Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Oι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν και η Εφορία τους παίρνει τα πάντα.

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016.
 69 φορολογούμενοι χρωστούν 28,6 δισ. ευρώ συνολικά και περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας.
Οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, χαρίζουν τα χρέη, μόνον εκεί που γουστάρουν.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ!
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ .....

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Δολοφονούν τις Ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις!!!Γιατί;Μήπως για να έρθουν και να μείνουν μόνο οι πολυεθνικές οι οποίες όχι μόνο δεν θα φορολογούνται αλλά θα εκμεταλεύονται το ανθρώπινο δυναμικό χρησιμοποιώντας τους σαν δούλους και πληρώνοντας τους μισθούς πείνας;

Γιατί θέλουν να εξαφανίσουν την μεσαία τάξη;Προχθές σε βιοτεχνία γνωστού μας έκανε έφοδο ...

Το γεωπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Το γεωπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας
Η καλύτερη δυνατή συμμαχία για την Ελλάδα, εν όψει των εγχωρίων προβλημάτων, αυτών της Ευρωζώνης, της ΕΕ, καθώς επίσης των διεθνών εξελίξεων, είναι αυτή με τις Ηνωμένες Πολιτείες – ενώ είναι η πλέον συμφέρουσα για τη χώρα μας όσον αφορά ειδικά το θέμα του χρέους.

Ανάλυση

Προφανώς για να επιλέξει τον ή τους συμμάχους της η Ελλάδα, εάν υποθέσουμε ότι είναι σε θέση να το κάνει, θα ήταν προηγουμένως υποχρεωμένη να προβλέψει τις διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις –σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται πως βιώνουμε την προετοιμασία της τελικής σύγκρουσης των Η.Π.Α. με την Κίνα. Η σύγκρουση αυτή είναι ήδη οικονομική, ενώ φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε εμπορική και νομισματική – με τελική κατάληξη τη στρατιωτική, εάν και εφόσον..

Η διπλή επίθεση εναντίον του δολαρίου.

Η διπλή επίθεση εναντίον του δολαρίου
Oι κεντρικές τράπεζες της Κίνας και της Ρωσίας συνεργάζονται στην επίλυση τεχνικών ζητημάτων, τα οποία έχουν άμεση σχέση με το χρυσό – ενισχύοντας τις υποψίες ότι, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την από κοινού υιοθέτηση του κανόνα του χρυσού που θα ήταν θανατηφόρα για το αμερικανικό νόμισμα.

Άρθρο

Η ρωσική κεντρική τράπεζα άνοιξε το πρώτο της γραφείο στο εξωτερικό στις 14 Μαρτίου, φυσικά στο Πεκίνο – με στόχο την ενδυνάμωση της συμμαχίας των δύο χωρών, όσον αφορά (α) την απεξάρτηση τους από το δυτικό σύστημα του χρέους (β) την παράκαμψη του δολαρίου στο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα και (γ) τη διεξαγωγή του διεθνούς εμπορίου με αντίκρισμα το χρυσό (πηγή).
Το νέο γραφείο .....

Η βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του πλανήτη.

Η βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του πλανήτη
Εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς τις συνέπειες της αύξησης των βασικών επιτοκίων, η οποία ξεκίνησε από τη Fed, σε έναν τρομακτικά υπερχρεωμένο πλανήτη – καθώς επίσης τους κινδύνους ενός παγκοσμίου κραχ, αφού τα χρέη δεν μπορούν να κλιμακώνονται επ’ άπειρον (ηχητικό).

«Ασφαλώς έχει μεγάλα προβλήματα η Ελλάδα, όπως η ανεργία, η χρεοκοπία χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η αποψίλωση του παραγωγικού της ιστού, η φτώχεια, το ασφαλιστικό κοκ. Το μεγαλύτερο μέρος τους όμως οφείλεται στην εγκληματική πολιτική που μας επιβλήθηκε από την Τρόικα η οποία, εάν ακυρωθεί και αντικατασταθεί από μία εντελώς διαφορετική, σε συνδυασμό με τη διαγραφή χρέους, θα δημιουργήσει ένα επενδυτικό κλίμα ...

Λαγκάρντ: Διαφωνώ με τον Σόιμπλε.

Δεν συμφωνεί με την άποψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πως αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αύξηση της παραγωγικότητας και όχι ελάφρυνση του χρέους, δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ μιλώντας σε εκδήλωση του American Enterprise Institute στην Ουάσιγκτον.

Ερωτηθείσα από .....

«Η Ελλάδα χρειάζεται κούρεμα χρέους όπως το 1953 η Γερμανία».



Ομάδα βρετανών και αμερικανών επιστημόνων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Γερμανία οφείλει το οικονομικό θαύμα στο κούρεμα χρέους. 

«Σημασία δεν έχει τόσο αν πληροί μια χώρα τους όρους, αλλά εάν χρειάζεται κούρεμα».

Με αφορμή τις ατέρμονεςδιαπραγματεύσεις για να κλείσει η αξιολόγηση η εφημερίδα Handelsblatt επαναφέρει τη συζήτηση στη δυσεπίλυτη διαφωνία μεταξύ ΔΝΤ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, διαφωνία που δυσκολεύει την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους δανειστές και την Αθήνα. 

Επικαλούμενη διεθνείς οικονομολόγους, όπως ....

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο “Ελληνική κρίση” – Γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα;

Διαβάστε το άρθρο για τον Μασόνο που μίλησε για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο .. NewsNow: H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”. 

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008 Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα. 


Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση. 

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το ...

Ραγδαιες Εξελιξεις EKTAKTH EIΔΗΣΗ Ο Ντάισελμπλουμ ανατίναξε την αξιολόγηση.

O Γερούν Ντάισελμπλουμ ανατίναξε την αξιολόγηση αρνούμενος να παραστεί σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια στις διαβουλεύσεις για την πορεία του Ελληνικού Προγράμματος και της αξιολόγησης. 

Το ΑΠΕ μάλιστα εξεδωσε έκτακτη είδηση με την οποία ενημερώνει τους συνδρομητές του:Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαθέτει αποκλειστικά ηχητικό και σε video με ελληνικούς υπότιτλους την συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο όπου όλοι οι Πρόεδροι των Πολιτικών Ομάδων αποδοκίμασαν την άρνηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ ως Προέδρου του Eurogroup να παραστεί σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια στις διαβουλεύσεις για την πορεία του Ελληνικού Προγράμματος και ....

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ..........

17757329_1889408361337710_3613957170745692774_n

Η Ανωτερότητα της Ελληνικής Γλώσσας.

Η Ανωτερότητα της Ελληνικής Γλώσσας
Όπως είπε και ο George Orwell στο έργο του 1984, «απλή γλώσσα σημαίνει και απλή σκέψη». Εκεί το καθεστώς προσπαθούσε να περιορίσει την γλώσσα για να περιορίσει την σκέψη των ανθρώπων, καταργώντας συνεχώς λέξεις. Ότι ακριβώς δηλαδή πράττουν σήμερα.

Σου έχει συμβεί να παρακολουθήσεις μια ομιλία ή να διαβάζεις ένα βιβλίο ή ένα άρθρο και στο τέλος να μην ξέρεις τι στο διάολο διάβασες ή άκουσες; 

Λοιπόν ο μόνος λόγος που νοιώθεις έτσι είναι ...

Το Grexit οδηγεί στην Άγκυρα.

Το Grexit οδηγεί στην Άγκυρα
Α(υτα)πάτες ενός έθνους, το Grexit δεν οδηγεί στη Μόσχα αλλά στην Άγκυρα!
Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη, που συστηματικά καλλιεργήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση είναι αυτό της δήθεν «στροφής προς της ανατολή». Το ρωσικό χαρτί παίχθηκε επισταμένα και επίμονα, πείθοντας για την ειλικρίνεια των προθέσεων των κυβερνώντων, σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.

Άλλωστε το έδαφος ήταν πρόσφορο για την αποδοχή της αλλαγής του γεωπολιτικού προσανατολισμού του έθνους. Το αίσθημα προδοσίας από τη Δύση είναι γενικευμένο το οποίο συναντήθηκε με τις παραδοσιακές φιλορωσικές διαθέσεις των Ελλήνων, που ίσως είναι τα ισχυρότερα σε όλη την βαλκανική χερσόνησο.

Δυστυχώς, όμως, και....

«Ζήτω η δουλεία», αφού η ελευθερία είναι κάτι που ασφαλώς δεν προσφέρεται από καμία Τρόικα και από καμία Γερμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ
Γράφει η Σερένα Νομικού

Δεν θα απορούσα καθόλου εάν κάποια στιγμή άκουγα «Ζήτω η δουλεία», αφού η ελευθερία είναι κάτι που ασφαλώς δεν προσφέρεται από καμία Τρόικα και από καμία Γερμανία. Κερδίζεται με θάρρος, με κόπο και με πόνο.

Μόνοι μας δηλώνουμε πως οι Έλληνες είναι φοροφυγάδες, ότι διαπλέκονται, διαφθείρουν και διαφθείρονται, πως ευθύνονται οι ίδιοι για το κατάντημα της χώρας τους, ότι κατηγορούν τους άλλους χωρίς να βλέπουν τις δικές τους ευθύνες, πως αρνούνται να πληρώσουν τα χρέη τους ενώ μπορούν κοκ.

Δεν το κάνουμε μόνο εμείς οι πολίτες αλλά, επίσης, οι κυβερνήσεις μας. Περισσότερο από όλους ο πρωθυπουργός που, αφού διέσυρε διεθνώς την πατρίδα του το 2009, την οδήγησε στο ΔΝΤ το 2010, καταδικάζοντας την στην αιώνια πυρά.

Ποτέ δεν συζητήθηκε δε η εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους με δικά μας μέσα, έστω ....