Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανοίγουν τις Πόρτες του ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ...Εσπευσμένη πυρηνικοποίηση 6 Αεροποριών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη - Πυρηνική Μοίρα αποκτά η Τουρκία

Στην αναθεώρηση της πολιτικής ασφάλειας στην Ευρώπη προχώρησε εκτάκτως το ΝΑΤΟ με απόφαση άμεσης ενίσχυσης των πυρηνικών δυνατοτήτων του, καθώς η κρίση στην Ουκρανία αποδεικνύει ότι ... "ο βασιλιάς είναι γυμνός" από άποψη μαχητικής ισχύος και ικανότητας ανάσχεσης των ρωσικών στρατιών.

Κι επειδή λεφτά δεν υπάρχουν για αμυντικές δαπάνες αποφασίστηκε ο επανεξοπλισμός πολλών Μοιρών έξι κρατών με πυρηνικά όπλα, μεταξύ αυτών και της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα.....

«Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να προκαλέσουν την Ρωσία σε παγκόσμιο πόλεμο».ΒΙΝΤΕΟ.

Υποστηρίζουμε την άποψη ότι η Ρωσία στέκει ως αντίβαρο στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και γι’ αυτό προσπαθούν στην Δύση να την βγάλουν ύπουλα από την μέση. 

Η συγκεκριμένη διαπίστωση επιβεβαιώνεται και από Αμερικανούς.

O αντιφρονούντας δημοσιογράφος, Άλεξ Τζόουνς, που ουκ ολίγες φορές έχει βγάλει άπλυτα των παγκοσμιοποιητών στην φόρα, είχε καλεσμένο στην εκπομπή του έναν συνταξιούχο αξιωματικό πληροφοριών του αμερικανικού Ναυτικού.

Ο αξιωματούχος προειδοποίησε τους Αμερικανούς ότι η Ουκρανία είναι πρόσχημα, για να σύρουν την Ρωσία σε πόλεμο, προκειμένου να επικρατήσει ...

Φόρος σε 1.000.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ που ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ πινακίδες!


Μια νέα πρόταση, στα όρια του παραλόγου, έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα στο τραπέζι από την τρόικα. 


Είναι η φορολόγηση με εφάπαξ ποσό των κατόχων Ι.Χ. που έχουν παραδώσει τις πινακίδες τους στην εφορία, αλλά και πρόστιμο 100 ευρώ για όσους δεν δηλώνουν γάμο, θάνατο ή απώλεια αστυνομικής ταυτότητας μέσα σε διάστημα 10 ημερών....

Τελευταίο κρούσμα αξιωματούχου του ΔΝΤ που προσπαθεί να επιβάλει νέους φόρους είναι η αμερικανοκινέζα Χουί Τζιν, η οποία έφτασε ως απεσταλμένη του Ταμείου λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά. 


Αντικατέστησε τη Βουλγάρα Ίβα Πέτροβα, η οποία θεωρούνταν η «σκληρή» του ΔΝΤ και ήταν το αγαπημένο παιδί του Πολ Τόμσεν.

Η Τζιν μόλις διαπίστωσε ότι η εισπραξιμότητα των ....

ΒΙΝΤΕΟ.Τό σύστημα εἶναι γεμᾶτο γενίτσαρους, πολιτικούς καί δημοσιογράφους..

Είναι τόσο αυτονόητο και "φυσικό" για κάποιους να παίρνουν χρήμα από ξένους παράγοντες για να υπηρετήσουν τα ξένα συμφέροντα ενάντια στα Ελληνικά ... που πλέον μιλούν ανοιχτά γι' αυτό.....

Κι επειδή το σύστημα είναι γεμάτο γενίτσαρους , δημοσιογράφους και πολιτικούς, εννοείται ότι δεν αποτελεί σκάνδαλο ...

Πότε θα ανέβουν οι τιμές των ακινήτων; Όλες οι προβλέψεις.


Πότε θα ανέβουν οι τιμές των ακινήτων; Όλες οι προβλέψεις
Ως πότε θα συνεχίσουν να πέφτουν οι τιμές των ακινήτων; 

Πότε θα έρθει η ανάκαμψη στην κτηματαγορά; 

Πότε θα μειωθεί το «στοκ» των απούλητων διαμερισμάτων και τι θα γίνει με τις αντικειμενικές αξίες;

Απαντήσεις σε πολλά από τα φλέγοντα ερωτήματα, επιχειρήθηκε να δοθούν σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής. 
Δείτε όλες τις απαντήσεις.
Προβλέψεις .....

Ομπάμα στον Πούτιν: Θα πληρώσεις το κόστος, θα σου επιβάλω κυρώσεις…

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε στον ομόλογό του της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απορρίπτουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην περιοχή Κριμαία της Ουκρανίας και προειδοποίησε ότι η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα. Θα πληρώσεις το κόστος, φέρεται να του είπε…
«Αυτός (ο Ομπάμα), τόνισε ότι οι ενέργειες της Ρωσίας παραβίασαν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και ότι σε συντονισμό με τους ευρωπαίους εταίρους μας, είμαστε έτοιμοι να .....

Ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία – επιστράτευση στην Ουκρανία.

Το κοινοβούλιο της Κριμαίας κήρυξε σήμερα την ανεξαρτησία της χερσονήσου της ανατολικής Ουκρανίας και ζήτησε την ένωσή της με τη Ρωσία.
Και οι 85 βουλευτές ενέκριναν ομόφωνα τις αποφάσεις αυτές, οι οποίες ήταν αναμενόμενες, την επομένη του δημοψηφίσματος στο οποίο το 97% των εκλογέων ψήφισε υπέρ της απόσχισης από την Ουκρανία και της ένωσης με την Ομοσπονδία της Ρωσίας. 
Το κοινοβούλιο κήρυξε την εθνικοποίηση όλων των περιουσιακών στοιχείων του ουκρανικού κράτους επί του εδάφους της Κριμαίας.
“Η δημοκρατία της Κριμαίας ζητεί από τον ΟΗΕ και όλες τις χώρες του κόσμου να την αναγνωρίσουν ως ανεξάρτητο κράτος”, αναφέρει το κείμενο που ενέκρινε το κοινοβούλιο στη Συμφερούπολη.”Και ζητεί από την Ομοσπονδία της Ρωσίας να τη δεχτεί ως ένα από τα μέλη της”.
Στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου....

Ετοιμοι για όλα Ομπάμα και Πούτιν – Σκληρή μάχη για επικράτηση στη διεθνή σκακιέρα.

Ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα τηλεφώνησε χθες το απόγευμα στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στον οποίο διαμαρτυρήθηκε για τον σχεδιασμό απόσχισης της Κριμαίας. 
Οι δύο ηγέτες φέρονται να ύψωσαν τη φωνή τους κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, “ο Πρόεδρος Ομπάμα τόνισε εμφαντικά ότι το “δημοψήφισμα” στην Κριμαία, το οποίο παραβιάζει το ουκρανικό σύνταγμα και πραγματοποιήθηκε κάτω από την απειλή της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης, δεν θα μπορούσε ποτέ να αναγνωριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη διεθνή κοινότητα”.
Ο κ. Ομπάμα “τόνισε ότι οι ενέργειες της Ρωσίας αποτελούσαν παραβίαση της κυριαρχίας και της ....

Στη Ρωσία ανήκει με 95,5% "ΝΑΙ" η Κριμαία - Η Μόσχα κινείται ήδη... βορειοανατολικά.

Η Κριμαία είναι ήδη ρωσική. 

Αυτό αποφάσισε ο λαός της που με ποσοστό 95,5% από την καταμέτρηση του 50% των ψήφων τάχθηκε υπέρ της απόσχισης από την Ουκρανία και υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία. 

Το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε το 82,1%. 

Ο πρωθυπουργός της Χερσονήσου Σεργκέι Αξιόνοφ θα μεταβεί σήμερα κιόλας στη Μόσχα προκειμένου να καταθέσει αίτημα έντασης στη Ρωσική Ομοσπονδία. Και όπως έχει δηλώσει το Κρεμλίνο η απάντηση θα είναι άμεση.

Το μείζον θέμα τώρα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος....

Ρήγμα στην Ε.Ε. για τις κυρώσεις στη Ρωσία - Βουλγαρία: "Προέχουν τα εθνικά συμφέροντα"

Αυξάνονται οι φωνές αξιωματούχων Ευρωπαικών χωρών που διαχωρίζουν εμφανώς τη θέση τους από την τακτική της Ε.Ε. για το θέμα της επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία μετά το δημοψήφισμα στην Κριμαία και την απόφαση προσάρτησης της στον ρωσικό κορμό.

Είναι ξεκάθαρο πώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την επιβολή κυρώσεων, αφού η Μόσχα, έχοντας τη στήριξη και του Πεκίνου μπορεί να απαντήσει με «αντίμετρα». 


Οι δύο χώρες έχουν προειδοποιήσει με οικονομικό και νομισματικό «Αρμαγεδώνα» ΗΠΑ και Ε.Ε. σε περίπτωση που επιμείνουν στην επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας.

Ακόμη και στη Γερμανία υπάρχουν....

Τι δρομολογεί η Κριμαία που πρέπει να προσέξει η Ελλάδα.

του Κίμωνα Γεωργακάκη 

Η Κριμαία πρέπει να θεωρείται πλέον ρωσική μετά το ηχηρό αποτέλεσμα του εκεί δημοψηφίσματος και το 97% που πήρε η ένωση με την Ρωσία.

Η Μόσχα πέτυχε αυτό που ήθελε παρά τις δυτικές απειλές και προχωράει ακάθεκτη. 


Έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως τυχόν κυρώσεις εναντίον της από τους Δυτικούς δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες.

Η Ρωσία, λαμβάνοντας υπόψη και την στάση της Δύσης, ενδέχεται να προχωρήσει και σε άλλες περιοχές τις Ανατολικής Ουκρανίας, όπου υπάρχουν ρωσικοί και ρωσόφιλοι πληθυσμοί. 


Άλλωστε σε Ντόνετσκ, Χάρκοβο και ....

«Ποτάμι»: To ανέκδοτο της φαιάς (απολιτικής) φρενοβλάβειας.

Αν αυτή η αστειότητα που υψώνει τη βλακεία στο τετράγωνο (δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο) πάρει στις ευρω-εκλογές πάνω από 2%, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας… 

Τότε σημαίνει ότι το καθεστώς έχει καταφέρει να παγιώσει ένα συμπαγές απολιτικό στρώμα ανοησίας: και αυτό θα είναι ανησυχητικό... 

Πράγματι το πείραμα αυτό είναι για να «τεστάρει» την πολιτική μας νοημοσύνη και τη «μάζα» της βλακείας, όπως πολύ εύστοχα επισημαίνουν οι «παπατζήδες»: 
http://papatzides.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6325.html 

Γι αυτό «σπρώχνεται» με τέτοια υστερία από τις μήτρες εκροής της βλακείας: Τις «π@ρνες» των ΜΜΕ… 

Ας μιλήσουμε για την «κομπίνα» των δημοσκοπήσεων, να ξέρετε πώς στήνονται.

Οι εταιρείες που κάνουν τις δημοσκοπήσεις δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα ούτε ανεξάρτητες αρχές στην υπηρεσία του πολιτεύματος και των πολιτών.

Είναι ιδιωτικές εταιρείες κι από τις δημοσκοπήσεις βγάζουν το παντεσπάνι τους. Κατανοητό; 
Κατανοητό…

Φαντάσματα..

Είναι προφανές για έναν υποψιασμένο πολίτη-ψηφοφόρο τί ακριβώς είναι τα διάφορα ''ποτάμια'' κι οι λίμνες, οι ''ελιές'' κι οι μουσμουλιές!

Και δεν είναι βέβαια μόνον φαντάσματα του πιό αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος,

..αλλά κυρίως είναι φαντάσματα ενός εγκληματικού για την χώρα πολιτικού μέλλοντος.

Είναι τα στηρίγματα (τώρα που το ΠαΣοΚ εκπνέει), των επιθυμητών για το ''σύστημα'' επόμενων κατοχικών κυβερνήσεων Ψευταρά, ή όποιου άλλου wannabe Τσολάκογλου μας πλασάρουν ως ηγέτη(!) και σωτήρα(!!).

Είναι οι μελλοντικοί συνεταίροι στην ....

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Και η «μουσική» που παίζουν, μόνο ευχάριστα δεν ακούγεται στα αυτιά των κυβερνώντων.

Οι έλληνες αντιδρούν (του εξωτερικού για την ώρα) στο χάλι της χώρας, και όπου δουν πολιτικό και δη υπουργό, είναι να τον φάνε ζωντανό, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Να μια φρέσκια είδηση….

Ζ. Μ. Λεπέν: Η Μέρκελ πραγματοποιεί το όνειρο του Χίτλερ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στρασβούργο και στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν, αφήνει άφωνους όλους τους ευρωπαίους, γι’ αυτά που λέει για την Μέρκελ και τη Γερμανία.

Συγκεκριμένα είπε:...

Guardian: «Οι έλληνες «βγάζουν στο σφυρί» τα αρχαία μνημεία».

gurdian
Την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να «εκμεταλλευτεί» με διάφορους τρόπους κάποια από τα αρχαία μνημεία καυτηριάζει με δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα Guardian καταγράφοντας και τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη απόφαση.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βρετανικό δημοσίευμα:
Με περισσότερα από τέσσερα χρόνια της Ελλάδας στην παρατεταμένη οικονομική κρίση χρέους, πολλοί χαρακτήρισαν το βήμα αυτό ως τη μέγιστη ταπείνωση για ένα έθνος που ήδη έχει πληγεί από βάναυση λιτότητα και καταγράφει ρεκόρ στα επίπεδα φτώχειας και ανεργίας.
«Η κυβέρνηση προσπαθεί διαρκώς να....