κράτος- που...

ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει στις παροχές των ασφαλισμένων!

Το νέο «πρόσωπο» του ΕΟΠΥΥ, δηλαδή το προσχέδιο του Κανονισμού Παροχών προς τους ασφαλισμένους, έδωσε χθες στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας. 

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η...

«Ένα φύσημα αρκεί, για να τους πάρει και να τους σηκώσει ο...»

Ένα Φύσημα!

Στον Αστερισμό του Τυμβωρύχου κινείται η θλιβερή κυβέρνηση των εξωνημένων Ολετήρων, ελπίζοντας ότι θα τους σώσει ο Μεγαλέξαντρος, μέσα από τον τάφο της Αμφίπολης.


Διαβάζεις τις...

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το πιστεύουν, αλλά είμαστε σωστοί στο σχέδιο για την επόμενη οικονομική συντριβή!

Οι άνθρωποι έχουν τόσο σύντομο μνημονικό. 

Παρόλο που επαναλαμβάνουμε πολλά από τα ίδια μοτίβα που βιώσαμε το 2000-2001 και το 2007-2008, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται ότι μια άλλη οικονομική συντριβή έρχεται. 

Στην πραγματικότητα...

Νέμεσις (βίντεο)

Νέμεσις: Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποτιστεί με το αίμα των ...

Βιντεο. Κάλεσε σε συστράτευση τον αντιμνημονιακό χώρο ο Πάνος Κάμμενος!

Τόσον απλό, τόσον τραγικό...Ή η κρίση θα παραμείνει εργαλείο συντριβής του λαού ή θα μετατραπεί σε εργαλείο συντριβής του συστήματος που την προκάλεσε ..

Αίφνης «εθνικιστές» όσοι Σκωτσέζοι θέλουν την απόσχιση απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.

Το γεγονός ότι το αίτημα της ανεξαρτησίας υποστηρίζουν κόμματα πιο αριστερά του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος δεν φαίνεται να σημαίνει πολλά για τα παπαγαλάκια της καθ’ ημάς (ή εφ’ ημών) ενημέρωσης, η παραπληροφόρηση να πηγαίνει καλά, οι παρωνυμίες, οι ευφημισμοί, η διατεταγμένη δημοσιογραφία, η προπαγάνδα, η αποπληροφόρηση, η παρασιώπηση, η πλύση εγκεφάλου και... όλα όσα διακονούν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ελευθερία του λόγου στη θαυμαστή γενναία μας Δύση

Την επικράτεια του Μεγάλου Αδελφού, όπου....