Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

DIE ZEIT: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ – Θέμα χρόνου η επόμενη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα.

ΔΙΕ ΖΕΙΤ
Αν η επιβολή μέτρων λιτότητας και οι διαρθρωτικές αλλαγές, στοιχεία που περιλαμβάνοντας και στα προηγούμενα προγράμματα, είναι αναγκαία για να δώσουν τόνωση στην ελληνική οικονομία, το συνολικό πρόγραμμα βαίνει προς αποτυχία πριν καν ξεκινήσει.
Αυτό αναφέρει με κεντρικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Σημειώνει, δε, πως ακόμη και το αμφιλεγόμενο ταμείο αποκρατικοποιήσεων δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία συμβολική παραχώρηση στους σκληροπυρηνικούς της Bundestag.
Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα έχει μπροστά της τουλάχιστον 30 χρόνια -όσο και η διάρκεια των ομολόγων της- για να πιάσει το στόχο των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ένα μέρος των χρημάτων θα ......

Τώρα μιλάει ο λαός. Όποιος δεν κάνει αυτά για τα οποία ψηφίστηκε θα φεύγει.

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους και αναγνώστες που έχουν πέσει σε κατάθλιψη και σκέφτονται το χαρακίρι.

Παιδιά μην αυτοκτονείτε ακόμα, το γλέντι τώρα αρχίζει. Η κύρια αιτία της κατάθλιψης είναι πως ο Τσίπρας μας πούλησε και θα έρθει άλλο μνημόνιο, και άλλα 5 χρόνια σκλαβιάς.
Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πια στο παρελθόν ακόμα κι αν το θέλαμε. Η ιστορία έχει αλλάξει ριζικά.Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Κι ας μην μπορείτε να το δείτε τώρα στην Ελλάδα.
Ηθελημένα ή αθέλητα ο Τσίπρας έθεσε σε κίνηση καταστάσεις μη αναστρέψιμες:
1. Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου σήμανε το.....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Γάλλος… Λαζόπουλος που «φτύνει» τους Γερμανούς μέσα στο… σπίτι τους για το δίκιο των Ελλήνων!

gallos lazopoulos sosto
Ο Αλφόνς είναι ένα Γάλλος κωμικός ο οποίος ζεί εδώ και πολλά χρόνια στην Γερμανία.
Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η γαλλική προφορά του όταν μιλά την γερμανική γλώσσα και το πολύ καυστικό του χιούμορ.
To πραγματικό του όνομα είναι.....

Το Αγγλικό δίκαιο έχει δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα…μάταιες οι διαπραγματεύσεις!

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης αποκαλύπτει τι σημαίνει η αλλαγή του δικαίου για τα νέα ομόλογα. Με το ελληνικό οι κανόνες λειτουργούν υπέρ του οφειλέτη, ενώ με το αγγλικό υπέρ του δανειστή! Αν γίνει η αλλαγή που μας ζητάνε επίμονα οι δανειστές, δεν μπορείς να ζητήσεις μείωση του χρέους.

 Απαράδεκτη είναι η τυχόν αποδοχή του αγγλικού δικαίου στη νέα δανειακή σύμβαση, υπογραμμίζει με συνέντευξή του στο «ΠΑΡΟΝ» ο έγκριτος συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, παραθέτοντας ουσιαστικά επιχειρήματα. 

Ο κ. Κασιμάτης εξηγεί ότι οι δανειστές μας θέλουν να επιβάλουν το αγγλικό δίκαιο επειδή αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο και στο πλαίσιο μιας αντίληψης κατοχής του ευρωπαϊκού Νότου απ” τον Βορρά.Εξηγεί επίσης, και μάλιστα και με παραδείγματα, ότι η επιβολή του αγγλικού δικαίου λειτουργεί πάντα υπέρ του δανειστή και ποτέ υπέρ του οφειλέτη, ο οποίος όμως είναι το αδύναμο μέρος σε τέτοιες δανειακές συμβάσεις.
Για παράδειγμα, σύμφωνα ....

Oι δανειστές θέλουν και άλλα μέτρα: "Δεν είναι αρκετό το αίμα που θα δώσετε" - Πόρισμα-εφιάλτης από την τρόικα.

Oύτε τα μέτρα των δώδεκα δισ.ευρώ δεν είναι πλέον αρκετά για να προχωρήσει η "συμφωνία" της καταστροφής, καθώς οι δανειστές απαιτούν και άλλα μέτρα για να επιτευχθεί το περιβόητο πλεόνασμα του 3,5% του ΑΕΠ το 2018.
 
Αυτό θα είναι και το θέμα συζήτησης στο σημερινό Eurogroup.
 
Το Eurogroup συνεδριάζει για το δάνειο γέφυρα στην χώρα μας, όμως λίγο νωρίτερα οι θεσμοί έστειλαν πόρισμα ζητώντας πρόσθετα μέτρα επειδή η ελληνική οικονομία έχει επιδεινωθεί.
 
Με ένα τρισέλιδο πόρισμα οι δανειστές ανάβουν φωτιές στο Eurogroup. Γιατί, οι δανειστές έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, ότι δηλαδή τις τελευταίες εβδομάδες έχει......

Η ΠΟΝΗΡΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο «ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ .

Goetterdaemmerung-670x479Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάθε φορά μετά το 2010 που μια ελληνική κυβέρνηση υπέκυπτε στον στυγνό γερμανικό εκβιασμό και ψήφιζε ένα μνημόνιο, μετά από λίγο καιρό κατέρρεε ενώ τα κόμματα που την αποτελούσαν διαλύονταν εξων συνετέθησαν.


Φαίνεται πως το μάθημα αυτό ακολούθησε και ο σημερινός, για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία αριστερός πρωθυπουργός, γινόμενος με την σειρά του το θλιβερό θύμα μιας εγκληματικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η τραγωδία με όλους αυτούς είναι ότι κάθε φορά που ένα καινούργιο μνημόνιο νομιμοποιούσε αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, ένα καινούργιο αδιέξοδο θα σκέπαζε αποπνικτικά αυτή την χώρα με την μαύρη σκιά του, ενώ ο ελληνικός λαός θα ζούσε για άλλη μια φορά τραγικές στιγμές που έθεταν σε ομηρία την ίδια του τη επιβίωση.


Ο κ Τσίπρας έχασε μια ευκαιρία να.....

Παρατηθείτε προδότες πριν σας παραιτήσει ο λαός.

Βρωμερέ προδότη θα σε κατατρέχει για όλη την μικρή πλέον πολιτική καριέρα σου αυτή η εξαπάτηση του λαού. 

Μπορεί να έβαλες ταφόπλακα στα όνειρα των ελλήνων, αλλά έβαλες και την δική σου πολιτικά. 

Θα τα πούμε στις εκλογές όποτε και αυτές γίνουν.
  
Γιατί πώς να σταθούμε στα πόδια μας, όταν μετά τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα, παραδώσαμε τα ασημικά στους αδηφάγους εταίρους μας;

Με τι κουράγιο να βγούμε στους δρόμους, για να ανεμίσουμε τη σημαία της αλλαγής, ενάντια στο κατεστημένο;

Τι να πούμε στους εξαθλιωμενους συνελληνες μας, που έχουν ήδη ....

Κωνσταντοπούλου: Σήμερα ζούμε την κοινωνική γενοκτονία του ελληνικού λαού (vid).

Μνημόνιο 3 – Κωνσταντοπούλου: Σήμερα ζούμε την κοινωνική γενοκτονία του ελληνικού λαού (video)«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση εκβιάζεται. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν ο εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τίποτα δε θα εμποδίσει την επανάληψή του», τόνισε μεταξύ άλλων στο συγκινητικό της μήνυμα προς τους συναδέλφους της βουλευτές, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ...

Αναλυτής του ΟΗΕ: Ενδεχόμενο παραβίασης της διεθνούς νομοθεσίας από τα μέτρα λιτότητας που ζητούν οι δανειστές.

Οι πιστωτές της Ελλάδας ενδέχεται να είναι ασύμβατα με το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε περίπτωση που τα μέτρα λιτότητας που ζητούν οδηγήσουν σε υπέρμετρη επιβάρυνση της χώρας, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Χ.Π. Μποχοσλάφσκι, ανεξάρτητου ειδικού αναλυτή για θέματα διεθνούς χρέους των Ηνωμένων Εθνών, που μετέδωσε το γαλλικό France24
 
«Η φωνή του ΟΧΙ δεν ακούστηκε από τους δανειστές - Ισχυρό πλήγμα για την δημοκρατία» .

Το γαλλικό France24 μεταδίδει εκτιμήσεις ανεξάρτητου ειδικού αναλυτή για θέματα διεθνούς χρέους των Ηνωμένων Εθνών. 

Ο Χουάν......

Η εθνική μειοδοσία Βενιζέλου μέσα στο κοινοβούλιο! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον αρχιαντάρτη του Σόιμπλε .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 

Όλοι το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν. 


Ο Βενιζέλος ζήτησε επιτακτικά να πάρει τον λόγο, σε σημείο που έκανε έξαλλο ακόμα και τον ήρεμο Αλέξη Μητρόπουλο. 

Τι ήθελε λοιπόν διακαώς να πει; Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τον απόλυτο εθνικό σαμποτέρ, που επιβεβαιώνει ΓΙΑΤΙ δεν έκλεινε η συμφωνία όταν αυτός και ο Σαμαράς είχαν ηγετικό ρόλο.

Ο Βενιζέλος είπε ότι......

Αὐτὴ ἡ Προδοσία ΔΕΝ θὰ μείνη ἀτιμώρητη!!!

Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει τὸ τὶ λέγουν, κάνουν, ὑπογράφουν, ὑπόσχονται, σχεδιάζουν, δεσμεύονται πὼς θὰ πράξουν τὰ ἀνθελλήνιστα καθάρματα, ποὺ ἀποτελοῦν τὴν συμμορία τῶν 300. 

Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ἐδῶ καὶ χρόνια, μόνον νὰ διασκεδάζω μπορῶ μὲ τὰ ψέμματά τους καὶ τὶς σαχλαμάρες τους. 

Ἀδυνατοῦν νὰ μὲ παρασύρουν στὸ ψέμμα τους… Γιὰ νὰ τὰ πάρῃ κάποιος στὰ σοβαρά, αὐτὰ τὰ μαριονετοϊδῆ κατασκευάσματα, εἶναι κάπως …παράλογον, ἰδίως γιὰ ὅλους αὐτοὺς ποὺ πλέον ἀντιλαμβάνονται, σιγὰ σιγά, τὸ τὶ σημαίνει Ἑλλάς, τὸ ποιὸ εἶναι τὸ ἀτομικό τους χρέος καὶ τὸ ποιὸν ἀγῶνα ὀφείλουν νὰ δόσουν.

Σήμερα ὅμως δὲν θέλω νὰ καταπιασθῷ μὲ τὰ ὅσα συνέβησαν, ἀλλὰ μὲ αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν καὶ θὰ συμβοῦν, στὸ ἐπόμενον χρονικὸ διάστημα. Κι αὐτὰ ποὺ θὰ συμβοῦν, πέραν τῆς λεηλασίας, πέραν τῆς καταστροφικῆς ἐπιθέσεως ποὺ δεχόμεθα, πέραν τῆς ἀπανθρώπου ....