Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ…!!!

Του Περικλή Αθανασόπουλου

Για να τελειώνει το παραμύθι με τους πλειστηριασμούς ας δούμε ένα κλασικό παράδειγμα στο οποίο περιλαμβάνεται το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού μιας μεσαίας αστικής οικογένειας.

Την περίοδο των εύκολων δανειοδοτήσεων από τις Τράπεζες του 2000, πολλές οικογένειες θέλωντας να βάλουν το κεφάλι τους σ' ένα κεραμύδι, αποφάσισαν να αγοράσουν ένα σπίτι.

Εχοντας ένα ποσόν περίπου 10-20% μετρητά τα οποία αρκούσαν για τους φόρους μεταβίβασης πήραν και ένα δάνειο ύψους 150.000-180.00 ευρώ για ένα σπίτι περίπου 100m2 απο μια τράπεζα με επιτόκιο 5%.


Για αυτό το ύψος του δανείου διαμορφώνεται μια δόση περίπου 1.000-1.100 ευρώ μηνιαίως με μηνιαία έσοδα περίπου 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Σήμερα 2013 έχουν συμβεί τα ακόλουθα:

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ EΝΤΙΜΩΝ ! Δεν ξεπουλιούνται οι λεύτεροι, οι σκλάβοι ξεπουλιούνται!

Αυτοί ζουν μέσα στη ραστώνη και τη χλιδή και δεν αντιλαμβάνονται τα μηνύματα των καιρών! 

Είναι τόσο φτωχοί «τω πνεύματι» και τόσο πολύ σκλάβοι της εικονικής τους «ευτυχίας», που νομίζουν πως τίποτε από την παλιά «ροή» των πραγμάτων δεν άλλαξε, κι ας θυσιάστηκαν τόσες ζωές, κι ας κλείσανε το δρόμο της ελπίδας και του ονείρου κι ας δολοφόνησαν τα ίδια τα νιάτα! 

Δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει!

Είναι τόσο νεκροί ,στεγνοί και στυγνοί, ώστε δεν είναι ικανοί να αισθανθούν την ποιοτική αλλαγή συνείδησης ,που επισυμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία! 


Αδυνατούν να δουν πως πια εμείς «προστατεύουμε» την ψυχή μας από το αποκρουστικό τους «πρόσωπο» ,κι έχουμε βάλει ήδη μέσα μας τις «κόκκινες γραμμές», στέκοντας απέναντι στον ...

Ευάγγελος Τσογλάνογλου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως καλλιεργεί τον «εκτσογλανισμό» της κοινωνίας. 

Μακάρι να ήταν λίγο τσογλάνια οι Έλληνες, δεν θα ψήφιζαν Βενιζέλους. 

Από χαϊβάνια σε τσογλάνια, θα ήταν μια κάποια πρόοδος.

Πρέπει να είναι σε πολύ δύσκολη θέση ο Βενιζέλος, για να λέει πως μια κοινωνία -την οποία ο ίδιος και η παρέα του οδήγησαν στην χρεοκοπία και τον εξευτελισμό- κινδυνεύει να εκτσογλανιστεί.

Είναι σαν να δολοφονείς κάποιον και -αντί .....

Δ.Καζάκης, ομιλία στη Θεσ/νίκη στους ομολογιούχους, 20 Δεκ 2013 . 1

 Ομιλία του γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στους ομολογιούχους του Ελλ. Δημοσίου των οποιων τα χρήματα εκλάπησαν με το PSI, στις 20 Δεκεμβρίου 2013. 

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις νομικών του ΕΠΑΜ κ. Χαραλάμπους, κ Κόκκας και κ. Μιταλούλης, και συζήτηση με τους ομολογιούχους.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ..!!!

Προβληματισμός και αμηχανία επικρατεί σε Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη μετά την απώλεια του Βύρωνα Πολύδωρα που άφησε με 153 βουλευτές τη συγκυβέρνηση.

Στο παρασκήνιο ψιθυρίζεται ότι υπάρχουν βουλευτές και της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τινάξουν στον αέρα την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές.

Οι βουλευτές αυτοί από πλευράς Ν.Δ. είναι οι κ.κ.Κακλαμάνης, Ταμήλος, Καρασμάνης, Βλάχος και Κουτσογιανακόπουλος

Από το ΠΑΣΟΚ είναι οι κ.κ. Μωραϊτης, Ντολίος, ....

''Στηρίζω την Ελλάδα'' video... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ !!!

Έλληνόψυχα αδέλφια ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όσοι ενδιαφέρονται γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο!


Όσοι κοιτούν την πρόσκαιρη βόλεψή τους γνωρίζουν πολύ καλά να βρίσκουν δικαιολογίες του τύπου "είναι ακριβά", "δεν υπάρχει ποικιλία" κ.λπ.

Η Ελληνική ΓΗ και η πρωτογενής παραγωγή προϊόντων της χώρας μας μπορούν να καλύψουν το 95% των αναγκών μας σε ΤΡΟΦΗ, ΕΝΔΥΣΗ και ΥΠΟΔΗΣΗ.

Τα Ελληνικά προϊόντα είναι αρίστης ποιότητος και για όσους γνωρίζουν πού να τα βρουν, έχουν και τις καλύτερες τιμές. 


Τα εισαγόμενα προϊόντα τροφίμων είναι αθλίας....

Οι ψηφοφόροι που ζητούν καταφύγιο, εγκαταλείποντας το ένα κόμμα και προστρέχοντας στο άλλο δεν πρόκειται να σωθούν με τον καιροσκοπισμό τους.

Του Δαμιανού Βασιλειάδη
εκπαιδευτικού, συγγραφέα

«Το έθνος συνέπεσε εν τέλει με το κράτος, όχι γιατί το κράτος διευρύνθηκε, αλλά γιατί το έθνος ακρωτηριάστηκε και συρρικνώθηκε, γιατί αφανίστηκε ή εκτοπίστηκε ο ελληνισμός της Ρωσίας (μετά το 1919), της Μικράς Ασίας (μετά το 1922), των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής (ιδίως μετά το 1945) και την Βόρειο Κύπρο (1974), ενώ σήμερα παρευρισκόμαστε μάρτυρες της αποσύνθεσης και της μαζικής φυγής του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου».

Προφητικά τα λόγια του Παναγιώτη Κονδύλη, όμως δεν ήταν σε θέση να προβλέψει ότι σήμερα δεν είναι το έθνος που συρρικνώνεται στα κρατικά του όρια, αλλά και το κράτος κινδυνεύει (τα σημάδια είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού) να συρρικνωθεί, χάνοντας όχι μόνο την .......εθνική του ανεξαρτησία, αλλά και ευρισκόμενο στα πρόθυρα του ακρωτηριασμού και του διαμελισμού. 

Συγκυβέρνηση προς τρόικα: «Αν πέσουμε εμείς έρχεται η Χρυσή Αυγή και τότε αποχαιρετήστε τα συμφέροντά σας»

Έντονο φαίνεται να είναι το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τις δήθεν διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης του Μνημονίου με την τρόικα, που μονίμως γίνεται χωρίς πρακτικά και μέσω διαρροών, προκειμένου να σχηματίζεται η εικόνα της «καλής» κυβέρνησης και της «κακιάς» τρόικα. 

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι δύο αυτοί λειτουργούν εν πλήρη και άψογη συνεργασία, έχοντας κοινό σκοπό την διάλυση της ελληνικής οικονομίας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Η τελευταία διαρροή που εμφανίστηκε στο «Έθνος» του Μπόμπολα απηχεί την πραγματικότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το δίπολο κυβέρνηση – τρόικα. 

Από ότι γράφει η μπομπολική εφημερίδα ο Χατζηδάκης φέρεται να είπε στους τροϊκανούς ότι: .....

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ… ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ – ΙΔΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος.

 Σε πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σε καθεστωτικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, αναφέρεται ότι ο φον Αντωνάκης θέλει πολύ να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή (εκτελώντας τις διαταγές που έχει λάβει από τους διεθνείς εντολοδότες του…), αλλά… δυσκολεύεται να βρει τρόπο, καθόσον το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν προβλέπει απαγόρευση πολιτικού κόμματος.

 Οι ίδιες «διαρροές», λοιπόν, αναφέρουν ότι έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση του άρθρου 48, περί....

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Ιδρύθηκε το "αραβικό ΝΑΤΟ" με έξι κράτη υπό την Σαουδική Αραβία!

Το "αραβικό ΝΑΤΟ" των χωρών του Κόλπου είναι πλέον γεγονός, με την Σαουδική Αραβία να είναι η ηγετική δύναμη αυτής της συμμαχίας.

 «Η στρατιωτική  δύναμη θα έχει έδρα φυσικά στο Ριάντ, θα ..
αριθμεί αρχικά  100.000 άτομα και θα υποστηρίζεται από μαχητικά αεροσκάφη, και ελικόπτερα, άρματα μάχης και ναυτικές μονάδες, καθιστώντας την ως έναν «πανίσχυρο πολεμικό βραχίονα», δήλωσε ο Σαουδάραβας υπουργός  της βασιλικής  Φρουράς Πρίγκιπας Mitaab bin Abdullah al - Saud .


Ο Πρίγκιπας Mitaab δήλωσε ότι η «δύναμη αυτή» θα είναι μέρος των ενόπλων δυνάμεων της Σ.Αραβίας, καθιστώντας σαφές για το ποιος κάνει «κουμάντο» στον συνασπισμό των χωρών GCC .


Οι δηλώσεις του Πρίγκιπα Mitaab πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων των ενόπλων δυνάμεων των χωρών του Κόλπου  με την ονομασία «Αφοσίωση και  Θυσία »  σε περιοχή κοντά στο Ριάντ . 


Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας καλώντας για ενότητα του συνασπισμού χωρών  GCC , υπογράμμισε ότι «η πολεμική δύναμη  που γεννιέται θα αποτελέσει μια πραγματική δύναμη στον αραβικό κόσμο»!


Ο νέος στρατιωτικός σχηματισμός ονομάζεται GCC και αποτελείται από έξι κράτη- μέλη, το......

Merry MultiCulti-mas"... Πώς η "διαφορετικότητα" καταστρέφει το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι.

το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι


Πώς να καταστρέψεις ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι - Κάπου στις ΗΠΑ της «διαφορετικότητας» και σύντομα στην χώρα μας…

ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

ΠΡΟΣ: Όλους του εργαζόμενους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑΔεξίωση Χριστουγεννιάτικου Πάρτι

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι .....

Εγκληματική οργάνωση η τρόικα.



Ο τίτλος του παρόντος σημειώματος δεν είναι παραπειστικός.

Χαρακτηρίζει ορθότατα την... ποιότητα και τα αποτελέσματα της δράσης των προσώπων που ήρθαν στην πατρίδα μας ως επικυρίαρχοι για να επιβάλουν την ύφεση, να εξαπλώσουν τη φτώχεια και να εμπεδώσουν ένα καθεστώς οικονομικού και πολιτικού τρόμου.

Εγκληματική οργάνωση είναι η τρόικα.


Τα ευρωντοκουμέντα για τα κακουργήματά της υπάρχουν στο προσχέδιο της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον ρόλο που έπαιξε η τρόικα στις χώρες-στόχους των διεθνών τοκογλύφων:

Στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία και την Κύπρο. 


Οσα αναφέρονται ....

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ .

Ο Σωκράτης είπε να έχουμε το γνώθι σ'αυτόν. 

Εγώ το έχω αλλά τώρα θα ήθελα να γνωρίσω και σένα !


Μιχαλάκης με αποφασιστικό ύφος: 

 -Ελπίζω να έχεις καλό δικηγόρο» 

Γιατί;;; 

- Μου έκλεψες την καρδιά και νομίζεις ότι θα σε αφήσω έτσι?

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΕΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)...

Υπάρχει ένα παρεάκι 10-11 ατόμων που κάνουν το εξής: λένε κάθε χρόνο όλοι την ίδια φράση… 

Πόσες φορές έχει ειπωθεί η φράση «Του Χρόνου Έρχεται Ανάπτυξη στην Ελλάδα»; Κάτσαμε και τις μετρήσαμε…

Λόγω των αντίστοιχων αξιωμάτων τους (οι μετέχοντες στο παρεάκι), η φράση αυτή είναι ανάμεσα σε πρόβλεψη, επιστημονικό συμπέρασμα και δέσμευση. 


Κάθε χρόνο πέφτουν έξω ως καζαμίες, επιστήμονες και μπεσαλήδες. Και τον επόμενο χρόνο την ξαναλένε, αλλάζοντας μόνο το τελευταίο ψηφίο της.Το παρεάκι είναι οι εξής:…

Ο Γιώργης ο Προβόπουλος, Διοικητής 
της Τράπεζας της Ελλάδας 

ΠΡΟΒΟ11
 

Πόσα τελικά χρωστάει στην Ελλάδα η Γερμανία;Ιδού οι φαύλοι και κλεπτοκράτες, τι δολίως δεν έχουν πράξει....

Το σημερινό Δημόσιο Χρέος μπορεί να καλυφθεί κατά 97% από τα οφειλόμενα της Γερμανίας προς την Ελλάδα μόνο από τα κατοχικά δάνεια!

Ένας “χριστουγεννιάτικος μποναμάς” για την Μέρκελ…

Γράφει ο Γιώργος Λεκάκης

Επειδή πολλά «νούμερα» ακούγονται τώρα τελευταία, περί των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, όσον αφορά τα κατοχικά δάνεια (πληθυντικός, γιατί δεν είναι ένα μόνο), πολλοί βγαίνουν και υποτιμούν τα νούμερα, παίζοντας το δικό τους παιχνίδι, ενώ εκκρεμεί και μια απόφαση από το Νομ. Συμβούλιο του Κράτους, εξασφάλισα ένα μικρό μόνο κεφάλαιο από την ανέκδοτη μελέτη του φίλου μου, και πλέον έγκυρου κατ’ εμέ μελετητή του θέματος, του Τζ. Γκούσκου. 

Και σας την παρουσιάζω, με την ευχή να εκδοθεί σύντομα το βιβλίο του:

«Ως προς τη μεθοδολογία αποτίμησης και προκειμένου να μην παρακαμφθεί η πρακτική που εφαρμόσθηκε ιστορικά, χρησιμοποιήθηκε κατ’ αναλογία, η μέθοδος αποτίμησης που εφάρμοσε η ΤτΕ. 

Κατά την εκτίμηση της ΤτΕ (1945) προκύπτει ότι καταβλήθηκαν στη Γερμανία συνολικές πιστώσεις ύψους 1,530 τετρ. εκατ. δρχ., που αναλογούν σε 3.670.610 χρυσές λίρες και στην Ιταλία, 157,053 δισ. δρχ., που αναλογούν σε 835.616 χρ. λίρες. 

Παγκοσμιοποίηση, Διεθνισμός, Φιλανθρωπισμός, λαθρομετανάστες και φυσικά Πέμπτη φάλαγγα…

 Μιλώντας για παγκοσμιοποίηση εννοούμε την παγκόσμια διαδικασία ομογενοποίησης ανθρώπων και εταιρειών σε διάφορα μέρη του κόσμου. 

Είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται στην αλληλεξάρτηση, ενσωμάτωση και τριβή στα πεδία της οικονομίας, του εμπορίου, της κοινωνίας, της τεχνολογίας, της κουλτούρας και της πολιτικής.
Οι νεοταξίτες προπαγανδιστές ταυτίζουν την παγκοσμιοποίηση με την παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα, δηλαδή με την ενότητα και…. τη συναδέλφωση των λαών, με τη διεθνή αλληλεγγύη και το διεθνισμό. Αυτό είναι μύθος. 
Η παγκοσμιοποίηση είναι ακριβώς το αντίθετο: 

Η πολτοποίηση των λαών. 
Οι Άνθρωποι έχουν Πατρίδες, 
οι Νεοταξίτες ΔΕΝ έχουν και .........

Συγκλονιστικός Ζουράρις! Ιστορικές αλήθειες περί της γενοκτονίας των Ελλήνων επί τουρκοκρατίας (Βίντεο)

Απόσπασμα απο την συνέντευξη του καθηγητή Κώστα Ζουράρι στους Ασυμβίβαστους Ελληνες...

Μέτωπο και γεωπολιτικοί συσχετισμοί...

Του Τάκη Φωτόπουλου

Όπως προσπάθησα να δείξω στα προηγούμενα άρθρα, μόνο ριζικές αλλαγές στην οικονομική και πολιτική δομή μπορούν να μας οδηγήσουν έξω από την πρωτόγνωρη καταστροφή που κτυπά αλύπητα τα θύματα της παγκοσμιοποίησης μέσα στα λαϊκά στρώματα, τα οποία αποτελούν την...
μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. 

Από την άλλη μεριά, οι βολεμένοι και μισό-βολεμένοι μέσα στην παγκοσμιοποίηση (λιγότεροι από το 1/3 του λαού) προφανώς δεν θέλουν να ακούσουν για παρόμοιες αλλαγές και είναι αυτοί που στηρίζουν βασικά τα κόμματα εξουσίας στα οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σύντομα θα προσθέσουν και τον ΣΥΡΙΖΑ που αναγκαστικά θα ακολουθήσει τις ίδιες πολιτικές ―αλλά με κάποιο  ροζ περικάλυμμα― σε μια σαφή προσπάθεια νέας εξαπάτησης των....

Κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων και περιεχομένου θυρίδων χωρίς καμία προειδοποίηση....


Κατασχέσεις μισθών εις χείρας τρίτων, αλλά και δέσμευση καταθέσεων χωρίς καμία προειδοποίηση των φορολογουμένων θα έχει τη δυνατότητα να κάνει η εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, έπειτα από απαίτηση των τροϊκανών. 
Επιπλέον, οι φορολογικές αρχές θα μπορούν να επιβάλουν συντηρητική κατάσχεση όχι μόνο των καταθέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά και των χρημάτων και άλλων πολύτιμων αντικειμένων που υπάρχουν στις τραπεζικές θυρίδες φορολογουμένων ή επιχειρήσεων, στους οποίους ύστερα από έλεγχο διαπιστώνεται φοροδιαφυγή πάνω από 150.000 ευρώ ή μη έκδοση φορολογικών στοιχείων άνω των 300.000 ευρώ.
Τα νέα «όπλα» της εφορίας κατά της φοροδιαφυγής και για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο περιλαμβάνονται σε διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. 
Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνεται, ακόμη, διάταξη που προβλέπει την κατάσχεση καταθέσεων των οφειλετών ακόμη και πριν από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής.....