Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

TO 61% ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, σε πολλούς, η είδηση για την τεράστια κερδοφορία που ανακοίνωσαν για το Α' εξάμηνο του έτους οι τέσσερις λεγόμενες «συστημικές» ελληνικές τράπεζες... 

του ΝΙΚΟΥ ΠΕΡΠΕΡΑ

Αυτές που – κατά τα άλλα – οι κυβερνώντες ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζαν περίπου ως ...αναξιοπαθούσες, ενώ μια ενδεχόμενη χρεοκοπία τους θα ισοδυναμούσε, όπως έλεγαν, περίπου με καταστροφή της χώρας, αν όχι με έναν νέο ...κατακλυσμό του Νώε!


Να, όμως που με βάση τα επίσημα αποτελέσματα Α΄ εξαμήνου του 2013 έχουμε τα εξής κέρδη:...

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - Στο "σφυρι" άμεσα 15.000 πρώτες κατοικίες.

Έρχονται οι πρώτοι 15.000 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για ιδιοκτήτες που τα δάνεια τους είναι «κόκκινα» αλλά την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία των τραπεζών, διαθέτουν άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Το επιχείρημα αυτό ίσως είναι η αφορμή να «ανοίξει» η διαδικασία των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από τις αρχές του 2014 που επιθυμεί διακαώς η κυβέρνηση μετά και τις σχετικές εντολές τις οποίες έχει λάβει από την τρόικα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης ήδη μέσω των τραπεζών έχουν εντοπίσει περίπου 15.000 ιδιοκτήτες με περιουσιακά στοιχεία, ακόμη και καταθέσεις που δείχνουν ότι έχουν τη δυνατότητα αποπληρωμής και έτσι είναι πλέον θέμα χρόνου, πολλοί λένε ως τα τέλη του επόμενου μήνα, να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας.

Όποιος δηλαδή έχει περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει....

Φοβάται (!) τα τανκς ο Βενιζέλος....

Την ίδια ώρα που ο επικίνδυνος τυμπανιστής κυκλοφορεί με την πολυτελέστατη τεθωρακισμένη «μπέμπα» των χιλιάδων κυβικών, που καίει όσο δέκα αυτοκίνητα μαζί, και έχει κάνει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Ι.Χ., ενοχλείται από τη συμμετοχή των αρμάτων μάχης 
στην παρέλαση, γιατί δεν είναι για επίδειξη!

Με μια κροκοδείλια και υποκριτική ανακοίνωση, ο «ύπαρχος του Τιτανικού» Ευάγγελος Βενιζέλος, που με δική του απόφαση στις αρχές του 2010 ως υπουργός Αμυνας -δήθεν για οικονομία, στην ουσία για να μην κακοκαρδίσει την τρόικα- έκοψε τα άρματα μάχης και τα αεροσκάφη από τις παρελάσεις, συνεχίζοντας το μνημονιακό του παραλήρημα, προσπαθεί να θέσει βέτο στην απόφαση που έλαβαν το ΓΕΕΘΑ και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Βενιζέλος, μην κατανοώντας τους λόγους της απόφασης αυτές τις κρίσιμες ώρες, επιχειρεί να υπονομεύσει την ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή την περίοδο προσπάθεια ανάτασης του εθνικού φρονήματος και να βάλει μια ακόμη τρικλοποδιά, μόνο και μόνο για να μην αποδειχθεί το λάθος της δικής του απόφασης ως υπουργού.

ΕΥΡΩΚΟΛΑΣΗ.....!!!

Επειδή η απαράδεκτη, γελοία, ατεκμηρίωτη τρομοκρατία ενάντια στο εθνικό νόμισμα, δεν μπορεί πλέον να γίνεται ανεκτή. 
Επειδή, δεν μπορούμε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις Γκεμπελικές μεθόδους της εικονικής αισιοδοξίας του success story, του τύπου « πες ψέματα όλο και κάτι θα μείνει». 
Επειδή, τα «εξωγήινα ζόμπι» με τα οποία μας απειλούν ότι θα εισβάλλουν στη χώρα και θα μας κατασπαράξουν όταν γυρίσουμε στη δραχμή, βρίσκονται μόνο στη φαντασία των δουλικών του συστήματος και των ανόητων ή αδιάβαστων που τους ακολουθούν. 
Επειδή, αν περιμένοντας τους βαρβάρους, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, θα τελευτήσουμε ως έθνος.   Επειδή, είναι καιρός να θυμηθούμε τη γνωστή ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου  « τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες»,  απαντάμε ότι  :
Η  ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :
Σύγχρονη ελληνική τραγωδία
Τραγωδία για όλο τον ευρωπαϊκό νότο
Παραμονή στην κόλαση χωρίς ελπίδα
Ατέλειωτα Μνημόνια χωρίς μέλλον για τη χώρα
Απέραντη  φτώχεια χωρίς τέλος
Εκατόμβες ανέργων
Χιλιάδες απολύσεις
Χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων..…………..
Λουκέτο χιλιάδων επιχειρήσεων
Νεκροταφεία ελληνικών επιχειρήσεων και εισβολή ξένων
Φόροι και χαράτσια χωρίς τέλος………..….

Οι δέκα σύγχρονες καθεστωτικές τεχνικές χειραγώγησης των μαζών..

Νόαμ Τσόμσκι
Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα σύγχρονες τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. 
Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τις μεθόδους ελέγχου των μαζών και τους τρόπους που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού, οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.
1. Η τεχνική της διασκέδασης

Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και από τις μεταλλαγές που αποφασίστηκαν από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών και ασήμαντων λεπτομερειών.

Ως καλοί άνθρωποι ή χαζοβιόληδες, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, ότι μπλέξαμε με μια θεότρελη και άπληστη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία

Τίποτα νέο στην ιστορία: Για μια απαλλοτρίωση (ή κούρεμα), χρειάζεται ένα κομμάτι χαρτί και μια σφραγίδα. (Φωτοτυπία κατασχετηρίου στη Γερμανία το 1949)
Κάθε μορφή ιδιοκτησίας είναι πλέον μια ψευδαίσθηση στην Ευρώπη
«Δηλαδή, δεν έχουν μόνο οι Ευρωπαίοι κάτοχοι τραπεζικού λογαριασμού τη «ψευδαίσθηση», ότι έχουν ένα υπόλοιπο χρηματικό ποσό κατάθεσης. 
Προφανώς και οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν επίσης τη ψευδαίσθηση, ότι στην πραγματικότητα τα ακίνητα είναι "άτρωτα"! 
Όλοι αυτοί να αναλάβουν -μέσω απολλοτρίωσεων ή κουρέματος επί οποιασδήποτε ιδιοκτησίας τους- την αποπληρωμή ή μείωση του δημόσιου χρέους.»  
Αυτά συμβουλεύει, όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στο γερμανικό οργανισμό οικονομικών ειδήσεων "Deutsche Wirtschafts Nachrichten", ο Daniel Stelter της Boston Consulting Group τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τις τράπεζες, να βάλουν χέρι δηλαδή, σε ό,τι υπάρχει, για να αποπληρωθεί/μειωθεί το δημόσιο χρέος. 

Στη συνέχεια, ο εν λόγω συμβουλάτορας κ. Stelter συστήνει, να δοθούν φορολογικά κίνητρα ειδικά στους ανθρώπους που έχασαν τα περιουσικά τους στοιχεία, για να δουλεύουν, ώστε να τα επανακτήσουν.

Μοντέλο είναι η μεταπολεμική Γερμανία ...

Για άλλη μια φορά...αλλοιώνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας-Θα χορηγούν άμεσα Ιθαγένεια και άδειες παραμονής!!!

Ωραίοι... οι λαθραίοι
Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, ανοίγει διάπλατα τα σύνορα της χώρας στους λαθρομετανάστες με την εφαρμογή Νέου Μεταναστευτικού Κώδικα, με τον οποίο διευκολύνει  την χορήγηση αδειών διαμονής απαλείφοντας μια σειρά διαδικασιών και προϋποθέσεων που προϋπήρχαν για να διευκολύνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, ενώ πλέον θα χορηγείται και ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών!

Π.χ. από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απαλείφονται πάνω από 20 ενώ οι κατηγορίες αδειών διαμονής μειώνονται από από 50 σε 19 και πλέον τίθεται εξαιρετικά έντονα το θέμα της πληθυσμιακής αλλοίωσης, το οποίο είναι και το ζητούμενο γι αυτούς που σκαρφίζονται τέτοιου είδους νομοσχέδια: Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι εθνικά ομοιογενής χώρα για να περάσουν τα σχέδιά τους......

Έξαλλος ο Τράγκας τους τα έχωσε ξανά: «Αυταρχισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα... Χουντάρα»! (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τράγκας 
Στην εκπομπή "κατάσταση πολιορκίας" για μία ακόμα φορά ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε σε πολλά θέματα μεταξύ των οποίων το επίμαχο θέμα με τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ.

Πάρα πολλές φορές έχει απευθύνει ερώτημα στον κ. Δένδια για το ποιος ιδιώτης έχει τα 2 βαλιτσάκια τα οποία σε ακτίνα 300 μέτρα ακούν και διαβάζουν τα πάντα και γιατί.

Στη συνέχεια έδειξε το βίντεο από τη Βουλή την ημέρα όπου ψηφίζουν το σχέδιο νόμου για τον κώδικα την Δικηγόρων στο οποίο φαίνεται ο Πρόεδρος να λέει ότι περνούν όλα τα άρθρα λόγω πλειοψηφίας ενώ στη Βουλή είναι μόνο 3 άτομα. 

"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τους "ξύπνησαν"

"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία     και τώρα θα δουν 
τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους "πνίγει" η αδικία …

Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …

Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους…

ΝΑΖΙ τα φάγατε    και …      

ΜΑΖΙ θα πονέσετε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει εδώ και τώρα!

Yπέρ της άμεσης χρεοκοπίας της Ελλάδας τάσσεται ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης.
Όπως αναφέρει σε νέο του άρθρο, η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, προτρέποντας μάλιστα τους Έλληνες να "αγκαλιάσουν" εκείνο που φοβούνται.

Ο κ. Βαρουφάκης κάνει λόγο για πραγματική χρεκοπία και όχι ως "διπλωματική μπλόφα", καλώντας μάλιστα να αντιληφθούν οι Έλληνες τη θετική πλευρά μιας χρεοκοπίας.

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Βαρουφάκη:

Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε...

Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα και ούτε μόνο γιατί το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να χρεοκοπήσουμε σε ένα χρόνο, αλλά επειδή ήρθε η ώρα να στρέψουμε το βλέμμα στην αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας.

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ...Βουτιά στα εισοδήματα, «κραχ» στους φόρους.

«Βουτιά» 12 δισ. στα δηλωθέντα εισοδήματα το 2013. Πτώση 47% στους βεβαιωθέντες φόρους δείχνουν τα στοιχεία από τις δηλώσεις. Πώς την «πάτησε» το υπουργείο Οικονομικών. Σε δύο δόσεις(;) η εξόφληση των εκκαθαριστικών που έρχονται.

Βουτιά στα εισοδήματα, «κραχ» στους φόρους - Τι δείχνουν τα εκκαθαριστικά
«Πατατράκ» έπαθαν τα έσοδα που βεβαίωσε η ΓΓΠΣ από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων με τους φορολογούμενους να παίρνουν… εκδίκηση μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες στα εισοδήματά τους.

Σε απλή γλώσσα, τσάκισαν τα εισοδήματα, την πάτησαν στους φόρους.

Όπως προκύπτει από την σύγκριση των αποτελεσμάτων εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων που υπεβλήθησαν φέτος σε σχέση με τις περυσινές, τα δηλωθέντα εισοδήματα των φορολογουμένων μειώθηκαν κατά 12 δισ. ευρώ ή σε ποσοστό 12,3%, αλλά την ίδια ώρα τα έσοδα που βεβαίωσε το υπουργείο Οικονομικών (και παραμένει άγνωστο κατά πόσο θα τα εισπράξει), κατρακύλησαν κατά 47% χαμηλότερα.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της σκληρής λιτότητας η οποία, αν δεν πειραχθούν οι συντελεστές οδηγεί σε μοιραία απώλεια εσόδων, αν αυξηθούν οι συντελεστές αυξάνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Τα λεφτά στο ταμείο, όμως, και στις δύο περιπτώσεις… αναζητούνται.

Κούρεμα καταθέσεων 10% σε 15 χώρες της Ευρωζώνης προτείνει το ΔΝΤ!



Πρόταση-σοκ για επιβολή έκτακτης εισφοράς έως 10% επί της ιδιωτικής αποταμίευσης σε 15 χώρες της Ευρωζώνης, ως όχημα για να αντιμετωπισθούν προβλήματα βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους «καταθέτει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 
Η εξέλιξη αυτή απειλεί να οξύνει περαιτέρω τις ήδη τεταμένες σχέσεις του Ταμείου με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στο μέτρο που η… φαεινή ιδέα των οικονομολόγων του Ταμείου αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της εύθραυστης ανάκαμψης της Ευρωζώνης και του τραπεζικού της συστήματος.

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ !!!

Δεν προσκυνώ Αγαρηνό, 

κρατάω απ΄ τον Όμηρο εγώ,

είμαι του Τεύκρου εγγόνι
και του Κολοκοτρώνη,
παιδί του Μακρυγιάννη, 
δεν με νικούν Βαρβάροι!

Δεν προσκυνώ Αγαρηνό, 
και όσο ζω θα πολεμώ!

Δεν χάνεται έτσι η γη μου
σημαία και....

''Κίνδυνος'' απο τις Ένοπλες Δυνάμεις ;...Μόνο αν διαλυθούν !


Η Υπερβολή με την οποία παρουσιάστηκε η διακήρυξη της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ''Κ.Ε.Ε.Δ'' έχει βάλει πολλούς σε σκέψεις. 

Αξιωματικοί εν ενεργεία αλλά και Απόστρατοι με άποψη εκφράζουν τον προβληματισμό τους.

Ο  Nαύαρχος ε.α  Κώστας Γκορτζής έγραψε:
“Σκέφτομαι ότι την πατήσαμε την πεπονόφλουδα. Όλη αυτή η φασαρία για τη "διακήρυξη" ΚΕΕΔ και οι μπαρούφες περί προτροπής σε πραξικόπημα ήταν το προπέτασμα καπνού στην επιχείρηση κατά της ΧΑ που αιφνιδίασε και όλα τα ΜΜΕ...

Καλή η επιχείρηση. Αλλά η εμμονή στις μπλόφες περί κινδύνου από τις Ένοπλες Δυνάμεις παραπάει πια. 

Ας καταλάβουν όλοι ότι τέτοιος κίνδυνος δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να μην έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που διαλύονται κι αυτές μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία.

Εθνική ισχύς είναι το γινόμενο της Οικονομικής, Διπλωματικής και Στρατιωτικής ισχύος κάθε χώρας. Αν μία ....

Ο σπουδαίος οικονομολόγος Ευριπίδης.

«Τρεις είναι οι μερίδες των πολιτών. 

Η μια είναι οι πλούσιοι. 
Απ’ αυτούς δεν βγαίνει κανένα καλό και παντοτινός τους πόθος είναι τα πιο πολλά. 

Όσοι είναι φτωχοί και τους λείπει το καθημερινό, αυτοί είναι να τους τρέμεις∙ τους παρασύρει ο φθόνος και, καθώς τους πλανεύουν λόγια μοχθηρών δημαγωγών, πικρές σαΐτες ρίχνουν στους πλούσιους. 

Η μεσαία από τις τρεις μερίδες συγκρατεί τα κράτη, γιατί αυτή φυλάει την τάξη που θα καθοριστεί». Ευριπίδου «Ικέτιδες» 238 245, εκδόσεις Πάπυρος, σελ 31

Ο Ευριπίδης είναι ένας από τους μεγάλους...

Βαρέθηκα να φοβάμαι…σε αυτή την ζωή !.

«Τρία χρόνια τώρα δεν κάνω τίποτε άλλο από το να φοβάμαι.

Στην αρχή φοβόμουν μη φτάσει η θύελλα και στη χώρα μας και δε μιλούσα, μέχρι που κάποια νύχτα άκουσα το βουητό της.


Μετά, φοβόμουν μη μας κόψουν τα δώρα και δεν έβγαζα άχνα, μέχρι που ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα δώρα κόπηκαν.

Φοβόμουν μη μου μειώσουν το μισθό και δεν έλεγα κουβέντα σε κανέναν, μέχρι που κάποια πρωτομηνιά βρήκα το μισθό κουτσουρεμένο.

Άρχισα να φοβάμαι για τη δόση του στεγαστικού και σφράγιζα το στόμα μου, μέχρι που ήρθε η ειδοποίηση της τράπεζας ότι χρωστάω τρεις δόσεις.
Είχα το φόβο πώς θα τα καταφέρω αν η κόρη μου περνούσε στην επαρχία και κατάπινα την...οργή μου αμάσητη μέχρι που της είπα πως δεν θα μπορέσει να πάει στην επαρχία στη σχολή που πέρασε.
Είχα το φόβο πού θα βρει δουλειά ο γιος μου τελειώνοντας τις σπουδές και έτρεχα στα βουλευτικά γραφεία, μέχρι που ένα μεσημέρι μου έδειξε την κάρτα ανεργίας.



Φοβόμουν μη χάσω τη δουλειά μου και ανεχόμουν πολλά,

Έγγραφο-φωτιά από την Γερμανία: Η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει κανένα αίτημα για αποζημιώσεις....


Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί από ελληνικής πλευράς και των όσων νομίζουμε πως κάνει η ελληνική κυβέρνηση, η Ελλάδα φαίνεται πως δεν έχει εγείρει ακόμα ουδεμία αξίωση από την Γερμανία για τις αποζημιώσεις!

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, το.....
οποίο διαβιβάστηκε στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, φαίνεται ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ζήτημα τόσο από ελληνικής όσο και από γερμανικής πλευράς. 

Συγκεκριμένα το Βερολίνο όχι μόνο φαίνεται να θεωρεί το ζήτημα του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων «οριστικά και πλήρως διευθετημένο», αλλά γίνεται σαφές πως ούτε η χώρα μας έχει αποστείλει κάποιο αίτημα...

Τί δεν καταλαβαίνεις; - πρόεδρος Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου:«Ο Σαμαράς τήρησε τον λόγο του για τη Χρυσή Αυγή».

Τις ευχαριστίες του στην κυβέρνηση μετέφερε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λόντερ.
Σε άρθρο του στη «Jewish World Review», ο Λόντερ έκανε λόγο για ενθαρρυντικά γεγονότα στη μάχη κατά του νεοναζισμού, αναφερόμενος τόσο στη σύλληψη των ηγετών της Χρυσής Αυγής όσο και στη δήλωση ανώτατου Ούγγρου αξιωματούχου ότι θα καταστείλει με κάθε διαθέσιμο μέσο τον αυξανόμενο αντισημιτισμό στη χώρα του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο για να ζητήσει από αυτά τα κράτη την πάταξη των εξτρεμιστικών κομμάτων με τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπου ....

Από καιρό φωνάζουμε ότι είναι χοντρά λαμόγια οι χειραγωγοί/ διαμορφωτές της κοινής γνώμης-δημοσκόποι/δημοκόποι....



Έργα ύψους 5 εκατ. ευρώ έχουν αναλάβει από κρατικούς φορείς 8 εταιρείες δημοσκοπήσεων την τελευταία τετραετία. 

Στην ΚΑΠΑ RESEARCH η μερίδα του λέοντος, έπονται MRB και GPO. 


Δεκάδες συμβάσεις με το Δημόσιο και κονδύλια εκατομμυρίων συνθέτουν το σκηνικό της σχέσης του κράτους με τις μεγαλύτερες δημοσκοπικές εταιρείες στην Ελλάδα. 

Οκτώ εταιρείες, διάσημες στο κοινό για τις πολιτικές δημοσκοπήσεις, που συχνά πραγματοποιούν για λογαριασμό μεγάλων μέσων ενημέρωσης, έχουν αναλάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 60 έργα από τον στενό δημόσιο τομέα και δημόσιους φορείς, με αντάλλαγμα περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Ελλάδα χάνεται… Θα την αφήσουμε;

Η Ελλάδα χάνεται, βουλιάζει σε μια απέραντη λάσπη που την δημιούργησαν επί χρόνια… :

1. οι πολιτικοί της διαφθοράς ,

2. oι κομματικοί εργατοπατέρες της καλοπέρασης και

3. το εξωνημένο δημοσιογραφικό κατεστημένο

Αυτές οι τρεις ομάδες Ελλήνων έφτιαξαν την σημερινή Ελλάδα της ζητιανιάς και της υποτέλειας. 

Αυτές οι διεφθαρμένες ομάδες που ....

Καταρρίπτεται ο "μύθος" του ακροδεξιού ψηφοφόρου, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά την έρευνα της GPO όπου φαίνεται ότι η πλειοψηφία, των ψηφοφόρων της ΧΑ, είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, και τεχνίτες-ελεύθεροι επαγγελματίες. Δηλαδή άνθρωποι του μόχθου.

Στην προσπάθεια της νεοταξική κυβέρνησης να παρουσιάσει μισό εκατομμύριο Έλληνες, ως φασίστες, ακροδεξιούς, και ρατσιστές, για να αποδομήσει τον λόγο τους στην κοινωνία (τους απασχολεί οι ψηφοφόροι της ΧΑ, να βρίσκονται πάντα υπό διωγμό, και μομφή εντός της κοινωνίας, ώστε να να μην ακούγεται η φωνή τους από "διαθέσιμα αυτιά"), έρχονται τα αποτελέσματα της έρευνας, που αποδεικνύουν την αλήθεια:

Ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε πιτσιρικάδες ούτε ακροδεξιοί, όπως μέχρι πρότινος προωθούνταν εντέχνως από τα νεοταξικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών της GPO που παρουσιάζει η Καθημερινή της Κυριακής.

Αντιθέτως, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25-55 ετών, οι οποίοι, μάλιστα, στην πλειοψηφία τους αυτοπροσδιορίζονται ως «κεντρώοι»! 

Προσέξτε την ηλικία, ομιλούμε περί κατασταλλαγμένων, και συνειδητοποιημένων ανθρώπων, που δεν άγονται και φέρονται από το "θερμό αίμα" των εφήβων.

Οι σύμμαχοι του 4ου Ράϊχ…στην Αθήνα...

ΣXΟΛΙΟ:Με απορία διαπίστωσα να μην αναφέρεται στο παρακάτω άρθρο και το “πουλέν” – “Πρωταθλητή” (champion κατά τους Αγγλοσάξωνες) των Γερμανών εν Ελλάδι ο αξιότιμος Υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Αθανασίου Στουρνάρας.
Ο συγκεκριμένος, σε ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά: “Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;” απάντησε με το εξής εκπληκτικό : “Στενοχωρήθηκα…όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα”...
Εσχάτως σε ερώτηση ακροατή στο STAR αν είναι οπαδός της “Σχολής του Σικάγο” (στα οικονομικά) εδήλωσε “Κεϋνσιανιστής” !!!! δηλαδή αν ήταν με τον Milton Friedman τι θα μας είχε κάνει ; θα μας είχε εξανδραποδίσει.
Tην Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας στην οικία του γερμανού Πρέσβη κ. Βόλφγκανκ Ντολτ (με τα γένια)
Τα πάντα παρακολουθούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα που κινούνται μεθοδικά στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με το σύστημα εξουσίας. 
Η παρουσία των Γερμανών στην Αθήνα έχει εδραιωθεί για τα καλά, , τόσο με την έντονη κινητικότητα του Γερμανού πρέσβη Ντόλτ, όσο και με την παρουσία των γερμανικών πολιτικών ιδρυμάτων στην ελληνική πρωτεύουσα.
Από την εποχή που η Siemens αλώνιζε στο εγχώριο πολιτικό σύστημα και είχε διεισδύσει σε δεκάδες εκλεκτές πολιτικές οικογένειες των Αθηνών, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.

Η κυβέρνηση παραδίδει άνευ όρων και την υγεία στους δανειστές και τα συμφέροντα που αυτοί εκπροσωπούν.

Στην Task Force των Γερμανών αναθέτει η κυβέρνηση την αναμόρφωση της πρωτοβάθμιας υγείας των Ελλήνων και του ΕΟΠΥΥ με κόστος μάλιστα 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια τη στιγμή που έχουν υποβληθεί προτάσεις χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Το σχέδιο της Task Force προβλέπει νέα «κουρέματα» σε παροχές των ασφαλισμένων, ασθενείς πολλών ταχυτήτων με διαφορετικά «πακέτα» κάλυψης, ένταξη όλων των μονάδων υγείας και των πολυιατρίων στο ΕΣΥ και αξιολογήσεις προσωπικού.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα προβλέπει συμβάσεις με τον ιδιωτικό τομέα αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια και προϋποθέσεις. 
Αυτό συνεπάγεται νέες επιβαρύνσεις για τους ασφαλισμένους και πιθανόν το εισιτήριο των 25 ευρώ που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση για την είσοδο των ασθενών στα νοσοκομεία από αρχές του 2014 να είναι πταίσμα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙΝΑΣ ΣΕ ΗΠΑ «Οδηγήσατε τον κόσμο στο χάος» - Θέτουν ζήτημα νέου παγκόσμιου νομίσματος.

Ενώ στις ΗΠΑ προσπαθούν να βρουν τον τρόπο και τη συμφωνία για να ανοίξει ξανά το κράτος, στην Κίνα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ξεκίνησαν μια πρωτοφανή πολεμική κατά της Ουάσιγκτον καλώντας τον κόσμο να προχωρήσει στην από-αμερικανοποίηση, ζητώντας ένα νέο νόμισμα για συναλλαγές στη θέση του δολαρίου και μιλώντας ευθέως για την ανάγκη δημιουργίας μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων στον κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα και σε ανοικτή επιστολή στο Xinhua το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων το οποίο βέβαια απηχεί τις θέσεις και τις απόψεις του κινεζικού καθεστώτος  δημοσιεύτηκε μια εντονότατη κριτική απέναντι στις ΗΠΑ στα όρια της πολεμικής πρόκλησης κατηγορώντας τις ΗΠΑ «ότι κακοποίησαν το status της υπερδύναμης που έχουν εισάγοντας το χάρος στον κόσμο, πραγματοποιώντας πολέμους χωρίς εξουσιοδότηση κάτω από την κάλυψη ψευδών δικαιολογιών».
«Καθώς οι Αμερικανοί πολιτικοί και των δύο πολιτικών κομμάτων αποτυγχάνουν να φτάσουν σε μια συμφωνία για να επαναφέρουν την ομαλότητα στην πολιτική ζωή τους για την οποία καυχώνται , είναι ίσως η κατάλληλη ώρα  για την ζαλισμένη παγκόσμια κοινότητα να αρχίσει να σκέφτεται το κτίσιμο ενός νέου, ενός από-αμερικανοποιημένου κόσμου.
Μια Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να δημιουργηθεί όπου όλα τα έθνη, μεγάλα ή μικρά, πλούσια ή φτωχά να έχουν τα βασικά συμφέροντά τους πάντα σεβαστά  και να προστατεύονται όλα το ίδιο»,.....