Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !

Δεν γράφεται πάντα με τη λογική η ομορφιά στη ζωή…χρειάζεται η τρέλα για να ταρακουνήσει, ν’ ανατρέψει, να γκρεμίσει συθέμελα καθετί σαθρό και αρρωστημένο και να ανοίξει τον δρόμο, ώστε να γίνει η καινούργια αρχή…

Στιγμές πλήρους υποταγής και απελπισίας βιώνουν σήμερα οι Έλληνες. 


Ακολουθούν με σκυμμένο κεφάλι τις επιταγές των τυράννων που με κυνισμό και αδιαφορία μιλούν για τις καταστροφικές αποφάσεις τους, οι οποίες όπως λένε, είναι αναγκαίες για το καλό του τόπου!

Σπέρνουν τον τρόμο λέγοντας ότι η ζωή μας θα ήταν τρισχειρότερη αν δεν βαδίζαμε αυτόν τον δρόμο που η λογική επιβάλλει, το δρόμο της συνεχούς δανειοδότησης, του αέναου χρέους, της συμμόρφωσης στα ξένα συμφέροντα, της ντροπιαστικής σκλαβιάς που…

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ‏.

Η πρωτη αντιμνημονιακη κυβέρνηση (συνασπισμού πιθανόν) είναι ορατή προοπτική.

Στις άμεσες κινήσεις της θα πρέπει να κηρύξει στάση πληρωμών και η έναρξη διαπραγματεύσεων για κούρεμα τύπου OSI του χρέους προς τους Ευρωπαίους εταίρους. 


Και να το πράξει στα πλαίσια της ΕΕ αδιαφορώντας για να τις συνέπειες που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν, όπως και δεν υπάρξει έξωση της χώρας από το ευρώ.

Με τα χρήματα που θα περισσέψουν θα επιχειρηθεί η διάσωση της εθνικής οικονομιας.

Γ@@Ω ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ‏.

Κουράστηκα,μπάφιασα με όλ' αυτά που ακούω καθημερινά. Δεν γουστάρω άλλη ανάπτυξη, δεν γουστάρω άλλη δημοκρατία, τη δική τους δημοκρατία.

Δεν θέλω πια, ούτε ποτέ ήθελα, να με σώσουν, γιατί ήξερα από την αρχή τον δικό τους ορισμό του"σώζω". 


Γελάω κάθε φορά που ακούω να μιλάνε για δημοκρατία , για ισότητα, γελάω για να μην ουρλιάξω από οργή .....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΘΥΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ 

Η μέθοδος θανάτου της Κυπριακής οικονομίας εφαρμόζεται ήδη με αργό αλλά σκληρότερο τρόπο στην Ελλάδα: φορτώνουν τα χρέη του κράτους, των Τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων στον
λαό κι έτσι τον εξαθλιώνουν.


· Με απολύσεις, ανεργία, λουκέτο στα μαγαζιά, το δημόσιο …γλιτώνει τις συντάξεις. Μόνο όσοι προλάβουν θα πάρουν σύνταξη πείνας!

Ο θάνατος της Κυπριακής οικονομίας που συντελέστηκε μέσα σ’ ένα 48ωρο δεν αποτελεί μοναδική περίπτωση, όπως διακηρύσσουν οι δανειστές και τα φερέφωνά τους. Αντίθετα, εφαρμόζεται στη χώρα μας από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στα μνημόνια. Διαφέρει μόνο ως προς την ταχύτητα εφαρμογής, όπου εδώ στην Ελλάδα είναι πιο αργή, ωστόσο με χειρότερα αποτελέσματα.

Ημαρτον υποκριτές και φαρισαίοι! - Μας πρήξατε για ένα μπουκάλι κατά του Καμίνη,ενώ για τις χιλιάδες δολοφονίες των πολιτών μόκο...

Από την ώρα που χτες το βράδυ έγινε γνωστή η "επίθεση" σε βάρος του Καμίνη μας έπρηξαν τα κάθε είδους ΜΜΕ με τις ανακοινώσεις των κομμάτων,που στηρίζουν τον Δήμαρχο της Αθήνας και καταδικάζουν τους τραμπούκους που τον "σκότωσαν"!
Ταυτόχρονα τσουπ και οι δηλώσεις του "παθόντος"!!!!!

Και όποιος έχει δει το βίντεο βλέπει απλά έναν πανικόβλητο Καμίνη
να καβαλάει μια μηχανή για να την κοπανίσει και εκείνη την ώρα

Άρχισαν οι επιθανάτιοι σπασμοί της δωσίλογης και μη έχουσας την δημοκρατική νομιμότητα ,κυβέρνησης!!


Το δωσίλογο κυβερνητικό έκτρωμα της κυβέρνησης Σαμαρά «έστριψε» στην τελική ευθεία: Του ΤΕΛΟΥΣ του…


Η ίδια η «συναινετική» συγκρότηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ήταν πραξικοπηματική. 


Αυτός ο πραξικοπηματικός χαρακτήρας της συγκρότησης μιας κυβέρνησης «εκτελεστών» του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας, «επενδύθηκε» και με το ανάλογο περίβλημα: 

Την πραξικοπηματική αυθάδεια των γερμανοτσολιάδων και εθνοπροδοτών...

META THN KΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Π. Καμμένος: «Η τρόικα αναγνωρίζει ότι έρχεται χάος»

«Η τρόικα αναγνωρίζει ότι έρχεται χάος», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της τρόικας για τη χώρα μας.
 
«Οι προοπτικές παραμένουν αβέβαιες τονίζει......

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!



Του Νόαμ Τσόμσκι

Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν. Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και .....

Δ.Ν.Τ. : Αβέβαιο το μέλλον της Ελλάδος!!!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7lHI5bd8UIShAGyuubSHymgcEZUSg-WNuTd7Y9qVW02ozTu_2
Την επίτευξη προόδου στην Ελλάδα αλλά με προειδοποιήσεις για τις προοπτικές που παραμένουν αβέβαιες για την χώρα σημειώνει η έκθεση της τρόικας μετά από την ολοκλήρωση της αποστολής επανεξέτασης του οικονομκού προγράμματος της χώρας. 

Στην έκθεση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η αποστολή κατέληξε σε συμφωνία σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων «ad referendum» με τις ελληνικές αρχές, για τις οικονομικές και δημοσιονομικές πολιτικές που απαιτούνται ώστε να εξασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα

Oι Κινέζοι θανατώνουν υπουργό για διαφθορά και δωροδοκία!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;;;;

undefined 
Πρόκειται για τον υπουργό Σιδηροδρόμων Liu Zhijun. Κατηγορήθηκε για διαφθορά και δωροδοκία. Του απαγγέλθηκε θανατική ποινή με αναστολή, που είθισται να αντιστοιχεί σε ισόβια κάθειρξη. 

Θανατική ποινή επέβαλε η Κίνα στον πρώην υπουργό Σιδηροδρόμων για την κατηγορία της διαφθοράς και της δωροληψίας. 


Πρόκειται για τον Liu Zhijun στον οποίο απαγγέλθηκε «θανατική ποινή με διετή αναστολή» ου στην Κίνα συνήθως αντιστοιχεί σε ισόβια κάθειρξη.

ΒΙΝΤΕΟ. Γεωργίου πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ: Δεν παραιτούμαι, τη συνείδηση μου δεν τη βαραίνει τίποτα.!!! ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ;;;; ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..!!!

Απαλλαγή από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες έχει λάβει ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, όπως αποκάλυψε στη Βουλή, μετά από ερώτημα του υπέβαλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην οποία ήταν προγραμματισμένη ενημέρωση για τον προϋπολογισμό της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο κ. Γεωργίου είπε ότι είχε υποβάλει ερώτημα στην Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες η οποία του απάντησε ότι δεν περιλαμβάνεται στους υπόχρεους υποβολής πόθεν έσχες, με βάση το νόμο.

Βρισκόμαστε είτε μας αρέσει, είτε όχι, σε σπιράλ θανάτου......


Είναι η Ελλάδα σε χώρα σε πτώχευση; 

Ας αφήσουμε σήμερα τι λένε υπουργοί, πολιτευτές, δημοσιογράφοι, οικονομολογούντες κι ας σκεφτούμε για λίγο. 

Ποιο ήταν το βασικό επιχείρημα με το οποίο μας έμπασαν οι κυβερνώντες το 2010 στον «μηχανισμό στήριξης»; 

Θυμάστε; 

Θυμάστε με τι μας βομβάρδιζαν νυχθημερόν τα μέσα μαζικής εξαχρείωσης της κοινής γνώμης το πρώτο τρίμηνο του 2010; 

Με τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) και την εκτίναξη των μονάδων βάσης τους, που συνιστούσαν και εξακολουθούν να συνιστούν το κύριο μέσο με βάση το οποίο εκτιμούν οι αγορές κεφαλαίου την πιθανότητα πτώχευσης μιας χώρας.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ "ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΑΝ" ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

undefined

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΠΑΡΑΖ
ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΒΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

Εγκώμια Βενιζέλου για Σαμαρά- 

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Στουρνάρα. Αντιθέτως τον θεωρώ φίλο μου»

 Ως σχέση «συναντίληψης και προσωπικής εμπιστοσύνης» χαρακτηρίζει ο Ευ. Βενιζέλος τη συνεργασία του με τον Αντ. Σαμαρά, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ο  Βενιζέλος, αναφέρει ότι οι δυο τους φέρουν «τεράστιο βάρος» ενώ δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι δικομματική υπό την έννοια ότι φάνηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης λόγω της ΕΡΤ πως «η κυβερνητική

Ο Λουκάς Παπαδήμος και ο κλεφτης Βενιζέλος ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ .ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λουκάς Παπαδήμος έβαλε την ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση, όταν διέπραξε το "ολέθριο λάθος" του κουρέματος των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων. 

Αυτό έγινε την άνοιξη του 2012.

Οι Γερμανοί «φέρνουν» την Ταχρίρ στην Ευρώπη.......

Γράφει o Γιώργος Κ. Στράτος 

Δεν φοβάμαι, είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό που κοχλάζει γύρω μας θα σκάσει σε μεγάλο κακό. 


Και το γράφω τώρα που, καθώς προχωράμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ανθρώπινο είναι να αναζητάμε μια ανάσα παραπάνω. Αλλά ποιος να μας τη δώσει κι από πού να την πάρουμε;

Από τη γερμανική Καγκελαρία, που με περισσή υποκρισία βάφτισε το συνέδριο που διοργάνωσε την περασμένη Τετάρτη στο Βερολίνο...

To μυστικό γεύμα Βεστερβέλε-Λουκά στην Αθήνα - Οι Γερμανοί ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα!

Για το ραντεβού τηρήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια οι κανόνες της εμπιστευτικότητας. 

Κανείς Ελληνας πολιτικός, πόσο μάλλον τα ΜΜΕ, δεν θά πρεπε να πληροφορηθούν αυτή την συνάντηση. 

Σε περίπτωση που διέρρεε στη συνέχεια-όπως συμβαίνει σήμερα με την αποκάλυψη του Κουρδιστού Πορτοκαλιού-και οι δύο πλευρές θα έκαναν λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Κι όμως οι δύο άνδρες είχαν ένα πολύ ενδιαφέρον γεύμα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας συμβόλου- ένοικοί της μέλη της παγκόσμιας οικονομικής και κοινωνικής ελίτ-επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Υπάρχει μέγας κίνδυνος, υπό το πρόσχημα της ( τεχνητής) οικονομικής κρίσης, να λεηλατηθεί ο ενεργειακός πλούτος της χώρας.

OILGOLDLarge1

Θα ξεπουλήσουν όσο όσο και τον ενεργειακό πλούτο;

Επιβεβαιώνονται τα όσα επί τόσο καιρό γράφαμε κάποιοι, που παλαιότερα χαρακτηριζόμασταν, στην καλύτερη, ως ευφάνταστοι και στην χειρότερη ως γραφικοί. 

Η χώρα μας, όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες, σοβαρές μελέτες, κάθεται πάνω σε έναν “ενεργειακό θησαυρό”.

Και ας φανταστούμε ότι...

Ο κόσμος βλέπει, θυμάται και σταθμίζει.....


undefined
Του Θανάση Νικολαΐδη

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ο πρεσβύτερος και έρχονται…Ιουλιανά. 

Μες την πολιτική επάγγελμα και την οικογενειοκρατία στην πράξη. 

Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα’ κανε κάποιες χιλιάδες κουμπαριά, κι ούτε τα δυο παιδιά του ΚΑΙ ο εγγονός του, θα «κληρονομούσαν» το…επάγγελμα.

ΔΕΝ θα πούμε το «κακού κόρακος κακόν ωόν» για τον Κυριάκο, γιατί δεν δοκιμάστηκε. Τώρα δίνει τις εξετάσεις του κι είναι το Υπουργείο δύσκολο. Λένε πως τον «καθαρίζει» ο κ. Σαμαράς, αλλά δεν έχει σημασία.

ΕΧΕΙ άλλες... επιλογές για κινητικότητες, διαθεσιμότητες και απολύσεις ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης;

(επ) Ανάσταση τώρα!

Μαζική και αυθόρμητη, αλλά και διαρκής προσέλευσης πολιτών σε διαμαρτυρία είναι το μυστικό της μόνης σωτηρίας που μπορεί πιά να έχουμε.
Όπως έγινε προ ημερών στην ΕΡΤ, κι όπως έγινε στις 28 Οκτωβρίου του 2011.

Ας μην περιμένουμε να συνεννοηθούμε και να οργανωθούμε μέσα απ' το διαδίκτυο.
Εδώ μέσα μας παρακολουθούν συνεχώς. Εδώ μέσα έχει γεμίσει ρουφιάνους.

Ξέρουν την κάθε μας κίνηση. Ξέρουν πού ''πονάω'' εγώ, πού ''πονάτε'' εσείς. Ξέρουν όλες τις αδυναμίες μας. Τα αδύνατα σημεία μας. Ξέρουν πόσα χρωστάω και πόσα χρωστάτε, αν έχω και αν έχετε. Τις δουλειές μας. Τις οικογένειές μας και τους φίλους μας.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

undefined
...τα αυτονόητα - περί φιλοπατρίας, γενναιότητος, υψηλού φρονήματος και ανδρείας - σας τα εκφράζουν καθημερινά συμπολίτες μας στις ιστοσελίδες σας.

Προσωπικά έχω να σας πω κάτι διαφορετικό: Είναι βέβαιο πως είσθε παιδιά κάποιων Ελλήνων που με βεβαιότητα υποφέρουν! 


Είναι βέβαιο πως είσθε τα ίδια Ελληνόπουλα που μαζί με τις οικογένειές σας εξ ίσου υποφέρετε!

Το ψευδοανεξάρτητο κράτος οι συντηρητικοί και οι ψευδοπροοδευτικοί: Η ιστορία που επαναλαμβάνεται‏.

Το 1815 σύμφωνα με την συνθήκη των Παρισίων παραχωρήθηκαν στην Αγγλία τα Ιόνια Νησιά ως ανεξάρτητος κράτος με το όνομα Ηνωμένες Πολιτείες των Ιονίων Νήσων. 

Φυσικά η ανεξαρτησία ήταν ψευδεπίγραφη καθώς οι διοικητικές εξουσίες διέπονταν από συγκεντρωτικό σύστημα και
ελέγχονταν από τους επάρχους των νησιών. 


Την πραγματική εξουσία ασκούσε ο Άγγλος Διοικητής των Επτανήσων με έδρα την Κέρκυρα.

Το 2010 σύμφωνα με το Μνημόνιο, ουσιαστικά, παραχωρήθηκε στην Γερμανία το Ανεξάρτητο Κράτος της Ελλάδος. 


Φυσικά η ανεξαρτησία ήταν ψευδεπίγραφη καθώς οι διοικητικές εξουσίες διέπονταν από συγκεντρωτικό σύστημα και ελέγχονταν από τους Γερμανούς «τεχνικούς συμβούλους» που έχουν εγκατασταθεί στα Υπουργεία.. 

Την πραγματική εξουσία ασκεί ο Γερμανός Διοικητής της Task Force Reichenbach.

Μετά το 1848 στις «ανεξάρτητες» Ηνωμένες Πολιτείες των Ιονίων Νήσων,

Τα κατάφερε η Μέρκελ και μας έκανε …Ανατολικογερμανούς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω με την τρόικα και τα αφεντικά τους, είναι γιατί ενώ  στα διάφορα fora και συνεντεύξεις, αναγνωρίζουν ότι έκαναν λάθος με τα προγράμματα τους και πως δεν αντέχει η κοινωνία άλλα μέτρα γιατί η κατάσταση  είναι οριακή, μόλις πατούν το πόδι τους  στην Αθήνα, τα ξεχνούν όλα και ψάχνουν μύριους εκβιαστικούς τρόπους για να επιβάλλουν νέα μέτρα χωρίς  να κάνουν την παραμικρή παραχώρηση χαλάρωσης. Ούτε καν μια μείωση στον ΦΠΑ εστίασης.

Ενώ λοιπόν πριν αφιχθούν ήταν πλήρως ενημερωμένοι, από τους μόνιμους τοποτηρητές τους ,πως έχουν μείνει πίσω οι υποχρεώσεις μας και για ποιους λόγους, κάνουν τώρα τους έκπληκτους και τους θυμωμένους.

Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε!

Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές…

Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της καταψήφισης από την πλειοψηφία τωνσυντηρητικών, δεν συγκέντρωσε την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούταν για την έγκρισή της. 


Η ίδια πλειοψηφία απέρριψε τροπολογία για την διεξαγωγή ανεξάρτητων μελετών για την επίπτωση των μεταλλαγμένων και άλλων “νέων τροφών” στην ανθρώπινη υγεία.

Αυθαίρετες ποινές σε βάθος 20ετίας - Θα είμαστε όλοι ένοχοι εκ προοιμίου για φοροδιαφυγή.

undefined
Η εφορία αυθαίρετα θα μας επιβάλει φόρους μέχρι και 20 χρόνια πριν του στιλ "εμείς πιστεύουμε ότι έπρεπε να ξοδεύεις τα τριπλά, έτσι γουστάρουμε να πιστεύουμε, και άμα σου αρέσει". 

Οδεύουμε σε ολοκληρωτικές διαδικασίες, όπου όλοι θα είμαστε ύποπτοι και το κυριότερο ένοχοι κατ' εκτίμηση.

Σε δημόσια διαβούλευση θα δοθεί σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών στον οποίο περιλαμβάνονται οι φορολογικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και των επιτηδευματιών καθώς και πρόστιμα και ποινές που θα επιβάλλονται στην περίπτωση φορολογικών παραβάσεων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, πλέον οι φορολογούμενοι πρέπει εντός 5 ημερών να προσκομίζουν στην εφορία οποιοδήποτε στοιχείο ζητηθεί, ενώ το δικαίωμα του Δημοσίου να επιβάλει φόρους για μια φορολογική υπόθεση του παρελθόντος μπορεί να παραταθεί ακόμα και σε 20 χρόνια εάν ο ελεγχόμενος έχει διαπράξει φορολογικές παραβάσεις.Ο νέος Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» προβλέπει:

Αίγυπτος! Και αυτή θύμα γεωστρατηγικών σχεδιασμών;

undefined"Η διαιρεσις της σε ξεχωριστες γεωγραφικες επαρχιες πρεπει να είναι ο πολιτικος μας στοχος για την δεκαετια του 1990, στο δυτικο μετωπο" (Περιοδικο της Ιερουσαλημ Kivounim (Προσανατολισμοι!) με τιτλο «Στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ για την δεκαετια 1980») 

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στο βιβλιο του με τιτλο «Παλαιστινη, γη Θειων μυνηματων» (Εκδ. Albatros, Παρισι 1986, σελ. 377-387) ο συγγραφεας Roger Garaudy αναφερεται μεταξυ αλλων και σε ένα αρθρο της παγκοσμιας Σιωνιστικης Οργανωσης A.I.P.A.C. που δημοσιευθηκε την 14.02.1982 στο περιοδικο της Ιερουσαλημ  Kivounim (Προσανατολισμοι!) με τιτλο «Στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ για την δεκαετια 1980».

«…ως συγκεντρωτικο σχημα η Αιγυπτος ηδη αποτελει ένα πτωμα, κυριως

Δεν πληρώνουν τους φόρους τους οι πλούσιοι. Ιδού τα στοιχεία!!!

undefined
Τελικά η κρίση έχει πλήξει και τους πλούσιους ή απλά δεν θέλουν να πληρώσουν; Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Όπως προκύπτει λοιπόν από τα στοιχεία του πενταμήνου του 2013, στην κατηγορία των φορολογουμένων μεγάλου πλούτου το πεντάμηνο πραγματοποιήθηκαν 211 έλεγχοι έναντι στόχου εξαμήνου 280 και ετήσιου στόχου 910.

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.


ΑΘΗΝΑ 8-7-2013.

Τα κάστρα συνήθως πέφτουν από την μέσα πλευρά των τειχών. 
Ειδικότερα όταν τα έθνη είναι γερά και οι εχθροί τους κατά κανόνα δειλοί, επιστρατεύονται οι σάπιοι τής Φυλής και οι μόνιμοι ταξιδευτές των εθνών ώστε να διαφθείρουν ήθη και εξουσία. 
Είναι εκείνοι που διδάσκουν την μαλθακότητα, τη φυγοπονία και τον καιροσκοπισμό μαζί με την πολυπολιτισμική «ευζωία» σε ένα περιβάλλον συνευρέσεως κατακτητή και κατεκτημένου.

Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε τα σαπρόφυτα τής πολιτικής «ορθότητας» που σκέφτονται με γνώμονα το στενό ατομικό τους συμφέρον και ενεργούν ως τοποτηρητές μιας λωρίδας γης ....

Γιατί μισούν θανάσιμα την Ελλάδα!

ellas


Friedrich Nietzsche
Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και

Ζιαζιάς: “Θέμα χρόνου η αδυναμία υποστήριξης των μονάδων μας” – Συνέντευξη “βόμβα”

ziazias
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Η παραίτησή του πριν από ένα χρόνο από την θέση του Α/ΓΕΣ προκάλεσε θύελλα στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και στην κυβέρνηση. Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, παραιτήθηκε για να εκφράσει την αντίθεσή του σε πολιτικές παρεμβάσεις στις κρίσεις των αξιωματικών. Ένα χρόνο μετά μιλά χωρίς να “μασά τα λόγια του”, για τις επιπτώσεις των περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα όσα λέει είναι σκληρά αλλά αληθινά. Και είναι η πρώτη φορά που κάποιος -επιτέλους- λέει τα πράγματα με τ΄ όνομά τους. Και για το προσωπικό και για τις δραματικές επιπτώσεις στις επιχειρησιακές δυνατότητες των ΕΔ.
Δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις και αποδίδει ευθύνες και σε πρόσωπα. Στον πρώην ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο που “δεν έδωσε καμία μάχη” ,αλλά και στον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο που δεν έδειξε ότι “ο φυσικό ηγέτης βγαίνει μπροστά”. Απαντά ακόμη στον στρατηγό Φράγκο για την πρόθεσή του να ξενιτευθεί.

Το φάντασμα του Grexit επανέρχεται…

Γράφει ο Πέτρος Παπαβασιλείου

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις επισημάνσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το Ελσίνκι ότι... «σταθεροποιείται η χώρα» και «αποφύγαμε την έξοδο (από το ευρώ) που θα ήταν καταστροφή για την Ελλάδα και…την ΕΕ», το περίφημο GREXIT επανέρχεται στις συνάξεις των ισχυρών της Ευρωζώνης – αλλά αυτή τη φορά είναι αληθινό και δεν εφάπτεται με την έννοια της αιφνίδιας ή αναγκαστικής αποπομπής από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ,το τελευταίο διάστημα κυριαρχεί στις ζυμώσεις των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η ιδέα της εθελούσιας εξόδου .....

Θέλουν και τις εναπομένουσες μη υποθηκευμένες περιουσίες.


Την «τελική λύση» στην Πατρίδα εφαρμόζει ο απεσταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ και ειδικός επί του «Ολοκαυτώματος» Χοακίμ Φούχτελ. 

Μέσω ενός σχεδίου που ίδιος εμπνεύστηκε και σε απόλυτη συνεννόηση με τον γκαουλαιτερ Ράιχενμπαχ, οι Γερμανοί θα βάλουν στο χέρι κάθε σπιθαμή γης και οικοπέδου που δύναται να αξιοποιηθεί τουριστικά σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Ξυπνάτε ρε ζώα. Οι ….ακρίδες δεν θα αφήσουν τίποτα.

Αν για κάτι θα μπορούσε να σοκάρει η είδηση που ακολουθεί είναι για τα γρήγορα αντανακλαστικά που διαθέτουν τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια και κάποιοι κορυφαίοι δημοσιογράφοι οι οποίοι σε συνεργασία με συγκεκριμένα ιδρύματα αφού μυρίστηκαν την λεία τους σπεύδουν επί τόπου.

Για την ακρίβεια μυρίστηκαν πετρέλαιο. 

Μάρτιν Σουλτς: «Η Ευρώπη σας οφείλει χρέος ευγνωμοσύνης» (ΒΙΝΤΕΟ)

μαρτιν σουλτςΦοβού τους Δαναούς και «λόγια» φέροντας.
Αισιόδοξος ότι οι σκληρές μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί στην Ελλάδα αποδίδουν καρπούς για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια και ότι το 2014 η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο μήνυμά του για την ημερίδα που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κοιλάδα του Αχελώου με αντικείμενο την αγροτική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη.
Ο  Σουλτς ανέφερε ότι ο ελληνικό λαός άντεξε απίστευτες προκλήσεις και...