Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΠΑΙΔΙΩΝ» ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ.

Μπακογιάννη και Σαμαράς
Η χθεσινή συνάντηση (δείπνο) κορυφαίων στελεχών της Ν.Δ. ήταν καθοριστική για την επόμενη μέρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Τα πρωτοκλασάτα στελέχη είναι αποφασισμένα να κινήσουν τη διαδικασία «έξωσης» του προέδρου της Ν.Δ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το όριο για την έναρξη της διαδικασίας αμφισβήτησης είναι η επίτευξη και η υπογραφή, μεταξύ της κυβέρνησης Τσίπρα και των δανειστών της Ελλάδας, για τη συμφωνία – γέφυρα, ακόμη και αν αυτή γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στην τακτική συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Στο χθεσινό δείπνο, το οποίο παρέθεσε η Μαριέττα Γιαννάκου στην «Αθηναΐδα», σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της…..

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΕΤΑΙ......ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ......ΣΚΑΙ το νέο γραφείο προπαγάνδας.

ΣΚΑΙ το νέο γραφείο προπαγάνδας.
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι εδώ, αλλάζοντας χέρια και τρόπο χρήσης συνεχώς. 
Πρωταγωνιστικό ρόλο τον τελευταίο καιρό στον τομέα αυτό διεκδικεί επάξια ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ και γενικότερα το σύνολο του ομίλου. 
Η νέα τακτική είναι: 
παίρνουμε το επίκαιρο θέμα το βάζουμε στο τραπέζι της συζήτησης, συνήθως χωρίς πολιτικούς καλεσμένους, του τοποθετούμε λεζάντα παραπλανητική για τον τηλεθεατή, το πλάθουμε, το διαμορφώνουμε κατά το δοκούν διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και τα γεγονότα.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι η προπαγάνδα των ΜΜΕ είναι η σύγχρονη τέχνη της παραπληροφόρησης παγκοσμίως, με εκατοντάδες διαφορετικά παρακλάδια και εκφάνσεις στο......

FAZ: Ο Τσίπρας μιλάει και πάλι με την τρόικα – Μέρκελ: Το μνημόνιο πρέπει να παραταθεί

Στη συμφωνία Τσίπρα-Ντάισελμπλουμ που άνοιξε το δρόμο της διαπραγμάτευσης
αναφέρεται η Frankfurter Allgemeine Zeitung, ενώ αναφερόμενη στις δηλώσεις της Α. Μέρκελ πριν τη σύνοδο κορυφής λέει ότι και η καγκελάριος Μέρκελ σηματοδότησε έναν συμβιβασμό με την κυβέρνηση στην Αθήνα.


Επί της ουσίας όμως η FAZ μιλά για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με την Τρόικα, χωρίς ωστόσο να......

Lazard: Η Τράπεζα των Σοφών της Σιών Σύμβουλοι του ΓΑΠ...και σήμερα ....στο ίδιο έργο ...ΘΕΑΤΕΣ ..

Τώρα, λέτε να είναι τυχαίο που σε όλες τις «μεγάλες δουλειές» του ελληνικού Δημοσίου η Lazard βρίσκεται «μέσα» ανεξαρτήτως κυβερνήσεων; Μάλλον όχι...

 
Η πρώτη υπογραφή που έβαλε ο υπ. Οικονομικών της νέας κυβέρνησης, ο Γιάννης Βαρουφάκης, ήταν για την πρόσληψη της LAZARNT... 


Η δεύτερη, για να προσλάβει την Έλενα Παναρίτη, Διευθύντρια ΔΝΤ, που κατέστρεψε το Περού όταν συμβούλευε τον πρόεδρό του να .....

Την εποχή του Καραϊσκάκη,η "διαπραγμάτευση",γινόταν σε άλλη γλώσσα! Ακούστε τη ......Σήμερα είμαστε 70 % ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΙ 30 ΤΟΞΙΚΟΙ.......!!!

ImageΟ Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν φημιζόταν μόνο για τις ικανότητές του να οδηγεί τους άνδρες του σε συνεχείς νικηφόρες μάχες εναντίον των Τούρκων. 

Ο ανταρτοπόλεμος που επέβαλε τους τσάκιζε…

Ήταν γνωστός και για τον …τσαμπουκά του και την απίστευτη αθυροστομία του. 


Οι απαντήσεις που έστελνε στον αντίπαλο είναι μνημειώδεις με πιο γνωστή αυτή:

«Έλα, σκατότουρκε….... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον.....

Σε 24 ώρες, 30% ελάφρυνση. Για πρώτη φορά η Ελλάδα απέκτησε φωνή στην Ευρώπη!

http://www.newsbomb.gr/media/com_news/story/2015/02/12/555530/main/merkel-tsipras.jpgΜε καθαρές θέσεις προσήλθε η ελληνική αντιπροσωπεία στις διαβουλεύσεις, έκανε ένα θετικό βήμα στη διαπραγμάτευση και οι τεχνικές επιτροπές από το πρωί της Παρασκευής 13/2/2015 πιάνουν δουλειά, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της άτυπης συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.

Τα θέματα της Ουκρανίας και της τρομοκρατίας ήταν αυτά που απασχόλησαν στη μερίδα του λέοντος τις συζητήσεις των ηγετών της ΕΕ. 


Αναφορικά με τη συμφωνία.......

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ το Spiegel: ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ η Μέρκελ για να συμβιβαστεί με την Ελλάδα!

http://www.toxwni.gr/media/k2/items/cache/x6c7faa80713d743354d3c521dad78964_L.jpg.pagespeed.ic.QAnHtvaLrf.jpgΤην εκτίμηση ότι η καγκελάριος Μέρκελ έκανε σήμα για εξεύρεση συμφωνίας στο θέμα της Ελλάδας διατυπώνει το Spiegel, ερμηνεύοντας τις δηλώσεις που έκανε η καγκελάριος προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

«Γνωρίζετε ότι η επιτυχία της Ευρώπης στηρίζεται στην εξεύρεση συμβιβασμών. 

Οι συμβιβασμοί είναι εφικτοί όταν τα πλεονεκτήματα ξεπερνούν τα μειονεκτήματα. Η Γερμανία είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η κ. Μέρκελ. 

Πάντως, η ίδια .....

Βγήκαν τα μαχαίρια κατα Σαμαρά στο τραπέζι της Μαριέττας! - Ποιοί ετοιμάζονται να θέσουν θέμα ηγεσίας.

http://info-war.gr/wp-content/uploads/2015/02/samaras-adonis14107703731-620x330.jpgΚείμενο το οποίο στηρίζει τις θέσεις της Μέρκελ και το οποίο χαρακτηρίζει τις διαπραγματευτικές προσπάθειες της Ελλάδας σαν «εμπόδιο» στο να βοηθηθεί η χώρα, υπέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

Το κείμενο στρέφεται εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης αναφέροντας ότι πρέπει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων. 


Οι υπογράφοντες αποκρύπτουν τα πρόσφατα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνεχή αύξηση του δημοσίου χρέους στο 180% του ΑΕΠ ενώ παρουσιάζουν τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα (το οποίο δεν περιλαμβάνει την αποπληρωμή των τόκων των δανείων) σαν ένδειξη ανάπτυξης.

Στο ίδιο κείμενο, με σαφώς αντιρωσικούς τόνους, εκφράζεται αλληλεγγύη στον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, την επικράτηση του οποίου....